eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Grądy WonieckoPrzedmiotem zamówienia jest dostawa wyrobów piekarniczych oraz różnych produktów spożywczych wg kodu CPV grupa 158 - Różne produkty spożywcze

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-07-27

Grądy Woniecko: Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyrobów piekarniczych oraz różnych produktów spożywczych wg kodu CPV grupa 158 - Różne produkty spożywcze
Numer ogłoszenia: 163617 - 2012; data zamieszczenia: 27.07.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , Grądy Woniecko 34, 18-312 Grądy Woniecko, woj. podlaskie, tel. 0-86 475 26 60, faks 0-86 475 26 64.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyrobów piekarniczych oraz różnych produktów spożywczych wg kodu CPV grupa 158 - Różne produkty spożywcze.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych produktów spożywczych. Przedmiot zamówienia został podzielony na 2 części tj.: Część I: Lp. Nazwa artykułu, Szacowana ilość, kod CPV 1 Chleb pszenno - żytni 0,35 kg krojony, foliowany w ilości 30000 kg, kod CPV 15811100-7 2 Bułka tarta w ilości 150 kg, kod CPV 15811000-6 3 Bułka zwykła czerstwa w ilości 150 kg, kod CPV 15811400-0 4 Ciasto drożdżowe w ilości 36 kg, kod CPV 15812200-5 Część II: Lp. Nazwa artykułu, Szacowana ilość, kod CPV 1 Cukier biały w ilości 2100 kg, kod CPV 15831200-4 2 Syrop owocowy (o smaku malinowym lub wiśniowym) w ilości 700 l, kod CPV 15831500-7 3 Ketchup łagodny w ilości 120 kg, kod CPV 15871230-5 4 Ketchup pikantny w ilości 120 kg, kod CPV 15871230-5 5 Majonez w ilości 200 kg, kod CPV 15871273-8 6 Makaron rurki w ilości 700 kg, kod CPV 15851100-9 7 Makaron świderki w ilości 700 kg, kod CPV 15851100-9 8 Makaron nitki w ilości 300 kg, kod CPV 15851100-9 9 Granulat sojowy w ilości 120 kg, kod CPV 15890000-3 10 Kostka sojowa w ilości 120 kg, kod CPV 15890000-3 11 Czosnek suszony granulowany w ilości 12 kg, kod CPV 15872200-3 12 Nać pietruszki suszona w ilości 10 kg, kod CPV 15893000-4 13 Koper suszony w ilości 10 kg, kod CPV 15893000-4 14 Majeranek w ilości 15 kg, kod CPV 15870000-7 15 Przyprawa do zup i potraw w płynie w ilości 370 l, kod CPV 15871270-7 16 Przyprawa uniwersalna (typu vegeta) w ilości 400 kg, kod CPV 15871270-7 17 Przyprawa do bigosu w ilości 4 kg, kod CPV 15871270-7 18 Przyprawa do drobiu w ilości 8 kg, kod CPV 15871270-7 19 Przyprawa do mięsa mielonego w ilości 8 kg, kod CPV 15871270-7 20 Przyprawa do ryb w ilości 4 kg, kod CPV 15871270-7 21 Bulion drobiowy w ilości 20 kg, kod CPV 158915005 22 Zupa w proszku - barszcz biały w ilości 80 kg, kod CPV 15891410-7 23 Zupa w proszku - pieczarkowa w ilości 80 kg, kod CPV 15891410-7 24 Zupa w proszku - żurek w ilości 100 kg, kod CPV 15891410-7 25 Musztarda w ilości 200 kg, kod CPV 15871250-1 26 Kwasek cytrynowy w ilości 12 kg, kod CPV 15870000-7 27 Liść laurowy w ilości 10 kg, kod CPV 15870000-7 28 Herbata granulowana w ilości 200 kg, kod CPV 15863000-5 29 Sól spożywcza jodowana w ilości 600 kg, kod CPV 15872400-5 30 Ocet spirytusowy 10 % w ilości 70 l, kod CPV 15871110-8 31 Papryka mielona ostra w ilości 15 kg, kod CPV 15870000-7 32 Papryka mielona słodka w ilości 15 kg, kod CPV 15870000-7 33 Pieprz czarny mielony w ilości 25 kg, kod CPV 15872100-2 34 Pieprz ziołowy w ilości 25 kg, kod CPV 15872100-2 35 Ziele angielskie w ilości 10 kg, kod CPV 15870000-7.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • złożenie oświadczenia według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 SIWZ

