To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2007-09-24
Katowice: Dostawa artykułów żywnościowych na okres 3 miesięcy
Numer ogłoszenia: 174142 - 2007; data zamieszczenia: 24.09.2007
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 140477 - 2007.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. Prof. Kornela Gibińskiego Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach, ul. Medyków, 40-752 Katowice, woj. śląskie, tel. 032 7894131, fax 032 2526727, 7894001-02.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych na okres 3 miesięcy.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Pakiet nr 1 - mięso wołowe LP Nazwa towaru Jm Ilość/m-c Ilość/ 3 m-ce Cena jedn.netto Wartość netto VAT % Wartość brutto Producent 1 Mięso wołowe gulaszowe Kg 160 480 2 Mięso wołowe b/k pieczeniowe Kg 30 90 Razem ----------- ---------------------- Uwaga: Wykonawca jest zobligowany do przestrzegania norm i zasad zgodnie z USTAWĄ z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia. Dostawy opatrzone handlowym dokumentem identyfikacyjnym zawierającym: - weterynaryjny numer identyfikacyjny zakładu, - zakład zakwalifikowany do prowadzenia sprzedaży na rynek, - opis towaru, - pochodzenie surowca, - miejsce przetworzenia, Towar etykietowany zawierający wszystkie dane identyfikujące daną partię towaru. Środek transportu dopuszczony do przewozu w warunkach chłodniczych art. żywnościowych przez Państwową Inspekcję Sanitarną - możliwość kontroli dokumentacji monitorowania temperatury podczas transportu w dniu dostawy surowca. Pakiet nr 2 - mięso wieprzowe LP Nazwa towaru Jm Ilość/m-c Ilość/ 3 m-ce Cena jedn.netto Wartość netto VAT % Wartość brutto Producent 1 Schab wieprzowy bez kości Kg 80 240 2 Mięso wieprzowe b/k Łopatka exstra Kg 80 240 3 Mięso wieprzowe b/k Łopatka Kg 50 150 4 Boczek wieprzowy wędzony surowy Kg 15 45 5 Mięso mielone wieprzowo-wołowe Kg 100 300 6 Wątroba wieprzowa kg 12 36 Razem ----------- ---------------------- Uwaga: Wykonawca jest zobligowany do przestrzegania norm i zasad zgodnie z USTAWĄ z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia. Dostawy opatrzone handlowym dokumentem identyfikacyjnym zawierającym: - weterynaryjny numer identyfikacyjny zakładu, - zakład zakwalifikowany do prowadzenia sprzedaży na rynek, - opis towaru, - pochodzenie surowca, - miejsce przetworzenia, Towar etykietowany zawierający wszystkie dane identyfikujące daną partię towaru. Środek transportu dopuszczony do przewozu w warunkach chłodniczych art. żywnościowych przez Państwową Inspekcję Sanitarną - możliwość kontroli dokumentacji monitorowania temperatury podczas transportu w dniu dostawy surowca. Pakiet nr 4 - smalec LP Nazwa towaru Jm Ilość/m-c Ilość/ 3 m-ce Cena jedn.netto Wartość netto VAT % Wartość brutto Producent 1 Smalec kostka 200g. Kg 15 45 Razem ----------- ---------------------- Uwaga: Wykonawca jest zobligowany do przestrzegania norm i zasad zgodnie z USTAWĄ z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia. Dostawy opatrzone handlowym dokumentem identyfikacyjnym zawierającym: - weterynaryjny numer identyfikacyjny zakładu, - zakład zakwalifikowany do prowadzenia sprzedaży na rynek, - opis towaru, - pochodzenie surowca, - miejsce przetworzenia, Towar etykietowany zawierający wszystkie dane identyfikujące daną partię towaru. Środek transportu dopuszczony do przewozu w warunkach chłodniczych art. żywnościowych przez Państwową Inspekcję Sanitarną - możliwość kontroli dokumentacji monitorowania temperatury podczas transportu w dniu dostawy surowca. Pakiet nr 7 - ziemniaki jadalne LP Nazwa towaru Jm Ilość/m-c Ilość/ 3 m-ce Cena jedn.netto Wartość netto VAT % Wartość brutto Producent 1 Ziemniaki jadalne pózne workowane Kg 5600 16 800 2 Ziemniaki jadalne wczesne Kg 5000 10000 Razem ----------- ---------------------- Uwaga: Wykonawca jest zobligowany do przestrzegania norm i zasad zgodnie z USTAWĄ z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia. Pakiet nr 11 - kapusta kiszona, ogórki kiszone LP Nazwa towaru Jm Ilość/m-c Ilość/ 3 m-ce Cena jedn.netto Wartość netto VAT % Wartość brutto Producent 1 Kapusta kiszona biała 0d 5-10kg Kg 50 150 2 Ogórek kiszony od 3-6kg Kg 30 90 3 Ogórki małosolne 3-6kg Kg 30 90 Razem ----------- ---------------------- Uwaga: Wykonawca jest zobligowany do przestrzegania norm i zasad zgodnie z USTAWĄ z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia. Wszystkie art. żywnościowe powinny posiadać oznakowanie terminu przydatności do spożycia min. 3 miesiące w dniu dostawy. Pakiet nr 12 - warzywa korzeniowe, kapustne, zielone LP Nazwa towaru Jm Ilość/m-c Ilość/ 3 m-ce Cena jedn.netto Wartość netto VAT % Wartość brutto Producent 1 Burak ćwikłowy kg 450 1 350 2 Marchew korzeń kg 840 2 520 3 Pietruszka korzeń kg 120 360 4 Seler korzeń kg 260 780 5 Kapusta biała główki kg 150 450 6 Kapusta czerwona główki kg 100 300 7 Kapusta pekińska główki kg 80 240 8 Cebula zaschnięta kg 80 240 9 por kg 20 60 10 Koper zielony Okres letni - pęczek nie mniej niż 70g szt 400 1200 11 Koper Okres zimowy - pęczek nie mniej niż 35g szt 280 840 12 Pietruszka zielona Okres letni, pęczek nie mniej niż 100g szt 350 1050 13 Pietruszka zielona Okres zimowy - pęczek nie mniej niż 50g szt 220 660 14 czosnek kg 2 6 Razem ----------- ---------------------- Uwaga: Wykonawca jest zobligowany do przestrzegania norm i zasad zgodnie z USTAWĄ z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 43818 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: mięso wołowe.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.09.2007.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD MASARSKI "ZDRÓJ" SPÓŁKA JAWNA ADAM GONCIARZ, TOMASZ GONCIARZ
- Zakład Masarski ZDRÓJ Sp. J. Adam Gonciarz, Ryszard Kita, Andrzej Głąb, Ul. Zdrojowa 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 7 832.70
- Oferta z najniższą ceną: 7 832.70 / oferta z najwyższą ceną: 7 832.70
- Waluta: PLN.
