Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2015-12-04
Koszalin: Owoce świeże, warzywa świeże, warzywa i owoce mrożone, jaja świeże, ziemniaki jadalne, woda mineralna
Numer ogłoszenia: 179051 - 2015; data zamieszczenia: 04.12.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy:
V | zamówienia publicznego |
zawarcia umowy ramowej | |
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ) |
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika , ul. T. Chałubińskiego 7, 75-581 Koszalin, woj. zachodniopomorskie, tel. 94 34 88 147, faks 94 34 88 103.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.swk.med.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Owoce świeże, warzywa świeże, warzywa i owoce mrożone, jaja świeże, ziemniaki jadalne, woda mineralna.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Zadanie nr 1 owoce świeże 1) Jabłka świeże, soczyste, zdrowe, czyste, o dobrym smaku, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, jednakowej wielkości - 7 000 kg; 2) Cytryny świeże, soczyste, zdrowe, czyste, o dobrym smaku, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, kolor żółty, bez zielnych śladów - 700 kg; 3) Pomarańcze świeże, soczyste, zdrowe, czyste, o dobrym smaku, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, o jednakowych średnicach - 50 kg; 4) Banany - świeże, zdrowe, nienadmarznięte, o dobrym smaku, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 200 kg; 5) Mandarynki - świeże, bez pestek, soczyste, zdrowe, czyste, o dobrym smaku, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, o jednakowych średnicach - 50 kg; 6) Kiwi świeże, soczyste, zdrowe, czyste, o dobrym smaku, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, o jednakowych średnicach - 50 kg; 2. Zadanie nr 2 warzywa świeże: 1) Marchew bez naci, świeża, zdrowa, czysta sucha, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 17 500 kg; 2) Buraki świeże, bez liści, zdrowe, czyste, suche, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 12 000 kg; 3) Pietruszka korzeń świeży, czysty, zdrowy, suchy, nienadmarznięty, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 1 500 kg; 4) Seler korzeń świeży, czysty, zdrowy, suchy, nienadmarznięty, bez korzeni, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 1 500 kg; 5) Por świeży, czysty, zdrowy, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 600 kg; 6) Kapusta biała świeża, czysta, zdrowa, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 5 500 kg; 7) Kapusta pekińska świeża, czysta, zdrowa, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 500 kg; 8) Kapusta włoska świeża, czysta, zdrowa, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 1 000 kg; 9) Kapusta czerwona świeża, czysta, zdrowa, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 1 000 kg; 10) Kapusta kiszona o dobrym smaku, zapachu, nienadmarznięta, w opakowaniach jednorazowych do 5kg, w wiaderkach - 1 700 kg; 11) Ogórki kiszone o dobrym smaku, zapachu, nienadmarznięte, w opakowaniach jednorazowych do 5kg, w wiaderkach - 700 kg; 12) Cebula zdrowa, czysta, sucha, o dobrym smaku, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 2 500 kg; 13) Pieczarki świeże, czyste, zdrowe, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 1 000kg ; 14) Pietruszka natka, koper - pęczki 100g, świeże, czyste, zdrowe, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 10 000 szt.; 15) Czosnek świeży - główka - świeży, czysty, zdrowy, suchy, o dobrym smaku, nienadmarznięty, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 150 szt.; 16) Botwina świeża, czysta, zdrowa, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 150 kg; 3. Zadanie nr 3 warzywa i owoce mrożone: 1) Kalafior mrożony op. 2,5 kg - 1 500 kg; 2) Marchew - kostka op. 2,5 kg - 800 kg; 3) Truskawka op. 2 kg - 500 kg; 4) Mieszanka owocowa 5-składnikowa (wiśnia, śliwka, porzeczka czarna, porzeczka czerwona, truskawka) op. 2 kg - 2 800 kg; 5) Brokuły op. 2,5 kg - 1 500 kg; 6) Fasolka szparagowa op. 2,5 kg - 500 kg; 7) Pyzy ziemniaczane op. 2,5 kg - 200 kg; 8) Pyzy ziemniaczane z mięsem op. 2,5 kg - 200 kg; 4. Zadanie nr 4 jaja świeże: 1) Jaja świeże XL (ok. 76g) - 80 000 szt.; 5. Zadanie nr 5 ziemniaki jadalne: 1) Ziemniaki jadalne o kalibrażu nie mniejszym niż 40mm, zdrowe, czyste, suche, jednoodmianowe, o kształcie typowym dla danej odmiany, o dobrym smaku, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 80 ton; 6. Zadanie nr 6 woda mineralna: 1) Naturalna woda mineralna wysoko mineralizowana wapniowo-magnezowa średnio gazowana w butelkach plastikowych typu PET o poj. 0,5l 100 000 szt.
