Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2015-12-08
Warszawa: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA PAKIETY
Numer ogłoszenia: 181167 - 2015; data zamieszczenia: 08.12.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy:
V | zamówienia publicznego |
zawarcia umowy ramowej | |
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ) |
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 82 , ul. Natolińska 2, 00-568 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 621 17 10, faks 22 621 17 10.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.przedszkole82.waw.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA PAKIETY.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA PAKIETY.
II.1.5)
V
przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:
- Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
- Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień uzupełniających, o którym mowa w art. 67 ust. 1 pkt. 6 ustawy Prawo zamówień publicznych, nie przekraczających łącznie 20% wartości udzielonego zamówienia
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia wyżej wymienionych warunków będzie realizowana metodą spełnia - nie spełnia w oparciu o złożone dokumenty i oświadczenia
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia wyżej wymienionych warunków będzie realizowana metodą spełnia - nie spełnia w oparciu o złożone dokumenty i oświadczenia
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia wyżej wymienionych warunków będzie realizowana metodą spełnia - nie spełnia w oparciu o złożone dokumenty i oświadczenia
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia wyżej wymienionych warunków będzie realizowana metodą spełnia - nie spełnia w oparciu o złożone dokumenty i oświadczenia
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia wyżej wymienionych warunków będzie realizowana metodą spełnia - nie spełnia w oparciu o złożone dokumenty i oświadczenia
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2)
przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona: |
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkole82.waw.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole Nr 82, ul. Natolińska 2, 00-568 Warszawa.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.12.2015 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 82, ul. Natolińska 2, 00-568 Warszawa.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: BUŁECZKA mini,0,02, szt. 300 BUŁKA typu kajzerka z mąki pełnoziarnistej z ziarnami, bez konserwantów i polepszaczy, 50-60g, z obniżoną zawartością soli i bez cukru i substancji słodzących. szt. 200 BUŁKA TARTA, 500g szt. 50 CHAŁKA PSZENNA TRADYCYJNA, bez konserwantów i polepszaczy, z obniżoną zawartością soli i cukru, bez substancji słodzących, 300g szt. 25 CHAŁKA na miodzie naturalnym duża szt. 50 CHLEB BALTONOWSKI, krojony lub nie, 