eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Biała Podlaska › Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów spożywczych w słoikach w wadze minimum 500g netto przeznaczonych na posiłki profilaktyczne w łącznej ilości 26 849 szt.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-10-17

Biała Podlaska: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów spożywczych w słoikach w wadze minimum 500g netto przeznaczonych na posiłki profilaktyczne w łącznej ilości 26 849 szt.
Numer ogłoszenia: 197430 - 2007; data zamieszczenia: 17.10.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Izba Celna w Białej Podlaskiej, ul. Północna 19, 21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie, tel. 083 3443223, 3449853, fax 083 3443397.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bialapodlaska.uc.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów spożywczych w słoikach w wadze minimum 500g netto przeznaczonych na posiłki profilaktyczne w łącznej ilości 26 849 szt..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów mięsnych gotowych w słoikach w wadze minimum 500g netto przeznaczonych na posiłki profilaktyczne w łącznej ilości 26 849 szt. w podziale na następujące asortymenty: 1) fasola z kiełbasą po bretońsku - 6712 szt. 2) gołąbki w sosie pomidorowym - 6712 szt. 3) klopsy w jarzynach - 6712 szt. 4) pulpety w sosie pomidorowym - 6713 szt.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.89.42.00 - Posiłki gotowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.42.00 - Posiłki gotowe .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w dniach: 30.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają łącznie następujące warunki: a) nie zostali wykluczeni na podstawie art. 24 ustawy , b) spełniają warunki określone w art. 22 ustawy, c) spełniają wszystkie pozostałe warunki i wymagania, które zostały określone w specyfikacji, w tym zaoferują dostawę przedmiotu zamówienia wyprodukowanego przez producenta objętego Systemem Zapewnienia Kontroli i Jakości HACCP (Analiza zagrożeń i krytyczne punkty kontroli przy produkcji żywności).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.Podpisane oświadczenie wykonawcy, że spełnia warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy - Prawo zamówień publicznych - oryginał. 2. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 (sześć) miesięcy przed upływem terminu składania ofert - oryginał lub kopia poświadczona za zgodność z oryginałem, 3.Dokument świadczący o objęciu producenta oferowanego przedmiotu zamówienia Systemem Zapewnienia Kontroli i Jakości HACCP (Analiza zagrożeń i krytyczne punkty kontroli przy produkcji żywności).

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bialapodlaska.uc.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: W siedzibie Izby Celnej w Białej Podlaskiej w pokoju nr 12, w godz. 8 - 15 lub można pobrać ze strony internetowej www.bialapodlaska.uc.gov.pl.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 25.10.2007 godzina 09:00, miejsce: Oferty należy składać w siedzibie Izby Celnej w Białej Podlaskiej w pokoju nr 1.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.