To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2015-12-14
Przemyśl: Dostawa warzyw świeżych, przetworzonych oraz owoców dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej
Numer ogłoszenia: 184219 - 2015; data zamieszczenia: 14.12.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 168893 - 2015r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Bieszczadzki Oddział Straży Granicznej, ul. Adama Mickiewicza 34, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie, tel. 016 6732153, 6732087, faks 016 6763271.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa warzyw świeżych, przetworzonych oraz owoców dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw świeżych, przetworzonych oraz owoców dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Tabela nr 1 do Druku ofertowego, stanowiącego Załącznik nr 1 do SIWZ. Zamawiający wymaga aby: a. Wykonawca dostarczał przedmiot zamówienia wysokiej jakości, tj. I-go gatunku, spełniający wymogi sanitarno-higieniczne odpowiadające obowiązującym przepisom oraz wolny od wad; b. Wykonawca dostarczał towar do siedziby Zamawiającego na własny koszt i ryzyko, jego własnym transportem, przy zachowaniu odpowiednich reżimów sanitarnych wymaganych dla przewozu żywności; c. Dostarczane warzywa były świeże, niezwiędnięte, twarde, bez śladów zepsucia i pleśni. Warzywa okopowe ponadto muszą być niepopękane, bez bocznych rozwidleń i rozgałęzień, jednolite pod względem wielkości i odmiany. Ziemniaki po ugotowaniu muszą być sypkie, o białej lub kremowej barwie oraz o przyjemnym zapachu; d. Dostarczane owoce były świeże, twarde, soczyste, niepoobijane, bez śladów zepsucia i pleśni, jednolite pod względem wielkości i odmiany. e. Wykonawca dostarczał towar w oryginalnych opakowaniach jednostkowych i zbiorczych, wykonanych z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, który ma mieć na opakowaniu czytelne oznaczenie fabryczne, tzn. rodzaj, nazwę produktu, ilość, datę produkcji, termin przydatności do spożycia lub termin minimalnej trwałości, nazwę i adres producenta oraz inne oznakowania, zgodne z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa żywnościowego. Ogólne wymogi jakościowe dotyczące przedmiotu zamówienia: a. wygląd, tekstura i konsystencja: charakterystyczne dla rodzaju produktu; b. smak: charakterystyczny dla rodzaju produktu , bez obcych posmaków; c. zapach: charakterystyczny dla rodzaju produktu, bez obcych zapachów; d. właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości szkodników, brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych. Zamówienia realizowane będą średnio trzy razy w tygodniu, w godzinach od 6.00 do 12.00. Zamawiający zastrzega sobie prawo zwiększenia częstotliwości dostaw. Zamówienia będą składane telefonicznie lub faxem najpóźniej na jeden dzień przed dostawą. Zamawiający zastrzega sobie prawo w sytuacjach szczególnych, korekty ilościowej i asortymentowej zamówienia, najpóźniej do godz. 8.00 w dniu dostawy.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00 - Ziemniaki 03.22.11.10 - Warzywa korzeniowe 03.22.11.11 - Burak ćwikłowy 03.22.11.12 - Marchew 03.22.11.13 - Cebula 03.22.12.10 - Fasola 03.22.12.30 - Papryka 03.22.12.50 - Cukinia 03.22.12.60 - Grzyby 03.22.12.70 - Ogórki 03.22.13.00 - Warzywa liściaste 03.22.13.20 - Sałata liściasta 03.22.14.10 - Kapusta 03.22.12.40 - Pomidory 03.22.14.20 - Kalafior 03.22.14.30 - Brokuły 03.22.21.11 - Banany 03.22.22.20 - Pomarańcze 03.22.22.10 - Cytryny 03.22.22.30 - Grejpfruty 03.22.22.40 - Mandarynki .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Dostawa warzyw świeżych, przetworzonych oraz owoców dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.12.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
GUZOWSKI KRZYSZTOF -HURTOWNIA OWOCOWO-WARZYWNA "KRZYŚ - POL"
jakie przetargi wygrała firma
GUZOWSKI KRZYSZTOF -HURTOWNIA OWOCOWO-WARZYWNA "KRZYŚ - POL"
- KRZYŚ-POL Hurtownia Owocowo-Warzywna Krzysztof Guzowski, ul. Słowackiego 29, 37-500 Jarosław, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 60686,55 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 62970,00
Oferta z najniższą ceną: 62970,00 / Oferta z najwyższą ceną: 82490,00
Waluta: PLN .
INNE PRZETARGI Z PRZEMYŚLA
- Kompleksowa dostawa gazu ziemnego grupy E (wysokometanowy) do obiektów Sądu Rejonowego w Lubaczowie i Przeworsku
- "Zakup i wdrożenie oprogramowania zwiększającego poziom bezpieczeństwa Informatycznego", w ramach projektu grantowego "Cyberbezpieczny Samorząd" o numerze FERC.02.02-CS.01-001/23
- Przebudowa DP nr 2417R Żurawica Bolestraszyce i 2124R Żurawica Buszkowice oraz DP nr 2418R Żurawica Osobowa -Żurawica Rozrządowa- oprac. dok. proj. w celu uzysk. decyzji ZRID lub Pozwolenie na budowę
- "Przebudowa dróg na terenie Gminy Przemyśl w miejscowościach: Pikulice, Ostrów, Krówniki i Rożubowice"
- ZINTEGROWANE INWESTYCJE TERYTORIALNE MOF PRZEMYŚL. OPRACOWANIE DOKUMENTACJI PROJEKTOWEJ "ODNOWA I ZAGOSPODAROWANIE PRZESTRZENI PUBLICZNYCH"
- Wykonanie dokumentacji projektowej dla zadania inwestycyjnego pod nazwą "Modernizacja i rozbudowa dróg, miejsc parkingowych i infrastruktury na terenie PANS - etap 1 i 2"
więcej: przetargi w Przemyślu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bursy Szkolnej Zespołu Placówek Oświatowych w Słupsku od 1 września 2025 r. do 31 sierpnia 2026 r. roku
- 2025/Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Kujawsko-Pomorskiego Centrum Kształcenia Zawodowego w Bydgoszczy
- Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych dla SPZOZ - Szpitala im. dr. J. Dietla w Krynicy - Zdroju
- "Dostawa warzyw i owoców dla punktów żywienia dla Uzdrowiska Krynica-Żegiestów S.A. ul. Nowotarskiego 9/4; 33-380 Krynica -Zdrój"
- Dostawa warzyw, ziemniaków oraz jabłek
- "Sukcesywna dostawa grzybów mrożonych do Dolnośląskiego Centrum Sportu w Jakuszycach."
więcej: Ziemniaki »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.