To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-01-03
Żurawica: Przedmiotem zamówienia jest dostawa własnym specjalistycznym transportem Wykonawcy do magazynu żywnościowego Zamawiającego:
1. mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiowych wykazanych w załączniku Nr 1 w okresie od dnia 01.01.2013r. do dnia 31.12.2013r.
Numer ogłoszenia: 1877 - 2013; data zamieszczenia: 03.01.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 249645 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Podkarpacki Szpital Psychiatryczny im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy, ul. Różana 9, 37-710 Żurawica, woj. podkarpackie, tel. 6723740 wew. 361, faks 672-37-21.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest dostawa własnym specjalistycznym transportem Wykonawcy do magazynu żywnościowego Zamawiającego: 1. mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiowych wykazanych w załączniku Nr 1 w okresie od dnia 01.01.2013r. do dnia 31.12.2013r..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Zamawiający określił szczegółowe wymagania dotyczące hamburgerów z kurczaka wykazanych w Załączniku Nr 1 poz. 28: 1) Hamburgery z kurczaka winny być wyprodukowane z rozdrobnionego mięsa z kurczaka z dodatkiem skrobi, białka sojowego, bułki tartej, kaszy manny i przypraw. Wyrób w kształcie zbliżonym do okrągłego o wadze około 60 g ? 5 g, smażony, zamrożony. 2) Winny być pakowane w woreczki termozgrzewalne zamykane próżniowo oraz w opakowanie zbiorcze pudełko tekturowe. 3. Oferta na mięso, wędliny drób i wyroby drobiowe nie może zawierać towarów niepełnowartościowych oraz produkowanych z przeznaczeniem dla odbiorców z rynków wschodnich..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.20.00 - Drób .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Dostawa mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiowych wykazanych w Załączniku nr 1 w częściach: 1,7,16,21,24,26,27,28,29
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.12.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PRZEMYSKIE CENTRUM DYSTRYBUCJI H.W.D.N. SZCZEPANIK SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
PRZEMYSKIE CENTRUM DYSTRYBUCJI H.W.D.N. SZCZEPANIK SPÓŁKA JAWNA
- Przemyskie Centrum Dystrybucji Mięsa i Wędlin H.W. Szczepanik Sp.J., ul. Jasińskiego 56, 37-700 Przemyśl, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 44048,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 42850,85
Oferta z najniższą ceną: 42850,85 / Oferta z najwyższą ceną: 51272,30
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Dostawa mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiowych wykazanych w załączniku Nr 1w częściach: 2,6,11,15,22,23,32
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.12.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Firma Produkcyjno Handlowo-Usługowa Na Złotej, Sucha Wola 21, 37-630 Oleszyce, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 31768,80 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 27416,80
Oferta z najniższą ceną: 27416,80 / Oferta z najwyższą ceną: 39621,75
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Dostawa mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiowych wykazanych w Załączniku Nr 1 w części 9.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.12.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
MASARNIA RADYMNO SPÓŁKA JAWNA O.GRABOWSKA, S.PELC, Ł.PELC
jakie przetargi wygrała firma
MASARNIA RADYMNO SPÓŁKA JAWNA O.GRABOWSKA, S.PELC, Ł.PELC
- Masarnia O. Grabowska, S.Pelc, Ł.Pelc Spółka J., ul. Szopena 5, 37-550 Radymno, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11245,50 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 7762,50
Oferta z najniższą ceną: 7762,50 / Oferta z najwyższą ceną: 10948,00
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: Dostawa mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiowych wykazanych w Załączniku Nr 1 w częściach: 3,5,8,10,13,14,17,18,19,20,25,30,31,33
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.12.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- EB Sp.zo.o., ul. Cisowa 9, 20-703 Lublin, kraj/woj. lubelskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 61951,10 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 48415,00
Oferta z najniższą ceną: 48415,00 / Oferta z najwyższą ceną: 57432,40
Waluta: PLN.
Część NR: 5
Nazwa: Dostawa mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiowych wykazanych w Załączniku Nr 1 w częściach :4, 12.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.12.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁADY MIĘSNE NOWY ŻMIGRÓD SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁADY MIĘSNE NOWY ŻMIGRÓD SP. Z O.O.
- Zakłady Mięsne Nowy Żmigród Sp. z.o o, Mytarz, 38-230 Nowy Zmigród, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 10080,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 6150,00
Oferta z najniższą ceną: 6150,00 / Oferta z najwyższą ceną: 9300,00
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy wędlin oraz mięsa drobiowego
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby wyżywienia uczniów Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 1 im. Marii Konopnickiej w Pruszczu Gdańskim
- Dostawy mięsa i przetworów mięsnych (sprawa nr 1/ZP/WTiZ/25)
- Dostawy mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego, podrobów wieprzowych i drobiowych do poszczególnych jednostek organizacyjnych podległych Dyrektorowi Okręgowemu Służby Więziennej w Katowicach
- Dostawa żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Ruskich Piaskach
- Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.