Ogłoszenie z dnia 2008-07-23
Ełk: Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 5 w Ełku ul. Św. M.M. Kolbego 11
Numer ogłoszenia: 169085 - 2008; data zamieszczenia: 23.07.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa nr 5 w Ełku, ul. Św. M. M. Kolbego 11, 19-300 Ełk, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-87 6203171, fax 0-87 6203171.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www..sp5.elk.edu.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 5 w Ełku ul. Św. M.M. Kolbego 11.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: GRUPA 1 Warzywa i owoce Lp. Asortyment Jedn. miary Ilość Cena netto Vat Wartość ogółem brutto Warzywa 1. 1. Ziemniaki CPV01112100-6 kg 29000 2. 2. MarchewCPV01121112-9 kg 2400 3. 3. PietruszkaCPV01121000-1 kg 270 4. 4. SelerCPV01121000-1 kg 270 5. 5. CebulaCPV01121113-6 kg 1000 6. 6. nać pietruszkiCPV01121000-1 szt 1050 7. 7. KoperCPV01121000-1 szt 1050 8. 8. PorCPV01121000-1 kg 80 9. 9. ogórek kwaszonyCPV15331000-7 kg 400 10. 10. ogórek świeżyCPV01121270-4 kg 700 11. 11. PomidoryCPV01121240-5 kg 700 12. 12. papryka, żółta, zielona czerwonaCPV01121230-2 kg 200 13. 13. kapusta białaCPV01121410-8 kg 2500 14. 14. kapusta pekińskaCPV01121410-8 kg 300 15. 15. kapusta czerwonaCPV01121410-8 kg 1000 16. 16. kapusta CPV15331000-7 kg 1000 17. 17. Rzepa AgataCPV01121114-3 kg 400 18. 18. SałataCPV01121310-7 szt. 1800 19. 19. ogórek korniszon 0,9lCPV15331000-7 szt. 1000 20. 20. fasola średni JaśCPV01121210-6 kg 300 21. 21. fasola drobnaCPV01121210-6 kg 200 22. 22. groch połówkiCPV01121220-9 kg 200 23. 23. groszek konserwowy 400gCPV15331000-7 szt. 300 24. 24. kukurydza konserwowa 400gCPV15331000-7 szt. 250 25. 25. buraki czerwoneCPV01121111-2 kg 2500 26. 26. CytrynaCPV01131210-9 kg 100 27. 27. JajaCPV01242000-5 kg 1500 28. 28. PieczarkiCPV01121000-1 kg 600 29. Fasolka czerwona konserwowa 400gCPV15331000-7 szt. 100 30. Papryka konserwowa 0,9lCPV15331000-7 szt. 150 31. CzosnekCPV01121000-1 szt. 40 32. szczaw konserwowy300gCPV15331000-7 szt. 50 33. RzodkiewkaCPV01121000-1 pęcz. 1000 34. SzczypiorCPV01121000-1 pęcz 1000 Owoce 1. 29. PomarańczeCPV01131220-2 kg 1400 2. 30. MandarynkiCPV01131240-8 kg 2000 3. 31. BananyCPV01131111-5 kg 2500 4. 32. brzoskwinie w syropie 820gCPV15332100-5 szt. 300 5. 33. JabłkaCPV01131321-0 kg 2700 6. 34. NektarynkaCPV1131110-8 kg 500 7. BrzoskwiniaCPV1131332-0 kg 500 8. KiwiCPV01131118-4 kg 200 Razem kwota brutto: GRUPA 2 Artykuły spożywcze Lp. Asortyment Jedn. miary Ilość Cena netto Vat Wartość ogółem brutto Inne artykuły spożywcze 1. 1. sos myśliwskiCPV15871260-4 kg 18 2. 2. sos pieczarkowo-grzybowyCPV15871260-4 kg 18 3. 3. sos grzybowyCPV15871260-4 kg 18 4. 4. sos sałatkowy ogrodowyCPV15871260-4 kg 50 5. 5. budyń 60gCPV15800000-6 szt. 500 6. 6. kawa zbożowa typu inka150gCPV15861000-1 szt. 30 7. 7. cukier opakowania 1kg.CPV15831000-2 kg 2500 8. 8. ciastka herbatniki100gCPV15812100-4 szt. 1000 9. 9. dżem 380g różne smakiCPV15332290-3 szt. 200 10. 10. Herbata granulowana 100g typu LiptonCPV15863000-5 szt. 50 11. 11. kisiel różne smaki 60g CPV15800000-6 szt. 500 12. 12. kompot czarna porzeczka 0,9lCPV15332100-5 szt. 450 13. 13. Ketchup bez konserwantów0,5lCPV15331134-5 szt. 100 14. 