eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Strzyżów › Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 4 pakiety

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-05-14

Strzyżów: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 4 pakiety
Numer ogłoszenia: 149092 - 2009; data zamieszczenia: 14.05.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Opieki Zdrowotnej , ul. Dąbrowskiego 10, 38-100 Strzyżów, woj. podkarpackie, tel. 017 2761058, faks 017 2761058.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zoz.strzyzow.prv.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 4 pakiety.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety: 1 : Pieczywo, wyroby piekarskie, 2 : Mięso i wyroby wołowe, 3 : Mięso i wyroby wieprzowe, 4 : Artykuły mleczarskie, dla Szpitala Powiatowego w Strzyżowie, ul. 700-lecia 1 w asortymencie i ilości określonych w SIWZ - Częścść XIX Szczegółowa specyfikacja - formularz cenowy..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.11.00 - Wołowina 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 6.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Do przetargu mogą przystąpić Wykonawcy, którzy: 1. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 2. Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia. 3. Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. 4. Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 24 ust. 1 i ust. 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 Nr 223, poz. 1655 z późn. zm.) - zwanej dalej ustawą PZP. 5. Posiadają zezwolenie na prowadzenie działalności oraz oferowane przez nich produkty spożywcze pochodzą ze źródeł, nad którymi kontrolę pełni odpowiedni oran nadzorujący (Inspekcja Ochrony Roślin i Nasiennictwa lub Inspekcja Weterynaryjna). 6. Dostarczane produkty będą posiadały wymagane dokumenty handlowe dopuszczające do obrotu, które będą załączone do każdej dostawy. 7. Zamawiający oceni spełnienie warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty metodą spełnia-nie spełnia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie wykonawcy w trybie art. 24 ust. 1 i ust. 2 ustawy PZP - załącznik nr 2, 2. Oświadczenie wykonawcy w trybie art. 22 ust. 1 pkt 1-3 ustawy PZP - załącznik nr 3, 3. Aktualny wyciąg z aktu prawnego dotyczący utworzenia jednostki przystępującej do przetargu oraz potwierdzający, że Wykonawca posiada prawo do występowania w obrocie prawnym zgodnie z wymaganiami ustawowymi (np. wyciąg z Krajowego Rejestru Sądowego) - w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem - załącznik nr 4, Wykonawcy mający siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczpospolitej Polskiej składają w.w. dokumenty zgodnie z przepisami Rozporządzenia wykonawczego do Ustawy w sprawie rodzaju dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane (Rozporządzenie Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 maja 2006r. (Dz. U. z dnia 24 maja 2006 r. Nr 87 poz. 605 z późn. zm.). W przypadku oferty składanej przez konsorcjum wraz z ofertą należy złożyć załączniki nr 2 i 4 przygotowane odrębnie w odniesieniu do każdego z członków konsorcjum..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zoz.strzyzow.prv.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: 38-100 Strzyżów, ul. Dąbrowskiego 10, II piętro, Sekcja Zamówień Publicznych, Cena 6,51 PLN.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 22.05.2009 godzina 11:00, miejsce: Zespół Opieki Zdrowotnej, 38-100 Strzyżów, ul.Dąbrowskiego 10, Sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pieczywo, wyroby piekarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Chleb pszenny krojony - foremkowy 400 g, nie tostowy, do bezpośredniego spożycia szt. 10800, 2. Bułki zwykłe szt. 2400, 3. Bułka tarta kg 90, 4. Chleb zwykły krojony 600 g szt 90.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.11.00-7, 15.81.10.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięso wołowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kości wołowe kg 660, Mięso pieczeniowe wołowe bez kości, gat. I kg 900, Parówki wołowo-wieprzowe - cienkie kg 600.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mięso i wyroby wieprzowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Karkówka bez kości kg 240, Kiełbasa zwyczajna kg 120, Schab bez kości kg 300, Słonina kg 30, Smalec kg 60, Szynka wieprzowa gotowana kg 600, Szynka wieprzowa w siatce kg 180.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.14.10-2, 15.11.30.00-3, 15.13.11.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Artykuły mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Masło w kostkach 200g kg 480, Mleko 2% pasteryzowane - opakowanie foliowe 6 600, Mleko w proszku 500g kg 15, Twaróg chudy kg 720, Ser topiony 50g Szt 1 800, Ser żółty kg 180, Śmietana 18% litr 540.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.11.00-4, 15.54.21.00-0, 15.53.00.00-2, 15.51.21.00-1, 15.54.40.00-3, 15.51.17.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.