eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ZawiercieSukcesywne świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych wraz z udostępnieniem sal konferencyjnych dla potrzeb organizacji treningów kompetencji i umiejętności społeczno-zawodowych dla społeczności romskiej - uczestników projektu Lepsza droga do przyszłości - działania na rzecz zawierciańskich Romów, o numerzePOKL.01.03.01-00-409/11, Poddziałanie 1.3.1 Projekty na rzecz społeczności romskiej..

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-09-23

Zawiercie: Sukcesywne świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych wraz z udostępnieniem sal konferencyjnych dla potrzeb organizacji treningów kompetencji i umiejętności społeczno-zawodowych dla społeczności romskiej - uczestników projektu Lepsza droga do przyszłości - działania na rzecz zawierciańskich Romów, o numerze: POKL.01.03.01-00-409/11, Poddziałanie 1.3.1 Projekty na rzecz społeczności romskiej..
Numer ogłoszenia: 194087 - 2013; data zamieszczenia: 23.09.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 358224 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Piłsudskiego 47, 42-400 Zawiercie, woj. śląskie, tel. 032 6722134, faks 032 6727701.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych wraz z udostępnieniem sal konferencyjnych dla potrzeb organizacji treningów kompetencji i umiejętności społeczno-zawodowych dla społeczności romskiej - uczestników projektu Lepsza droga do przyszłości - działania na rzecz zawierciańskich Romów, o numerze: POKL.01.03.01-00-409/11, Poddziałanie 1.3.1 Projekty na rzecz społeczności romskiej...

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są usługi hotelowe i restauracyjne wraz z wynajmem sal konferencyjnych dla potrzeb organizacji 8 (ośmiu) dwudniowych treningów kompetencji i umiejętności społeczno-zawodowych dla 42 osób. Wymagania Zamawiającego odnośnie obiektu: - obiekt hotelowo-restauracyjny o standardzie co najmniej 3 gwiazdkowym, położony na terenie Jury Krakowsko-Częstochowskiej, w odległości maximum 50 km od Zawiercia, usytuowany wśród lasów i stawów. - obiekt musi posiadać miejsca hotelowe w pokojach 1, 2, 3 lub 4 osobowych (pokoje z łazienkami, TV-sat), salę restauracyjną i 2 sale konferencyjne. - obiekt dostępny dla osób niepełnosprawnych - zlokalizowany w odległości nie większej niż 50 km od Zawiercia, na terenie Jury Krakowsko-Częstochowskiej, położony wśród lasów i stawów - na terenie obiektu: sale konferencyjne i sala restauracyjna, zaplecze rekreacyjne, plac zabaw dla dzieci, zaplecze do imprez plenerowych. Usługi hotelarskie obejmują : - zakwaterowanie 42 osób (osoby dorosłe i dzieci w wieku od 3 do 15 lat) w pokojach 1, 2, 3 lub 4 osobowych z łazienkami i telewizorem. - wynajem dwóch sal konferencyjnych - klimatyzowanych: a/ jedna sala przeznaczona dla uczestników treningów ( 20 osób dorosłych + szkoleniowiec), wyposażona w projektor multimedialny, ekran do projekcji, tablicę flipchart z zapasem kartek i pisaków, stoły, krzesła oraz kącik kawowy b/ druga sala przeznaczona do zajęć z dziećmi (20 dzieci + 2 opiekunów ) wyposażona w stoliki, krzesła, telewizor, DVD oraz kącik do poczęstunku w formie bufetu. Usługi restauracyjne obejmują dzienne wyżywienie podczas pobytu dla 42 osób i składają się z : a/ śniadania podanego w formie bufetu: pieczywo różnorodne, wędlina (min.3 rodzaje), sery (min. 2 rodzaje), dżemy, świeże warzywa (pomidor, ogórek) masło, płatki śniadaniowe, mleko ciepłe, cukier, kawa, herbata, cytryna oraz ciepły posiłek ( jajecznica, parówki, kiełbaski na gorąco ), ketchup, musztarda; b/ obiad dwudaniowy: zupa i drugie danie ( mięso / ryby, ziemniaki / ryż, zestaw surówek), soki owocowe lub kompot z owoców; c/ deser : ciasto/lody/galaretka/itp. d/ serwis kawowy podczas przerw w zajęciach: kawa, herbata, cukier, mleko do kawy, cytryna, soki owocowe, woda mineralna, ciasto ( min. 3 rodzaje), drobne ciasteczka,owoce. e/ kolacja podana w formie bufetu: pieczywo różnorodne, wędlina ( min. 3 rodzaje ), sery żółte, śledź w śmietanie i w oleju, sałatki jarzynowa, sałatka śledziowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek), herbata, cytryna, cukier oraz ciepły posiłek (np.: gulasz, bigos, gołąbki), alternatywnie, przy sprzyjającej pogodzie kolacja grillowa na świeżym powietrzu: kiełbaski, kaszanka, karczek / szaszłyk, smalec domowy ze skwarkami, pieczywo, ketchup, musztarda, surówki, ogórek kiszony, herbata, cukier, cytryna, soki owocowe. Szczegółowy harmonogram treningów, program dzienny oraz ilościowe zestawienie zamówionych usług stanowi załącznik nr 1 do SIWZ Ilość zamawianych usług hotelarskich i restauracyjnych wskazana w SIWZ - dla 42osób stanowi maksymalny ich zakres. Zamawiający jednak zastrzega sobie prawo zmniejszenia liczby osób uczestniczących w treningach ( a tym samym korzystających z noclegów i wyżywienia ) do 30%. W takim przypadku Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu, w szczególności o zapłatę za ilość stanowiącą różnicę między maksymalną liczbą usług dla 42 osób określoną w SIWZ, a ilością rzeczywiście zrealizowaną na podstawie zlecenia Zamawiającego. Wykonawca zapewni wykonanie całego przedmiotu zamówienia w jednym budynku (nocleg, wyżywienie, sale konferencyjne). Zakwaterowanie w pokojach hotelowych obejmuje okres od godz. 8.00 w dniu przyjazdu - do co najmniej godz.14.00 w dniu wyjazdu. Ceny zaoferowane przez Wykonawcę w ofercie przetargowej nie ulegną zmianie przez cały okres obowiązywania umowy. Wykonawca będzie ponosił pełną odpowiedzialność wobec Zamawiającego i osób trzecich za usługi wykonane przez podwykonawców.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Lepsza droga do przyszłości - działania na rzecz zawierciańskich Romów, o numerze: POKL.01.03.01-00-409/11, Poddziałanie 1.3.1 Projekty na rzecz społeczności romskiej..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.09.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KMICIC TRAVEL Kompleks Hotelowo - Gastronomiczny, ul. mjr Wrzoska 35, 42-253 Janów, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 74666,67 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 84000,00

  • Oferta z najniższą ceną: 84000,00 / Oferta z najwyższą ceną: 84000,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.