To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-05-29
Olsztyn: Świadczenie usługi gastronomicznej i cateringowej na potrzeby Seminarium Sprawozdawczego w ramach Programu Strategicznego ZAAWANSOWANE TECHNOLOGIE POZYSKIWANIA ENERGIIZADANIE NR 4 - Opracowanie zintegrowanych technologii wytwarzania paliw i energii z biomasy, odpadów rolniczych i innych
Numer ogłoszenia: 176506 - 2012; data zamieszczenia: 29.05.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 102943 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 5233420, faks (089) 5233278.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi gastronomicznej i cateringowej na potrzeby Seminarium Sprawozdawczego w ramach Programu Strategicznego ZAAWANSOWANE TECHNOLOGIE POZYSKIWANIA ENERGIIZADANIE NR 4 - Opracowanie zintegrowanych technologii wytwarzania paliw i energii z biomasy, odpadów rolniczych i innych.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej i cateringowej na potrzeby Seminarium Sprawozdawczego w ramach Programu Strategicznego ZAAWANSOWANE TECHNOLOGIE POZYSKIWANIA ENERGIIZADANIE NR 4 - Opracowanie zintegrowanych technologii wytwarzania paliw i energii z biomasy, odpadów rolniczych i innych. Usługa gastronomiczna i cateringowa (serwis kawowy, kanapki, przekąski) ma polegać na przygotowaniu i zapewnieniu poczęstunku dla uczestników Seminarium Sprawozdawczego organizowanego w ramach Programu Strategicznego ZAAWANSOWANE TECHNOLOGIE POZYSKIWANIA ENERGIIZADANIE NR 4 - Opracowanie zintegrowanych technologii wytwarzania paliw i energii z biomasy, odpadów rolniczych i innych w dniu 31 maja 2012 i w dniu 1 czerwca 2012 roku wraz z zapewnieniem zastawy oraz innego wyposażenia niezbędnego do realizacji zamówienia dla łącznej liczby osób - 60-80 (ostateczną liczbę osób, Zamawiający przekaże Wykonawcy na 3 dni przed terminem wykonania usługi). A. Usługa gastronomiczna i cateringowa w dniu 31 maja 2012 r. dla 20-30 osób. W skład usług wchodzi: 1. Serwis kawowy ciągły w trakcie trwania seminarium: kawa rozpuszczalna, herbata, cytryna, cukier, mleko 3,2 %, ciasteczka (ok 15 dag/osobę), woda mineralna niegazowana (0,5 l/osobę). 2. Obiad - ze względu na napięty program seminarium sprawozdawczego ma być zapewniony w lokalu w promieniu 1 km od siedziby Centrum Badan Energii Odnawialnej, ul. Oczapowskiego 8/9 10-719 Olsztyn. a) Przystawka Rolada z wędzonym łososiem 150 g/porcja b) I danie Rosół z kluseczkami 350 g/porcja c) II danie Ziemniaki z wody 200 g/porcja Warzywa gotowane na parze 150 g/porcja Devolay z piersi kurczaka (z serem i pieczarkami) 120-150 g/porcja lub Sandacz w sosie koperkowym 150 g/porcja d) Deser Szarlotka 160 g/porcja lub sernik 150 g/porcja e) Napój kompot 200 ml/porcja Usługa cateringowa (serwis kawowy) będzie świadczona w godz. 11.30 - 18.00 w Sali Rady Wydziału Kształtowania Środowiska i Rolnictwa, ul. Oczapowskiego 8/10, 10-719 Olsztyn. Usługa gastronomiczna (obiad) będzie świadczona w miejscu wskazanym przez Wykonawcę. B. Usługa gastronomiczna i cateringowa w dniu 01 czerwca 2012 r. dla 40-50 osób. W skład usług wchodzi: 1. Kanapki dekoracyjne na pieczywie pszennym oraz żytnim 320 sztuk w tym: kanapka z łososiem wędzonym i koperkiem, z dodatkiem pomidora, na maśle, z przystrojeniem majonezem (ok. 50 g) 40 szt. kanapka z salami z papryką i oliwkami na maśle, z przystrojeniem majonezem (ok. 50 g) 40 szt. kanapka z żółtym serem, ogórkiem i papryką i zieloną sałatą na maśle, z przystrojeniem majonezem (ok. 50 g) 40 szt. kanapka z żółtym serem, ogórkiem i papryką i zieloną sałatą na maśle, z przystrojeniem keczupowym (ok. 50 g) 40 szt. kanapka z salami z papryką i oliwkami na maśle, z przystrojeniem keczupowym (ok. 50 g) 40 szt. kanapka z polędwicą drobiową, ogórkiem oraz papryką, oliwkami, na maśle, z przystrojeniem majonezem i