To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-06-05
Kraków: DOSTAWY MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH
Numer ogłoszenia: 188512 - 2012; data zamieszczenia: 05.06.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 93995 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: 5 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny ZOZ, ul. Wrocławska 1-3, 30-901 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 63 08 099, faks 12 63 08 099.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWY MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto stawka VAT wartość brutto nazwa handlowa 1. Łopatka wieprzowa b k świeża 15113000-3 1 100 kg zł kg 2. Szynka wieprzowa b k świeża kl. I 15113000-9 900 kg zł kg 3. Schab wieprzowy z kością świeży 15113000-9 6 600 kg zł/kg 4. Antrykot wołowy b k świeży 15111000-9 9 000 kg zł kg 5. Wołowina zrazowa świeża kl. I 15111000-9 2 010 kg zł kg 6. Karkówka wieprzowa b k świeża kl. I 15113000-9 20 kg zł kg 7. Flaki krojone blanszowane mrożone (pakowane w torby foliowe o wadze 1 kg) 15114000-0 160 kg zł kg 8. Wątroba wieprzowa 15114000-0 150 kg zł kg 9. Kości wołowe 15130000-8 4 000 kg zł kg 10. Słonina surowa świeża 15130000-8 270 kg zł kg razem Pakiet nr 2 LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto stawka VAT wartość brutto nazwa handlowa 1. Smalec wieprzowy (pakowany w pergamin - kostka o wadze 250 g) 1513000-8 90 kg zł kg 2. Szynka wieprzowa gotowana ogonówka 15131400-2 2100 kg zł kg 3. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 15131130-5 5 600 kg zł/kg 44 Boczek wędzony parzony b k 15131220-3 550 kg zł/kg 5. Baleron wieprzowy wędzony gotowany 15131130-5 970 kg zł kg 6. Kiełbasa krakowska parzona 15131130-5 920 kg zł kg 7. Kiełbasa śląska 1 baton = 100g 15131130-5 780 kg zł kg 8. Polędwica wieprzowa wędzona 15131130-5 55 kg zł kg 9 9. Lunchmeat wieprzowy mielony - prasowany 15131120-2 640 kg zł kg 10 Mortadela 15131120-2 730 kg zł kg 11. Pasztetowa wieprzowa 1 baton = 90g 15131310-1 270 kg zł kg 12. Salceson ozorkowy extra 15131120-2 280 kg zł kg 13. Kaszanka krwista z kaszy pęcak w jelicie naturalnym 15131134-3 180 kg zł kg 14. Kiełbasa biała parzona 1 baton = 80g 15131134-5 12 kg zł kg razem Pakiet nr 3 LP. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto stawka VAT wartość brutto nazwa handlowa 1. Filet kl. A z indyka świeży 15112120-3 500 kg zł kg 2. Filet kl. A z kurczaka świeży 15112130-6 1 500 kg zł kg 3. Kurczak świeży 15112130-6 3 000 kg zł kg 4. Noga (udko) kl. A z kurczaka świeża 15112130-6 60 kg zł kg razem Pakiet nr 4 LP. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto stawka VAT wartość brutto nazwa handlowa 1. Szynka drobiowa 15131135-0 1 700 kg zł kg 2. Parówki drobiowe krótkie 15131135-0 1 baton= 60g 1 300 kg zł kg razem..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.40.00 - Podroby 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.13.12.20 - Bekon 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.11.21.20 - Indyki 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Pakiet nr 1
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.05.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Wędzonka Sp. z o.o. S.K., ul. Słowackiego 100, 32-400 Myślenice, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 272267,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 310301,25
Oferta z najniższą ceną: 310301,25 / Oferta z najwyższą ceną: 437457,93
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Pakiet nr 2
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.05.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Wędzonka Sp. z o.o. S.K., ul. Słowackiego 100, 32-400 Myślenice, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 138140,40 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 132060,75
Oferta z najniższą ceną: 132060,75 / Oferta z najwyższą ceną: 161132,79
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Pakiet nr 3
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.05.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak, ul. Axentowicza 20a, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 46068,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 51708,30
Oferta z najniższą ceną: 48875,40 / Oferta z najwyższą ceną: 51708,30
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: Pakiet nr 4
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.05.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak, ul. Axentowicza 20a, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 24800,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 28507,50
Oferta z najniższą ceną: 2900,10 / Oferta z najwyższą ceną: 28507,50
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- Świadczenie usług cateringowych podczas spotkań organizowanych w przez Narodowe Centrum Nauki w Krakowie
- Opracowanie dokumentacji projektowej dla przebudowy ulicy wewnątrzosiedlowej wraz z budową miejsc postojowych na os. Krakowiaków (na odcinku od ul. Mościckiego przy budynku nr 44 do ulicy Bulwarowej)
- Dostawa rozpuszczalnika aromatycznego wg normy ASTM D-3734 typ II o zawartości naftalenu poniżej 10% dla INiG-PIB
- Oświetlenie ulicy Petofiego w Krakowie (wzdłuż zbiorników Wodociągów Krakowskich)
- Sukcesywna dostawa jednorazowych materiałów laboratoryjnych dla jednostek organizacyjnych UJ CM w Krakowie, odpowiednio od jednej do trzech części zamówienia.
- Dostawa środków do mycia rąk i dezynfekcji ciała dla USDK
więcej: przetargi w Krakowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Dostawa artykułów żywnościowych z podziałem na części dla ZSCKR w Okszowie od dnia zawarcia umowy do dnia 31.12.2025 r."
- Dostawy drobiu i jego podrobów do COSSW w Kulach
- "Zakup i sukcesywna dostawa żywności (produktów spożywczych) na potrzeby Żłobka Samorządowego w Niebylcu, Niebylec 217, 38-114 Niebylec w okresie od 01.04.2025r. do 31.12.2025r."
- Dostawa pieczywa i artykułów mięsnych dla potrzeb Małopolskiego Szpitala Chorób Płuc i Rehabilitacji im. Edmunda Wojtyły
- Dostawa mięsa i wędlin na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Radzyminie
- Dostawa wędlin do Zakładu Karnego w Nowogardzie.
więcej: Indyki »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.