eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi SuwałkiDostawa produktów spożywczych dla SPSW w Suwałkach - ujętych w pakietach I - IX

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-08-21

Suwałki: Dostawa produktów spożywczych dla SPSW w Suwałkach - ujętych w pakietach I - IX
Numer ogłoszenia: 146123 - 2007; data zamieszczenia: 21.08.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki, ul. Szpitalna 60, 16-400 Suwałki, woj. podlaskie, tel. 087 5629582, 5629462, 5629595, fax 087 5629594.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.suwalki.pl/przetargi

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów spożywczych dla SPSW w Suwałkach - ujętych w pakietach I - IX.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet I - Warzywa i owoce; Pakiet II - Mięso (wieprzowe, drobiowe, wołowe); Pakiet III - Wędliny (drobiowe, wieprzowe); Pakiet IV - Ryby i mrożonki; Pakiet V - Artykuły suche i konserowane; Pakiet VI - Pieczywo i wyroby piekarnicze; Pakiet VII - Nabiał i artykuły mleczarskie; Pakiet VIII - Ziemniaki; Pakiet IX - Jaja spożywcze.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 15.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: W przedmiotowym postępowaniu nie wymaga się wniesienia wadium..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na mocy art. 24 ustawy pzp.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu Zamawiający wymaga dołączenia do oferty: 1) oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w ust.1 - treść oświadczenia znajduje się w druku oferty, który stanowi załącznik nr 1 do SIWZ; 2) aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej , wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert /§ 1 ust. 1 pkt. 1 rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 maja 2006 roku w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać Zamawiający od Wykonawcy oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. z 24 maja 2006 r. Nr 87, Poz. 605)/. 2. Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w ust. 2 pkt. 2 składa: dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości. Dokument(y), o których mowa wyżej powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 3. Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w ust. 3, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub adres zamieszkania.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.suwalki. pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki w Suwałkach Dział Zamówień Publicznych ul Szpitalna 60 16-400 Suwałki.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 04.09.2007 godzina 10:00, miejsce: Kancelaria Samodzielnego Publicznego Szpitala Wojewódzkiego ul Szpitalna 60, 16-400 Suwałki.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet I zadanie nr 1 - Warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1/ Seler korzeń - kg 1.200 2/ Pietruszka korzeń - kg 1.200 3/ Marchew korzeń - kg 13.200 4/ Cebula biała bez szczypioru - kg 840 5/ Kapusta biała - kg 1.680 6/ Koper świeży (pęczek 100 g) - szt 600 7/ Burak ćwikłowy - kg 6.000 8/ Por - kg 240 9/ Ogórek świeży długi - kg 1.200 10/ Pomidor - kg 1.320 11/ Ogórek kwaszony - kg 1.440 12/ Fasola biała suszona Jaś - kg 240 13/ Kpusta czerwona - kg 600 14/ Kapusta kiszona - kg 720 15/ Sałata zielona 200 - 250 g - szt 3.240 16/ Groch żólty (połówki) - kg 60 17/ Rzodkiewka (pęczek 150 g) - szt 960 18/ Szczypior 100 g - szt 840..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet I zadanie nr 2 - Owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1/ Jabłka typu Vortland, Champion - kg 2.400 2/ Brzoskwinie - kg 240 3/ Mandarynki - kg 480 4/ Banany - kg 1.200 5/ Pomarańcze - kg 480..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet II zadanie nr 1 - Mięso wieprzowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1/ Łopatka bez kości - kg 360 2/ Wątroba - kg 420 3/ Schab bez kości - kg 1.320 4/ Biodrówka - kg 120..