II.1.5)
przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających
- Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 03.14.25.00-3, 03.21.21.00-1, 41.10.00.00-0.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego zostanie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy posiadają wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego zostanie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy dysponują odpowiednim potencjałem technicznym do wykonania zamówienia. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego zostanie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego zostanie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej prawidłową realizację zamówienia. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego zostanie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY, USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM
W zakresie potwierdzenia, że oferowane roboty budowlane, dostawy lub usługi odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:
inne dokumenty
1) oświadczenie dotyczące danych wykonawcy; 2) formularz ofertowy
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2)
przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona: |
IV.3) ZMIANA UMOWY
przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
1. Dopuszcza się możliwość wydłużenia okresu realizacji umowy, w przypadku niezrealizowania przedmiotu umowy w umownym terminie z powodu zmniejszenia potrzeb własnych. 2. Dopuszcza się możliwość zmiany przedmiotu zamówienia wynikającego z oferty na podstawie, której zawarta została umowa, przy niższej lub niezwiększonej cenie, w przypadku, gdy: 1) Wykonawca wstrzyma wprowadzanie przedmiotu umowy do obrotu handlowego i zaproponuje produkt równoważny, spełniający parametry określone w opisie przedmiotu zamówienia; 2) producent przedmiotu umowy wstrzyma produkcję i Wykonawca zaproponuje produkt równoważny, spełniający parametry określone w opisie przedmiotu zamówienia; 3) producent zmieni sposób konfekcjonowania przedmiotu umowy. 3. Dopuszcza się możliwość zmiany numeru katalogowego, kodu produktu i nazwy własnej przedmiotu umowy, w przypadku, gdy wykonawca zaproponuje taką zmianę. 4. Dopuszcza się możliwość obniżenia wielkości ceny, w przypadku, gdy Wykonawca w okresie realizacji umowy zaproponuje ten sam produkt w niższej cenie. 5. Dopuszcza się możliwość zmiany stawki podatku VAT na towary sprzedawane w ramach rozstrzygniętego postępowania. Zmiana ceny następuje nie wcześniej niż z dniem wejścia w życie aktu prawnego zmieniającego stawkę podatku VAT
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.swk.med.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika ul. T. Chałubińskiego 7, 75-581 Koszalin Dział Zamówień Publicznych.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.12.2015 godzina 11:00, miejsce: Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika ul. T. Chałubińskiego 7, 75-581 Koszalin Dział Zamówień Publicznych.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Owoce świeże.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Jabłka świeże, soczyste, zdrowe, czyste, o dobrym smaku, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, jednakowej wielkości - 7 000 kg; 2) Cytryny świeże, soczyste, zdrowe, czyste, o dobrym smaku, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, kolor żółty, bez zielnych śladów - 700 kg; 3) Pomarańcze świeże, soczyste, zdrowe, czyste, o dobrym smaku, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, o jednakowych średnicach - 50 kg; 4) Banany - świeże, zdrowe, nienadmarznięte, o dobrym smaku, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 200 kg; 5) Mandarynki - świeże, bez pestek, soczyste, zdrowe, czyste, o dobrym smaku, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, o jednakowych średnicach - 50 kg; 6) Kiwi świeże, soczyste, zdrowe, czyste, o dobrym smaku, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, o jednakowych średnicach - 50 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Warzywa świeże.