eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WarszawaDostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-11-24

Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety
Numer ogłoszenia: 171817 - 2015; data zamieszczenia: 24.11.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 24 , ul. Drewniana 10/16, 00-345 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 826 42 63, faks 22 826 42 65.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.p24.przedszkola.net.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety.

II.1.5)

V przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień uzupełniających nie przekraczających łącznie 20% wartości udzielonego zamówienia

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2016.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.p24.przedszkola.net.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole Nr 24 w Warszawie, ul. Drewniana 10/16.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 01.12.2015 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 24 w Warszawie, ul. Drewniana 10/16.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Różne artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka tarta z czystego pieczywa pszennego ( jasna) - 400 g szt. 180 Ciasteczka owsiane cynamonowe bez dodatku cukru , bez konserwantów w opakowaniach 150g szt 150 Ciastka owsiane - pakowane w opakowania 300 g.- bez konserwantów szt. 80 Cynamon mielony pakowany w torebki 30g szt. 13 Chrzan tarty w słoikach bez konserwantów 260 g szt. 8 Cukier biały, sypki, pakowany w torby a 1000g szt. 150 Cukier puder a 500 g szt. 25 Cukier waniliowy a 32 g. szt. 240 Drożdże świeże pakowane po 100 g szt. 40 Galaretka - bez sztucznych barwników i konserwantów ok.75 g szt. 60 Groch nasiona suche bez zanieczyszczeń kg 20 Herbata owocowa - ekspresowa, nie granulowana (różne smaki) , pakowana w kartony po 20 szt. - 80 g szt. 260 Herbata zielona pakowana w opakowania po 20 szt. Szt. 80 Herbata czarna bez dodatków ekspresowa pakowana w paczki po 25 torebek szt. 20 Kasza jaglana pakowana w torby po 400 g. szt 30 Kasza jęczmienna mazurska pakowana w torby - 900 g. kg 70 Kakao naturalne o obniżonej zawartości tłuszczu - pudelka - 100g szt. 100 Kasza gryczana 1000g kg 50 Kasza manna 400 g kg 30 Kawa zbożowa pakowana w opakowania po 20 szt. Szt. 40 Kawa Inka pakowana w opakowania po 150 g. szt 30 Koncentrat pomidorowy 30% - w słoikach - 190g. szt. 180 Ketchup -zawartość pomidorów w 120g na 100g gotowego produktu szt. 6 Liście laurowe - suszone, torebki - 20g. szt. 12 Majeranek 14 g szt. 20 Majonez jogurtowy w słoiku - 200g szt. 20 Marmolada wieloowocowa - pakowana w opakowania plastikowe po 500g. szt. 10 Makaron świderki- 4 jajeczny - 500g (bez sztucznych barwników) kg 200 Makaron krajanka 4 jajeczny - 400g.- (bez sztucznych barwników) kg 50 Makaron nitki - 4 jajeczny - 250 g (bez sztucznych barwników) kg 32 Makaron muszelki - 4 jajeczny - 500g (bez sztucznych barwników) kg 50 Makaron pełnoziarnisty -świderki pakowany w opak. 400 g (bez sztucznych barwników) szt. 25 Mąka pszenna 1000g kg 320 Mąka orkiszowa kg 5 Mąka pełnoziarnista kg 5 Mąka ziemniaczana -500g. szt 30 Mięta ekspresowa, pakowana po 20 saszetek - 40 g szt. 70 Rumianek ekspresowy pakowany po 20 sztuk szt. 30 Miód pszczeli naturalny wielokwiatowy w słoiku 280 g szt. 20 Musztarda łagodna w słoiku - 200g. szt. 8 Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia - butelki o pojemności 1l. litr 160 Oliwa z oliwek pierwszego tłoczenia do sałatek - butelki o pojemności 0,50 l. Szt. 10 Pieprz prawdziwy, czarny, mielony - 20g. szt. 40 Fasola sucha - średnio-gruba - 400g.