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.10-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet II zadanie nr 2 - Mięso drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1/ Mięso indycze mielone (450 g) - szt 1.800 2/ Podudzie kurczęce - kg 2.280 3/ Ćwiartka kurczaka - kg 1.320 4/ Filet kurczęcy - kg 1.680..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.10-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet II zadanie nr 3 - Podroby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1/ Flaki wołowe blanszowane - kg 360 2/ Serca drobiowe - kg 300..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.10-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pakiet III zadanie nr 1 - Wędliny drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1/ Smakowita drobiowa - kg 720 2/ Mozaika drobiowa - kg 480 3/ Parówki paluszki drobiowe - kg 480 4/ Serdelki drobiowe - kg 480 5/ Mielonka drobiowa - kg 600 6/ Luncheon Meat drobiowy - kg 720 7/ Baleron drobiowy - kg 480 8/ Szynka alpejska - kg 360 9/ Polędwica kanadyjska drobiowa - kg 720 10/ Mortadela drobiowa - kg 240 11/ Kabanosy drobiowe - kg 240 12/ Żywiecka drobiowa - kg 240 13/ Udziec pieczony z indyka - kg 120 14/ Rolada z kurczaka - kg 120 15/ Szynka drobiowa średniorozdrobniona - kg 120 16/ Polędwica delikatesowa drobiowa - kg 240 17/ Kiełbasa śląska drobiowa - kg 120 18/ Blok z indyka - kg 120 19/ Udziec faszerowany drobiowy - kg 120 20/ Kiełbasa kanapkowa drobiowa - kg 720 21/ Pasztet drobiowy pieczony - kg 120 22/ Pieczeń drobiowa - kg 360..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pakiet III zadanie nr 2 - Wędliny wieprzowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1/ Kiełbasa zwyczajna - kg 360 2/ Parówki paluszki wieprzowe - kg 480 3/ Pasztetowa wieprzowa - kg 360 4/ Kaszanka jęczmienna - kg 360 5/ Kiełbasa toruńska - kg 120 6/ Salceson wieprzowy - kg 240 7/ Kiełbasa podwawelska - kg 120 8/ Pasztet wieprzowy pieczony - kg 120..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pakiet IV zadanie nr 1 - Ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1/ Płat śledzia marynowany - kg 120 2/ Morszczuk filet b/s SHP - kg 1.200 3/ Makrela wędzona - kg 240..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.10.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Pakiet IV zadanie nr 2 - Konserwy rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1/ Konserwa rybna śledź w pomidorach 175 - 200 g - szt 420 2/ Konserwa rybna szprot w pomidorach 175 - 200 g - szt 420..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.10.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Pakiet IV zadanie nr 3 - Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1/ Kalafior mrożony - kg 540 2/ Truskawka mrożona - kg 360..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.10.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Pakiet V - Artykuły suche i konserwowane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1/ Ekstrakt kawy zbożowej w proszku 150 g - szt 720 2/ Herbata granulowana 100 g - szt 720 3/ Herbatka ziołowa ekspresowa (mięta) w opakowaniu 20-30 sztuk - opak 20 4/ Herbatka ziołowa ekspresowa (rumianek) w opakowaniu 20-30 sztuk - opak 10 5/ Herbatka ziołowa ekspresowa (koper włoski) w opakowaniu 20-30 sztuk - opak 10 6/ Cukier biały kryształ - kg 1.800 7/ Cukier puder - kg 25 8/ Mąka pszenna typ 500 - kg 2.100 9/ Mąka ziemniaczana - kg 500 10/ Ryż biały długoziarnisty - kg 1.700 11/ Makaron bez jajeczny - kg 1.700 12/ Kasza manna - kg 1.100 13/ Kasza jęczmienna średniorozdrobniona - kg 1.200 14/ Płatki owsiane - kg 600 15/ Rosół drobiowy instant - kg 150 16/ kisiel 40 g (o smaku: cytrynowy, truskawkowy, wiśniowy) - szt 2.800 17/ Kleik 190 - 200 g - szt 500 18/ pietruszka (nać suszona) 100 g - szt 400 19/ Napój herbaciany witaminizowany, granulowany 300 g - szt 2.100 20/ Przyprawa w płynie (do zupy) 6 kg - kg 150 21/ Przyprawa warzywna do potraw - kg 40 22/ Sól warzona jodowana - kg 1.000 23/ Galaretka owocowa 75 g (o smaku pomarańczowym) - szt 450 24/ Galaretka owocowa 75 g ( o smaku agrestowym) - szt 450 25/ Galaretka owocowa 75 g ( o smaku