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • złożenie oświadczenia według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 SIWZ

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • złożenie oświadczenia według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 SIWZ

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • złożenie oświadczenia według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 SIWZ

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • złożenie oświadczenia według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 SIWZ

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Grądach Woniecko 18 - 312 Rutki Kossaki Grądy Woniecko 34 Godziny urzędowania: 7:30 - 15:30.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.08.2012 godzina 12:00, miejsce: Zakład Karny w Grądach Woniecko 18 - 312 Rutki Kossaki Grądy Woniecko 34.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyrobów piekarniczych oraz różnych produktów spożywczych wg kodu CPV grupa 158 - Różne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia został podzielony na 2 części tj.: Część I: Lp. Nazwa artykułu, Szacowana ilość, kod CPV 1 Chleb pszenno - żytni 0,35 kg krojony, foliowany w ilości 30000 kg, kod CPV 15811100-7 2 Bułka tarta w ilości 150 kg, kod CPV 15811000-6 3 Bułka zwykła czerstwa w ilości 150 kg, kod CPV 15811400-0 4 Ciasto drożdżowe w ilości 36 kg, kod CPV 15812200-5.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyrobów piekarniczych oraz różnych produktów spożywczych wg kodu CPV grupa 158 - Różne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia został podzielony na 2 części tj.: Część II: Lp. Nazwa artykułu, Szacowana ilość, kod CPV 1 Cukier biały w ilości 2100 kg, kod CPV 15831200-4 2 Syrop owocowy (o smaku malinowym lub wiśniowym) w ilości 700 l, kod CPV 15831500-7 3 Ketchup łagodny w ilości 120 kg, kod CPV 15871230-5 4 Ketchup pikantny w ilości 120 kg, kod CPV 15871230-5 5 Majonez w ilości 200 kg, kod CPV 15871273-8 6 Makaron rurki w ilości 700 kg, kod CPV 15851100-9 7 Makaron świderki w ilości 700 kg, kod CPV 15851100-9 8 Makaron nitki w ilości 300 kg, kod CPV 15851100-9 9 Granulat sojowy w ilości 120 kg, kod CPV 15890000-3 10 Kostka sojowa w ilości 120 kg, kod CPV 15890000-3 11 Czosnek suszony granulowany w ilości 12 kg, kod CPV 15872200-3 12 Nać pietruszki suszona w ilości 10 kg, kod CPV 15893000-4 13 Koper suszony w ilości 10 kg, kod CPV 15893000-4 14 Majeranek w ilości 15 kg, kod CPV 15870000-7 15 Przyprawa do zup i potraw w płynie w ilości 370 l, kod CPV 15871270-7 16 Przyprawa uniwersalna (typu vegeta) w ilości 400 kg, kod CPV 15871270-7 17 Przyprawa do bigosu w ilości 4 kg, kod CPV 15871270-7 18 Przyprawa do drobiu w ilości 8 kg, kod CPV 15871270-7 19 Przyprawa do mięsa mielonego w ilości 8 kg, kod CPV 15871270-7 20 Przyprawa do ryb w ilości 4 kg, kod CPV 15871270-7 21 Bulion drobiowy w ilości 20 kg, kod CPV 158915005 22 Zupa w proszku - barszcz biały w ilości 80 kg, kod CPV 15891410-7 23 Zupa w proszku - pieczarkowa w ilości 80 kg, kod CPV 15891410-7 24 Zupa w proszku - żurek w ilości 100 kg, kod CPV 15891410-7 25 Musztarda w ilości 200 kg, kod CPV 15871250-1 26 Kwasek cytrynowy w ilości 12 kg, kod CPV 15870000-7 27 Liść laurowy w ilości 10 kg, kod CPV 15870000-7 28 Herbata granulowana w ilości 200 kg, kod CPV 15863000-5 29 Sól spożywcza jodowana w ilości 600 kg, kod CPV 15872400-5 30 Ocet spirytusowy 10 % w ilości 70 l, kod CPV 15871110-8 31 Papryka mielona ostra w ilości 15 kg, kod CPV 15870000-7 32 Papryka mielona słodka w ilości 15 kg, kod CPV 15870000-7 33 Pieprz czarny mielony w ilości 25 kg, kod CPV 15872100-2 34 Pieprz ziołowy w ilości 25 kg, kod CPV 15872100-2 35 Ziele angielskie w ilości 10 kg, kod CPV 15870000-7.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.