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: mięso wieprzowe.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.09.2007.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD MASARSKI "ZDRÓJ" SPÓŁKA JAWNA ADAM GONCIARZ, TOMASZ GONCIARZ
- Zakład Masarski ZDRÓJ Sp. J. Adam Gonciarz, Ryszard Kita, Andrzej Głąb, Ul. Zdrojowa 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 10 346.85
- Oferta z najniższą ceną: 10 346.85 / oferta z najwyższą ceną: 10 346.85
- Waluta: PLN.
CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: smalec.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.09.2007.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD MASARSKI "ZDRÓJ" SPÓŁKA JAWNA ADAM GONCIARZ, TOMASZ GONCIARZ
- Zakład Masarski ZDRÓJ Sp. J. Adam Gonciarz, Ryszard Kita, Andrzej Głąb, Ul. Zdrojowa 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 72.45
- Oferta z najniższą ceną: 72.45 / oferta z najwyższą ceną: 72.45
- Waluta: PLN.
CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: ziemniaki jadalne.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.09.2007.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Sprzedaż Warzyw i Owoców Damian Bogacz, Os. Żeromskiego 53, 32-200 Miechów, kraj/woj. małopolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 16 080
- Oferta z najniższą ceną: 16 080 / oferta z najwyższą ceną: 16 080
- Waluta: PLN.
CZĘŚĆ NR: 11 NAZWA: kapusta kiszona, ogórki kiszone.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.09.2007.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Sprzedaż Warzyw i Owoców Damian Bogacz, Os. Żeromskiego 53, 32-200 Miechów, kraj/woj. małopolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 585
- Oferta z najniższą ceną: 585 / oferta z najwyższą ceną: 585
- Waluta: PLN.
CZĘŚĆ NR: 12 NAZWA: warzywa korzeniowe, kapustne, zielone.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.09.2007.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Sprzedaż Warzyw i Owoców Damian Bogacz, Os. Żeromskiego 53, 32-200 Miechów, kraj/woj. małopolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 8 901
- Oferta z najniższą ceną: 8 901 / oferta z najwyższą ceną: 8 901
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KATOWIC
- "Naprawa dachów lub obiektów wraz z usunięciem skutków zawilgoceń i pracami towarzyszącymi na obiektach jednostek garnizonu śląskiego"
- Zakup subskrypcji pakietu biurowego i usług zarządzania urządzeniami oraz tożsamością użytkowników na potrzeby Urzędu Metropolitalnego Górnośląsko-Zagłębiowskiej Metropolii
- Organizacja i realizacja badania sondażowego: Sytuacja zatrudnieniowa w barometrowych zawodach deficytowych prognozowanych na rok 2025 w województwie śląskim.
- Usługa wynajmu, montażu oraz kompleksowa obsługa atestowanej konstrukcji scenicznej w ramach wydarzenia z okazji urodzin miasta "Kocham Katowice 2025"
- ZP/20/25 "Odbiór, transport i zagospodarowanie odpadów komunalnych
- Dostawa mebli i wyposażenia sal nauki przedmiotów zawodowych w ZS nr 2 im. J. Iwaszkiewicza - CKZiU w Katowicach w ramach projektu pn.: "Z nami zostaniesz zawodowcem"
więcej: przetargi w Katowicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy żywności do Górskiego Ośrodka Szkolno-Wypoczynkowego "Pod Durbaszką" w Jaworkach - Szczawnicy w 2025 r., filii Młodzieżowego Domu Kultury "Dom Harcerza" w Krakowie
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego Malinówka
- 2025/Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Kujawsko-Pomorskiego Centrum Kształcenia Zawodowego w Bydgoszczy
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki internatu od 25.08.2025 r. do 30.06.2026 r.
- Roczna, sukcesywna dostawa produktów spożywczych do Szpitala Miejskiego im. Franciszka Raszei w Poznaniu
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do stołówki na potrzeby stołówki Technikum Leśnego w Tucholi
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.