14. Kakao rozpuszczalne typu Puchatek 300 gCPV158400000-8 szt. 100 15. 15. koncentrat pomidorowy o,9lCPV15331134-5 szt. 300 16. 16. kasza jęczmienna opakowanie 0,5 kgCPV15613100-9 szt. 300 17. kasza gryczanaopakowania 0,5 kgCPV15613100-9 szt. 20 18. 18. kasza manna opakowania1 kgCPV15613100-9 kg 70 19. 19. kwasek cytrynowy 20gCPV15800000-6 szt. 500 20. 20. liść laurowy 15gCPV15871000-4 szt. 100 21. 21. mąka ziemniaczana opakowania1 kgCPV15612000-1 kg 50 22. 22. Miód pszczeli naturalny 400gCPV01252100-9 szt. 200 23. 23. makaron świderki opakowania 0,5 kgCPV1585110-2 szt. 1000 24. 24. kostki rosołowe typu kura120gCPV15871000-4 szt. 1000 25. 25. kompot truskawkowy 0,9lCPV15332100-5 szt. 500 26. 26. kompot wiśniowy 0,9lCPV15332100-5 szt. 500 27. 27. kompot śliwkowy 0,9lCPV15332100-5 szt. 500 28. 28. Syrop różne smaki z witaminą C bez konserwantów420mlCPV15831500-7 szt. 2500 29. 29. Musztarda 180gCPV15871250-1 szt. 500 30. 30. Majeranek 20gCPV15871000-4 szt. 200 31. 31. mąka zwykła opakowania 1 kgCPV15612100-2 kg 1000 32. 32. Olej roślinny 1lCPV15411000-2 l 2000 33. 33. płatki owsiane opakowania 0,5 kgCPV15613380-5 szt. 100 34. 34. Płatki jęczmienneopakowania0,5kgCPV15613380-5 szt. 100 35. 35. płatki kukurydziane typu Corn flakes opakowania 250gCPV15613311-1 500 36. 36. pieprz mielony 20gCPV15872200-3 szt. 150 37. 37. pieprz ziołowy 20gCPV15872200-3 szt. 2000 38. 38. pieprz ziarnisty 20gCPV15872200-3 szt. 50 39. 41. papryka mielona 20gCPV15872200-3 szt. 150 40. 42. ryż opakowania 1kgCPV01111300-1 kg 200 41. 43. SólCPV14410000-8 kg 250 42. 44. Przyprawa typu wegeta 200 gCPV15871000-4 szt. 1000 43. 5. przyprawa do zup typu Magi 0,2 lCPV15871000-4 szt. 300 44. 46. płatki ryżowe błyskawiczne, opakowania 0,5kgCPV15614000-5 szt. 300 45. 47. ziele angielskie 15gCPV15872200-3 szt. 150 46. 4 makaron zacierka typu Babuni 250gCPV15851110-2 szt. 200 47. 49. Kompot zaronii 0,9lCPV15332100-5 szt. 200 48. 50. KakaoRozpuszczalne typu Puchatek 350gCPV15840000-8 szt. 100 49. Majonez typu napoleoński 320 mlCPV15871273-8 szt. 200 50. Wafelek typu princeska 36gróżne smakiCPV15812100-4 szt. 2000 51. Napoje niegazowane różne smaki 200miCPV15900000-7 szt. 3000 52. Płatki kukurydziane z miodem i orzechami typu gold fakes opakowania 250gCPV15613311-1 szt. 400 53. Soczek marchwiowy typu Kubuś 1lCPV15322000-1 szt. 500 54. Chrupki kukurydziane zwykłe typu Mazurki opakowania 55gCPV15613311-1 szt. 400 55. Cukier waniliowy 16gCPV15830000-5 szt. 100 56. Ciastkapierniczki w polewie lukrowejCPV15820000-2 kg 70 57. Ciastka pierniczki w polewie czekoladowejCPV15820000-1 kg 70 58 Ziołaprowansalskie 10gCPV15872000-1 szt. 100 59 Krem czekoladowy typu nutella 320gCPV15840000-8 szt. 100 Razem kwota brutto: Dostawa tylko i wyłącznie w opakowaniach wskazanych w ofercie.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.00.00 - 01.12.00.00 Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 30.06.2009.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Zgodnie z art. 22 Ustawy, o udzielenie Zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania Zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie Zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z Postępowania o udzielenie zamówienia , zgodnie z art. 24.1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29 stycznia 2004 r. ( t.j. Dz .U. nr 164 z 2006 r. poz. 1163 z późn. zm.), 2. