Ogłoszenie z dnia 2010-06-09
Gdańsk: usługi hotelarskie
Numer ogłoszenia: 161040 - 2010; data zamieszczenia: 09.06.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku, ul. Podwale Przedmiejskie 30, 80-824 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 058 3009340, 3009351, faks 0-58 3009343.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: usługi hotelarskie.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem niniejszego zamówienia publicznego jest obsługa seminarium pt.: Promocja projektów innowacyjnych i ponadnarodowych oraz ocena formalna i merytoryczna w regionie Lidera -Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Gdańsku w terminie 16-17 czerwca 2010 r. w zakresie zakwaterowania, wyżywienia i wynajmu sali szkoleniowej. 1.Zapewnienie uczestnikom seminarium zakwaterowania a).jeden nocleg w terminie 16-17.06.2010 r. - od środy do czwartku dla nie więcej niż 23 osób- możliwość zagwarantowania dostępności pokoi w dniu 16.06.2010 r. od godziny 8:00 dla nie więcej niż 9 osób, b).jeden nocleg w terminie 15-16.06. br. dla maksymalnie 20 osób, c).w pokojach dwuosobowych lub jednoosobowych z łazienkami, d).śniadanie wliczone w cenę. 2.Zapewnienie wyżywienia dla maksymalnie 30 osób a).16.06.2010 r. catering dostarczony na salę seminaryjną: -całodzienny serwis kawowy - kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe, ciasteczka konferencyjne -obiad w formie ciepłego bufetu, trzydaniowy: -rosół z makaronem, polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym, karkówka z grilla z sosem pieczeniowym, łosoś, szafranowy ryż, gotowane ziemniaki, kasza gryczana, warzywa z grilla, sałatka wiosenna, fasolka szparagowa Deser: Szarlotka z lodami i polewą czekoladową Napoje: woda mineralna, sok pomarańczowy - kolacja w formie ciepłego bufetu: - Pierś z kurczaka faszerowana serem pleśniowym i suszonymi pomidorami, dorsz soute na sosie pomarańczowym, zapiekane ziemniaki, sałatka wiosenna, warzywa z wody, podgrzybki z śmietanie duszone Deser: Lody waniliowe z gorącymi wiśniami Napoje: woda mineralna, sok pomarańczowy 3. Zapewnienie sali konferencyjnej a).sala dla około 37 osób, udostępniona Zleceniodawcy w dniu 16.06.2010 r od godz. 9:30 do godz. 18:00, b).sala klimatyzowana, wyciszona, z możliwością odpowiedniego zaciemnienia dla potrzeb prowadzenia prezentacji; wyposażenie sali w sprzęt multimedialny, flipchart z kartkami i mazakami, rzutnik multimedialny, ekran..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.10.00.00 - Usługi hotelarskie 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej ręki
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.06.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- BALT-TUR Grupa Hotelowa H. Piękoś, oddział Hotel Europa, Al. Niepodległości 766, 81-868 Sopot, kraj/woj. pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 12000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 11790,00
Oferta z najniższą ceną: 11790,00 / Oferta z najwyższą ceną: 11790,00
Waluta: PLN.
ZAŁĄCZNIK I
Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę
1. Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zamówienie z wolnej ręki na podstawie art. 66 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na usługi hotelarskie zostało przeprowadzone w trybie zamówienia z wolnej ręki, zgodnie z harmonogramem seminarium pt.: Promocja projektów innowacyjnych i ponadnarodowych oraz ocena formalna i merytoryczna w regionie Lidera -Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Gdańsku w terminie 16-17 czerwca 2010 r. w zakresie zakwaterowania, wyżywienia i wynajmu sali szkoleniowej. Wcześniej zastosowano tryb zapytania o cenę, nie wpłyneła oferta nastepnie zastosowano tryb przetargu nieograniczonego, na który również nie wpłyneła oferta.
INNE PRZETARGI Z GDAŃSKA
- USŁUGI SERWISOWE SPRZĘTU MEDYCZNEGO
- Remont przepustu w ciągu DK 55 w km. 38+116 w m. Sztum
- DOSTAWA NA PŁYWAJĄCYCH STACJACH PALIW BENZYNY BEZOŁOWIOWEJ PB-95 I OLEJU NAPĘDOWEGO DO ŁODZI EKSPLOATOWANYCH PRZEZ KOMISARIAT WODNY W GDAŃSKU
- Przedmiotem Zamówienia jest dostawa i montaż instalacji fotowoltaicznej na dachach wielorodzinnych budynkach mieszkalnych w Gdańsku przy ul. Piotrkowskiej 56 i 70, o łącznej mocy 42,24kWp każda.
- Opracowanie dokumentacji projektowej wraz z pełnieniem nadzoru autorskiego dla zadania pn. "Program poprawy bezpieczeństwa wokół gdańskich placówek oświatowych - audyty edycja 2023"
- Kompleksowe wykonanie robót budowlanych wraz z zagosp.terenu oraz dostawą urządzeń i wyposażenia pn. "Budowa budynku potrzeby nauczania przedmiotów przedklinicznych GUMed" Gdańsk ul. Dębowej 23A
więcej: przetargi w Gdańsku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowanie, dostawa oraz wydawanie gorącego posiłku dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Koninie
- Świadczenie usługi hotelowej i restauracyjnej wraz z zapewnieniem bazy rekreacyjno-sportowej dla uczniów klas sportowych (VIII b) - 20 uczestników w terminie 26.05.2025 r. - 31.05.2025 r.
- Świadczenie usługi hotelowej i restauracyjnej wraz z zapewnieniem bazy rekreacyjno-sportowej dla uczniów klas sportowych (IV a, V a) - 47 uczestników w terminie 26.05.2025 r. - 30.05.2025 r.
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Lubuskiego Urzędu Wojewódzkiego w Gorzowie Wlkp.
- Usługi hotelarskie, restauracyjne oraz konferencyjne dla uczestników szkolenia organizowanego przez Sąd Okręgowy w Koszalinie.
- Zakup usług hotelarskich i gastronomicznych na potrzeby organizacji regionalnej konferencji szkoleniowej dla sędziów i asesorów sądowych Wojewódzkich Sądów Administracyjnych
więcej: Usługi hotelarskie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.