- (bez zanieczyszczeń szt. 25 Płatki orkiszowe ekologiczne pakowane w torebki 400 g. szt 40 Płatki owsiane a naturalne 400g szt. 50 Płatki jęczmienne - 400 g szt. 65 Przyprawa do piernika pakowana w torby po 25 g. szt. 10 Proszek do pieczenia - 18 g. szt. 90 Przyprawa - bazylia suszona torebki - 10g szt. 15 Przyprawa - tymianek suszony - torebki - 10 g. szt. 15 Przyprawa - papryka słodka, mielona - 20 g szt. 40 Przyprawa - rozmaryn suszony - torebki 20g. Szt. 10 Przyprawa - Imbir mielony - pakowany w torebki 20g. szt 5 Rodzynki suszone 200g szt. 150 Ryż biały długoziarnisty, sypki, pakowany w torby I klasa - 1000g kg 90 Ryż brązowy naturalny pakowany w torby po 400 g. szt. 70 Sól kamienna -1000g kg 10 Sól sodowo- potasowa kg 20 Soczewica sucha pakowana w torebki po 400g szt. 15 Czosnek mielony - przyprawa - 35 g. szt. 18 Wiórki kokosowe - torebki - 75 g szt. 13 Zacierki - makaron - 4 jajeczny bez sztucznych barwników - 250g szt. 38 Ziele angielskie a 15g szt. 8 Żurek typu śląski - bez konserwantów, butelki -480ml szt. 80 Przyprawa - pieprz ziołowy 20g. szt. 18 Makaron Spaghetti - 400g. szt. 50 Ziarno dyni suszone, torebki 100 g szt. 60 Orzechy włoskie łuskane, torebki 100 g szt. 150 Ziarno słonecznika suszone torebki 100 g zt. 60 Orzechy laskowe torebki 100 g szt. 150 Żurawina suszona kg 5.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze, świeże, ściółkowe - waga 63-73g - badane pod względem jakości i przydatności do spożycia, pakowane - op. transportowe po 30 sztuk szt. 7500.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czarna porzeczka mrożona - w opakowania po 2,5 kg kg 70 Truskawki mrożone - w opakowaniach po 2,5 kg kg 120 Wiśnie mrożone - w opakowaniach po 2,5 kg kg 70 Mieszanka wieloowocowa - owoce polskie w opakowaniach po 2,5 kg. kg. 20 Fasolka szparagowa - w opakowaniach po 2,5 kg kg. 40 Kalafior mrożony - - w opakowaniach po 2,5 kg kg. 50 Mieszanka wielowarzywna ( 3 składnikowa) (kalafior, brokuły, marchew) w opakowaniach po 2,5 kg. kg 30 Brokuły mrożone - w opakowaniach po 2,5 kg kg 30 Włoszczyzna krojona - w opakowaniach po 2,5 kg kg 25 Szpinak mrożony, bez dodatków - w opakowaniach po 2,5 kg kg 30 Marchewka mrożona ,krojona w kostkę - w opakowaniach po 2,5 kg kg 20 Groszek zielony mrożony - w opakowaniach po 2,5kg. kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z dorsza świeży bez skóry - nie mrożony gatunek I kg 120 Filety z Mintaja SHP 4/6 USA / Rosja - ekstra, bez skóry, mrożone pojedynczo ,bez wody, bez lodu gatunek I - (nie głęboko mrożony) kg. 80 Łosoś surowy bez ości - filety świeże nie mrożone gatunek I kg 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Świeże warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Botwina świeża w pęczkach pęczki 15 Buraki czerwone, świeże, bez liści, nie nadmarznięte bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia kg 130 Borówka amerykańska, świeża bez oznak popsucia kg 25 Bakłażan świeży bez uszkodzeń kg 10 Cebula świeża bez szczypiorku, krucha nie nadmarznięta kg 80 Dynia świeża, dojrzała, bez uszkodzeń i oznak zepsucia kg 18 Fasolka szparagowa świeża, bez uszkodzeń kg 30 Kabaczek świeży bez uszkodzeń kg 10 Kalafior świeży, bez uszkodzeń, jędrny duży szt. 100 Kapusta głowiasta, biała, świeża nie nadmarznięta, bez uszkodzeń kg 150 Kapusta kiszona - wiaderko 3 kg kg 100 Kapusta pekińska, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń kg 100 Kapusta włoska, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń kg 50 Kapusta czerwona, głowiasta, nie nadmarznięta bez śladów uszkodzeń kg 50 Koper świeży, czysty w pęczkach pęczki 250 Kalarepa czysta, świeża bez uszkodzeń nie nadmarznięta kg 10 Maliny świeże czyste bez oznak popsucia kg 20 Marchew bez naci, świeża, sucha, nie nadmarznięta, bez śladów uszkodzeń kg 700 Natka pietruszki, czysta, świeża w pęczkach szt. 250 Ogórki świeże, czyste bez uszkodzeń kg 130 Ogórki kwaszone, jędrne w wiaderku - 3 kg kg 140 Ogórki małosolne, pakowane w wiaderko - 3 kg kg 8 Papryka czerwona słodka świeża, zdrowa bez uszkodzeń kg 75 Pieczarki czyste, świeże, bez uszkodzeń kg 30 Pietruszka korzeniowa, świeża bez uszkodzeń kg 280 Pomidory świeże, zdrowe bez uszkodzeń - produkt polski Kg 370 Pory czyste, świeże kg 150 Rzodkiewka czysta bez uszkodzeń, pakowana w pęczki pęczki 340 Rzodkiew biała czysta bez uszkodzeń kg 20 Sałata zielona, czysta, zdrowa szt. 438 Sałata lodowa, czysta, zdrowa bez uszkodzeń szt 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Mleko i jego przetwory.