Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2011-06-22
Bytom: Przetarg nieograniczony na zakup i dostawę artykułów spożywczych dla potrzeb Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu, nr sprawy 18/18PN/2011.
Numer ogłoszenia: 173943 - 2011; data zamieszczenia: 22.06.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Szpital Specjalistyczny Nr 2 , ul. Stefana Batorego 15, 41-902 Bytom, woj. śląskie, tel. 32 7861400, faks 32 7861646.
- Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.szpitalspec2.bytom.ids.pl/
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na zakup i dostawę artykułów spożywczych dla potrzeb Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu, nr sprawy 18/18PN/2011..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia w przetargu nieograniczonym jest zakup i dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu określonych przez Zamawiającego według grup asortymentowo - cenowych zgrupowanych w pakietach nr 1 - 12 stanowiących załącznik B do SIWZ: Pakiet nr 1 - Pieczywo Pakiet nr 2 - Sucharki Pakiet nr 3 - Ziemniaki Pakiet nr 4 - Art. spożywcze - Różne Pakiet nr 5 - Art. spożywcze - Makaron Pakiet nr 6 - Art. spożywcze - Jajka Pakiet nr 7 - Mleko, masło Pakiet nr 8 - Mleczne odżywki dla dzieci Pakiet nr 9 - Warzywa i owoce mrożone Pakiet nr 10 - Warzywa i owoce, żur Pakiet nr 11 - Przyprawa do zup w płynie Pakiet nr 12 - Ryby mrożone.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 12.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wpłacenia wadium.
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunku: Wykonawca składa oświadczenia oraz dokumenty określone w § 18 ust. 1 SIWZ
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunku: Wykonawca składa oświadczenia oraz dokumenty określone w § 18 ust. 2 SIWZ
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunku: Wykonawca składa oświadczenia oraz dokumenty określone w § 18 ust. 4 SIWZ
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunku: Wykonawca składa oświadczenia oraz dokumenty określone w § 18 ust. 4 SIWZ
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunku: Wykonawca składa oświadczenia oraz dokumenty określone w § 18 ust. 3 SIWZ
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
-
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
III.4.3.2) zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Wypełnionych i podpisanych formularzy asortymentowo - cenowych stanowiących załącznik B do SIWZ (dla każdego oferowanego pakietu). Do każdej dostawy Wykonawca dostarczy dokument identyfikacyjny towaru.
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
Zamawiający dopuszcza zmiany umowy po jej zawarciu w przypadku okoliczności, gdy: a. zmiana ta jest korzystna dla Zamawiającego, b. konieczność wprowadzenia zmian wyniknie z okoliczności obiektywnych, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy, niezależnych od woli stron, bez względu na to czy ich skutki są korzystne dla Zamawiającego, c. strony umowy uznają zasadność wprowadzenia zmian do umowy, a zmiany te nie wywołają niekorzystnych skutków dla Zamawiającego i nie spowodują zmiany oferowanych warunków realizacji zamówienia będących podstawą oceny ofert.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitalspec2.bytom.ids.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szpital Specjalistyczny numer 2 w Bytomiu , ul. St. Batorego 15 41-902 Bytom ( pokój nr.18. I piętro , Zam. Publiczne , Budynek Dyrekcji ) lub na stronie internetowej szpitala..
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 30.06.2011 godzina 09:00, miejsce: Kancelarii Głównej Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu przy ul. Batorego 15 (blok II pokój nr 2 parter).