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana według formuły: spełnia/nie spełnia 1. W zakresie warunków wskazanych w § IV ust. 1 pkt. 1) i § IV ust.1 pkt. 4) ocena spełnienia warunków nastąpi (zgodnie z Rozporządzeniem Prezesa RM z dnia 19 maja 2006 r. w sprawie rodzajów dokumentów potwierdzających spełnianie warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, jakich możne żądać zamawiający od wykonawcy, Dz.U. Nr 87 poz. 605 z 24 maja 2006r.) na podstawie przedstawionych przez Wykonawcę dokumentów, o których mowa w § V ust. 1 pkt. 1 - pkt. 4) Z ubiegania się o zamówienia publicznego wyklucza się wykonawców, którzy: - nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 Prawa zamówień publicznych opisanych w ppkt. 1.1 do 1.4, ( Dz.U. z 2006 r., Nr 164, poz. 1163, Nr 170, poz. 1217 Nr 227, poz. 1658 oraz z 2007 r. Nr 64, poz. 427 i Nr 82, poz. 560 ) - nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29 stycznia 2004 r. ( ( Dz.U. z 2006 r., Nr 164, poz. 1163, Nr 170, poz. 1217 Nr 227, poz. 1658 oraz z 2007 r. Nr 64, poz. 427 i Nr 82, poz. 560 ) , - wykonywali bezpośrednio czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania, lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności chyba, że udział tych wykonawców w postępowaniu nie utrudnia uczciwej konkurencji, - złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania, - nie złożyli oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków z zastrzeżeniem art. 26 ust. 3, ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29 stycznia 2004 r. ( ( Dz.U. z 2006 r., Nr 164, poz. 1163, Nr 170, poz. 1217 Nr 227, poz. 1658 oraz z 2007 r. Nr 64, poz. 427 i Nr 82, poz. 560 ),
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu wykazania spełnienia warunków udziału w Postępowaniu, każdy z Wykonawców powinien przedłożyć wraz z ofertą następujące oświadczenia i dokumenty: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 2. Zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące prze upływem terminu składania ofert; 3. Zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące prze upływem terminu składania ofert; 4. Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29 stycznia 2004 r. (Dz.U. z 2006 r., Nr 164, poz. 1163, Nr 170, poz. 1217 Nr 227, poz. 1658 oraz z 2007 r. Nr 64, poz. 427 i Nr 82, poz. 560 ), Dokumenty dodatkowe: 1. Oświadczenie, w którym wykonawca potwierdza, że zapoznał się z SIWZ i umową oraz nie wnosi zastrzeżeń. 2. Oświadczenie, w którym Wykonawca potwierdza, że jest związany ofertą przez okres 30 dni od dnia, w którym upływa termin składania ofert. 3. Podpisany przez osoby uprawnione projekt umowy.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp5.elk.edu.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szkoła Podstawowa nr 5 w Ełku ul. Św. M. M. Kolbego 11 19-300 Ełk pokój 40 (księgowość).
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 31.07.2008 godzina 13:00, miejsce: Szkoła Podstawowa nr 5 w Ełku ul. Św. M. M. Kolbego 11 19-300 Ełk pokój 40 (księgowość).