wiśniowym) - szt 450 26/ Galaretka owocowa 75 g (o smaku malinowym) - szt 450 27/ Budyń 40 g (o smaku waniliowym) - szt 400 28/ Budyń 40 g (o smaku śmietankowym) - szt 400 29/ Budyń 40 g (o smaku wiśniowym) - szt 300 30/ Cukier waniliowy 30-35 g - szt 500 31/ Soda oczyszczana 100 g - szt 100 32/ przyprawa do drobiu, ryb i mięsa - kg 25 33/ Sos koperkowo - ziołowy, ogrodowy - kg 100 34/ Ciastka herbatniki 50 g - szt 1.600 35/ Ciastka biszkopty - kg 120 36/ Chrupki owocowe 80 g (o smaku truskawkowym) - szt 500 37/ Chrupki owocowe 80 g (o smaku toffi) - szt 600 38/ Chrupki kukurydziane 70 g - szt 2.100 39/ Pieczywo ryżowe 175 - 200 g - szt 1.000 40/ Wafle ryżowe 100 g - szt 900 41/ Groszek konserowy 400 g - szt 5.000 42/ Ćwikła z chrzanem 300 g - szt 400 43/ Chrzan 165 g - szt 600 44/ Musztarda 180 g - szt 600 45/ Koncentrat pomidorowy 530 g - szt 900 46/ Koncentrat pomidorowy 200 g - szt 800 47/ Olej uniwersalny rzepakowy 1 000 ml - szt 1.000 48/ Szczaw konserwowy krojony 300 g - szt 500 49/ Ketchup łagodny 500 g - szt 400 50/ Kukurydza konserwowa 400-450 g - szt 2.700 51/ Chrzan z żurawiną 180-200 g - szt 960 52/ Buraki konserwowe (wiórki) 500 ml - szt 600 53/ Majonez 280-300 g - szt 700 54/ Paprykarz 310 g - szt 500 55/ Pasztety drobiowe 131-135 g - szt 840 56/ Marmolada wielooowocowa 600 g - szt 250 57/ Miód sztuczny 370-400 g - szt 1.000 58/ Dżemy wieloowocowe 260 g - szt 1.000 59/ Syrop owocowy 320 ml (smak wiśniowy) - szt 100 60/ Syrop owocowy 320 ml (smak malinowy) - szt 100 61/ Sok owocowy 1 000 ml (o smaku pomarańczowym) - szt 450 62/ Sok owocowy 1 000 ml (o smaku czarna porzeczka) - szt 450 63/ Sok warzywny 1 000 ml (o smaku pomidorowym) - szt 150 64/ Sok owocowy 1 000 ml (o smaku jabłkowym) - szt 450 65/ Sok warzywny 1 000 ml (o smaku marchwiowym) - szt 450 66/ Sok owocowo - warzywny 1 000 ml (wieloskładnikowy) - szt 450 67/ Sok owocowy 2 000 ml (o smaku pomarańczowym) - szt 200 68/ Sok owocowy 2 000 ml (o smaku jabłkowym) - szt 200 69/ Sok marchwiowo - jabłkowy bez cukru typu Bobo - Frut lub równoważny 175 g - szt 2.200 70/ Sok jabłkowo- marchwiowo- brzoskwiniowy typu Bobo- Frut lub równoważny 300 g - szt 300 71/ Sok jabłkowo- marchwiowo- gruszkowy typu Bobo - Frut lub równoważny 300 g - szt 300 72/ Sok jabłkowo- winogronowo- brzoskwiniowy typu Bobo - Frut lub równoważny 300 g - szt 300 73/ Sok winogronowo - bananowy typu Bobo- Frut lub równoważny 300 g - szt 300..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.40.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Pakiet VI - Pieczywo i wyroby piekarnicze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1/ Chleb zwykły krojony foliowany 600 g - szt 21.600 2/ Chleb razowy krojony foliowany 500 g - szt 6.000 3/ Bułka zwykła pszenna 50 g - szt 240.000 4/ Bułka tarta - kg 360 5/ Ciasto drożdżowe z cukrem krojone foliowane - kg 180 6/ Ciasto drożdżowe bez cukru foliowane - kg 180 7/ Ciastka kruche - kg 180..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.11.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Pakiet VII - Nabiał i artykuły mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1/ Mleko spożywcze 2% - litrów 29.400 2/ Masło śmietankowe 200 g - kg 3.000 3/ Śmietana 18 % 180 ml - szt 4.320 4/ Twaróg półtłusty lpstka 250 g - kg 2.040 5/ Twaróg chudy sernikowy - kg 600 6/ Ser żółty - kg 1.200 7/ Sery topione 100 g - szt 2.400 8/ Sery homogenizowane 125 g - szt 7.800 9/ Jogurt naturalny bez cukru 150 g - szt 7.440 10/ Kefir naturalny 180 g - szt 7.680 11/ Mleko w proszku pełne 500 g - szt 720..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Pakiet VIII - Ziemniaki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1/ Ziemniak czysty (workowany po 15 kg o zbliżonej wielkości - średnicy) - kg 48.000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.21.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Pakiet IX - Jaja spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1/ Jaja oznakowane (50-60 g) - sztuk 48.000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.