600-650g, bez konserwantów, nie odgrzewany, z obniżoną zawartością soli, bez cukru i substancji słodzących szt. 100 CHLEB TOSTOWY bez konserwantów i polepszaczy, na zakwasie, 400g, nie odświeżany, z obniżoną zawartością soli, bez cukru i substancji słodzących szt. 800 CHLEB NA MIODZIE, krojony, 450-500g, nie odświeżany, bez zawartości cukru i substancji słodzących, bez barwników i o niskiej zawartości soli szt. 250 CHLEB PEŁNOZIARNISTY, z mąki pszenno-żytniej z ziarnami, bez konserwantów i polepszaczy, krojony lub nie, na zakwasie, 500g, bez substancji słodzących, barwników i z obniżoną zawartością soli szt. 300 CHLEB ORKISZOWY Z ZIARNAMI, posypany makiem lub nie, krojony, 600g, nie odświeżany, BEZ CUKRU I SUBSTANCJI SLODZĄCYCH I O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI SOLI szt. 300 GROSZEK PTYSIOWY, opakowanie 250g szt. 30 ROGALE MAŚLANE DROŻDŻÓWKA, 0,04 szt- 300 DROŻDZOWKA maślana na naturalnym miodzie, 0,030 g szt 200.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: WODA MINERALNA.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: WODA ŻRÓDLANA nie gazowana -niskomineralizowana z dozownikiem w butelkach o poj. 18 l litr 1500.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.10.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: WARZYWA I OWOCE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ARBUZ klasa I wg Rozporządzenia Komisji WE nr 1093/97 (dostawa w sezonie) kg 50 BAKŁAŻAN świeży kg 20 BANANY klasa I wg Rozporządzenia Komisji WE nr 2257/94 odmiana CONSUL, TURBAN, MONITA, CHIQUITTA kg 700 BORÓWKA AMERYKAŃSKA, opakowanie 500g szt. 25 BOTWINA, pęczek 400-500g, wielkość sezonowa pęczek 35 BRZOSKWINIE kg 30 BURAKI CZERWONE, konsumpcyjne, bez liści, wielkość średnia kg 250 CEBULA BIAŁA (bez szczypioru), wielkość średnia kg 350 CEBULA CZERWONA (wielkośc średnia) kg 20 CUKINIA, sezonowo kg 50 CYKORIA kg 50 CYTRYNA (średnia wielkość) kg 65 CZOSNEK ŚWIEŻY (min. 80g), krajowy szt. 50 DYMKA ZE SZCZYPIOREM, pęczki, wielkość sezonowa szt. 30 DYNIA, dojrzała, słodka (wrzesień-grudzień), min. 800g kg 30 FASOLA BIAŁA SUCHA, drobna, opakowanie 1000g kg 50 FASOLKA SZPARAGOWA ZIELONA, bez łyka kg 30 FASOLKA SZPARAGOWA ŻÓŁTA, bez łyka kg 30 GROCH ŁUSKANY, POŁÓWKI, opakowanie 1000g kg 50 GRUSZKI (krajowe) kg 250 JABŁKA, typu cortland, ligol champion, delikates, rubin, jonagored, średnia wielkość, bez korka kg 2000 JAJA KONSUMPCYJNE KURZE, świeże (z chowu klatkowego, klasa L duże - 63-73g), zdezynfekowane za pomocą promienia ultrafioletowego szt. 5000 KALAFIOR (min. 800g) szt. 25 KALAREPA szt. 250 KAPUSTA BIAŁA (główka 2000-3000g) kg 150 KAPUSTA CZERWONA, główka 2000-2500g kg 100 KAPUSTA KISZONA BIAŁA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g kg 200 KAPUSTA KISZONA CZERWONA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g kg 20 KAPUSTA MŁODA, główka min. 800g (maj-czerwiec) szt. 80 KAPUSTA PEKIŃSKA (foliowana) kg 25 KAPUSTA WŁOSKA, główka 1800-2200g kg 30 KIEŁKI ŚWIEŻE, opakowanie 250-300g szt. 100 KIWI (sztuka 15-20g, dostawa na palecie) szt. 1500 KOPEREK (natka), pęczek, wielkość sezonowa szt. 450 MANDARYNKA, bezpestkowa kg 150 MARCHEW KAROTKA MŁODA Z NACIĄ, pęczki, wielkość sezonowa szt. 50 MARCHEW KAROTKA, wielkość średnia, bez naci kg 750 MELON DOJRZAŁY ŚWIEZY kg 50 NATKA PIETRUSZKI, pęczki, waga sezonowa szt. 300 NEKTARYNKA kg 60 OGÓREK GRUNTOWY ŚWIEŻY (krajowy) kg 50 OGÓREK KISZONY w naturalnym kwasie z koprem i solą (wiaderko, pojemność 3000-6000g) kg 150 OGÓREK MAŁOSOLNY, w naturalnym kwasie z koprem i solą (wiaderko, pojemność 3000-6000g) kg 30 OGÓREK ZIELONY SZKLARNIOWY ŚWIEŻY (kwiecień-październik) kg 30 OGÓREK ZIELONY SZKLARNIOWY ŚWIEŻY (listopad-marzec) kg 30 PAPRYKA CZERWONA (kwiecień-październik) kg 30 PAPRYKA CZERWONA (listopad-marzec) kg 30 PIECZARKI kg 30 PIETRUSZKA kg 200 POMARAŃCZE TYPU NOWELINA, cienka skórka kg 100 POMIDORY CZERWONE (kwiecień-październik) kg 150 POMIDORY CZERWONE (listopad-marzec) kg 150 POR szt. 200 RZODKIEWKA, okrągła, pęczki 180-250g szt. 200 SAŁATA LODOWA (pakowana każda główka osobno), waga jednej sztuki min. 350g szt. 50 SAŁATA ZIELONA (kwiecień-październik), wielkość sezonowa szt. 20 SAŁATA ZIELONA (listopad-marzec), wielkość sezonowa szt. 40 SELER KORZENIOWY kg 200 SELER NACIOWY (min. 300g) szt. 50 SZCZYPIOREK ŚWIEŻY, pęczek, wielkość sezonowa szt. 200 ŚLIWKI DESEROWE TYPU WĘGIERKA/PREZYDENT,dojrzałość konsumpcyjna, odchodzące od pestek (wrzesień-grudzień, krajowa) kg 100 TRUSKAWKA, krajowa, odmiana konsumpcyjna, w całości wybarwiona, dostawa w łubiankach, ( maj-czerwiec ) kg 50 WINOGRONA JASNE/CIEMNE, kiście zagraniczne kg 100 ZIEMNIAKI MŁODE, średniej wielkości, (maj-czerwiec) kg 200 ZIEMNIAKI, typu Irga, konsumpcyjne, umyte, skórka bez zielonych zabarwień, bez kiełkujących oczek, wielkość średnia (produkty dostarczane w okresie od stycznia do czerwca z produkcji 2015 r., a produkty dostarczane od września do grudnia tylko z produkcji 2016 roku) kg 4000 KABACZEK, luz kg 50.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: MIĘSO I WĘDLINY.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CIELĘCINA - UDZIEC świeża, nie rozmrażana kg 30 CIELĘCINA ZADNIA, bez kości, , świeża, nie rozmrażana kg 50 INDYK FILET Z PIERSI, przedział wagowy 1000-1500g, świeży, bez skóry, bez kości, nie rozmrażany kg 50 INDYK UDZIEC, bez skóry i kości, nie rozmrażany kg 50 INDYK UDZIEC, ze skórą i kością, nie rozmrażany kg 30 KIEŁBASA CIENKA TYPU PODWAWELSKA/TORUŃSKA, mięso wieprzowe min. 90% kg 25 KIEŁBASA KRAKOWSKA SUCHA o zawartości minimum 90% mięsa kg 40 KIEŁBASA ŚLĄSKA, mięso wieprzowe min. 90% kg 15 KURA ROSOŁOWA (wypatroszona, w całości, 1800-2500g) kg 100 KURCZAK FILET Z PIERSI, świeże, nie rozmrażane, bez skóry, bez chrząstki, pojedyncze w przedziale wagowym 300-400g kg 50 KURCZAK UDZIEC