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Warzywa i owoce.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. 1. Ziemniaki CPV01112100-6 kg 29000 2. 2. MarchewCPV01121112-9 kg 2400 3. 3. PietruszkaCPV01121000-1 kg 270 4. 4. SelerCPV01121000-1 kg 270 5. 5. CebulaCPV01121113-6 kg 1000 6. 6. nać pietruszkiCPV01121000-1 szt 1050 7. 7. KoperCPV01121000-1 szt 1050 8. 8. PorCPV01121000-1 kg 80 9. 9. ogórek kwaszonyCPV15331000-7 kg 400 10. 10. ogórek świeżyCPV01121270-4 kg 700 11. 11. PomidoryCPV01121240-5 kg 700 12. 12. papryka, żółta, zielona czerwonaCPV01121230-2 kg 200 13. 13. kapusta białaCPV01121410-8 kg 2500 14. 14. kapusta pekińskaCPV01121410-8 kg 300 15. 15. kapusta czerwonaCPV01121410-8 kg 1000 16. 16. kapusta CPV15331000-7 kg 1000 17. 17. Rzepa AgataCPV01121114-3 kg 400 18. 18. SałataCPV01121310-7 szt. 1800 19. 19. ogórek korniszon 0,9lCPV15331000-7 szt. 1000 20. 20. fasola średni JaśCPV01121210-6 kg 300 21. 21. fasola drobnaCPV01121210-6 kg 200 22. 22. groch połówkiCPV01121220-9 kg 200 23. 23. groszek konserwowy 400gCPV15331000-7 szt. 300 24. 24. kukurydza konserwowa 400gCPV15331000-7 szt. 250 25. 25. buraki czerwoneCPV01121111-2 kg 2500 26. 26. CytrynaCPV01131210-9 kg 100 27. 27. JajaCPV01242000-5 kg 1500 28. 28. PieczarkiCPV01121000-1 kg 600 29. Fasolka czerwona konserwowa 400gCPV15331000-7 szt. 100 30. Papryka konserwowa 0,9lCPV15331000-7 szt. 150 31. CzosnekCPV01121000-1 szt. 40 32. szczaw konserwowy300gCPV15331000-7 szt. 50 33. RzodkiewkaCPV01121000-1 pęcz. 1000 34. SzczypiorCPV01121000-1 pęcz 1000 Owoce 1. 29. PomarańczeCPV01131220-2 kg 1400 2. 30. MandarynkiCPV01131240-8 kg 2000 3. 31. BananyCPV01131111-5 kg 2500 4. 32. brzoskwinie w syropie 820gCPV15332100-5 szt. 300 5. 33. JabłkaCPV01131321-0 kg 2700 6. 34. NektarynkaCPV1131110-8 kg 500 7. BrzoskwiniaCPV1131332-0 kg 500 8. KiwiCPV01131118-4 kg 200 Razem kwota brutto:.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Artykuły spożywcze.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Artykuły spożywcze Lp. Asortyment Jedn. miary Ilość Cena netto Vat Wartość ogółem brutto Inne artykuły spożywcze 1. 1. sos myśliwskiCPV15871260-4 kg 18 2. 2. sos pieczarkowo-grzybowyCPV15871260-4 kg 18 3. 3. sos grzybowyCPV15871260-4 kg 18 4. 4. sos sałatkowy ogrodowyCPV15871260-4 kg 50 5. 5. budyń 60gCPV15800000-6 szt. 500 6. 6. kawa zbożowa typu inka150gCPV15861000-1 szt. 30 7. 7. cukier opakowania 1kg.CPV15831000-2 kg 2500 8. 8. ciastka herbatniki100gCPV15812100-4 szt. 1000 9. 9. dżem 380g różne smakiCPV15332290-3 szt. 200 10. 10. Herbata granulowana 100g typu LiptonCPV15863000-5 szt. 50 11. 11. kisiel różne smaki 60g CPV15800000-6 szt. 500 12. 12. kompot czarna porzeczka 0,9lCPV15332100-5 szt. 450 13. 13. Ketchup bez konserwantów0,5lCPV15331134-5 szt. 100 14. 14. Kakao rozpuszczalne typu Puchatek 300 gCPV158400000-8 szt. 100 15. 15. koncentrat pomidorowy o,9lCPV15331134-5 szt. 300 16. 16. kasza jęczmienna opakowanie 0,5 kgCPV15613100-9 szt. 300 17. kasza gryczanaopakowania 0,5 kgCPV15613100-9 szt. 20 18. 18. kasza manna opakowania1 kgCPV15613100-9 kg 70 19. 19. kwasek cytrynowy 20gCPV15800000-6 szt. 500 20. 20. liść laurowy 15gCPV15871000-4 szt. 100 21. 21. mąka ziemniaczana opakowania1 kgCPV15612000-1 kg 50 22. 22. Miód pszczeli naturalny 400gCPV01252100-9 szt. 200 23. 23. makaron świderki opakowania 0,5 kgCPV1585110-2 szt. 1000 24. 24. kostki rosołowe typu kura120gCPV15871000-4 szt. 1000 25. 