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko pasteryzowane, homogenizowane o zawartości tłuszczu 2%, pakowane w folię o pojemności 1l litr 3500 Mleko w kartonie 1 l UHT o zawartości tłuszczu 2% litr 400 Masło świeże w kostkach , zawartość tłuszczu min 73%, opak. 200g. szt. 880 Masło roślinne pakowane w kubeczki plastikowe o poj. 250 g - zawartość tłuszczu 80% szt. 350 Śmietana o zawartości tłuszczu 12% opak. Plastikowe o poj. 400 ml szt. 600 Ser żółty gouda tłusty, pakowany w bloczkach 1000 lub 1500 g kg 90 Jogurt naturalny pakowany w kubeczki plastikowe o poj. - 150g. szt 4 000 Ser twarogowy półtłusty - krajanka klasa I , pakowany w opakowania papierowe z terminem ważności kg 380.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pieczywo i wyroby cukiernicze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb biały, pszenny, świeży, bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia -570g szt. 600 Chleb razowy wieloziarnisty, świeży, bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia - 350g szt. 600 Chleb orkiszowy świeży , bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia - 350g szt 400 Chleb razowy słonecznikowy, świeży, bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia- 350g szt 300 Bułki graham świeże, bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia - 350g szt 300 Bułeczki razowe z ziarnem ,bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia - 70g szt 500 Bułeczki orkiszowe , bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia -350g szt 150 Kajzerki świeże, bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia -50g szt 500 Bułka długa, typu wrocławska, świeża , bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia -250g szt 500 Chałka duża naturalna z obniżoną zawartością a cukru, świeża, bez konserwantów - 300g ( zawartość cukru w gotowym do spożycia produkcie nie może przekroczyć 10 g na 100 g gotowego produktu) szt 150 Drożdżówka naturalna z jabłkiem, świeża, bez konserwantów ( zawartość cukru w gotowym do spożycia produkcie nie może przekroczyć 10 g na 100 g gotowego produktu) szt. 300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z piersi indyka bez skóry, elementy świeże kg 90 Udziec z indyka b/k kości, bez skóry elementy świeże kg 60 Filet z kurczaka bez skóry, elementy świeże kg 50 Schab wieprzowy środkowy ,b/k, surowy, elementy świeże 80 Pałeczki z kurczaka, surowe, elementy świeże kg 70 Udziec cielęcy, bez kości, elementy świeże kg 50 Udziec wołowy bez kości, elementy świeże kg 50 Wieprzowina - szynka surowa, bez kości, elementy świeże Kg 20 Polędwica wieprzowa surowa, elementy świeże kg 60 Kurczaki - tuszki surowe, świeże kg 10 KIEŁBASA SZYNKOWA Z FILETA KURCZAKA grubo rozdrobniona, wędzona, parzona , mięso drobiowe (w 100g produktu gotowego zawartość fileta z kurczaka 103 g ) kg 30 SZYNKA DROBIOWA Z FILETA INDYKA -zawartość mięsa z piersi Indyka ponad 90% kg 30 SZYNKA WIEJSKA, SWOJSKA, CHUDA, GOTOWANA, min, 90% mięsa wieprzowego, bez tłuszczu kg 40 SCHAB JAK ZE WSI - Schab wieprzowy : parzony, zawartość schabu wieprzowego ponad 74% kg 30 KIEŁBASA KRAKOWSKA PODSUSZANA PARZONA, grubo rozdrobniona, wysoko wydajna, mięso wieprzowe ponad 70% Kg 30 PARÓWKI Z SZYNKI, zawartości mięsa z szynki 87 %, bez konserwantów kg 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Woda żródlana.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda źródlana nie gazowana - niskomineralizowana z dozownikiem w butelkach o pojemności 18 l. litry 1500 Woda źródlana nie gazowana - niskomineralizowana w butelkach plastikowych o pojemności 1,5 l. szt. 90.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.