KULINARNY(bioderko) bez kości grzbietowych kupra i tłuszczu, 15-20g kg 50 Kurczak gotowany, z mała ilością soli kg 20 WĄTRÓBKA Z INDYKA, ŚWIEŻA, NIE ROZMRAŻANA kg 30 WĘDLINA - FILET Z INDYKA WĘDZONY o niskiej zawartości soli/sodu, opakowanie 500-800g, zamknięte próźniowo kg 30 WĘDLINA - SZYNKA KONSERWOWA, mięso wieprzowe min. 90% o niskiej zawartośco soli/sodu kg 30 WĘDLINA - POLĘDWICA DROBIOWA, wędzonka drobiowa wysoko wydajna, o zawartości mięsa z indyka min. 90% i niskiej (obniżonej) zawartośco soli/sodu kg 30 WĘDLINA - POLĘDWICA SOPOCKA, z mięsa wieprzowego o niskiej zawartości soli/sodu kg 30 WĘDLINA - SZYNKA GOTOWANA WIEPRZOWA, mięso wieprzowe min. 67% kg 30 PARÓWKI CIELĘCE nim.80% mięsa kg 30 SZYNKA ZBÓJNICKA , o niskiej zawartości soli, sodu,, mięsa min. 70% kg 20 WIEPRZOWINA - ŁOPATKA, bez skóry, bez kości, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, świeża, nie rozmrażana, kawałki 1000-1500g kg 100 WIEPRZOWINA - MIĘSO Z SZYNKI, bez kości, bez tłuszczu, kawałki 1000-1500g oraz kulki, świeże, nie rozmrażane kg 100 WIEPRZOWINA - SCHAB ŚRODKOWY BEZ KOŚCI, o średnicy nie większej niż 10cm, świeży, słonina zdjęta, nie rozmrażany, kawałek 1500-2000g kg 50 WIEPRZOWINA - POLĘDWICZKI SUROWE, całe, nie rozmrażane kg 50 WOŁOWINA - ŁATA (z młodej wołowiny Bukat do 1 roku) kg 20 WOŁOWINA - SZPONDER, chudy, surowy, barwa tłuszczu - biała, paski długości do 40cm, szerokość do 12cm, świeży, nie rozmrażany kg 30.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: PRODUKTY OGÓLNOSPOŻYWCZE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ANANAS KONSERWOWY, opakowanie puszka 550-650g szt. 30 BAZYLIA SUSZONA, opakowanie 10-15g szt. 30 BISZKOPTY, opakowanie 120-150g szt. 100 BRZOSKWINIE POŁÓWKI 800-850g puszka, lekko słodzone szt. 50 BUDYŃ, różne smaki, opakowanie 1 - 1,3 kg typu WINIARY, bez sztucznych barwników o wydajności 11litrów szt. 120 CHRZAN TARTY, opakowanie słoik 260-300g, bez dodatku octu szt. 30 CIASTECZKA OWSIANE-64,3% z pełnego ziarna owsa, bez dodatku pszenicy,138g szt 300 CUKIER BIAŁY, drobny kryształ, opakowanie 1000g kg 50 CUKIER TRZCINOWY (brązowy), opakowanie 500g szt. 30 CUKIER PUDER (opakowanie 400-500g) szt. 20 CURRY opakowanie 15-20g szt. 30 CYNAMON, opakowanie 10-15g szt. 30 CZEKOLADOWE JAJA Z NIESPODZIANKĄ, 60-100g szt. 100 CZEKOLADOWE MIKOŁAJE, 60-100g szt. 100 DROŻDŻE ŚWIEŻE opakowanie 100-120g szt. 30 DŻEM NISKOSŁODZONY PASTERYZOWANY BEZ KONSERWANTÓW, różne smaki: truskawkowy, morelowy, brzoskwiniowy, owoce leśne,czarna porzeczka, wsad owocowy min. 40g owoców w 100g produktu, opakowanie słoik 280 - 320g szt 50 GAŁKA MUSZKATAŁOWA, opakowanie 50-100g szt. 10 GOŹDZIKI, przyprawa 15-20g szt. 10 GROSZEK KONSERWOWY opakowanie puszka 400-410g typu KRAKUS szt. 30 Chrupki kukurydziane 150g szt. 100 HERBATA CZARNA 100%, granulowana WYSOKOGATUNKOWA TYPU LIPTON YELLOW LABEL, opakowanie szt szt. 200 HERBATA