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet nr 1 - Pieczywo.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Chleb pszenno - żytni 1000g, pokrojony, w opakowaniach zabezpieczających przed zanieczyszczeniem szt 18 000 2 Bułka pszenna- 50g szt 160 000 3 Weki pszenne, 400g pokrojone, w opakowaniach zabezpieczających przed zanieczyszczeniem szt 4 400 4 Chałka drożdżowa 300g, pokrojona, w opakowaniach zabezpieczających przed zanieczyszczeniem szt 1 700.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet nr 2 - Sucharki.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Sucharki luz kg 100.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.82.00.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet nr 3 - Ziemniaki.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Ziemniaki luz kg 35 000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.00.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet nr 4 - Art. spożywcze - Różne.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Bazylia op. 10g szt. 20 2 Bułka tarta op. 0,5 kg kg 260 3 Chili op. 20g szt. 30 4 Chrzan słoik 200g szt. 300 5 Cukier kryształ paczkowany a 1kg kg 3500 6 Curry op. 20g szt. 180 7 Cynamon op. 20g szt. 70 8 Fasola konserwowana kolorowa op. 400g - Pudliszki szt. 120 9 Gałka muszkatowa op.12g szt. 70 10 Groszek konserwowy op. 400g - typu Pudliszki szt. 500 11 Herbata granulowana op. 80 g szt. 900 12 Imbir 20g szt 20 13 Kasza gryczana op. 1 kg kg 130 14 Kasza jęczmienna op. 1kg kg 500 15 Kasza manna op. 1kg kg 650 16 Kawa zbożowa op. 500g szt. 550 17 Kisiel op. 60g szt 700 18 Kminek op. 20g szt. 100 19 Koncentrat barszczu szt 20 20 Koncentrat pomidorowy 30% op.200 g - typu Pudliszki szt. 1300 21 Kukurydza konserwowa op. 400g - typu Pudliszki szt. 200 22 Kwasek cytrynowy spożywczy op. 20g szt 30 23 Liście laurowe op. 7g szt. 200 24 Majeranek op. 16g szt. 400 25 Mąka pszenna kg 1400 26 Mąka ziemniaczana op. 1kg kg 260 27 Musztarda stołowa op. 200g szt. 150 28 Ocet spirytusowy 10% op.0,5l szt. 260 29 Ogórki konserwowe słoik 900g szt. 150 30 Olej słonecznikowy op. 1 litrowe butelka 60 31 Olej uniwersalny rzepakowy op. 5 litrowe kujawski l 520 32 Oregano op. 10g szt 30 33 Papryka konserwowa słoik 900g szt. 130 34 Papryka mielona op. 20 g szt. 190 35 Pieprz czarny mielony op. 20g szt. 620 36 Płatki owsiane op. 0,5 kg szt. 500 37 Przyprawa instant do potraw ( typu Kucharek) kg 50 38 Przyprawa prowansalska op. 15g szt. 10 39 Rodzynki op. 100g szt 10 40 Ryż biały długoziarnisty op. 1kg kg 1100 41 Sos sojowo-grzybowy but. 150ml szt 80 42 Sól jodowana op. 1kg kg 750 43 Ziele angielskie op. 15g szt. 180 44 Majonez kielecki op 200g szt. 300 45 Cukier waniliowy 32 g szt. 10 46 Proszek do pieczenia 36 g szt. 10 47 Seler konserwowy (typu Rolnik) op.480 g szt. 60 48 Pieprz czarny ziarnisty op. 20g szt. 50 49 Dżem owocowy ( typu Łowicz) op. 300g szt. 50 50 Fasola konserwowa biała op 400g ( typu Pudliszki) szt 100 51 Przecier ogórkowy op 300g szt 100 52 Ocet winny 0,5 lbiały szt 40.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet nr 5 - Art. spożywcze - Makaron.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Makaron bezjajeczny różny luz op. 1 kg kg 850.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pakiet nr 6 - Art. spożywcze - Jajka.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Jajka średnie klasy A kategoria wagowa L Hodowla klatkowa 3 szt. 13000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.00.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pakiet nr 7 - Mleko, masło.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mleko 2% tłuszczu folia ( 10 - 15 litrów lub konwia) l 40000 2 Masło ekstra 82% tłuszczu op. 200g szt. 16000 3 Margaryna mleczna op. 250g kg 420 4 Twaróg krajanka półtłusta kg 350 5 Śmietana 30% tłuszczu folia 0,25 l l 700 6 Ser podpuszczkowy dojrzewający ( żółty ) tłusty kg 40 7 Kefir opakowanie do 1 l l 80.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pakiet nr 8 - Mleczne odżywki dla dzieci.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Bebiko 1 op. 350g szt. 260 2 Bebiko 2 op. 350g szt. 180 3 Bebiko 2R op. 350g szt. 220 4 Kleik ryżowy op. 170g szt. 600 5 NAN 1 op. 350g szt. 510 6 NAN 2 op. 350g szt. 150 7 NAN 2R op. 350g szt. 100 8 NAN 3 op. 350g szt. 70.