eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi TarnobrzegProwadzenie staży zawodowych i usługa cateringowa dla uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Tarnobrzegu w ramach projektu systemowego pn. Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Numer ewidencyjny projektuWND-POKL.09.02.00-18-001/12 Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionie w ramach Działania 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-07-18

Tarnobrzeg: Prowadzenie staży zawodowych i usługa cateringowa dla uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Tarnobrzegu w ramach projektu systemowego pn. Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Numer ewidencyjny projektu: WND-POKL.09.02.00-18-001/12 Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionie w ramach Działania 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Numer ogłoszenia: 156671 - 2014; data zamieszczenia: 18.07.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 137139 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 im. Bartosza Głowackiego w Tarnobrzegu, ul. Kopernika 18, 39-400 Tarnobrzeg, woj. podkarpackie, tel. 15 8225557, faks 15 8236917.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Prowadzenie staży zawodowych i usługa cateringowa dla uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Tarnobrzegu w ramach projektu systemowego pn. Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Numer ewidencyjny projektu: WND-POKL.09.02.00-18-001/12 Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionie w ramach Działania 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest wykonanie zadania pn.: Prowadzenie staży zawodowych i usługa cateringowa dla uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Tarnobrzegu w ramach projektu systemowego pn. Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Numer ewidencyjny projektu: WND-POKL.09.02.00-18-001/12 Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionie w ramach Działania 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki- składającym się z 3 zadań. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: ZADANIE 1 Przeprowadzenie stażu zawodowego dla 1 uczennicy Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych. Podana cena powinna być ceną brutto za 4 tygodnie stażu i obejmować wszystkie koszty. ZADANIE 2 Przeprowadzenie stażu zawodowego dla 1 uczennicy Technikum Żywienia i Gospodarstwa Domowego. Podana cena powinna być ceną brutto za 4 tygodnie stażu i obejmować wszystkie koszty. ZADANIE 3 Usługa cateringowa dla 6 uczennic Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Tarnobrzegu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadań1-2: Staż powinien być prowadzony w zakładach pracy wyposażonych w odpowiedni sprzęt i urządzenia techniczne, umożliwiających nabycie kompetencji zawodowych niezbędnych na rynku pracy. Staż uczniowski wynosi 150 godzin i trwa w sposób nieprzerwany przez cztery tygodnie. Staż będzie realizowany według harmonogramu określonego przez pracodawcę. Szkoła zapewni ubezpieczenie uczniów od następstw nieszczęśliwych wypadków, pokryje koszty dojazdu oraz dokona zgłoszenia do ubezpieczenia społecznego uczniów kierowanych na staż. Opis wymagań stawianych Wykonawcy: Wykonawca oświadcza, że jest pracodawcą w rozumieniu obowiązujących przepisów prawa, posiada warunki lokalowe i socjalne umożliwiające przeprowadzenie stażu zgodnie z przepisami bhp i p.poż. oraz odpowiednie zaplecze techniczne. Wykonawca wyznaczy opiekuna uczestnika/uczestników stażu na terenie zakładu pracy o wykształceniu minimum średnim lub kierunkowym zawodowym lub z tytułem mistrza w zawodzie, któremu wypłaci świadczenie z tytułu w/w opieki. Pracodawca zobowiązany jest do pokrycia: 1.Kosztów socjalnych: szkolenia BHP, odzieży roboczej spełniającej wymagania bhp w skład której wejdą w przypadku uczniów Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych, Technikum Żywienia i Gospodarstwa Domowego - fartuch, zapaska, nakrycie głowy i obuwie profilaktyczne. Ubranie robocze po zakończeniu stażu staje się własnością stażysty. 1 ciepłego posiłku dziennie, a w przypadku realizacji stażu poza miejscem zamieszkania w odległości uniemożliwiającej codzienny dojazd - zakwaterowania i całodziennego wyżywienia (3 posiłki) 2.Kosztu wynagrodzenia opiekuna stażu z ramienia zakładu pracy Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania 3: Catering obiadowy Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczenia posiłków - catering obiadowy do miejsca wskazanego przez Zamawiającego w Tarnobrzegu i okolicy dla 6 uczennic odbywających staż, w terminie do 29 sierpnia 2014r., który będzie trwał nieprzerwanie przez 4 tygodnie-20dni (z wyłączeniem sobót i niedziel). Termin stażu zostanie indywidualnie ustalony z wybranym Wykonawcą. Posiłek powinien zawierać: a) danie główne - potrawa mięsna, dodatek skrobiowy, surówka b) deser do obiadu - ciasto, c) wodę mineralną, napoje d) plastikowy kubek. Koszty dostawy, obsługi kelnerskiej i utylizacji opakowań pokrywa Wykonawca. Wykonawca oświadcza, że posiada zaplecze techniczne i lokalowe, personel zdolny i uprawniony do realizacji usługi. UWAGA dotyczy zadań od 1-2: Zamawiający zastrzega, iż codzienny dojazd uczniów na staże nie może być dłuższy niż 50 km. Zamawiający informuje, iż wynagrodzenie opiekuna stażu z ramienia zakładu pracy nie może przekroczyć kwoty 150 zł brutto za ucznia ( wytyczne z budżetu projektu Podkarpacie stawia na zawodowców POKL)..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80.00.00.00 - Usługi edukacyjne i szkoleniowe 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: W ramach projektu współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Numer ewidencyjny projektu: WND-POKL.09.02.00-18-001/12 Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionie w ramach Działania 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Przeprowadzenie stażu zawodowego dla 1 uczennicy Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.07.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Stanmark S.C. Stanisław Piotrowski i Marek Piotrowski, ul. Warszawska 2A, 39-400 Tarnobrzeg, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 588,75 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 700,00

  • Oferta z najniższą ceną: 700,00 / Oferta z najwyższą ceną: 700,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Przeprowadzenie stażu zawodowego dla 1 uczennicy Technikum Żywienia i Gospodarstwa Domowego

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.07.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Stanmark S.C. Stanisław Piotrowski i Marek Piotrowski, ul. Warszawska 2A, 39-400 Tarnobrzeg, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 588,75 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 700,00

  • Oferta z najniższą ceną: 700,00 / Oferta z najwyższą ceną: 700,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.