EKSPRESOWA, WYSOKOGATUNKOWA, OWOCOWA, TYPU LIPTON PIRAMIDKI, opakowanie 25 saszetek szt. 5 HERBATA EKSPRESOWA MIĘTA, opakowanie 20-25 saszetek szt. 50 HERBATA EKSPRESOWA OWOCOWA, TYPU SAGA, torebki, opakowanie 20-25 sztuk, różne smaki do wyboru: leśna, owocowa, malinowa. szt 100 HERBATNIKI TYPU PETIT-BEURRE, opakowanie 100-120g szt. 300 KAKAO CIEMNE EXTRA typu DeCo Morrena, opakowanie 80-100g szt. 30 KASZA GRYCZANA średnio palona opakowanie 1000g kg 50 KASZA JAGLANA opakowanie 1000g kg 20 KASZA JĘCZMIENNA biała/perłowa łamana średnia, opakowanie 1000g kg 60 KASZA JĘCZMIENNA pęczak, opakowanie 1000g kg 30 KASZA KUKURYDZIANA, typu SANKO, opakowanie 350g szt. 50 KASZA KUSKUS, opakowanie 300-400g szt. 50 KASZA MANNA BŁYSKAWICZNA, opakowanie 1000g kg 40 KAWA ROZPUSZCZALNA ZBOŻOWA typu Inka, opakowanie 150-200g szt. 30 KETCHUP ŁAGODNY TYPU PUDLISZKI, do którego produkcji zużyto nie mniej niż 120g pomidorów do przygotowania 100g produktu gotowego do spożycia, opakowanie 450-480g szt. 50 KONCENTRAT POMIDOROWY opakowanie słoik 1000g, pasteryzowany, zawartość ekstraktu 30%, bez konserwantów TYPU PUDLISZKI szt. 50 KUKURYDZA KONSERWOWA,opakowanie puszka 400-460g szt. 25 KURKUMA, opakowanie torebka 10-15g szt. 20 KWASEK CYTRYNOWY opakowanie 20-25g szt. 30 LIŚCIE LAUROWE opakowanie 100g szt. 40 LIZAKI WIELOSMAKOWE TYPU CHUPA-CHUPS, zawierające min. 3% puree owocowego szt. 100 MAJERANEK SUSZONY opakowanie 200-250g szt. 30 MAJONEZ DEKORACYJNY TYPU WINIARY, min. zawartość żółtek 0,6%, bez konserwantów, opakowanie słoik 400-450g szt. 10 MAKARON LASAGNE TYPU LUBELLA, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się szt. 20 MAKARON KOKARDKI TYPU LUBELLA NR 51, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się szt. 30 MAKARON ŁAZANKI TYPU LUBELLA NR 46, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 330 kcal, nie sklejający się szt. 20 MAKARON MUSZELKI TYPU LUBELLA NR 26, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się szt. 30 MAKARON PEŁNOZIARNISTY MUSZELKI TYPU LUBELLA NR 26, opakowanie 400-500g, z mąki razowej, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się szt. 20 MAKARON NITKI TYPU LUBELLA NR 49, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się szt. 30 MAKARON SPAGHETTI TYPU LUBELLA NR 4, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się szt. 30 MAKARON ŚWIDERKI TYPU LUBELLA NR 19, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się szt. 30 MAKARON PEŁNOZIARNISTY ŚWIDERKI TYPU LUBELLA NR 19, opakowanie 500g, z mąki razowej, nie sklejający się szt. 20 MAKARON ORKISZOWY TYPU LUBELLA , opakowanie 500g, z mąki orkiszowej nie sklejający się szt. 30 MAKARON ZACIERKA TYPU LUBELLA, opakowanie 200-250g, jajeczny (jaja min. 5,5%), wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 355 kcal szt. 100 MAKRELA WĘDZONA/świeża zapak.hermetycznie, duże tiusze/ kg 25 MĄKA PSZENNA SZYMANOWSKA TYP 480, opakowanie