To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-01-31
Grudziądz: Dostawy artykułów spożywczych -wędliny, mięsa i podroby Nr sprawy D/Kw/220/01/2011
Numer ogłoszenia: 15534 - 2011; data zamieszczenia: 31.01.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 5428 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny nr 2, ul. Sikorskiego 13/17, 86-300 Grudziądz, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 056 6421460 w. 280, faks 056 6421398.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów spożywczych -wędliny, mięsa i podroby Nr sprawy D/Kw/220/01/2011.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem udzielanego zamówienia publicznego jest dostawa, artykułów spożywczych -wędliny, mięsa i podroby w asortymencie wymienionym poniżej: Część 1: Lp. Nazwa produktu Kod CPV Ilość w kg 1 Głowizna 15131120-2 1100 2 Kaszanka 15131134-3 1100 3 Kaszanka cienka 15131134-3 500 4 Kiełbasa biała parzona 15131120-2 480 5 Kiełbasa drobiowa zwyczajna 15131135-0 320 6 Kiełbasa jarmarczna 15131120-2 1400 7 Kiełbasa krakowska parzona 15131120-2 270 8 Kiełbasa łososiowa 15131120-2 550 9 Kiełbasa parówkowa 15131120-2 400 10 Kiełbasa piwna 15131120-2 690 11 Kiełbasa podwawelska 15131120-2 700 12 Kiełbasa serdelowa 15131120-2 350 13 Kiełbasa szynkowa 15131120-2 900 14 Kiełbasa szynkowa drobiowa 15131135-0 200 15 Kiełbasa śląska 15131120-2 830 16 Kiełbasa toruńska 15131120-2 580 17 Kiełbasa wiejska 15131120-2 1600 18 Kiełbasa zwyczajna 15131120-2 2500 19 Kiełbasa żywiecka 15131120-2 740 20 Metka 15131120-2 400 21 Mielonka prasowana 15131120-2 1520 22 Mortadela 15131120-2 700 23 Mortadela z papryką 15131120-2 350 24 Parówki cielęce 15131120-2 160 25 Parówki cienkie 15131120-2 930 26 Pasztet zapiekany 15131310-1 740 27 Pasztetowa 15131310-1 180 28 Pasztetowa podwędzana 15131310-1 660 29 Salceson biały 15131134-3 200 30 Salceson czarny 15131134-3 200 31 Smalec z przyprawami 15412100-0 200 Do stosowania powyższego opisu przedmiotu zamówienia są niezbędne podane niżej dokumenty powołane. Stosuje się ostatnie aktualne wydanie powołanego dokumentu (łącznie ze zmianami). 1.PN-A-82062 Przetwory mięsne - Wędliny - Badania organoleptyczne i fizyczne 2.PN-ISO 1444 Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości tłuszczu wolnego 3.PN-A-82112 Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości soli kuchennej 4.Rozporządzenie Komisji (WE) Nr 2073/2005 z dnia 15 listopada 2005 r. w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych z późniejszymi zmianami 5.Rozporządzenie Komisji (WE) Nr 1881/2006 z dnia 19 grudnia 2006 r. ustalające najwyższe dopuszczalne poziomy niektórych zanieczyszczeń w środkach spożywczych z późniejszymi zmianami 6.Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 18 września 2008 r. w sprawie dozwolonych substancji dodatkowych (Dz.U. 2008 nr 177 poz. 1094) Część 2: Lp. Nazwa produktu Kod CPV Ilość w kg 1 Boczek świeży bez/żeberek 15113000-3 40 2 Boczek wędzony bez/żeberek 15131200-7 790 3 Boczek wędzony mielony 15131200-7 330 4 Karkówka b/k 15113000-3 210 5 Mięso gulaszowe wieprzowe 15113000-3 1080 6 Mięso gulaszowe wołowe 15111100-0 30 7 Mięso mielone nie przyprawiane 15113000-3 3570 8 Mięso wołowe b/k 15111100-0 15 9 Podgardle wędzone 15131120-2 1390 10 Schab b/k 15113000-3 80 11 Szynka b/k 15113000-3 300 12 Wątroba wieprzowa 15114000-0 750 13 Żołądki wieprzowe gotowane 15114000-0 1100 Do stosowania powyższego opisu przedmiotu zamówienia są niezbędne podane niżej dokumenty powołane. Stosuje się ostatnie aktualne wydanie powołanego dokumentu (łącznie ze zmianami). 