eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bia³ystok¦wiadczenie us³ugi cateringowej podczas Spotkania Noworocznego organizowanego przez Prezydenta Miasta Bia³egostoku

To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie



Og³oszenie z dnia 2012-01-19

Bia³ystok: ¦wiadczenie us³ugi cateringowej podczas Spotkania Noworocznego organizowanego przez Prezydenta Miasta Bia³egostoku
Numer og³oszenia: 18794 - 2012; data zamieszczenia: 19.01.2012
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Us³ugi

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 437556 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miasto Bia³ystok, ul. S³onimska 1, 15-950 Bia³ystok, woj. podlaskie, tel. 085 869 60 02, faks 085 869 62 65.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: ¦wiadczenie us³ugi cateringowej podczas Spotkania Noworocznego organizowanego przez Prezydenta Miasta Bia³egostoku.

II.2) Rodzaj zamówienia: Us³ugi.

II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: 1. ¦wiadczenie us³ugi cateringowej podczas Spotkania Noworocznego organizowanego przez Prezydenta Miasta z przedstawicielami bia³ostockich ¶rodowisk naukowych, kulturowych, gospodarczych, a tak¿e ze wszystkimi, których dzia³ania wp³ywaj± na rozwój miasta, w Auli Magna Pa³acu Branickich przy ul. J. Kiliñskiego 1 w Bia³ymstoku, w dniu 21.01.2012 r. (sobota) godz. 20:00. 2. Przewidywana liczba uczestników spotkania - 250 osób. 3. Zamawiaj±cy wymaga dostarczenia: - sto³ów szwedzkich okr±g³ych o ¶rednicy min. 150 cm w ilo¶ci 10 sztuk, na których rozstawione zostan± potrawy, - sto³ów prostok±tnych min. 6 szt., które ustawione zostan± wzd³u¿ ¶cian, do wydawania posi³ków gor±cych,- sto³y powinny byæ nakryte bia³ymi obrusami, zastaw± sk³adaj±c± siê z porcelany gastronomicznej, z czystego bia³ego szk³a, bez napisów oraz udekorowane ¿ywymi kwiatami (kolorystyka dobrana do wnêtrza Sali oraz zaakceptowana przez Zamawiaj±cego). 4. Wymagania dotycz±ce obs³ugi: - 20 kelnerów z przewag± mê¿czyzn posiadaj±cych do¶wiadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (bia³e kurtki, bia³e koszule z d³ugim rêkawem, czarne muchy, czarne spodnie, czarne pantofle, bia³e rêkawiczki), w przypadku kobiet (bia³a koszula z czarn± kamizelk± oraz czarna spódnica), - cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, sprawno¶æ, uprzejmo¶æ, minimum 2 letnie do¶wiadczenie w zawodzie, znajomo¶æ dwóch jêzyków obcych (jêzyk angielski i inny obcy minimum w stopniu ¶rednim), - wykluczone jest palenie papierosów przez kelnerów w czasie realizacji zamówienia nawet podczas przerwy. 5. Dnia 21 stycznia 2012 roku Wykonawca zobowi±zuje siê do dostarczenia posi³ków oraz sto³ów w³asnym ¶rodkiem transportu na miejsce wskazane przez Zamawiaj±cego najpó¼niej na 30 min. przed rozpoczêciem spotkania (pe³na gotowo¶æ wymagana jest na godz. 19:30). 6. Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie w³asnych sto³ów, nakrycia, obs³ugê uroczysto¶ci oraz uprz±tniêcie sali po zakoñczeniu spotkania w ci±gu 1 godziny. 7. Wykonawca zapewnia naczynia, sztuæce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzêdzia i przedmioty niezbêdne do wykonania zamówienia. 8. Posi³ki musz± byæ bezwzglêdnie ¶wie¿e i przyrz±dzone w dniu dostawy, dostarczone w termosach i szczelnych pojemnikach, w³asnym transportem Wykonawcy. Wykonawca odpowiada za w³a¶ciwy stan dostarczonych posi³ków. 