To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-09-18
Piaski: ŚWIADCZENIE USŁUG CATERINGOWYCH W UŻYCZONYCH POMIESZCZENIACH KUCHNI Z ZAPLECZEM DLA WYCHOWANKÓW I UCZNIÓW PRZEBYWAJĄCYCH W INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ ROLNICZYCH IM. GEN. JÓZEFA WYBICKIEGO W GRABONOGU
Numer ogłoszenia: 190345 - 2013; data zamieszczenia: 18.09.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 159825 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Rolniczych im. gen. Józefa Wybickiego, Grabonóg 63, 63-820 Piaski, woj. wielkopolskie, tel. 65 5739146, faks 65 5739153.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ŚWIADCZENIE USŁUG CATERINGOWYCH W UŻYCZONYCH POMIESZCZENIACH KUCHNI Z ZAPLECZEM DLA WYCHOWANKÓW I UCZNIÓW PRZEBYWAJĄCYCH W INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ ROLNICZYCH IM. GEN. JÓZEFA WYBICKIEGO W GRABONOGU.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest: ŚWIADCZENIE USŁUG CATERINGOWYCH W UŻYCZONYCH POMIESZCZENIACH KUCHNI Z ZAPLECZEM DLA WYCHOWANKÓW I UCZNIÓW PRZEBYWAJĄCYCH W INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ ROLNICZYCH IM. GEN. JÓZEFA WYBICKIEGO W GRABONOGU Przedmiot zamówienia obejmuje wykonanie usług gastronomicznych w użyczonych pomieszczeniach kuchni z zapleczem dla wychowanków ( WIEK 16-19 ) Zespołu Szkół Rolniczych im. gen. Józefa Wybickiego w Grabonogu w okresie od 01 września 2013 r. do 30 czerwca 2016 r. w każdym roku szkolnym 10 miesięcy żywienia uwzględniając przerwy świąteczne, ferie zimowe, przerwę wakacyjną i inne dni wolne od nauki szkolnej zgodnie z kalendarzem roku szkolnego. Zakres przedmiotu zamówienia : 1.Zadaniem Wykonawcy jest zapewnienie kompleksowego całodziennego żywienia (śniadania pierwsze i drugie, obiady, kolacje ) dla wychowanków ( wiek 16 - 19 lat ) Zespołu Szkół Rolniczych w Grabonogu im. gen. Józefa Wybickiego w Grabonogu mieszkających w internacie. Szacunkowa ilość wychowanków w Internacie spożywających posiłki wynosi 50 osób. 2.Wykonawca dostarczać będzie posiłki z własnych surowców i materiałów z wykorzystaniem użyczonych pomieszczeń Zamawiającego ( istnieje możliwość dokonania wizji lokalnej w/w pomieszczeń. 3.Żywienie w szczególności obejmuje : a) sporządzanie posiłków w ilościach wynikających z bieżących potrzeb Zamawiającego z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych , uwarunkowanych okresem rozwoju młodzieży zgodnie z umową o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dn. 25 sierpnia 2006 r. Dz. U. 2005 nr 171 poz. 1225 oraz z Normami Żywieniowymi opracowanymi przez Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie. b) wydawanie posiłków w systemie zapewniającym właściwą ochronę oraz odpowiednią temperaturę. c) odbiór naczyń po zakończeniu posiłku, d) mycie , dezynfekcję oraz sterylizację naczyń kuchennych zgodnie z przepisami sanitarno epidemiologicznymi obowiązującymi w tym zakresie, e) utylizację odpadów pokonsumpcyjnych zgodnie z zastosowaniem przepisów bezpieczeństwa żywnościowego i sanitarnych, 4. Wykonawca zapewni niezbędne naczynia stołowe i sztućce do spożywania posiłków oraz na własny koszt będzie je uzupełniał. 5. Wykonawca może wydawać w kuchni zamawiającego posiłki zamawiane przez pracowników zamawiającego. 6 .Zamawiający przewiduje możliwość wglądu do pomieszczeń : kuchni , stołówki, magazynów po uprzedniej konsultacji i uzgodnieniu terminu z wykonawcą. 7. Zamawiający zastrzega sobie bezpłatną możliwość korzystania z pomieszczenia stołówki w celu prowadzenia zajęć lekcyjnych i organizowania imprez okolicznościowych. 8. Wykonawca przygotowane posiłki dostarczy w ściśle ustalonych porach dnia : I śniadanie i II śniadanie 7.00 - 7.30 obiad 14.30 - 15.30 kolacja 18.30 - 19.00 9.Koszt surowca potrzebnego do sporządzania posiłków w ramach jednego dnia nie może przekraczać średnio w miesiącu 10,70 na dzień na 1 osobę . 10.Jadłospisy oceniane będą METODĄ PUNKTOWĄ OCENY JADŁOSPISU , która jest załącznikiem do niniejszej specyfikacji ( załącznik nr 15 ) ; ocenie będzie podlegać również zgodność dziennej racji pokarmowej z normami żywieniowymi. 11.Zamawiający wymaga , aby wykonawca ubiegający się o zamówienie udzielił 14 dniowego terminu płatności licząc od dnia wystawienia zamawiającemu faktury za wykonanie zadania..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.09.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO- USŁUGOWE GASTRONOMIA ALEKSANDRA ANDRZEJEWSKA, UL. OGRODOWA 5, 63-840 KROBIA, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 346648,24 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 370728,00
Oferta z najniższą ceną: 298533,60 / Oferta z najwyższą ceną: 438434,64
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI PIASKI
- Modernizacja (przebudowa) drogi dojazdowej do gruntów rolnych w m. Janówek (dz. nr 326, 325/25 obręb geod. Bystrzejowice A Ukaz) - etap II
- Kompleksowa modernizacja energetyczna Szkoły Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi im. Powstańców Wielkopolskich w Bodzewie
więcej: przetargi PIASKI »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
- Świadczenie usługi żywienia realizowanej na potrzeby Mazowieckiego Szpitala Wojewódzkiego Drewnica Sp. z o.o.
- ,,Usługa cateringowa podczas pikniku dla pracowników Politechniki Łódzkiej."
- "Świadczenie usługi organizacji kampanii promocyjnej, kampanii społeczno-promocyjnej, rajdu rowerowego oraz dostarczenia poczęstunku na zajęcia"
- Wykonanie usługi cateringowej podczas II Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej. Jakość w Zarządzaniu. Zarządzanie w świecie 4.0.
- ,,Usługa cateringowa podczas pikniku dla pracowników Politechniki Łódzkiej."
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.