25. kompot truskawkowy 0,9lCPV15332100-5 szt. 500 26. 26. kompot wiśniowy 0,9lCPV15332100-5 szt. 500 27. 27. kompot śliwkowy 0,9lCPV15332100-5 szt. 500 28. 28. Syrop różne smaki z witaminą C bez konserwantów420mlCPV15831500-7 szt. 2500 29. 29. Musztarda 180gCPV15871250-1 szt. 500 30. 30. Majeranek 20gCPV15871000-4 szt. 200 31. 31. mąka zwykła opakowania 1 kgCPV15612100-2 kg 1000 32. 32. Olej roślinny 1lCPV15411000-2 l 2000 33. 33. płatki owsiane opakowania 0,5 kgCPV15613380-5 szt. 100 34. 34. Płatki jęczmienneopakowania0,5kgCPV15613380-5 szt. 100 35. 35. płatki kukurydziane typu Corn flakes opakowania 250gCPV15613311-1 500 36. 36. pieprz mielony 20gCPV15872200-3 szt. 150 37. 37. pieprz ziołowy 20gCPV15872200-3 szt. 2000 38. 38. pieprz ziarnisty 20gCPV15872200-3 szt. 50 39. 41. papryka mielona 20gCPV15872200-3 szt. 150 40. 42. ryż opakowania 1kgCPV01111300-1 kg 200 41. 43. SólCPV14410000-8 kg 250 42. 44. Przyprawa typu wegeta 200 gCPV15871000-4 szt. 1000 43. 5. przyprawa do zup typu Magi 0,2 lCPV15871000-4 szt. 300 44. 46. płatki ryżowe błyskawiczne, opakowania 0,5kgCPV15614000-5 szt. 300 45. 47. ziele angielskie 15gCPV15872200-3 szt. 150 46. 4 makaron zacierka typu Babuni 250gCPV15851110-2 szt. 200 47. 49. Kompot zaronii 0,9lCPV15332100-5 szt. 200 48. 50. KakaoRozpuszczalne typu Puchatek 350gCPV15840000-8 szt. 100 49. Majonez typu napoleoński 320 mlCPV15871273-8 szt. 200 50. Wafelek typu princeska 36gróżne smakiCPV15812100-4 szt. 2000 51. Napoje niegazowane różne smaki 200miCPV15900000-7 szt. 3000 52. Płatki kukurydziane z miodem i orzechami typu gold fakes opakowania 250gCPV15613311-1 szt. 400 53. Soczek marchwiowy typu Kubuś 1lCPV15322000-1 szt. 500 54. Chrupki kukurydziane zwykłe typu Mazurki opakowania 55gCPV15613311-1 szt. 400 55. Cukier waniliowy 16gCPV15830000-5 szt. 100 56. Ciastkapierniczki w polewie lukrowejCPV15820000-2 kg 70 57. Ciastka pierniczki w polewie czekoladowejCPV15820000-1 kg 70 58 Ziołaprowansalskie 10gCPV15872000-1 szt. 100 59 Krem czekoladowy typu nutella 320gCPV15840000-8 szt. 100.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z EŁKU
- "Rozwój infrastruktury szpitala ,,Pro-Medica'' w Ełku Sp. z o.o. poprzez budowę budynku wraz z wyposażeniem i infrastrukturą techniczną, z przeznaczeniem na opiekę długoterminową"
- Utwardzenie nawierzchni dróg powiatowych w obrębie m. Lisewo i Jędrzejki
- Dwukrotne powierzchniowe utrwalenie nawierzchni bitumicznej na drodze powiatowej nr 1917N na odcinku Rożyńsk - dr. kraj. nr 16
- Dostawa kruszywa do bieżącej konserwacji dróg leśnych w Nadleśnictwie Ełk w 2025 roku
- "Dostawa leków, środków farmaceutycznych i materiałów szewnych do Apteki Szpitalnej na potrzeby "Pro-Medica" w Ełku Sp. z o.o."
- MODERNIZACJA CZTERECH KOMPLEKSÓW SPORTOWYCH ORLIK W EŁKU, z podziałem na cztery części
więcej: przetargi w Ełku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów spożywczych dla Ośrodka Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej w Lubaniu.
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 12 z Oddziałami Integracyjnymi w Chorzowie, ul. Skrajna 2 - I/2025
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 26 w Chorzowie, ul. Ligonia 14 - I/2025
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej im. Mariusza Zaruskiego w Pucku - dostawa pozostałych produktów spożywczych
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych
- Różne produkty spożywcze
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.