eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kielce › budowa skrzyżowania drogi krajowej nr 9 z drogą powiatową nr 0657T oraz 0667T w miejscowości Kunów w ramach projektu SPO-T NR SPOT/2.3/155/05 Przebudowa szczególnie niebezpiecznych skrzyżowań na sieci dróg krajowych - zad. 3/2006

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2006-04-11

POZYCJA 18841

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy Wałcz: dostarczanie mięsa wołowego, podrobów wołowych, cielęciny, wieprzowiny, podrobów wieprzowych i tłuszczów zwierzęcych do jednostek wojskowych i poligonów (liczba zadań 17) Czy niniejsze zamówienie jest objęte zakresem Porozumienia w sprawie zamówień rządowych (GPA):

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I.1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Jednostka Wojskowa 1906, do kontaktów: kpt. Jacek Karabasz tel. 67 2502953, Izolda Maciejewicz tel. 067 2502184, ul. Ciasna 7, 78-601 Wałcz, tel. 067 2502184, fax 067 2502184, e-mail: 2rbm-kzp@wp.pl. 2) Rodzaj zamawiającego: inny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Rodzaj zamówienia: dostawy. Kategoria usług: Zamawiający wyraża zgodę na publikację niniejszego ogłoszenia: 2) Czy jest to umowa ramowa: Nie. 3) Nomenklatura 3.1) Wspólny Słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso Oryginalny kod CPV: 15.11.40.00 - Podroby Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.40.00 - Podroby Oryginalny kod CPV: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Kod CPV wg słownika 2008: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Oryginalny kod CPV: 15.11.11.00 - Wołowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.11.00 - Wołowina Oryginalny kod CPV: 15.13.11.32 - Wędliny wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.11.12.00 - Cielęcina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.12.00 - Cielęcina Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.11.40.00 - Podroby Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.40.00 - Podroby Oryginalny kod CPV: 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce Kod CPV wg słownika 2008: 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce 3.2) Inna nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 4) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostarczanie mięsa wołowego, podrobów wołowych, cielęciny, wieprzowiny, podrobów wieprzowych i tłuszczów zwierzęcych do jednostek wojskowych i poligonów (liczba zadań 17). 5) Krótki opis: Zadanie 1 Dostarczanie mięsa wołowego do jednostek wojskowych z rejonu Szczecina, Stargardu Szczecińskiego, Choszczna, Kobylanki Mostów, Złocieńca, Oleszna, Wałcza oraz jednostek wojskowych stacjonujących na poligonie Drawskim (13 jednostek wojskowych oraz poligon) Zadanie 2 Dostarczanie podrobów wołowych do jednostek wojskowych z rejonu Szczecina, Stargardu Szczecińskiego, Kobylanki, Oleszna, Wałcza oraz jednostek wojskowych stacjonujących na