To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-08-24
Skaryszew: Dostawa mięsa, wędlin, drobiu, tłuszczy dla Samorządowego Przedszkola
im. s. Gabrieli Sporniak w Skaryszewie w roku szkolnym 2016/2017.
Numer ogłoszenia: 187987 - 2016; data zamieszczenia: 24.08.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 142641 - 2016r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Samorządowe Przedszkole im. s. Gabrieli Sporniak w Skaryszewie, ul. Kochanowskiego 16 G, 26-640 Skaryszew, woj. mazowieckie, tel. 48 610 30 79, faks 48 610 30 79.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Gminna jednostka organizacyjna..
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa, wędlin, drobiu, tłuszczy dla Samorządowego Przedszkola im. s. Gabrieli Sporniak w Skaryszewie w roku szkolnym 2016/2017..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są szacunkowe zakupy miesięczne w kg.: pasztet wieprzowy minimum 70% mięsa-3, wątróbka wieprzowa-13,żeberka paski-10, szynka gotowana wiejska-4,łopatka bez kości-330, schab bez kości-70, kurczak-100, udko z kurczaka 60,filet z indyka 50, filet drobiowy z kurczaka -100,łopatka z kością b/s b/gol-380, wołowina rozbratel-25, kiełbasa zwyczajna minimum 70% mięsa-45, boczek wędzony surowy-20, smalec-15, słonina -10, kiełbasa szynkowa -4, kiełbasa krakowska -4, żołądki drobiowe-13, wołowina b/kości-30, parówki minimum 70% mięsa-11, przysmak z indyka-4, szynka babuni-4, mielonka śniadaniowa -4, szynka drobiowa-4, żołądki indycze-50.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.20.00 - Drób 15.41.20.00 - Tłuszcze .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.08.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "JANHAS" Monika Banasik
- Monika Banasik Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo-Usługowe JANHAS, Niemianowice 27, 26-634 Gózd, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 182300,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 180983,88
Oferta z najniższą ceną: 180983,88 / Oferta z najwyższą ceną: 180983,88
Waluta: PLN .
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i sukcesywne dostawy mięs, wędlin i mrożonek do Zakładu Karnego w Opolu Lubelskim
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Zagórniku
- Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
- Sukcesywne dostawy świeżego mięsa i wędlin na potrzeby przygotowania konferencji i szkoleń oraz działalności komercyjnej Ośrodka Badawczo-Konferencyjnego IMPAN w Będlewie.
- Dostawa produktów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 5 w Andrychowie
- "Dostawa mięsa i wyrobów drobiowych na potrzeby Kuchni COZL" (znak postępowania: COZL/DZP/AS/3412/TP- 41/25)
więcej: Mięso »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.