To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-07-05
Warszawa: Dostawa produktów żywnościowych na potrzeby Centralnego Ośrodka Szkolenia ABW w Emowie.
Numer ogłoszenia: 185546 - 2011; data zamieszczenia: 05.07.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 131440 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego Biuro Administracyjno-Gospodarcze, ul. Rakowiecka 2A, 00-993 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 0 22 58 56 525, faks 0 22 58 56 565.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa centralna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów żywnościowych na potrzeby Centralnego Ośrodka Szkolenia ABW w Emowie..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Dostawa produktów żywnościowych na potrzeby Centralnego Ośrodka Szkolenia ABW w Emowie w podziale na następujące grupy asortymentowe: I grupa - produkty mięsno - wędliniarskie (36 pozycji), II grupa - artykuły pozostałe, takie jak: produkty sypkie, nabiał, mrożonki, ryby i przetwory rybne, jaja (137 pozycji), - III grupa - świeże owoce i warzywa (35 pozycji), IV grupa - pieczywo (6 pozycji). Szczegółowy wykaz asortymentu oraz ilości przedstawia załącznik nr 1 do s.i.w. z. (formularz oferty). Podane w formularzu oferty ilości są wielkościami szacunkowymi i w rzeczywistości mogą ulec zmianie. Minimalna gwarantowana ilość zakupu dla każdej grupy asortymentowej to 80% asortymentu będącego przedmiotem zamówienia. Przedmiot zamówienia musi spełniać Polskie Normy oraz wszelkie inne wymagania dotyczące produktów żywnościowych określone w obowiązujących przepisach, a w szczególności w: ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2010 r., Nr 136, poz. 914, z późn. zm.); - ustawie z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 r., Nr 17, poz. 127); rozporządzeniu Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10 lipca 2007 r. w sprawie znakowania środków spożywczych (Dz. U. z 2007 r., Nr 137, poz. 966, z późn. zm.). Zamawiający wymaga, aby dostawy asortymentu realizowane były specjalistycznym transportem, przystosowanym do przewozu żywności i spełniającym odpowiednie wymogi sanitarne określone w obowiązujących przepisach. Dostarczony asortyment będący przedmiotem zamówienia w I grupie (produkty mięsno - wędliniarskie) powinien posiadać Handlowy dokument identyfikacyjny, zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 r., Nr 17, poz. 127) oraz rozporządzeniem We 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z 29 kwietnia 2004 r. ustanawiającym szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego (Dz. Urz.L. z 2004 r., Nr 139, poz. 55, z późn. zm.). Asortyment będący przedmiotem zamówienia winien być dostarczony w sposób zwyczajowo przyjęty dla określonej grypy towarowej, gwarantujący ochronę przed uszkodzeniami transportowymi, a w szczególności asortyment będący przedmiotem zamówienia w I grupie (produkty mięsno - wędliniarskie) powinien być zapakowany w czyste i nieuszkodzone: opakowania lub pojemniki plastikowe z pokrywami posiadającymi stosowne atesty, pojemniki plombowane lub metkowane. Zabrania się przewożenia brudnych pojemników razem z partią dostarczanego asortymentu. Wymagany okres gwarancji: wykonawca udzieli gwarancji na przedmiot zamówienia w zakresie jego jakości. Termin gwarancji zgodny z terminem dla tego rodzaju asortymentu określonym w stosownych normach. Zamawiający wymaga, aby dostawa do magazynu asortymentu z grup: I, II i IV nastąpiła nie później niż w połowie okresu przydatności do spożycia dla danego produktu. Miejsce dostawy: magazyn zamawiającego w Emowie koło Warszawy...
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.21.00 - Świeży drób 15.11.40.00 - Podroby 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.53.00.00 - Masło 15.51.00.00 - Mleko i śmietana 15.54.40.00 - Ser twardy 03.14.25.00 - Jaja 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.83.00.00 - Cukier i produkty pokrewne 15.87.00.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne 15.33.11.70 - Warzywa mrożone 15.89.43.00 - Dania gotowe 03.22.00.00 - Warzywa, owoce i orzechy 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 15.81.11.00 - Chleb .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: I grupa asortymentowa - produkty mięsno - wędliniarskie
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.06.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
MASARNIA UBOJNIA "ZEMAT" ZDZISŁAW TROŚCIAŃCZYK I S-KA SPÓŁKA JAWNA
- Masarnia Ubojnia ZEMAT Zdzisław Trościańczyk i S-ka Spółka Jawna, Łąkowa 1, 21-310 Wohyń, kraj/woj. lubelskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 157738,57 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 169388,10
Oferta z najniższą ceną: 166111,67 / Oferta z najwyższą ceną: 182242,99
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- KZP/08/2025 Dostaw a stanowiska do przetwarzania informacji niejawnych zgodnie z wymaganiami normy SDIP-27 level A
- Nadzór inwestorski - budowa budynku mieszkalnego wielorodzinnego - 30 lokali mieszkalnych. Zadanie inwestycyjne OS Q38 Dziwnów. - nadzór kompleksowy
- Roboty budowlane w 2 Placówkach Opiekuńczo-Wychowawczych obsługiwanych przez Zespół do obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2 w Warszawie
- "Dostawa rękawic chirurgicznych sterylnych na potrzeby Szpitala Czerniakowskiego sp. z o.o."
- Usługa utrzymania czystości w siedzibie Głównego Inspektoratu Farmaceutycznego przez okres 12 miesięcy
- "Przeprowadzenie procesu certyfikacyjnego dla RDLP w Warszawie według standardu FSC, wykonanie dwóch audytów okresowych oraz 3 letni nadzór nad certyfikatem -powtórzenie"
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy artykułów nabiałowych do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie
- Sukcesywna dostawa świeżych warzyw i owoców oraz jaj do 5 placówek oświatowych w okresie od VII do XII 2025 r. na terenie miasta Nidzica
- Dostawy różnych produktów spożywczych do Warsztatów Zespołu Szkół Gastronomiczno - Hotelarskich w Toruniu
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Kowarach 2025
- Dostawa warzyw i owoców dla SPZOZ Sanok.
- "Dostawy produktów żywnościowych (2025)"
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.