poligonie Drawskim (9 jednostek wojskowych oraz poligon) Zadanie 3 Dostarczanie cielęciny do jednostek wojskowych z rejonu Szczecina, Mostów i Wałcza (3 jednostki wojskowe) Zadanie 4 Dostarczanie wieprzowiny do jednostek wojskowych z rejonu Szczecina, Stargardu Szczecińskiego, Choszczna, Kobylanki, Mostów, Złocieńca, Oleszna, Wałcza oraz jednostek wojskowych stacjonujących na poligonie Drawskim (13 jednostek wojskowych oraz poligon) Zadanie 5 Dostarczanie podrobów wieprzowych do jednostek wojskowych z rejonu Szczecina, Stargardu Szczecińskiego, Choszczna, Kobylanki, Mostów, Złocieńca, Oleszna, Wałcza oraz jednostek wojskowych stacjonujących na poligonie Drawskim (13 jednostek wojskowych oraz poligon) Zadanie 6 Dostarczanie tłuszczów zwierzęcych do jednostek wojskowych z rejonu Szczecina, Stargardu Szczecińskiego, Choszczna, Kobylanki, Złocieńca, Oleszna, Wałcza oraz jednostek wojskowych stacjonujących na poligonie Drawskim (10 jednostek wojskowych oraz poligon) Zadanie 7 Dostarczanie mięsa wołowego do jednostek wojskowych z rejonu Trzebiatowa, Koszalina, Słupska i Czarnego oraz jednostek wojskowych stacjonujących na poligonie Wicko/Ustka ( 4 jednostki wojskowe oraz poligon) Zadanie 8 Dostarczanie podrobów wołowych do jednostek wojskowych z rejonu Koszalina, Słupska i Czarnego oraz jednostek wojskowych stacjonujących na poligonie Wicko/Ustka ( 3 jednostki wojskowe oraz poligon) Zadanie 9 Dostarczanie cielęciny do jednostek wojskowych stacjonujących na poligonie Wicko/Ustka (poligon) Zadanie 10 Dostarczanie wieprzowiny do jednostek wojskowych z rejonu Trzebiatowa, Koszalina, Słupska i Czarnego oraz jednostek wojskowych stacjonujących na poligonie Wicko/Ustka ( 4 jednostki wojskowe oraz poligon) Zadanie 11 Dostarczanie podrobów wieprzowych do jednostek wojskowych z rejonu Koszalina, Słupska i Czarnego oraz jednostek wojskowych stacjonujących na poligonie Wicko/Ustka ( 3 jednostki wojskowe oraz poligon) Zadanie 12 Dostarczanie tłuszczów zwierzęcych do jednostek wojskowych z rejonu Trzebiatowa, Koszalina, Słupska i Czarnego oraz jednostek wojskowych stacjonujących na poligonie Wicko/Ustka ( 4 jednostki wojskowe oraz poligon) Zadanie 13 Dostarczanie mięsa wołowego do jednostek wojskowych z rejonu Poznania i Leszna oraz jednostek wojskowych stacjonujących na poligonie m. Powidz ( 2 jednostki wojskowe oraz poligon) Zadanie 14 Dostarczanie podrobów wołowych do jednostki wojskowej z rejonu Poznania ( 1 jednostka wojskowa) Zadanie 15 Dostarczanie wieprzowiny do jednostek wojskowych z rejonu Poznania i Leszna oraz jednostek wojskowych stacjonujących na poligonie m. Powidz (2 jednostki wojskowe oraz poligon) Zadanie 16 Dostarczanie podrobów wieprzowych do jednostek wojskowych z rejonu Poznania i Leszna (2 jednostki wojskowe) Zadanie 17 Dostarczanie tłuszczów zwierzęcych do jednostek wojskowych z rejonu Poznania i Leszna ( 2 jednostki wojskowe). 6) Szacunkowa wartość całkowita (bez VAT): 5 018 717,42 zł

