eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BoguchwałaDostawa produktów spożywczych do Przedszkola Publicznego w Boguchwale i Zespołu Szkół w Boguchwale

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-08-12

Boguchwała: Dostawa produktów spożywczych do Przedszkola Publicznego w Boguchwale i Zespołu Szkół w Boguchwale
Numer ogłoszenia: 188773 - 2008; data zamieszczenia: 12.08.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół i Placówek Oświatowych w Boguchwale, ul. Doktora Tkaczowa 134, 36-040 Boguchwała, woj. podkarpackie, tel. 017 87 55 254, fax 017 87 55 254.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna JST.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów spożywczych do Przedszkola Publicznego w Boguchwale i Zespołu Szkół w Boguchwale.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Przedszkola Publicznego w Boguchwale i Zespołu Szkół w Boguchwale w podziale na zadania ujęte w pakiety. Przedszkole Publiczne w Boguchwale: Pakiet nr 1 Dostawa owoców,warzyw, w tym przetworzonych CPV:01100000-8,15300000-1. Pakiet nr 2 Dostawa różnych artykułów spożywczych , przypraw, makaronów: CPV 1510000-9,15200001-0,15300001-1,15400000-2,155500000-315600000-4,15800000-6,01200000-9, Pakiet nr 3 Dostawa pieczywa : CPV15800000-6, Pakiet nr 4 Dostawa mięsa i wędlin : CPV 15100000-9, Zespół Szkół w Boguchwale Pakiet nr 1 Dostawa owoców,warzyw, w tym przetworzonych CPV:01100000-8,15300000-1. Pakiet nr 2 Dostawa różnych artykułów spożywczych , przypraw, makaronów: CPV 1510000-9,15200001-0,15300001-1,15400000-2,155500000-315600000-4,15800000-6,01200000-9, Pakiet nr 3 Dostawa pieczywa : CPV15800000-6, Pakiet nr 4 Dostawa mięsa i wędlin : CPV 15100000-9,

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 01.00.00.00-7.

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 4.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy którzy zlożą ważną ofertę oraz: - posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności jeżeli ustawy nakładaja obowiązek posiadania takich uprawnień, - posiadają niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz dysponuja potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia, - znajdują się w sytuacji finansowej i ekonomicznej zapewniającej wykonanie zamówienia, - nie podlegają wykluczeniu w postępowaniu o udzielenie zamówienia na podstawie art 24 PZP oraz oświadczą, że spełniaja warunki określone w art 22 PZP oraz, że nie podlegaja wykluczeniu z postępowania na podstawie art 24 PZP. Sprawdzenie w/w warunków odbywać się będzie na podstawie przedłożonych przez Wykonawce dokumentów i oświadczeń wg zasady : spełnia/nie spełnia
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenie wykonawcy o spełnieniu warunków określonych w art 22 PZP Oświadczenie Wykonawcy, że nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzieleniu zamówienia publicznego na podstawie art 24 PZP.

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.boguchwala.pl

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół i Placówek Oświatowych w Boguchwale ul. Tkaczowa 134 36-040 Boguchwała pokój nr 22.

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 22.08.2008 godzina 10:00, miejsce: Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół i Placówek Oświatowych w Boguchwale ul. Tkaczowa 134 36-040 Boguchwała - gabinet dyrektora.

    IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa owoców i warzyw , owoców i warzyw przeyworzonych.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Owoce świeże i przetworzone,jabłka, banany, mandarynki, cytryny, brzoskwinie ,soki owocowo-warzywne, zagęszczane.dżemy , powidła, Warzywa świeże: ziemniaki, marchew,pietruszka, cebula, seler, pory, ogórki, kapusty, ćwikła, czosnek,kukurydza w puszce,groch,sałatki warzywne, pomidory, fasola itp wykorzystywane jako produkty do przygotowywania posiłków w stołowce szkolnej i przedszkolnej.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.00.00.00-7, 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa różnych artykułów spożywczych.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa przypraw, makaronów, artykułów nabiałowych, płatków śniadaniowych, berbaty, mąki, kasz, zup, sosów w proszku, cukru, ciastek, słodyczy i innych drobnych artykułów spożywczych wykorzystywanych do przygotowywania posiłków w stołówce szkolnej i przedszkolnej.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa pieczywa.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa chlebów, bułek, ciasta drożdżowego itp..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa mięsa i wędlin.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa kiełbas, polędwicy, parówek, szynki, łopatki bez kości i z kościa, schabu bez kości, mięsa mielonego, kurczaków, filetów drobiowych, ryb wędzonych itp..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.