eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WarszawaŚwiadczenie usługi cateringowej w trakcie imprezy Międzynarodowe Dni z Doradztwem Rolniczym w Siedlcach

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-08-16

Warszawa: Świadczenie usługi cateringowej w trakcie imprezy Międzynarodowe Dni z Doradztwem Rolniczym w Siedlcach
Numer ogłoszenia: 176633 - 2012; data zamieszczenia: 16.08.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 261146 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego, ul. Czereśniowa 98, 02-456 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 5716100, faks 22 5716101.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: wojewódzka samorządowa osoba prawna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringowej w trakcie imprezy Międzynarodowe Dni z Doradztwem Rolniczym w Siedlcach.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w trakcie imprezy XIX Międzynarodowe Dni z Doradztwem Rolniczym. Termin i miejsce wykonania zamówienia: Usługa ma być świadczona w dniach 08 - 09.09.2012 roku, w godzinach 10-18 (każdego dnia) na terenie XIX MDzDR w Siedlcach, ul. Jana Pawła II 6 (teren Miasta Siedlce - Błonia Siedleckie). Przewidywana liczba osób wynosi łącznie 400 osób (w trakcie 2 dni imprezy). Zamawiający przewiduje, że każdego dnia trwania imprezy usługą cateringową objętych będzie 200 osób. W trakcie 2 dni imprezy, dla 400 osób łącznie - średnio po 200 osób na każdy dzień imprezy, Wykonawca jest zobowiązany zapewnić dania podawane na gorąco oraz pozostałe dania i artykuły. Dania podawane na gorąco: - żurek: 400 porcji x 0,25 l = 100 l. - pierogi z 3 rodzajami farszu: 400 porcji x 3 szt. = 1200 szt. - blaszak: 400 porcji x 0,20 kg = 80 kg - bigos: 400 porcji x 0,20 kg = 80 kg - medaliony z indyka w sosie żurawinowym: 200 porcji x 0,20 kg = 40 kg - karkówka pieczona z duszonymi warzywami 200 porcji x 0,20 kg = 40 kg - ziemniaki opiekane: 400 porcji x 0,10 kg = 40 kg Pozostałe dania i artykuły: - ryba po japońsku: 400 porcji x 0,15 kg = 60 kg - pieczywo ciemne, jasne, bułka: 400 porcji x 0,15 kg = 60 kg - surówka wielowarzywna (2 rodzaje): 400 porcji x 0,15 kg = 60 kg - sałatka grecka: 200 porcji x 0,20 kg = 40 kg - sałatka jarzynowa: 200 porcji x 0,20 kg = 40 kg - wędlina (w szerokim asortymencie + wędliny pieczone): 400 porcji x 0,10 kg = 40 kg - ogórki małosolne - 10 kg - pomidory - 10 kg - ogórki świeże - 5 kg - papryka świeża kolorowa - 5 kg - pieczarki marynowane - 10 l - cebulka marynowana - 3 l - sernik - 30 kg - placek ze śliwkami - 20 kg - szarlotka - 20 kg - piernik - 15 kg - brzoskwinie - 20 kg - winogrona (jasne i ciemne) - 20 kg - banany - 10 kg - śliwki - 10 kg - kiwi - 5 kg - kawa mielona - 10 szt (opak. 250 g, typu Tchibo Exclusive lub równoważna) - kawa rozpuszczalna - 10 szt (słoik 200 g, typu Nescave Classic lub równoważna) - herbata ekspresowa czarna - 4 szt (op. po 100 szt, typu Lipton lub równoważna) - herbata ekspresowa zielona i owocowa - łącznie 200 szt - cukier - 5 kg - śmietanka do kawy - 400 szt - cytryny - 5 kg - woda gazowana 0,5 l - 100 szt - woda niegazowana 0,5 l - 100 szt - sok pomarańczowy - 40 l - sok grejpfrutowy - 40 l - sok porzeczkowy - 40 l - sok jabłkowy - 40 l Zamawiający wymaga aby dania podawane na gorąco oraz kawa i herbata były dostępne w godzinach trwania imprezy, t.j. pomiędzy godziną 10 a 18 każdego dnia, a więc aby była możliwość ich serwowania i podawania w sposób ciągły. Wykonawca zobowiązuje się do estetycznego podawania posiłków oraz przygotowania i dekoracji stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym. Wykonawca zapewni obsługę (min. 3 osoby) do sprawnego, ciągłego podawania posiłków oraz utrzymania porządku. Wykonawca zapewni odpowiednią ilość naczyń i sztućców jednorazowych oraz serwetek..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13.08.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • GRAF-MARINA s.c. Agata i Mirosław Augustyniak, ul. Krężnicka 6, 20-518 Lublin, 20-518 Lublin, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 16481,48 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 17800,00

  • Oferta z najniższą ceną: 17800,00 / Oferta z najwyższą ceną: 34000,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.