eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi OlsztynŚwiadczenie usług konferencyjno-hotelowych na potrzeby Sympozjum pt. Technika i Technologia w Przemyśle Mleczarskim dla Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-06-09

Olsztyn: Świadczenie usług konferencyjno-hotelowych na potrzeby Sympozjum pt. Technika i Technologia w Przemyśle Mleczarskim dla Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie.
Numer ogłoszenia: 193286 - 2014; data zamieszczenia: 09.06.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 131706 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 5233420, faks (089) 5233278.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług konferencyjno-hotelowych na potrzeby Sympozjum pt. Technika i Technologia w Przemyśle Mleczarskim dla Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie usług konferencyjno-hotelowych na potrzeby Sympozjum pt. Technika i Technologia w Przemyśle Mleczarskim dla Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie. Szczegółowe określenie przedmiotu zamówienia zawarte jest w dokumencie Opis przedmiotu zamówienia, który jest załącznikiem nr 1 do SIWZ. 1. Termin: od 10.06.2014 r. (od godziny 14:00) do 13.06.2014 r. (po śniadaniu) 2. Miejsce: Zalew Zegrzyński. Hotel/ośrodek, w którym będzie organizowane szkolenie powinien odpowiadać standardowi nie mniejszemu niż określony dla hoteli zaszeregowanych do kategorii****(cztery gwiazdki) zgodnie z rozporządzeniem w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie. Wysoki standard hotelu/ośrodka, zakwaterowanie i wyżywienie w jednym budynku, w pobliżu lasu, jeziora, poza miastem. 3. Dogodny dojazd, 4. Strzeżony parking dla 150 samochodów, 5. Baza noclegowa dla 250 osób (około 180 pokoi w tym 120 pokoi jednoosobowych, 65 pokoi dwuosobowych, nie mogą być domki), 6. Sala konferencyjna na minimum 250 osób, 7. Zamawiający wymaga umożliwienia korzystania z dodatkowych dwóch sal konferencyjnych w godzinach popołudniowych, 8. Zamawiający wymaga umożliwienia korzystania ze sprzętu audiowizualnego oraz powierzchni wystawowej dla minimum 15 stoisk, 9. Wykonawca zapewni salę konsumpcyjną o wielkości umożliwiającej jednoczesne spożywanie posiłków przez 250 osób. Zamawiający wymaga zorganizowania bazy żywieniowej w formie bufetu szwedzkiego w miejscu świadczenia usługi hotelowej: śniadania (11.06; 12.06; 13.06), obiadu (11.06; 12.06) kolacji (10.06): a) śniadanie - szwedzki stół z zapewnieniem miejsc siedzących przy stolikach: kawa, herbata z dodatkami (mleko, cytryna, cukier), 2 rodzaje soków, woda mineralna, jasne, i ciemne pieczywo, masło, wędliny, sery, twarożek, dżemy, jogurty, świeże warzywa sezonowe, ciepły posiłek np. jajecznica, jajka, parówki lub kiełbaski na ciepło, b) obiad - szwedzki stół z zapewnieniem miejsc siedzących przy stolikach: min. 2 dania ciepłe (ryba, mięso), 2 zupy, zestaw surówek, warzywa gotowane na parze, woda mineralna, 2 rodzaje soków, deser i kawa, herbata z dodatkami - menu obiadu powinno być każdego dnia inne, c) kolacja - szwedzki stół z zapewnieniem miejsc siedzących przy stolikach: min. 2 dania ciepłe (ryba, mięso), 2 zupy, zestaw surówek, warzywa gotowane na parze, woda mineralna, 2 rodzaje soków, deser i kawa, herbata z dodatkami w formie bufetu szwedzkiego, 10. Zamawiający wymaga przygotowania przerwy kawowej (kawa, herbata z dodatkami, mleko, cytryna, cukier) w dniach 11.06 i 12.06, 11. Zamawiający wymaga możliwość zorganizowania imprezy towarzyskiej w formie biesiady (ogniska) w dniu 11.06.2014 r. Dania serwowane: kiełbasa, karkówka, boczek do pieczenia na patyku, szaszłyk, zupa żurek, ziemniaki, chleb i dodatki łagodne i pikantne do mięs pieczonych, kawa, herbata, woda mineralna, soki, napoje gazowane i inne) 12. Zamawiający wymaga zorganizowania uroczystej kolacji zasiadanej w dniu 12.06.2014. Menu: przystawka, zupa, danie główne, dania gorące, mięsa pieczone, zimne przekąski, sałatki, owoce, ciasta dodatki np. pieczywo, kawa, herbata, woda mineralna, soki, napoje gazowane i inne. 13. Oprawa muzyczna ze sprzętem (oświetlenie) imprez towarzyszących - ogniska i uroczystej kolacji w dniach 11.06.2014 r. oraz 12.06.2014 r. 14. Zamawiający wymaga, aby w miejscu świadczenia usługi hotelowej dostępna była baza rekreacyjna (co najmniej basen czynny od 7 rano, sauna, odnowa biologiczna). 15. Szacowana liczba uczestników - około 250. Ostateczną liczbę zaproszonych gości, Zamawiający przekaże Wykonawcy na 7 dni przed terminem wykonania usługi.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.05.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o., Jachranka 77, 05-140 Serock, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 200000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 206904,00

  • Oferta z najniższą ceną: 206904,00 / Oferta z najwyższą ceną: 206904,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.