To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2015-06-18
Gołdap: Przygotowywanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentom SPZP-O w Gołdapi
Numer ogłoszenia: 147500 - 2015; data zamieszczenia: 18.06.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 136644 - 2015r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy w Gołdapi, ul. Słoneczna 7b, 19-500 Gołdap, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 87 6153790, faks 87 6153790.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowywanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentom SPZP-O w Gołdapi.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie posiłków dla średnio 45 osób dziennie, zgodnie z warunkami określonymi w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2005 r. o bezpieczeństwie żywności i żywieniu (tj.: Dz. U. z 2015 r. poz. 594) oraz - dostarczenie posiłków do siedziby Zamawiającego. 2. Rodzaje i ilość diet (średnia dzienna): - dieta lekkostrawna - 40 - dieta cukrzycowa - 5 w tym dodatek dla diet cukrzycowych + 2200 godz. - od 2 do 3 3. struktura racji pokarmowych: - % energii z białka - nie mniej niż 12 % - % energii z węglowodanów - 56-60 % - % energii z tłuszczów - nie więcej niż 30 % 4. Średnia ilość żywionych w jednym dniu - 45 osób. Ilość osób, które faktycznie będą korzystały z posiłków będzie codziennie podawana Wykonawcy przez Zamawiającego w formie telefonicznej z zastrzeżeniem, że ilość dziennie żywionych pacjentów może ulec zmianie. 5. W skład posiłków muszą wchodzić warzywa i owoce wzbogacające dietę w witaminy, błonnik i sole mineralne, a II śniadanie i podwieczorek oraz dodatek na godz. 2200 dostarczany będzie tylko dla diet cukrzycowych (średnio 2-3 diety) 6. Czas wydawania posiłków: - śniadanie - 8.00 - II śniadanie - 10.00 - obiad - 13.00 - podwieczorek - 16.00 - kolacja - 18.00 7. Ilości posiłków wymienione w pkt. 4), są wielkościami szacunkowymi i zależne są od ilości aktualnie hospitalizowanych pacjentów. 8. Wykonawca zobowiązny będzie do dekadowego sporządzania jadłospisu opracowanego przez wykwalifikowanego pracownika (dietetyk lub technik, technolog żywienia) 9. Jadłospisy muszą być ustalone z zastosowaniem zróżnicowanego menu i diet powszechnie stosowanych w szpitalach. 10. Wykonawca przy sporządzaniu jadłospisów uwzględniać będzie sezonowość dostępnych na rynku świeżych produktów szczególnie warzyw i owoców. 11. Zamawiający wymaga od Wykonawcy aby: obiad składał się z minimum dwóch dań, uwzględniał w menu surówki, w ustalonych jadłospisach uwzględnić w ramach śniadania i kolacji zupę mleczną, herbatę słodką i gorzką, w ustalonych jadłospisach uwzględnić przynajmniej jeden raz w tygodniu potrawy z ryb, 12. Zamawiający wymaga by realizacja zamówienia odbywała się w systemie ciągłym obejmującym pracę w soboty, niedziele i dnia świąteczne. 13. Dopuszcza się dostarczanie II śniadania, podwieczorku oraz dodatku na godz. 22.00 wraz ze śniadaniem i obiadem 14. Posiłki powinny być dostarczane w systemie termosowym do siedziby Zamawiającego 15. Temperatura posiłków ciepłych musi mieścić się w granicach 65°C-80°C 16. Dowóz posiłków odbywać się musi w termosach własnych wykonawcy, a także własnym transportem Wykonawcy, a odbiór termosów do mycia w czasie 45-60 min. od dostarczenia 17. Wykonawca musi spełniać warunki sanitarno - higieniczne do prowadzenia żywienia w formie kateringu. 18. Wykonawca zobowiązany będzie do przygotowywania i przechowywania próbek kontrolnych żywności. 19. Wykonawca przygotowywać będzie posiłki w pomieszczeniach będących w jego dyspozycji i przy użyciu własnych produktów. Zamawiający przewiduje prawo opcji z czego bezwarunkowo zleci 70% przedmiotu zamówienia, a pozostałe 30 % w zależności od potrzeb, w ramach prawa opcji przewiduje się również zwiększenie zamówienia podstawowego maksymalnie do 30 %...
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.42.00 - Posiłki gotowe 15.89.42.20 - Posiłki szpitalne .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.06.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
OCHOTNICZE HUFCE PRACY CENTRUM KSZTAŁCENIA I WYCHOWANIA W GOŁDAPI
jakie przetargi wygrała firma
OCHOTNICZE HUFCE PRACY CENTRUM KSZTAŁCENIA I WYCHOWANIA W GOŁDAPI
- Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształcenia i Wychowania w Gołdapi, ul. Boczna 1, 19-500 Gołdap, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 289807,50 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 433836,00
Oferta z najniższą ceną: 433836,00 / Oferta z najwyższą ceną: 433836,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z GOŁDAP
- Sukcesywne dostawy paliw płynnych na potrzeby Gminy Gołdap
- Ulepszenie lokalu mieszkalnego w Dworku Myśliwskim
- "Świadczenie usługi: psychologa, pedagoga, doradcy zawodowego, animatora, Trenera SDR w ramach realizacji projektu pn.: "WSPARCIE PIECZY ZASTĘPCZEJ W POWIECIE GOŁDAPSKIM".
- Świadczenie usług polegających na zapewnieniu tymczasowego schronienia dla osób bezdomnych oraz tymczasowego schronienia z usługami opiekuńczymi dla osób bezdomnych z terenu Gminy Gołdap na rok 2025
- Sukcesywna dostawa oleju opałowego na potrzeby Ośrodka Sportu i Rekreacji w Gołdapi
więcej: przetargi w Gołdapi »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 50 im. Królowej Jadwigi w Warszawie na 2025r
- Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Firleju
- Dostawa posiłków profilaktycznych
- "Świadczenie usług cateringowych dla dzieci w wieku od ukończonego 20 tygodnia do 3 roku życia w Żłobku w Złocieńcu."
- Sukcesywna dostawa posiłków profilaktycznych w formie gorącego drugiego dania obiadowego na potrzeby Zarządu Dróg Miejskich w 2025 roku
więcej: Posiłki gotowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.