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.88.00.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Pakiet nr 9 - Warzywa i owoce mrożone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Brokuły mrożone op. 450g kg 110 2 Brukselka mrożona op. 450g kg 80 3 Bukiet chiński mrożony op 450 g kg 100 4 Fasola szparagowa mrożona op. 450g kg 120 5 Kalafior mrożony op. 450g kg 100 6 Mieszanka kompotowa mrożona op. 450 kg kg 150 7 Szpinak mrożony op. 450g kg 100 8 Marchew mrożona op.450g ( KOSTKA ) kg 130 9 Bukiet warzyw 5-składnikowy op. 450 g kg 50.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Pakiet nr 10 - Warzywa i owoce, żur.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Botwinka szt 1000 2 Brukselka świeża kg 140 3 Buraki korzeń luz kg 2200 4 Cebula korzeń luz kg 600 5 Cebula zielona pęczki 200 6 Czosnek luz pakowany 1kg kg 20 7 Fasola biała luz kg 100 8 Fasola szparagowa świeża luz kg 120 9 Groch łuskany kg 80 10 Gruszka suszona kg 2 11 Grzyby suszone kg 1 12 Jabłka różne luz kg 2300 13 Jabłka suszone kg 2 14 Kalafior szt. 550 15 Kalarepa świeża szt. 500 16 Kapusta biała główka luz kg 600 17 Kapusta czerwona główka luz kg 400 18 Kapusta kwaszona luz kg 1000 19 Kapusta młoda szt 500 20 Kapusta pekińska główka kg 100 21 Kapusta włoska główka luz szt. 100 22 Koperek zielony pęczek szt. 1100 23 Marchew korzeń luz kg 3800 24 Ogórki kiszone luz kg 350 25 Ogórki zielone luz szklarniowe kg 500 26 Papryka świeża luz kg 140 27 Pieczarki luz kg 350 28 Pietruszka korzeń luz kg 800 29 Pietruszka zielona pęczek Szt. 2200 30 Pomidor luz kg 300 31 Por luz szt. 800 32 Rabarbar luz kg 300 33 Rzodkiewka pęczek szt. 150 34 Sałata zielona szt. 1300 35 Seler korzeń luz kg 900 36 Seler nać szt 300 37 Śliwki suszone z pestką kg 5 38 Śliwki węgierki kg 200 39 Żurek worek 500ml szt. 700 40 Truskawki kg. 40 41 Sałata lodowa szt 70 42 Ogórki zielone gruntowe kg 200 43 Śliwki suszone bez pestki kg 5 44 Ogórki małosolne kg 80 45 Gruszki kg 60.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Pakiet nr 11 - Przyprawa do zup w płynie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przyprawa do zup w płynie op 6kg kg 1100.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Pakiet nr 12 - Ryby mrożone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Filet z pangi z SHP kg 192 2. Filet z dorsza z/sk z SHP kg 144 3. Filet z miruny z SHP z/sk kg 48 4. Filet z soli z SHP kg 48 6. Filet z morszczuka z/sk kg 48.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z BYTOMIA
- Dostawa wraz z wniesieniem oraz montażem aparatu pantomograficznego z funkcją CBCT z przystawką cefalometryczną dla UCŚUM w Katowicach sp. z o.o.
- Dostawa wraz z rozładunkiem, wniesieniem, montażem i uruchomieniem unitów stomatologicznych dla Uniwersyteckiego Centrum Stomatologii Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach Sp. z o.o.
- Dostawa sześciu zestawów transporterów tarcz strzelniczych do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektronicznych w Bytomiu
- "Świadczenie usług kompleksowego sprzątania i utrzymania czystości w pomieszczeniach Zamawiającego w Bytomiu przy, ul. Piłkarskiej 8"
- "Dostawa pompy OS-150" dla Spółki Restrukturyzacji Kopalń S.A. Oddział "Pokój I-Pokój II".
- Serwis urządzeń systemu ogólnozakładowej łączności telefonicznej oraz systemów dyspozytora ruchu dla Spółki Restrukturyzacji Kopalń S.A. Oddział Centralny Zakład Odwadniania Kopalń
więcej: przetargi w Bytomiu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Samorządowego w Celestynowie
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki przedszkola
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki przedszkola
- Dostawa produktów żywnościowych dla Miejskiego Przedszkola nr 17 w Piekarach Śląskich
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 1 w Nowym Dworze Mazowieckim w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Starej Wsi
więcej: Produkty rolnictwa, hodowli, rybołówstwa, leśnictwa i podobne »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.