eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi DzierżoniówDostawa artykułów spożywczych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-07-04

Dzierżoniów: Dostawa artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 151086 - 2008; data zamieszczenia: 04.07.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Ząbkowicka 53, 58-200 Dzierżoniów, woj. dolnośląskie, tel. 074 8324850, fax 074 8324852.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa centralna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: w grupie 158CPV Część I: 1.Makaron - 2500 kg* 2.Herbata - 320 kg* 3.Kawa zbożowa - 50 kg* 4.Biały barszcz - 70 kg* 5.Przyprawa do zup w płynie - 1300 l* 6.Majeranek - 12 kg* 7.Musztarda - 350 kg* 8.Ocet - 230 l* 9.Papryka słodka mielona- 35 kg* 10.Sól - 1100 kg* 11.Pieprz czarny mielony- 25 kg* 12.Sos biały - 2 kg* 13.Czosnek granulowany - 2 kg* 14.Przyprawa do mięsa mielonego - 15 kg* 15.Przyprawa do gulaszu - 10 kg* 16.Zupy błyskawiczne - 25 kg* 17.Cukier - 4000 kg* 18.Kwasek cytrynowy - 5 kg * Część II: 1.Rosół drobiowy - 700 kg* 2.Rosół jarzynowy - 350 kg* 3.Rosół wołowy - 300 kg* Część III: 1.Chleb pszenno - żytni - 63000 kg* 2.Chleb pszenny- 3000 kg* 3.Bułka tarta - 600 kg* w grupie 151 CPV Część IV: 1.Konserwa turystyczna - 1100 kg* 2.Konserwa tyrolska - 1100 kg* 3.Pasztet drobiowy - 1000 kg* 4.Pasztet mięsny - 900 kg* w grupie 153 CPV Część V: 1.Fasolka szparagowa konserwowa - 300 kg* 2.Groszek konserwowy - 700 kg* 3.Koncentrat pomidorowy - 1200 kg* 4.Przecier ogórkowy - 450 kg* 5.Szczaw konserwowy - 300 kg* 6.Dżem owocowy - 2200 kg* 7.Zaprawa do napojów - 450 kg* 8.Kukurydza konserwowa - 120 kg* 9.Fasola czerwona konserwowa - 60 kg* *ilości szacunkowe

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.85.11.10 - Makaron Kod CPV wg słownika 2008: 15.85.11.00 - Makaron niegotowany Oryginalny kod CPV: 15.86.30.00 - Herbata Kod CPV wg słownika 2008: 15.86.30.00 - Herbata Oryginalny kod CPV: 15.87.11.20 - Ocet Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.11.10 - Ocet lub produkty równoważne Oryginalny kod CPV: 15.89.10.00 - Zupy i buliony Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.10.00 - Zupy i buliony Oryginalny kod CPV: 15.89.15.00 - Buliony Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.15.00 - Buliony Oryginalny kod CPV: 15.81.11.00 - Chleb Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.11.00 - Chleb Oryginalny kod CPV: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Oryginalny kod CPV: 15.13.13.10 - Pasztety Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.13.10 - Pasztety Oryginalny kod CPV: 15.33.11.31 - Fasola przetworzona Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.31 - Fasola przetworzona Oryginalny kod CPV: 15.33.14.27 - Skoncentrowany przecier pomidorowy Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.27 - Skoncentrowany przecier pomidorowy Oryginalny kod CPV: 15.33.22.30 - Marmolady Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.22.30 - Marmolady Oryginalny kod CPV: 15.33.14.64 - Puszkowana cała fasola Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.64 - Puszkowana cała fasola .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 22.07.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Nie wnosi się wadium..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział oferenci, którzy: 1. Spełniają następujące warunki: 1) Nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Przy wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający będzie się kierował następującymi kryteriami: Ogólna wartość brutto zamówienia, którą z kolei obliczać się będzie jako: suma wartości poszczególnych cen netto przedstawionych przez oferenta ( za 1 kg lub l zamawianego artykułu) powiększoną o podatek Vat i pomnożoną przez szacunkową ilość zamawianego artykułu. Najkorzystniejszą ofertą przetargową będzie ta, której wartość brutto całego zamówienia będzie najniższa. Zamawiający udzieli zamówienia oferentowi, którego oferta będzie najkorzystniejsza, czyli wartość brutto danej części zamówienia będzie najniższa.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia spełniania wymaganych warunków oferenci obowiązani są złożyć następujące dokumenty: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpi­sie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wyma­gają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodar­czej. Kserokopia potwierdzona (za zgodność z oryginałem)przez Wykonawcę.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ARESZT ŚLEDCZY 58 - 200 DZIERŻONIÓW UL.ZĄBKOWICKA 53 ( SŁUŻBA ŻYWNOŚCIOWA).

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.07.2008 godzina 11:00, miejsce: Oferty pod rygorem nieważności składa się w formie pisemnej w zamkniętych kopertach w sekretariacie Aresztu Śledczego w Dzierżoniowie ul. Ząbkowicka 53 w godzinach 7.15 - 15.15..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Przyprawy, cukier, koncentraty.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Makaron - 2500 kg* 2.Herbata - 320 kg* 3.Kawa zbożowa - 50 kg* 4.Biały barszcz - 70 kg* 5.Przyprawa do zup w płynie - 1300 l* 6.Majeranek - 12 kg* 7.Musztarda - 350 kg* 8.Ocet - 230 l* 9.Papryka słodka mielona- 35 kg* 10.Sól - 1100 kg* 11.Pieprz czarny mielony- 25 kg* 12.Sos biały - 2 kg* 13.Czosnek granulowany - 2 kg* 14.Przyprawa do mięsa mielonego - 15 kg* 15.Przyprawa do gulaszu - 10 kg* 16.Zupy błyskawiczne - 25 kg* 17.Cukier - 4000 kg* 18.Kwasek cytrynowy - 5 kg *.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.10-2, 15.86.30.00-5, 15.87.11.20-1, 15.89.10.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 22.07.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Buliony.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Rosół drobiowy - 700 kg* 2.Rosół jarzynowy - 350 kg* 3.Rosół wołowy - 300 kg*.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.15.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 23.07.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Chleb pszenno - żytni - 63000 kg* 2.Chleb pszenny- 3000 kg* 3.Bułka tarta - 600 kg*.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.11.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 22.07.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Konserwy mięsne i pasztety.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Konserwa turystyczna - 1100 kg* 2.Konserwa tyrolska - 1100 kg* 3.Pasztet drobiowy - 1000 kg* 4.Pasztet mięsny - 900 kg*.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5, 15.13.13.10-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 22.07.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Koncentraty warzywne, dżem.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Fasolka szparagowa konserwowa - 300 kg* 2.Groszek konserwowy - 700 kg* 3.Koncentrat pomidorowy - 1200 kg* 4.Przecier ogórkowy - 450 kg* 5.Szczaw konserwowy - 300 kg* 6.Dżem owocowy - 2200 kg* 7.Zaprawa do napojów - 450 kg* 8.Kukurydza konserwowa - 120 kg* 9.Fasola czerwona konserwowa - 60 kg*.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.31-4, 15.33.14.27-6, 15.33.22.30-5, 15.33.14.64-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 22.07.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.