eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Potulice › dostawy artyku³ów nabia³owych (znak sprawy 09/2006)

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2006-03-23

POZYCJA 15362

OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Potulice: dostawy artyku³ów nabia³owych (znak sprawy 09/2006)

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiaj±cego: Zak³ad Karny, do kontaktów: Jakub Niekrasz, Aleja Parkowa 1, 89-120 Potulice, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 052 5874440, fax 052 5874400, e-mail: dkw_potulice@sw.gov.pl, www.sw.gov.pl. 2) Adres, pod którym mo¿na uzyskaæ dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym mo¿na uzyskaæ dokumentacjê: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na który nale¿y przes³aæ oferty/wnioski o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu: taki jak w pkt. I.1).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: dostawy artyku³ów nabia³owych (znak sprawy 09/2006). 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: Dostawy artyku³ów nabia³owych: Grupa 1: 1) ser twardy - 6.000 kg (ilo¶æ szacunkowa), nomenklatura CPV: 15544000-3, Polska Norma: PN-68/A-86230, 2) ser topiony - 3.600 kg (ilo¶æ szacunkowa), nomenklatura CPV: 15542200-1, Polska Norma: PN-66/A-86233, 3)twaróg pó³t³usty - 26.000 kg (ilo¶æ szacunkowa) w kostkach o wadze jednostkowej 250 gramów, nomenklatura CPV: 15542100-0, Polska Norma: PN-68/A-86300, 4)¶mietana 18% - 6.500 litrów (ilo¶æ szacunkowa), nomenklatura CPV: 15512200-2, Polska Norma: PN-A-86050, 5)jogurt naturalny bez cukru - 1.500 kg (ilo¶æ szacunkowa), w opakowaniach jednostkowych w przedziale 120g - 180g, nomenklatura CPV: 15551310-1, Polska Norma: PN-A-86061, 6)serek homogenizowany truskawkowy - 650 kg (ilo¶æ szacunkowa), w opakowaniach jednostkowych w przedziale 150g - 200g, nomenklatura CPV: 15551000-5, Polska Norma: PN-68/A-86300, 7)serek homogenizowany naturalny bez cukru - 240 kg (ilo¶æ szacunkowa), w opakowaniach jednostkowych w przedziale 150g - 200g, nomenklatura CPV: 15551000-5, Polska Norma: PN-68/A-86300. Grupa 2: 1)mleko w proszku (odt³uszczone) - 21.000 kg (ilo¶æ szacunkowa), w opakowaniach w przedziale 20 kg - 30 kg, nomenklatura CPV: 15511700-0, Polska Norma: PN-92-A/86024. Ilo¶ci szacunkowe mog± ulec zmianie w trakcie trwania umowy o - 20%. Miejsce, sposób, terminy dostaw oraz forma i termin p³atno¶ci: 1.Dostawy w/w artyku³ów do magazynu Zamawiaj±cego zlokalizowanego w Zak³adzie Karnym w Potulicach. 2.Wykonawca dostarczaæ bêdzie w/w artyku³y w³asnym transportem, na swój koszt, w sposób zapobiegaj±cy utracie walorów smakowych i od¿ywczych. W/w artyku³y maj± byæ ¶wie¿e, o dobrym smaku, z d³ugim okresem przydatno¶ci do spo¿ycia. Opakowania musz± posiadaæ nadrukowan± informacjê o nazwie ¶rodka spo¿ywczego (sk³ad), nazwie producenta, dacie przydatno¶ci do spo¿ycia oraz wadze. 3.Realizacja dostaw w uzgodnionych terminach. Dostawy do ZK w godz. 7:00 - 11:00. 4.Termin p³atno¶ci 30 dni, forma p³atno¶ci przelew. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, us³ug lub miejsce dostaw: Dostawy do magazynu Zamawiaj±cego zlokalizowanego w Zak³adzie Karnym w Potulicach. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny s³ownik zamówieñ (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Oryginalny kod CPV: 15.51.17.00 - Mleko w proszku Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.51.17.00 - Mleko w proszku Oryginalny kod CPV: 15.54.21.00 - Ser twarogowy Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.54.21.00 - Ser twarogowy Oryginalny kod CPV: 15.51.22.00 - ¦mietana t³usta Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.51.22.00 - ¦mietana t³usta Oryginalny kod CPV: 15.54.40.00 - Ser twardy Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.54.40.00 - Ser twardy 1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: Tak. 1.7) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielko¶æ lub zakres zamówienia 2.1) Warto¶æ lub zakres zamówienia: Grupa 1: 1)ser twardy-6000kg (ilo¶æ szacunkowa), 2)ser topiony-3600kg (ilo¶æ szacunkowa), 3)twaróg pó³t³usty-26000kg (ilo¶æ szacunkowa), 4)¶mietana 18%-6500 l (ilo¶æ szacunkowa), 5)jogurt naturalny bez cukru-1500kg (ilo¶æ szacunkowa), 6)serek homogenizowany truskawkowy-650kg (ilo¶æ szacunkowa), 7)serek homogenizowany naturalny bez cukru-240kg, Grupa 2: 1)mleko w proszku (odt³uszczone)-21.000kg (ilo¶æ szacunkowa). 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data rozpoczêcia: 01.06.2006; data zakoñczenia: 31.05.2007;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Wymagane wadium: Grupa 1 - 3.000,00 z³, Grupa 2 - 2.000,00 z³. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotycz±ce sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub us³ugodawcy oraz informacje i formalno¶ci niezbêdne do oceny, czy spe³nia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: O udzielenie zamówienia mog± ubiegaæ siê wykonawcy, którzy spe³niaj± nastêpuj±ce warunki: 1) posiadaj± uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli ustawy nak³adaj± obowi±zek posiadania takich uprawnieñ, 2) posiadaj± niezbêdn± wiedzê i do¶wiadczenie oraz potencja³ techniczny, a tak¿e dysponuj± osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 3) znajduj± siê w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia, 4) nie podlegaj± wykluczeniu z postêpowania o udzielenie zamówienia.

SEKCJA IV: TRYBY

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstêpne og³oszenie informacyjne dotycz±ce tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostan± zapr. do sk³ad. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyja¶nieñ: dostêpne do 09.05.2006. 3.2) Termin sk³adania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu: 09.05.2006 godzina 11:00. 3.3) Termin zwi±zania ofert±: liczba dni: 60 od ostat. term. sk³ad. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 09.05.2006, godzina 11:15, w siedzibie zamawiaj±cego, w sekretariacie.

SEKCJA V: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze ¶rodków UE: Nie. 2) Data wys³ania og³oszenia: 17.03.2006.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.