Og³oszenie z dnia 2010-06-04
Lublin: ¦wiadczenie us³ug cateringowych
Numer og³oszenia: 155940 - 2010; data zamieszczenia: 04.06.2010
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Us³ugi
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Marii Curie-Sk³odowskiej, Pl. M. Curie-Sk³odowskiej 5, 20-031 Lublin, woj. lubelskie, tel. 081 5375965, faks 081 5375965.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: ¦wiadczenie us³ug cateringowych.
II.2) Rodzaj zamówienia: Us³ugi.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: ¦wiadczenie us³ug cateringowych podczas zajêæ dydaktycznych organizowanych dla 100 osób w projekcie pt.Pedagogiczne kwalifikacyjne studia podyplomowe - Przygotowanie do roli nauczyciela przedmiotów zawodowych, wspó³finansowanym ze ¶rodków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Spo³ecznego.
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 55.32.10.00 - Us³ugi przygotowywania posi³ków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej rêki
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Pedagogiczne kwalifikacyjne studia podyplomowe - przygotowanie do roli nauczyciela przedmiotów zawodowych. Program Operacyjny Kapita³ Ludzki..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.04.2009.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
CAR-BUD H.I U.R.B.TOMASZ BACZEWSKI
jakie przetargi wygra³a firma
CAR-BUD H.I U.R.B.TOMASZ BACZEWSKI
- CAR-BUD H.i U.R.B. Tomasz Baczewski, ul. Juranda 7, 20-634 Lublin, kraj/woj. lubelskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 106950,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 106950,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 106950,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 106950,00
Waluta: PLN.
ZA£¡CZNIK I
Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez og³oszenia, zamówienia z wolnej rêki albo zapytania o cenê
1. Podstawa prawna
Postêpowanie prowadzone jest w trybie zamówienie z wolnej rêki na podstawie art. 66 w zwi±zku z art. 5 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówieñ publicznych.
2. Uzasadnienia wyboru trybu
Nale¿y podaæ uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyja¶niæ, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Us³uga restauracyjna, art. 5, ust.1
INNE PRZETARGI Z LUBLINA
- Zakup aparatury medycznej w podziale na 3 czê¶ci
- ¦wiadczenie us³ug telefonii stacjonarnej oraz us³ugi dostêpu do Internetu na okres 24 miesiêcy dla obiektów administrowanych przez Lubelski Urz±d Wojewódzki w Lublinie
- ¦wiadczenie us³ug holowania pojazdów oraz przechowywania pojazdów i innych ruchomo¶ci, na rzecz Izby Administracji Skarbowej w Lublinie.
- "Dostawa pieczywa na potrzeby Kuchni COZL" (znak postêpowania: COZL/DZP/AW/3412/TP-39/25)
- "Dostawa miêsa i wyrobów drobiowych na potrzeby Kuchni COZL" (znak postêpowania: COZL/DZP/AS/3412/TP- 41/25)
- "Dostawa mleka i przetworów mlecznych na potrzeby COZL" (znak postêpowania: COZL/DZP/AW/3412/TP-40/25)
wiêcej: przetargi w Lublinie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ¦wiadczenie us³ug w zakresie ca³odziennego ¿ywienia pacjentów Oddzia³u Rehabilitacyjnego oraz Oddzia³u Rehabilitacji Pulmonologicznej w Krzy¿ewie
- WZPiFP-17-25 Przygotowanie i dostarczanie posi³ków ca³odziennych dla osób zatrzymanych w PDOZ w KMP w Toruniu, w KPP w Brodnicy, w KPP w Mogilnie, w KPP w Tucholi oraz w KPP w Sêpólnie Krajeñskim
- ,,Us³uga cateringowa podczas pikniku dla pracowników Politechniki £ódzkiej."
- "¦wiadczenie us³ugi organizacji kampanii promocyjnej, kampanii spo³eczno-promocyjnej, rajdu rowerowego oraz dostarczenia poczêstunku na zajêcia"
- Wykonanie us³ugi cateringowej podczas II Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej. Jako¶æ w Zarz±dzaniu. Zarz±dzanie w ¶wiecie 4.0.
- Kompleksowa organizacja szkoleñ oraz konkursów kulinarnych dla Kó³ Gospodyñ Wiejskich z województwa ³ódzkiego podczas VI Krajowych Dni Pola w Bratoszewicach.
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.