To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-05-15
Gdańsk: usługa gastronomiczna w formie cateringu
Numer ogłoszenia: 155362 - 2012; data zamieszczenia: 15.05.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 137230 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku, ul. Podwale Przedmiejskie 30, 80-824 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3264890, faks 58 3009343.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: usługa gastronomiczna w formie cateringu.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w formie cateringu w ramach spotkań i konferencji organizowanych przez Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku w 2012 roku. 2. Przez świadczenie usług gastronomicznych w formie cateringu Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia oraz podawania posiłków. 3. Zamawiający przeznacza na realizację zamówienia kwotę 16.000,00 zł brutto (słownie: Szesnaście tysięcy złotych 00/100). 4. Usługa gastronomiczna w formie cateringu świadczona będzie na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem sztućców metalowych i serwetek papierowych oraz szklanych naczyń do zimnych napojów. 5. Zamawiający w terminie nie później niż 14 dni przed planowanym spotkaniem przedstawi Wykonawcy zlecenie wykonania usługi (w formie elektronicznej lub faksem), określając termin i godzinę rozpoczęcia świadczenia usługi. W terminie nie później niż 3 dni przewidywaną ilość uczestników spotkania, skład menu, miejsce świadczenia usługi, przewidywany czas trwania świadczenia usługi, za wyjątkiem spotkań zaplanowanych przez Zamawiającego na dzień 21.05.2012r. oraz 24.05.2012 r. 6. Zamawiający zastrzega sobie prawo do odwołania danego zlecenia, zmniejszenia lub zwiększenia liczby osób planowanego spotkania, nie później niż na 24 godziny przed terminem świadczenia usługi, o czym poinformuje Wykonawcę pocztą elektroniczną lub faksem. 7. Spotkania, na które dostarczany będzie catering, mogą odbywać się w siedzibie WUP albo w innych lokalizacjach na terenie województwa pomorskiego. 8. Zamawiający szacunkowo określa, że miejscem dostarczenia cateringu będzie: 1) Trójmiasto - 90%; 2) miejscowości poza Trójmiastem w odległości do 140 km od Gdańska - 10% 9. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: przygotowania posiłków, ich dowozu i estetycznego podawania w dni i o godzinie wskazanej przez Zamawiającego do miejsca i sali, w której będzie odbywało się spotkanie, najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem spotkania, przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 30 min. po zakończeniu spotkania. 10. W przypadku korzystania przez Zamawiającego z bufetu ciepłego i zimnego, zamawianego przy imprezach powyżej 30 osób Wykonawca zobowiązany jest do bieżącej obsługi spotkania. 11. Usługa winna być realizowana wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, a Wykonawca zobowiązany jest do przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych - Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm.). 12. W przypadku awarii lub innych nieprzewidzianych zdarzeń u Wykonawcy zobowiązany on jest zapewnić posiłki, o nie gorszej jakości na swój koszt, z innych źródeł. 13. Zamawiający zastrzega sobie w trakcie realizacji umowy prawo dostępu do wszystkich atestów na surowce, urządzenia, sprzęt, naczynia, opakowania transportowe wykorzystywane w procesie przygotowania i transportu posiłków. 14. Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia, w szczególności zobowiązany jest do przestrzegania wymagań określonych w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz. U. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm.). 15. Zamawiający zapłaci Wykonawcy wynagrodzenie za rzeczywistą ilość zrealizowanych usług gastronomicznych w formie cateringu, obliczoną według stawek jednostkowych określonych w ofercie Wykonawcy w ramach asortymentu, który wybierze Zamawiający. 