papierowe 1000g szt. 150 MĄKA ZIEMNIACZANA, opakowanie 1000g szt. 30 MĄKA ŻYTNIA RAZOWA TYP 2000 ,900G-1000G szt. 30 MIGDAŁY W PŁATKACH, opakowanie 100-120g szt. 20 MIÓD NATURALNY PSZCZELI, wielokwiatowy nektarowy, opakowanie słoik 400-450g, BEZ DODATKÓW CUKRU I SUBSTANCJI SŁODZĄCYCH zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 szt. 200 MORELE SUSZONA, opakowanie 750-800g szt. 20 MUSLI LO BEZ DODATKU CUKRU Z OWOCAMI, 300G szt. 50 MUSZTARDA TYPU FRANCUSKA, opakowanie 200ml szt. 20 NATURALNA WODA MINERALNA, niegazowana lub gazowana, średniozmineralizowana, opakowanie butelka plastikowa 1500ml szt. 100 OCET SPIRYTUSOWY, 500ml szt. 5 OLEJ RZEPAKOWY typu kujawski, (z pierwszego tłoczenia, opakowanie 1-3 litry) litr 100 OLIWA Z OLIWEK (z pierwszego tłoczenia, opakowanie 700-750ml) szt. 20 OREGANO SUSZONE, opakowanie 15g szt. 20 ORZECHY LASKOWE, łuskane, opakowanie 150-200g szt. 30 ORZECHY WŁOSKIE, łuskane, opakowanie 150-200g szt. 30 PAPRYKA MIELONA SŁODKA, kolor intensywnie czerwony, opakowanie 20-25g szt. 40 PESTKI SŁONECZNIKA ŁUSKANE, opakowanie 1000g kg 10 PIEPRZ CZARNY MIELONY, opakowanie 10-15g szt. 100 PIEPRZ ZIOŁOWY, opakowanie 20-25g szt. 20 PŁATKI JĘCZMIENNE błyskawiczne, opakowanie 400g szt. 50 PŁATKI KUKURYDZIANE DO MLEKA, zawartość kukurydzy min. 98%) bez dodatku substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008, opakowanie 220-300g szt. 200 PŁATKI OWSIANE GÓRSKIE BŁYSKAWICZNE, wartość energetyczna w 100g produktu min. 360 kcal, opakowanie 400-500g szt. 50 PŁATKI ORKISZOWE ,OPAKOWANIE 400 -500 g SZT. 50 PŁATKI JAGLANE, OPAKOWANIE 400-500 g szt 50 PŁATKI RYŻOWE BŁYSKAWICZNE, wartość energetyczna w 100g produktu min. 360 kcal, opakowanie 400-500g szt. 50 PROSZEK DO PIECZENIA (opakowanie 15-20g) szt. 5 PRZECIER POMIDOROWY, robiony z samych pomidorów, bez substancji konserwujących%, opakowanie słoik lub karton 190-200g szt. 100 RODZYNKI SUŁTAŃSKIE, opakowanie 250-300g szt. 50 RYŻ BIAŁY DŁUGOZIARNISTY SYPKI, opakowanie torba papierowa 1000g, wartość energetyczna w 100g produktu min. 344 kcal kg 50 SOCZEWICA, opakowanie 200-250g szt. 20 SEZAM ZIARNO, opakowanie 200g szt. 20 SOCZEK 100% W KARTONIKU DLA DZIECI, jabłkowy, pomarańczowy, opakowanie 200-250ml ze słomką, zawierający nie więcej niż 10g cukrów w 100g/ml produktu gotowego do spożycia szt. 300 SOK JABŁKOWY ŚWIEŻO TŁOCZONY bezpośrednio z całych owoców bez dodatku cukru i substancji słodzących, pasteryzowany, opakowanie 5000ml szt. 500 SOK JABŁKOWO-GRUSZKOWY ŚWIEŻO TŁOCZONY bezpośrednio z całych owoców bez dodatku cukru i substancji słodzących, pasteryzowany, opakowanie 5000ml szt. 200 SOK JABŁKOWO-MARCHWIOWY ŚWIEŻO TŁOCZONY bezpośrednio z całych owoców i warzyw bez dodatku cukru i substancji słodzących, pasteryzowany, opakowanie 5000ml szt. 100 SÓL JODOWANA opakowanie 1000g kg 30 SZCZAW KONSERWOWY, opakowanie słoik 250-300g szt. 50 ŚLEDŻ SOLONY typu