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Rodzaj procedury: przetarg nieograniczony. 1.1) Uzasadnienie wyboru procedury negocjacyjnej bez uprzedniego ogłoszenia: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

V.1) Udzielenie i wartość zamówienia 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 1 Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski "Mat" S. A., ul. Nad Torem 2, 86-300 Grudziądz, tel. 056 4504500. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 926529,80 Oferta z najniższą ceną: 926529,80 / oferta z najwyższą ceną: 926529,80 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 2 Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe "Malus", Gołuski k/Poznania, 62-069 Palędzie, tel. 061 8678797, fax 061 8678798. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 52910,00 Oferta z najniższą ceną: 52910,00 / oferta z najwyższą ceną: 52910,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 3 Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski "Mat" S. A., ul. Nad Torem 2, 86-300 Grudziądz, tel. 056 4504500. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 16700,00 Oferta z najniższą ceną: 16700.00 / oferta z najwyższą ceną: 20250,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 4 Zakłady Mięsne "Viola" Marian Meyer sp. j., ul. Wyzwolenia 13a, 86-141 Lniano, tel. 052 3323200, fax 052 3323199. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 1361288,30 Oferta z najniższą ceną: 1361288,30 / oferta z najwyższą ceną: 1393842,70 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 5 Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski "Mat" S. A., ul. Nad Torem 2, 86-300 Grudziądz, tel. 056 4504500. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 13146,00 Oferta z najniższą ceną: 13146,00 / oferta z najwyższą ceną: 13380,75 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 6 Zakłady Mięsne "Viola" Marian Meyer sp. j., ul. Wyzwolenia 13a, 86-141 Lniano, tel. 052 3323200, fax 052 3323199. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 39381,05 Oferta z najniższą ceną: 39381,05 / oferta z najwyższą ceną: 42695,50 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 7 Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski "Mat" S. A., ul. Nad Torem 2, 86-300 Grudziądz, tel. 056 4504500. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 548305,00 Oferta z najniższą ceną: 548305,00 / oferta z najwyższą ceną: 633990,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 8 Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe "Malus", Gołuski k/Poznania, 62-069 Palędzie, tel. 061 8678797, fax 061 8678798. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 53820,00 Oferta z najniższą ceną: 53820,00 / oferta z najwyższą ceną: 53820,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 9 Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski "Mat" S. A., ul. Nad Torem 2, 86-300 Grudziądz, tel. 056 4504500. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 12900,00 Oferta z najniższą ceną: 12900,00 / oferta z najwyższą ceną: 15300,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 10 Zakłady Mięsne "Viola" Marian Meyer sp. j., ul. Wyzwolenia 13a, 86-141 Lniano, tel. 052 3323200, fax 052 3323199. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 774430,00 Oferta z najniższą ceną: 774430,00 / oferta z najwyższą ceną: 795645,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 11 Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski "Mat" S. A., ul. Nad Torem 2, 86-300 Grudziądz, tel. 056 4504500. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 11340,00 Oferta z najniższą ceną: 11340,00 / oferta z najwyższą ceną: 11542,50 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 12 Zakłady Mięsne "Viola" Marian Meyer sp. j., ul. Wyzwolenia 13a, 86-141 Lniano, tel. 052 3323200, fax 052 3323199. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 23551,40 Oferta z najniższą ceną: 23551,40 / oferta z najwyższą ceną: 25438,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 13 Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski "Mat" S. A., ul. Nad Torem 2, 86-300 Grudziądz, tel. 056 4504500. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 255720,00 Oferta z najniższą ceną: 255720,00 / oferta z najwyższą ceną: 311990,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 14 Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe "Malus", Gołuski k/Poznania, 62-069 Palędzie, tel. 061 8678797, fax 061 8678798. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 18720,00 Oferta z najniższą ceną: 18720,00 / oferta z najwyższą ceną: 18720,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 15 Zakład Masarski "Karwex", ul. Lwówecka 15, 62-045 Pniewy, tel. 061 2910472. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 408250,00 Oferta z najniższą ceną: 408250,00 / oferta z najwyższą ceną: 479070,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 16 Zakład Masarski "Karwex", ul. Lwówecka 15, 62-045 Pniewy, tel. 061 2910472. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 4000,00 Oferta z najniższą ceną: 4000,00 / oferta z najwyższą ceną: 5700,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 17 Zakład Masarski "Karwex", ul. Lwówecka 15, 62-045 Pniewy, tel. 061 2910472. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 12900,00 Oferta z najniższą ceną: 12900,00 / oferta z najwyższą ceną: 16770,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie.

SEKCJA VI: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy publikacja ogłoszenia jest nieobowiązkowa: Nie. 2) Numer referencyjny nadany sprawie przez zamawiającego: 3/2006. 3) Data udzielenia zamówienia: 27.03.2006 4) Liczba otrzymanych ofert: 7 5) Czy zamówienie było ogłoszone w Dzienniku Urzędowym UE: 2006/S 24 - 26495 z dnia 04.02.2006 6) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 7) Informacje dodatkowe: 8) Data wysłania ogłoszenia: 03.04.2006

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.