eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi W³oc³awekDostawy mro¿onek dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku (MJ.AZ.2420-16/2014).

To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie



Og³oszenie z dnia 2015-01-27

W³oc³awek: Dostawy mro¿onek dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku (MJ.AZ.2420-16/2014).
Numer og³oszenia: 19266 - 2015; data zamieszczenia: 27.01.2015
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 417118 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego", ul. ¦w. Antoniego 11, 87-800 W³oc³awek, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 54 4110380, faks 54 4110380.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawy mro¿onek dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku (MJ.AZ.2420-16/2014)..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: III/1. Przedmiotem zamówienia s± dostawy MRO¯ONEK dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego: Czê¶æ I zamówienia (warzywa mro¿one): a) Mieszanka warzywna - 7 sk³adnikowa, sk³adaj±ca siê z siedmiu spo¶ród o¶miu wskazanych sk³adników: kalafior, broku³, marchew, fasola szparagowa, por, brukselka, seler, pietruszka; mro¿ona, w opakowaniu od 2 kg do 20 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1200 kilogramów, b) Kalafior - mro¿ony, w opakowaniu od 2 kg do 20 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1050 kilogramów, c) Mieszanka owocowa - sk³adaj±ca siê z trzech spo¶ród czterech wskazanych sk³adników: czarna porzeczka, wi¶nia, truskawka, ¶liwka; mro¿ona, w opakowaniu od 2 kg do 20 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu.; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 800 kilogramów, d) Marchew - kostka, w opakowaniu od 2 kg do 20 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2500 kilogramów, e) W³oszczyzna - mro¿ona, w opakowaniu od 2 kg do 20 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1800 kilogramów, f) Szpinak mro¿ony - w opakowaniu od 0,3 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 50 kilogramów. Czê¶æ II zamówienia (ryby): a) Kotlet rybny z warzywami - okr±g³y od 50 g do 70 g, I gatunek, w opakowaniach papierowych od 2,5 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia jeden miesi±c od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2400 kilogramów, b) Filet rybny z Mintaja - w p³acie od 150 g do 200 g, o maksymalnej zawarto¶ci glazury 7%, sucho mro¿ony, I gatunek, zamro¿ony, w opakowaniu foliowym od 5 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia jeden miesi±c od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 180 kilogramów, c) Filet ¶ledziowy Matias - I gatunek, w opakowaniu plastikowym od 1 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia jeden miesi±c od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 800 kilogramów. 2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport MRO¯ONEK do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku. 4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku. 6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o minus 15 % ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia. 7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00. 8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego: - dla czê¶ci I zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ trzy razy w tygodniu ka¿dorazowo do godziny 9:00, - dla czê¶ci III zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ jeden raz w tygodniu ka¿dorazowo do godziny 9:00, W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe: w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego.

II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.33.11.00 - Warzywa ¶wie¿e lub mro¿one 15.33.11.70 - Warzywa mro¿one 15.21.10.00 - Filety rybne 15.21.11.00 - ¦wie¿e filety rybne 15.22.00.00 - Ryby mro¿one, filety rybne i pozosta³e miêso ryb .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Czê¶æ NR: 1   

Nazwa: Warzywa mro¿one

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.01.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • UNIFREEZE Sp. z o.o. Miesi±czkowo - Zak³ad Produkcji w P³ocku, ul. Targowa 2A, 09-400 P³ock, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 72275,97 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 19288,50

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 19288,50 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 24121,13

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 2   

Nazwa: Ryby

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.01.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • LODART Artur Lewandowski Spó³ka Jawna, ul. Wysoka 17, 87-800 W³oc³awek, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 66765,31 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 20209,35

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 20209,35 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 22391,67

  • Waluta: PLN.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.