eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PniewyDostawa artykułów spożywczych dla Bursy Szkolnej w Pniewach

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-09-20

Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych dla Bursy Szkolnej w Pniewach
Numer ogłoszenia: 172051 - 2007; data zamieszczenia: 20.09.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Bursa Szkolna w Pniewach, ul. Św. Ducha 10, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 0-61 2911844, fax 0-61 2911844.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Bursy Szkolnej w Pniewach.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Tabela A PIECZYWO Lp. Nazwa towaru Jedn. miary szt/kg 1. Bułka mała 60 gr 2700 szt 2. Bułka hamburgerowa 100gr 150 szt 3. Bułka hot-dog 100gr 150 szt 4. Bagietka 400gr 5 szt 5. Bułka tarta 0,5 kg 70 kg 6. Chleb wieloziarnisty 500gr 340 szt 7. Chleb zwykły 600gr 300 szt 8. Makowce strucle 10 kg 9. Rogale marcińskie 5 kg Tabela B jajka 1. Jajka kurze 0,06g 3000szt Tabela C. NABIAŁ 1. Śmietana słodka 18% 200gr 60 szt 2. Śmietana zakwaszana 18% 200gr 140 szt 3. Mleko 2% folia 1 ltr 360 l 4. Masło extra 250gr zaw.tłuszcz 82% 110 kg 5. Twaróg półtłusty 250 g 60 kg 7. Sery żółte różne zaw. tłuszczu nie mniej niż 25%130 kg 8. Ser żółty wędzony zaw. tłuszczu 26% 20 kg 9. Ser topiony bloczki 100g 50 szt 10. Serek granni 150 gr 50 szt 11. Ser smażony 200gr 50 szt 12. Jogurty owocowe mix 150 gr 1450 szt

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Oryginalny kod CPV: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 01.24.20.00 - 01.24.20.00 .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2007.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

    • Informacja na temat wadium: nie dotyczy.

    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunki wymagane od wykonawcy: - Wykonawca musi spełniać warunki określone w art.22 ust.1 cyt. ustawy, - Wykonawca nie może podlegać wykluczeniu z postępowania z przyczyn określonych w art. 24 ust. 1, 2 cyt. ustawy, - Oferta Wykonawcy winna być przygotowana zgodnie z wymaganiami SIWZ - Wykonawca powinien złożyć dokumenty wymagane w Rozdziale XII specyfikacji.
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Postanowienia w SIWZ

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pniewy.wlkp.pl

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Siedziba zamawiającego, sekretariat.

    IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy

    IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 01.10.2007 godzina 09:00, miejsce: Siedziba zamawiającego, sekretariat.

    IV.3.5) Termin związania ofertą: 31.10.2007.

    IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pieczywo.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary szt/kg 1. Bułka mała 60 gr 2700 szt 2. Bułka hamburgerowa 100gr 150 szt 3. Bułka hot-dog 100gr 150 szt 4. Bagietka 400gr 5 szt 5. Bułka tarta 0,5 kg 140 szt 6. Chleb wieloziarnisty 500gr 340 szt 7. Chleb zwykły 600gr 300 szt 8. Makowce strucle 10 kg 9. Rogale marcińskie 5 kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2007.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Jajka.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jajka kurze 0,06g 3000szt.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2007.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Nabiał.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Śmietana słodka 18% 200gr 60 szt 2. Śmietana zakwaszana 18% 200gr 140 szt 3. Mleko 2% folia 1 ltr 360 szt 4. Masło extra 250gr zaw.tłuszcz 82% 110 kg 5. Twaróg półtłusty 60 kg 6. Sery żółte różne zaw.tłuszcz. nie mniej niż 25% 130kg 8. Ser żółty wędzony zaw.tłuszcz. 26% 20 kg 9. Ser topiony bloczki 100g 50 szt 10. Serek typu granni 150 gr lub podobny 50 szt 11. Ser smażony 200gr 50 szt 12. Jogurty owocowe mix 150 gr 1450 szt.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2007.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.