16. W ramach świadczonych usług cateringowych Wykonawca będzie dostarczał catering przez okres do 31 grudnia 2012 roku zgodnie ze zgłaszanym każdorazowo zapotrzebowaniem Zamawiającego na wskazane spotkanie na podstawie cen jednostkowych określonych w ofercie. L.p. Nazwa asortymentu Gramatura lub ilość sztuk/osobę Zestaw kawowy 1. Kawa (cukier + śmietanka do kawy) bez limitu 2. Herbata (cukier + plasterek cytryny) bez limitu 3. Woda mineralna gazowana 250 ml 4. Woda mineralna niegazowana 250 ml 5. Sok owocowy 100% 250ml 6. Suszone owoce 100 g 7. Mini ciasteczka (np. mini babeczki z owocami, mini francuskie z jabłkiem) 2 szt 8. Ciastka kruche 100g kanapki 9. Kanapki dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie mięsne i wegetariańskie do wyboru z łososiem, serami twardymi, wędliną typu: szynka, indyk wędzony, polędwica; sałatą, pomidorem, ogórkiem itp.) 4 szt. co najmniej 240 g Zimny bufet 10. Sałatka z wędzonym kurczakiem 100 g 11. Sałatka z kurczaka i pieczarek w curry 100 g 12. Sałatka grecka z fetą i oliwkami 100g 13. Przekąska zimna, np. pomidory z mozzarellą, koreczki serowe z owocami, koreczki kabanosowe z marynatą. 80 g 14. Kosz pieczywa mieszanego 2 szt 15. Tarteletka z wytrawnym farszem 2 szt Ciepły bufet 16. Barszcz czerwony z pasztecikami 300ml/50g 17. Boeuf Strogonow drobiowy 200 ml 18. Ryba w sosie serowym 150 g 19. Eskalopki drobiowe z dipem ziołowym 150 g 20. Filet drobiowy w sosie curry 150 g 21. Schab pieczony ze śliwką 100 g 22. Szaszłyk drobiowy 100 g 23. Ziemniaki/frytki/ryż/kasza/pieczone ziemniaki 150g 24. Warzywa z grilla z ziołami 150 g 25. Surówka lub warzywa gotowane 150g 26. Świeże owoce (banan, mandarynka, winogrona, jabłko, kiwi) 200g 27. Jabłecznik, sernik, babka piaskowa 100 g.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Pomoc Techniczna PO KL.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.05.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "BISTRO" MARIA GODZIŃSKA
jakie przetargi wygrała firma
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "BISTRO" MARIA GODZIŃSKA
- Firma Gastronomiczno-Handlowo -Usługowa BISTRO Maria Kozłowska, ul. Basztowa 15, 83-200 Starogard Gdański, kraj/woj. pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 18136,44 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 15947,80
Oferta z najniższą ceną: 15947,80 / Oferta z najwyższą ceną: 16456,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z GDAŃSKA
- usługa medyczna polegająca na wykonywaniu całodobowo badania oraz pobrania krwi u osoby skierowanej przez funkcjonariuszy Policji prowadzących czynności służbowe na terenie działania KMP w Gdyni
- HOLOWANIE I PARKOWANIE POJAZDÓW I ICH CZĘŚCI ZABEZPIECZONYCH W CELACH PROCESOWYCH Z WYŁĄCZENIEM PRZYPADKÓW OKREŚLONYCH W ART.50A I ART.130A USTAWY Z DNIA 20.06.1997 NA ZLECENIE KPP TCZEW
- Zagospodarowanie terenów zieleni - "Mały Park"
- HOLOWANIE I PARKOWANIE POJAZDÓW I ICH CZĘŚCI ZABEZPIECZONYCH W CELACH PROCESOWYCH NA ZLECENIE KPP STAROGARD GDAŃSKI ORAZ JEDNOSTEK POLICJI
- Przebudowa budynku głównego biblioteki publicznej w ramach przedsięw. Prace budowlane, dostawa i montaż platformy/podnośnika dla niepełnospraw. i matek z dziećmi w budynku głównym WiMP w Gdańsku.
- Odbiór, transport i utylizacja odpadów weterynaryjnych z Zakładu Higieny Weterynaryjnej w Gdańsku
więcej: przetargi w Gdańsku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowanie i dostarczenie posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej im. Kornela Makuszyńskiego w Korytowie A w 2025 roku.
- "Przygotowanie i dostawa obiadów dla dzieci w oddziale przedszkolnym przy ul. Warszawskiej 27 w Mszczonowie w 2025 roku"
- Przygotowanie i dostarczenie posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej im. Władysława Rdzanowskiego w Radziejowicach ul. Główna 2
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla uczestników ośrodków wsparcia dla seniorów w Ustrzykach Dolnych w okresie od stycznia do czerwca 2025 r.
- Przygotowywanie i dostarczanie posiłków na potrzeby stołówki Szkoły Podstawowej nr 9 im. Jana Kasprowicza w Zakopanem
- Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 6 im. Janusza Korczaka w Jastrzębiu-Zdroju
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.