keczupem (ok. 50 g) 40 szt. kanapka z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (ok. 50g) 40 szt kanapka z camembertem i orzechem włoskim, na maśle i zieloną sałatą (ok. 50 g) 40 szt. 2. Przekąski koktajlowe: mini- quiche z brokułami i tuńczykiem (30 szt.) babeczki z łososia wędzonego (30 szt.) jajka faszerowane z pieczarką (30 szt.) koreczki mini caprese ( mozarella i pomidorki - 30 szt.) koreczki z serem żółtym i kabanosem (30 szt) 3. Serwis kawowy ciągły w trakcie trwania seminarium: kawa rozpuszczalna, herbata, cytryna, cukier, mleko 3,2 %, ciasteczka (ok 15 dag/osobę), woda mineralna niegazowana (0,5 l/osobę). 4. Obiad - ze względu na napięty program seminarium sprawozdawczego obiad ma być zapewniony w lokalu w promieniu 1 km od siedziby Centrum Badan Energii Odnawialnej, ul. Oczapowskiego 8/9 10-719 Olsztyn. a) Przystawka Rolada z tuńczyka 150 g/porcja b) I danie Zupa pomidorowa ze świeżych pomidorów z makaronem 350 g/porcja c) II danie Ziemniaki z wody 200 g/porcja Warzywa gotowane na parze 150 g/porcja Devolay z piersi kurczaka (z serem i pieczarkami) 120-150 g/porcja lub Sandacz w sosie koperkowym 150 g/porcja d) Deser Szarlotka 160 g/porcja lub Sernik 150 g/porcja e) Napój kompot 200 ml/porcja Usługa cateringowa (kanapki, przekąski, serwis kawowy) będzie świadczona od godz. 9.30 - 16.00 w Sali Rady Wydziału Kształtowania Środowiska i Rolnictwa, ul. Oczapowskiego 8/10, 10-719 Olsztyn. Usługa gastronomiczna (obiad) będzie świadczona w miejscu wskazanym przez Wykonawcę.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Program Strategiczny ZAAWANSOWANE TECHNOLOGIE POZYSKIWANIA ENERGII ZADANIE NR 4 - Opracowanie zintegrowanych technologii wytwarzania paliw i energii z biomasy, odpadów rolniczych i innych.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.05.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Bar u Michała, Michał i Halina Wierzbiccy, ul. Oczapowskiego 1, Olsztyn, kraj/woj. Polska.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7300,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 5530,00
Oferta z najniższą ceną: 5530,00 / Oferta z najwyższą ceną: 8500,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z OLSZTYNA
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki w Szkole Podstawowej nr 2 im. Jarosława Dąbrowskiego w Olsztynie
- Dostawa sprzętu informatycznego do jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie.
- Świadczenie usług pocztowych na potrzeby Urzędu Miasta Olsztyna na 2025 rok
- Dostawy artykułów spożywczych i mrożonych
- Dostawa/udostępnienie specjalistycznego oprogramowania i aktualizacje posiadanego oprogramowania do odzyskiwania danych, analizy danych i analizy urządzeń mobilnych (15 zadań częściowych)
- Sukcesywna dostawa artykułów żywieniowych do Przedszkola Miejskiego Nr 24 w Olsztynie na rok 2025.
więcej: przetargi w Olsztynie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa kompleksowego zorganizowania 5-dniowego branżowego szkolenia w ośrodku kształcenia i doskonalenia zawodowego w rolnictwie (Niemcy)
- "Dożywianie uprawnionych świadczeniobiorców Ośrodka Pomocy Społecznej w Świeciu w formie gorącego posiłku na rok 2025"
- Usługa kompleksowego zorganizowania 5-dniowego branżowego szkolenia w ośrodku kształcenia i doskonalenia zawodowego w rolnictwie (Niemcy)
- SZP.221-23.2024 Zapewnienie bazy noclegowo- szkoleniowej wraz z wyżywieniem na terenie miasta Olsztyn celem organizacji XIX Mistrzostw Warmii i Mazur w Ratownictwie Medycznym
- Przygotowanie i dostawa posiłków dla wychowanków Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego dla Dzieci Słabowidzących nr 8 w Warszawie
- Organizacja i przeprowadzenie stacjonarnych szkoleń z zakresu prawa w podziale na 4 części
więcej: Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.