9. Dania na ciep³o powinny byæ gor±ce (min. 85 stp. C). 10. Posi³ki musz± byæ urozmaicone, wysokiej jako¶ci zarówno co do warto¶ci od¿ywczej, gramatury jaki i estetyki ich podania i wykonania. 11. W razie stwierdzenia wad w realizacji us³ugi Zamawiaj±cy niezw³ocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcê. Wykonawca jest zobowi±zany do usuniêcia wad niezw³ocznie po otrzymaniu zg³oszenia. W przypadku ich nieusuniêcia Zamawiaj±cy ma prawo do dochodzenia odszkodowania zgodnie z zapisami w § 6 wzoru umowy. 12. Do obowi±zków Wykonawcy nale¿y: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezale¿nie od ich ilo¶ci. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne bêd± zbierane po zakoñczeniu uroczysto¶ci. 13. Stan posi³ków i sposób dowo¿enia musi spe³niaæ wymogi Pañstwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej. 14. Wykonawca zobowi±zany jest do przygotowania posi³ków o najwy¿szym standardzie, na bazie produktów najwy¿szej jako¶ci i bezpieczeñstwem zgodnie z normami HACCP. Przez ¶wiadczenie us³ugi cateringowej Zamawiaj±cy rozumie us³ugê przygotowania, dostarczenia i podawania cateringu zgodnie z menu podanym poni¿ej. 15. Menu na jedn± osobê powinno zawieraæ: Dania na gor±co: Ko³duny z majerankiem w rosole, Cielêcina nadziewana podgrzybkami w ¶mietanie duszona, Gulasz z dzika, Nale¶niki cannelloni na beszamelu, (Dania na gor±co po 80-100 g/os) Dodatki do dañ gor±cych: Ziemniaki gratin, Warzywa z pary, (Dodatki po 80-100 g/os) Dania na zimno: Szczupak faszerowany, Jesiotr z sosem chrzanowo jab³kowym, Roladki z ³ososia i sera, Sa³atka z wêdzonej makreli na jajkach podana, Ga³eczki rybne w warzywnym auszpiku, Tatar z tuñczyka na cytrynie, Koszyczki serowe z sa³atk± z tuñczyka, Cielêcina na zimno w sosie musztardowym, Deska pasztetów z æwik³± domow±, Rolada z kurczaka z pistacjami zawijana, Piersi gêsie wêdzone w plastry siekane, Pó³misek wêdzonej dziczyzny, Polêdwiczki ze ¶liwkami i sosem ¿urawinowym, Klopsiki z królika podane na ogórku, Boczek na zimno w cebuli balsamicznej, Tatar, Rostbef na pestkach dyni i pomidorach, (Dania na zimno po 30-50 g/os) Dodatki: Sa³atka ³ososiowa, Sa³atka krabowa, Sa³atka polska, Sa³atka ch³opska z fet±, Sa³atka w³oska z grillowanym kurczakiem, Pó³miski warzyw, Chrzan tarty na ¶mietanie, Grzybki marynowane, Ogórki korniszonki, Sos tatarski, Chleby wiejskie, (Dodatki po 30-50 g/os) Ciasta: Sernik, Strucla, Szarlotka, Patery owoców, Deserki (truskawkowy, waniliowy), (Ciasta w wadze 100 g/os) Napoje zimne: Woda gazowana i niegazowana (1l/os), Sok jab³kowy, pomarañczowy, z czarnej porzeczki (1l/os), Napoje serwowane w szklanych naczyniach i szklankach). Bar kawowy: Kawa, Herbata (po 400 ml na osobê), Cukier w kostkach, ¦mietanka do kawy,Cytryna do herbaty.

II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 55.30.00.00 - Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.01.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHU ALICJA Skurski Tomasz, ul. Rzemie¶lnicza 40, 15-773 Bia³ystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 28163,58 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 29990,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 29990,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 29990,00

  • Waluta: PLN.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.