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Marchew bez naci, świeża, zdrowa, czysta sucha, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 17 500 kg; 2) Buraki świeże, bez liści, zdrowe, czyste, suche, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 12 000 kg; 3) Pietruszka korzeń świeży, czysty, zdrowy, suchy, nienadmarznięty, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 1 500 kg; 4) Seler korzeń świeży, czysty, zdrowy, suchy, nienadmarznięty, bez korzeni, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 1 500 kg; 5) Por świeży, czysty, zdrowy, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 600 kg; 6) Kapusta biała świeża, czysta, zdrowa, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 5 500 kg; 7) Kapusta pekińska świeża, czysta, zdrowa, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 500 kg; 8) Kapusta włoska świeża, czysta, zdrowa, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 1 000 kg; 9) Kapusta czerwona świeża, czysta, zdrowa, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 1 000 kg; 10) Kapusta kiszona o dobrym smaku, zapachu, nienadmarznięta, w opakowaniach jednorazowych do 5kg, w wiaderkach - 1 700 kg; 11) Ogórki kiszone o dobrym smaku, zapachu, nienadmarznięte, w opakowaniach jednorazowych do 5kg, w wiaderkach - 700 kg; 12) Cebula zdrowa, czysta, sucha, o dobrym smaku, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 2 500 kg; 13) Pieczarki świeże, czyste, zdrowe, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 1 000kg ; 14) Pietruszka natka, koper - pęczki 100g, świeże, czyste, zdrowe, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 10 000 szt.; 15) Czosnek świeży - główka - świeży, czysty, zdrowy, suchy, o dobrym smaku, nienadmarznięty, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 150 szt.; 16) Botwina świeża, czysta, zdrowa, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 150 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Warzywa i owoce mrożone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Kalafior mrożony op. 2,5 kg - 1 500 kg; 2) Marchew - kostka op. 2,5 kg - 800 kg; 3) Truskawka op. 2 kg - 500 kg; 4) Mieszanka owocowa 5-składnikowa (wiśnia, śliwka, porzeczka czarna, porzeczka czerwona, truskawka) op. 2 kg - 2 800 kg; 5) Brokuły op. 2,5 kg - 1 500 kg; 6) Fasolka szparagowa op. 2,5 kg - 500 kg; 7) Pyzy ziemniaczane op. 2,5 kg - 200 kg; 8) Pyzy ziemniaczane z mięsem op. 2,5 kg - 200 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Jaja świeże.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja świeże XL (ok. 76g) - 80 000 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Ziemniaki jadalne.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniaki jadalne o kalibrażu nie mniejszym niż 40mm, zdrowe, czyste, suche, jednoodmianowe, o kształcie typowym dla danej odmiany, o dobrym smaku, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 80 ton.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Woda mineralna.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Naturalna woda mineralna wysoko mineralizowana wapniowo-magnezowa średnio gazowana w butelkach plastikowych typu PET o poj. 0,5l 100 000 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 41.10.00.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z KOSZALINA
- "Odnowa i wykonanie oznakowania poziomego na ulicach miasta Koszalina"
- "Dostawa środków czystości do Wyższej Szkoły Straży Granicznej w Koszalinie" - sprawa nr 05/25.
- Mikrotom rotacyjny automatyczny
- Przeprowadzenie szkolenia dla kadry dydaktycznej Politechniki Koszalińskiej pn. "Projektowanie uniwersalne" w ramach projektu "Politechnika Koszalińska kształci kadry dla transformacji energetycznej"
- Remont pomieszczeń lekarskich (III)
- Przewóz i przechowywanie zwłok lub szczątków ludzkich na obszarze działania powszechnych jednostek organizacyjnych prokuratury okręgu koszalińskiego
więcej: przetargi w Koszalinie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ZP2/02/2025: Sukcesywna dostawa warzyw owoców i jaj dla Szkoły Podstawowej nr 3 im. Zofii Kossak-Szczuckiej w Ligocie, w 2025 r.
- Dostawa warzyw i owoców świeżych, mrożonych i konserwowych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
- Sukcesywne dostawy jajek do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu
- Dostawa artykułów spożywczych dla Szpitala Chorób Płuc i Opieki Długoterminowej im. św. Jana Pawła II w Górnie
- Dostawy produktów spożywczych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze oraz jego Oddziału Zewnętrznego w Grądach-Woniecku
- Dostawa produktów spożywczych dla ZPO w Osieczanach
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.