1.PN-A-82000 Mięso i podroby zwierząt rzeźnych - Wspólne wymagania i badania 2.Rozporządzenie Komisji (WE) Nr 207-2005 z dnia 15 listopada 2005 r. w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych z późniejszymi zmianami, 3.Rozporządzenie Komisji (WE) Nr 1881-2006 z dnia 19 grudnia 2006 r. ustalające najwyższe dopuszczalne poziomy niektórych zanieczyszczeń w środkach spożywczych z późniejszymi zmianami Dostawca zobowiązany jest do zapewnienia ciągłości dostaw w czasie obowiązywania umowy (wzór załącznik 5) na podstawie zamówienia telefonicznego zrealizowanego na dzień roboczy przed planowaną dostawą. Zamówienie będzie realizowane na zasadach i warunkach określonych w SIWZ, w tym w załącznikach do SIWZ i projekcie umowy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego okresu trwania umowy, do trzech razy w tygodniu (poniedziałki, wtorki i czwartki) z wyłączeniem dni świątecznych w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego. Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia towaru do magazynu zamawiającego własnym transportem zgodnie z wymaganiami i procedurami niezbędnymi dla zapewnienia bezpieczeństwa żywności i żywienia określonymi w ustawie z dnia 27.09.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia1, w ilościach zgodnych z zamówieniem telefonicznym lub faksem złożonym dzień przed terminem dostawy. Dostawy realizowane będą w godz. 7:30 - 11:30, pojazdem o wysokości do 3,60 m. Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami jakościowymi opisanymi dla przedmiotu zamówienia. Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.01.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSA ANIOŁKOWSCY JUSTYNA STANKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA
- Zakład Przetwórstwa Mięsa Roman, Ewa Aniołkowscy Sp.j., ul. Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 106897,07 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 86195,50
Oferta z najniższą ceną: 86195,50 / Oferta z najwyższą ceną: 177573,60
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.01.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSA ANIOŁKOWSCY JUSTYNA STANKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA
- Zakład Przetwórstwa Mięsa Roman, Ewa Aniołkowscy Sp.j., ul. Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 44792,77 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 43621,50
Oferta z najniższą ceną: 43621,50 / Oferta z najwyższą ceną: 88023,10
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z GRUDZIĄDZA
- Wykonanie dokumentacji projektowej budowy drogi dla pieszych i rowerów w ciągu drogi powiatowej nr 1384C Pokrzywno-Orle-Słup na odcinku Pokrzywno-Nicwałd
- Usługa szkolenia osób bezrobotnych w zakresie: "Szwaczka"
- Wykonanie prac konserwacyjnych w branży dekarsko - blacharskiej, murarsko- tynkarskiej, stolarsko - ciesielskiej, szklarskiej oraz prac ślusarskich w budynkach administrowanych przez MPGN Sp. z o.o.
- Dostawy sprzętu jednorazowego do Centralnej Sterylizacji na okres 24 miesięcy -znak sprawy Z/5/PN/25
- Wywóz odpadów komunalnych stałych, odpadów segregowanych oraz odpadów biodegradowalnych
- Dostawa sprzętu komputerowego i multimedialnego stanowiącego wyposażenie pracowni dydaktycznych, budowanych w Centrum Kształcenia Zawodowego w Grudziądzu.
więcej: przetargi w Grudziądzu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do Internatu przy Zespole Szkół Ponadpodstawowych w Sobolewie
- "Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 6 im. Antoniego Abrahama w Gdyni z podziałem na 5 części".
- Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych na potrzeby PCAPOW w Kędzierzynie-Koźlu w I półroczu 2025 roku
- Dostawa artykułów żywnościowych
- Zakup i dostawa mięsa i wędlin na bieżące potrzeby Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego w Opolu.
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Kuchni Szpitala Powiatowego w Pyrzycach
więcej: Mięso »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.