eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi OtwockDostawa oleju opa³owego do ZSE-G

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2009-02-02

Otwock: Dostawa oleju opa³owego do ZSE-G
Numer og³oszenia: 14888 - 2009; data zamieszczenia: 02.02.2009
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespó³ Szkó³ Ekonomiczno-Gastronomicznych im. Stanis³awa Staszica , ul. Marii Konopnickiej 3, 05-400 Otwock, woj. mazowieckie, tel. 0-22 7792644, faks 0-22 7793786.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.zseg.home.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: szko³a publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawa oleju opa³owego do ZSE-G.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa 60000 l oleju opa³owego o w³a¶ciwo¶ciach zgodnych z PN-C-96024 do siedziby ZSE-G w Otwocku, ul. Konopnickiej 3.

II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 91.35.10.0 - Olej opa³owy .

II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: nie.

II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje siê udzielenie zamówieñ uzupe³niaj±cych: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesi±cach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIA£U

  • Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: 1. Dostawca nie podlega wykluczeniu na podstawie przepisów art. 24 ust. 1 i 2 ustawy o zamówieniach publicznych. 2. Spe³nia warunki okre¶lone przepisami art. 22 ust. 1 ustawy Pzp. 3. Posiada uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¶li ustawy nak³adaj± obowi±zek posiadania takich uprawnieñ. 4. Posiada niezbêdn± wiedzê i do¶wiadczenie oraz potencja³ techniczny, a tak¿e dysponuje osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. 5. Znajduje siê w sutuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia. 6. Posiada koncesjê na obrót paliwami p³ynnymi. 7. Przedstawi dokument potwierdzaj±cy hurtow± cenê oleju producenta lub importera paliw obowi±zuj±c± w dniu 5 lutego 2009r., która stanowiæ bêdzie podstawê do wyliczenia warto¶ci zamówienia. 8. Podpisze umowê na warunkach okre¶lonych przez Zamawiaj±cego. 9. Spe³ni wymagania dotycz±ce przedmiotu zamówienia: olej opa³owy bêdzie spe³nia³ wymagania okre¶lone w normie PN-C-96024. Ocena spe³nienia warunków nast±pi na podstawie dokumentów okre¶lonych w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Nie spe³nienie chocia¿by jednego warunku skutkowaæ bêdzie wykluczeniem z postêpowania..
  • Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: 1. Aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru lub za¶wiadczenie o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej. 2.Koncesja na obrót paliwami p³ynnymi. 3. O¶wiadczenie o spe³nieniu warunków okre¶lonych w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp (za³±cznik nr 2). 4. Dokument potwierdzaj±cy hurtow± cenê producenta lub importera paliw obowi±zuj±c± w dniu 5 lutego 2009r., która stanowiæ bêdzie podstawê do wyliczenia warto¶ci zamówienia. 5.Formularz ofertowy (za³±cznik nr 1). 6. Formularz cenowy (za³±cznik nr 3). 7.Zaakceptowany wzór umowy (za³±cznik nr 4). 8. Dokument potwierdzaj±cy zgodno¶æ dostarczanego oleju z Polskimi Normami..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zseg.home.pl.
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: 05-400 Otwock, ul. Konopnickiej 3.

IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 10.02.2009 godzina 11:00, miejsce: Siedziba Zespo³u Szkó³ Ekonomiczno-Gastronomicznych 05-400 Otwock, ul. Konopnickiej 3 ; pokój 48..

IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.