matijas, opak.plast. kg 3 ŚLIWKA SUSZONA, opakowanie 750-800g szt. 50 TUŃCZYK W SOSIE WŁASNYM, kawałki, konserwa rybna, 180-200g szt. 25 TYMIANEK, opakowanie 10-15g szt. 50 WODA MINERALNA NIEGAZOWANA z ustnikiem, 300- 500 ml szt. 300 ZIELE ANGIELSKIE, opakowanie pet 600g szt. 1 ZIOŁA PROWANSALSKIE, opakowanie torebka 10-15g szt. 200 ŻELKI ZŁOTY MIŚ typu HARIBO, opakowanie 100g szt. 100 PESTKI Z DYNI ŁUSKANE, opakowanie 1000g kg 5 WAFLE KUKURYDZIANE, naturalne typu KUPIEC, opakowanie 130g szt. 350 WAFLE RYŻOWE Z PEŁNEGO ZIARNA RYŻU BRĄZOWEGO, opakowanie 130g szt. 350 ŻUREK - NATURALNY ZAKWAS (KONCENTRAT BARSZCZU) opakowanie SZKLANE szt 100.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: WYROBY CUKIERNICZE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: BABECZKA ŚMIETANKOWA, o obniżonej zawartości cukru, waga 1 sztuki 75-80g szt. 200 CIASTO DROŻDŻOWE, z mąki pszennej typu 500, z rodzynkami i kruszonką, bez konserwantów i polepszaczy, waga 500g szt 20 CIASTO JABŁECZNIK, z mąki pszennej typu 500, bez konserwantów i polepszaczy, o obniżonej zawartości cukru, dostawa z blachy kg 50 CIASTO SERNIK, z mąki pszennej typu 500, bez konserwantów i polepszaczy, dostawa z blachy kg 50 DROŻDŻÓWKA Z NADZIENIEM, różne nadzienia, świeże, waga 1 szt. 80-100g szt. 200 MINI PĄCZKI, BEZ NADZIENIA, bez lukru kg 15 PĄCZKI LUKROWANE, nadziewane marmoladą, waga 80-100g szt. 150 ROGALIKI BABUNI, nadziewane marmoladą, świeże, bez lukru, dostawa w kilogramach kg 15.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.91.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: PRODUKTY MLECZARSKIE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: JOGURT OWOCOWY , z kwałkami owoców, zawartość owoców min.9%, opakowanie 120-130g szt. 300 JOGURT NATURALNY, poj .1000 ml szt. 100 JOGURT TYPU GRECKI, zagęszczony, opakowanie plastikowe 400g szt. 100 MASŁO EXTRA, opakowanie 200g, min. 82% tłuszczu, bez dodatku tłuszczów roślinnych szt. 900 MLEKO 2%, pasteryzowane, homogenizowane, opakowanie folia 1000ml szt. 2100 JOGURT NATURALNY, gęsty, opakowanie plastikowe, 370g szt. 50 MLECZKO NATURALNE nie słodzone,kattonik-200 ml szt. 4000 NAPÓJ SOJOWY-op. 1l szt. 100 NAPÓJ RYŻOWY op. 1 l szt. 30 NAPOJ OWSIANY op. 1 l szt. 30 NAPOJ ORZECHOWY op. 1 l szt. 30 SER ŻÓŁTY (GOUDA/EDAM/RYCKI), łagodny o zawartości tłuszczu 45%, zawartość sera min. 90%, pakowany w bloki 1000-1500g kg 100 ŚMIETANA 18%, opakowanie 400ml szt. 600 TWAROŻEK HOMOGENIZOWANY, NATURALNY, opakowanie 150g szt. 100 TWARÓG PÓŁTŁUSTY, klasa 1, opakowanie folia o pojemności 250-500g, zawartość tłuszczu 3,5-5% kg 450.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: MROŻONKI.