To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-06-04
Czarne: Bieżące dostawy mięsa wołowego i konserw mięsnych do Zakładu Karnego w Czarnem na rok 2012.
Numer ogłoszenia: 186826 - 2012; data zamieszczenia: 04.06.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 94207 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. Pomorska 1, 77-330 Czarne, woj. pomorskie, tel. 059 8330830, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: ZAKŁAD KARNY.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Bieżące dostawy mięsa wołowego i konserw mięsnych do Zakładu Karnego w Czarnem na rok 2012..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część I - mięso wołowe bez kości II kl. -9000 kg. Część II - konserwa wieprzowa 3.000 kg (typu turystyczna opak. do 400 g), konserwa pasztet wieprzowy 3.000 kg( opak do 400g), konserwa wołowa 150 kg (opak. do 400 g) boczek konserwowy 2.000 kg (opak. do 400g), konserwa pasztet drobiowy 600 kg (opak. do 200g). Mięso powinno odpowiadać PN. Do każdej dostawy mięsa wymagane jest świadectwo zdrowia. Oferent dostarczać będzie towar własnym transportem przystosowanym do przewozu mięsa w odpowiednich pojemnikach do magazynu Z.K. do godziny 12:00. Asortyment konserw winien odpowiadać PN. Puszki muszą mieć możliwość otwierania ręcznego bez pomocy otwieracza mechanicznego. Na każdej puszce winien być oznaczony termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 miesiące i nazwa producenta, gramatura. Dostawy mięsa wołowego następować będą raz w tygodniu na podstawie ilości zgłoszonych telefonicznie przez zamawiającego z trzydniowym wyprzedzeniem. Dostawy konserw następować będą minimum raz na 4 tygodnie na podstawie ilości zgłoszonych telefonicznie przez zamawiającego z tygodniowym wyprzedzeniem. Wymagania dodatkowe dotyczące przedmiotu zamówienia..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Część I - mięso wołowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.06.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PRZETWÓRSTWO MIĘSNE JCH SP. Z O.O. W UPADŁOŚCI LIKWIDACYJNEJ
jakie przetargi wygrała firma
PRZETWÓRSTWO MIĘSNE JCH SP. Z O.O. W UPADŁOŚCI LIKWIDACYJNEJ
- Przetwórstwo mięsne JCH, Witkowice 1, 78-100 Kołobrzeg, kraj/woj. zachodniopomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 135000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 141750,00
Oferta z najniższą ceną: 141750,00 / Oferta z najwyższą ceną: 141750,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Część II - konserwy mięsne
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.06.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Wielkopolskie Zakłady Mięsne AGRICO Sp. z o.o, Pawłówek 36, 62-800 Kalisz, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 60650,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 48567,75
Oferta z najniższą ceną: 48567,75 / Oferta z najwyższą ceną: 62583,15
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI CZARNE
więcej: przetargi CZARNE »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa mięsa dla potrzeb Fundacji Miejski Park i Ogród Zoologiczny w Krakowie 2025/2026
- Sukcesywna dostawa mięsa świeżego, mięsa mrożonego i wyrobów mięsnych na potrzeby Wrocławskiego Przedsiębiorstwa Hala Ludowa Sp. z o.o. we Wrocławiu
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
- Dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb Kuchni Centralnej działającej przy Zakładzie Komunalnym w Pokoju
- ZP/15/2025 - Dostawa konserw mięsnych
- Dostawa konserw mięsnych i rybnych dla 42 Bazy Lotnictwa Szkolnego w Radomiu oraz jednostek będących na jej zaopatrzeniu w 2025 r.
więcej: Mięso wołowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.