Ogłoszenie z dnia 2012-05-30
Koszęcin: Dostawa mięsa, podrobów, drobiu i wyrobów wędliniarskich dla Zespołu Pieśni i Tańca Śląsk im. Stanisława Hadyny w Koszęcinie
Numer ogłoszenia: 179976 - 2012; data zamieszczenia: 30.05.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Pieśni i Tańca "Śląsk" im. Stanisława Hadyny, ul. Zamkowa 3, 42-286 Koszęcin, woj. śląskie, tel. 034 3106 415, faks 034 3106 416.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Samorządowa Instytucja Kultury.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa, podrobów, drobiu i wyrobów wędliniarskich dla Zespołu Pieśni i Tańca Śląsk im. Stanisława Hadyny w Koszęcinie.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, podrobów, drobiu i wyrobów wędliniarskich w podziale na części: Zakres I - mięso i podroby, Zakres II - wyroby wędliniarskie, Zakres III - wyroby garmażeryjne, Zakres IV - drób..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso 15.11.40.00 - Podroby 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.20.00 - Drób 15.89.42.00 - Posiłki gotowe 15.89.60.00 - Produkty głęboko mrożone .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej ręki
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Mięso i podroby - Łopatka bez kości, Karczek wieprzowy b/k, Szynkówka surowa b/k, Schab bez kości klasa I, Żeberka wieprzowe paski, Polędwiczki surowe wieprzowe, Wołowina z kością (żebra), Wołowina rostbef b/k, Wołowina bez kości zrazowa, Wątroba wieprzowa, Boczek surowy bez żeber, Słonina świeża bez skóry, Serca wieprzowe, Ozór wołowy,
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.05.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD MASARSKI "KANDZIA" SC MACIEJ KANDZIA, JACEK KANDZIA
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD MASARSKI "KANDZIA" SC MACIEJ KANDZIA, JACEK KANDZIA
- Zakład Masarski KANDZIA s.c. Maciej Kandzia, Jacek Kandzia, Irki 2, 42-286 Koszęcin, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 53647,50 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 54012,00
Oferta z najniższą ceną: 54012,00 / Oferta z najwyższą ceną: 54012,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Wyroby wędliniarskie-Kiełb.frankfuterki surowe,Kiełb.śląska,Kiełb.zwyczajna ekstra,Kiełb.podwawelska,Kiełb.krakowska sucha,Kiełb. szynkowa wieprzowa,Szynka konserwowa wieprzowa z szynkówki w kształcie bloku,Szynka konserwowa wieprzowa z łopatki w kształcie bloku, Polędwica sopocka wędzona wieprzowa,Baleron parzony wieprzowy,Szynka wędzona parzona mocno wędzona, Boczek wędzony bez żeber,Smalec,Polędwica wieprzowa,surowa,wędzona, Kaszanka, Parówki cienkie wołowo-wieprz.Flak wołowy,salami
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.05.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD MASARSKI "KANDZIA" SC MACIEJ KANDZIA, JACEK KANDZIA
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD MASARSKI "KANDZIA" SC MACIEJ KANDZIA, JACEK KANDZIA
- Zakład Masarski KANDZIA s. c., Maciej Kandzia, Jacek Kandzia, Irki 2, 42-286 Koszęcin, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 21735,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 22734,60
Oferta z najniższą ceną: 22734,60 / Oferta z najwyższą ceną: 22734,60
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Wyroby garmażeryjne-Udziec wieprzowy pieczony, Szaszłyk drobiowy.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.05.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD MASARSKI "KANDZIA" SC MACIEJ KANDZIA, JACEK KANDZIA
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD MASARSKI "KANDZIA" SC MACIEJ KANDZIA, JACEK KANDZIA
- Zakład Masarski KANDZIA s. c., Maciej Kandzia, Jacek Kandzia, Irki 2, 42-286 Koszęcin, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 8640,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 10546,20
Oferta z najniższą ceną: 10546,20 / Oferta z najwyższą ceną: 10546,20
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: Drób-Porcja rosół, Kurczak, Udko z kurczaka, Filet z kurczaka, Filet z indyka, Skrzydło z indyka, Żołądki z kurczaka, Kaczka, Filet z kaczki, Sznycel z indyka.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.05.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD MASARSKI "KANDZIA" SC MACIEJ KANDZIA, JACEK KANDZIA
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD MASARSKI "KANDZIA" SC MACIEJ KANDZIA, JACEK KANDZIA
- Zakład Masarski KANDZIA s.c. Maciej Kandzia, Jacek Kandzia, Irki 2, 42-286 Koszęcin, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 20252,50 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 20411,47
Oferta z najniższą ceną: 20411,47 / Oferta z najwyższą ceną: 20411,47
Waluta: PLN.
ZAŁĄCZNIK I
Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę
1. Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zamówienie z wolnej ręki na podstawie art. 67 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
W dwóch kolejno przeprowadzonych postępowaniach w trybie przetargu nieograniczonego nie została złożona żadna oferta.
INNE PRZETARGI KOSZĘCIN
więcej: przetargi KOSZĘCIN »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy różnych produktów spożywczych na potrzeby działu żywienia w Domu Pomocy Społecznej Pod Sosnami w Pułtusku z podziałem na 5 zadań
- Sukcesywne dostawy produktów mrożonych do COS-OPO w Giżycku
- MZŻ.262.7.2025.Ż SUKCESYWNA DOSTAWA ŚWIEŻEGO MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH DO 32 ŻŁOBKÓW NA TERENIE ŁODZI
- Dostawa artykułów żywnościowych w okresie V.2025-X.2025
- Zakup różnych artykułów żywnościowych dla Śląskiego Centrum Rehabilitacyjno - Uzdrowiskowego
- Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin 2025
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.