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: FILET Z DORSZA b/skóry, nie więcej niż 3% glazury, opak. 6-7 kg kg 30 FILET Z MINTAJA, b/skóry, mrożony płaty, glazry nie więcej niż 3%, opak, 6-7 kg kg 30 FILET Z MINRUNY, mrożony, b/skóry op. 6-7 kg kg 30 Filet z soli, mrożony, b/skóry, nie więcej jak 3% glazury, kart. 6-7 kg kg 20 MROŻONKA BROKUŁY (różyczki), opakowanie 2500g kg 50 MROŻONKA BORÓWKA AMERYKAŃSKA, opakowanie 500g kg 20 MROŻONKA BRZOSKWINIA KROJONA KOSTKA, opakowanie 500g kg 20 MROŻONKA BRUKSELKA opakowanie 2500g kg 20 MROŻONKA BUKIET WARZYW, zawiera brokuły, marchew, kalafior, opakowanie 2500g kg 40 MROŻONKA CHIŃSKA, zawiera min. kukurydzę, paprykę, cebulę, kiełki bambusa, marchew, seler, opakowanie 2500g kg 10 MROŻONKA CZARNA PORZECZKA, opakowanie 2500g kg 25 MROŻONKA FASOLKA SZPARAGOWA ZIELONA/ŻÓŁTA, cięta, oczyszczona, opakowanie 2500g kg 50 MROŻONKA GROSZEK ZIELONY, opakowanie 2500g kg 30 MROŻONKA KALAFIOR (różyczki), opakowanie 2500g kg 30 MROŻONKA KUKURYDZA (ziarna) opakowanie 2500g kg 20 MROŻONKA MARCHEW KOSTKA, opakowanie 2500g kg 50 MROŻONKA MARCHEWKA MINI, opakowanie 2500g kg 30 MROŻONKA MIESZANKA KOMPOTOWA, opakowanie 2500g kg 50 MROŻONKA MORELA KROJONA KOSTKA, opakowanie 500g kg 20 MROŻONKA SZPINAK LIŚCIE, opakowanie 2500g kg 10 MROŻONKA SZPINAK, rozdrobniony, brykiet, opakowanie 2500g kg 20 MROŻONKA ŚLIWKI BEZ PESTEK, opakowanie 2500g kg 20 MROŻONKA WIŚNIE BEZ PESTEK, opakowanie 2500g kg 50 WŁOSZCZYZNA W PASKI, op. 2000-2500 kg 50 MROŻONKA TRUSKAWKA, bez szypułek, opakowanie 2500g kg 100.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: CRIPSY.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CRIPSY NATURAL, CHRUPIĄCE PLASTERKI JABŁKA(20G) szt. 1000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- "dostosowanie infrastruktury technicznej w Zakładach Diagnostyki Obrazowej i Radiologii do wymogów technicznych stacji diagnostycznych" - stacje diagnostyczne i sprzęt sieciowy - powtórka
- "Wykonanie izolacji poziomej fragmentu murów w Pałacu w Sztynorcie"
- Dostawa warzyw i owoców
- naprawy i usuwanie awarii wraz z pogotowiem na terenach zewnętrznych administrowanych przez Zakład Gospodarowania Nieruchomościami w Dzielnicy Wola m.st. Warszawy w 2025 r.
- Świadczenie usługi przeglądów i konserwacji 2 wind produkcji ORONA zainstalowanych na parkingu wielopoziomowym na terenie Narodowego Instytutu Onkologii im. Marii Skłodowskiej -Curie PIB w Warszawie
- Świadczenie usług pocztowych na rzecz Zarządu Mienia Skarbu Państwa w okresie latach 2025-2026 r.
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów spożywczych
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Publicznych w Uhercach Mineralnych w 2025 r
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w roku 2025
- Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Gminnego Żłobka nr 1 "Zaczarowany Ogród" w Ruścu w 2025 r.
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Publicznego w Osiu
- Sukcesywne dostawy pieczywa do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w pierwszej połowie 2025 roku.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.