To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-09-14
Jeleniewo: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ DLA DZIECI Z ODDZIAŁU PRZEDSZKOLNEGO JELONEK BAMBI W RAMACH PROJEKTU pod nazwą ODDZIAŁ PRZEDSZKOLNY JELONEK BAMBI W JELENIEWIE (WND-POKL.09.01.01-20-235/12)
Numer ogłoszenia: 198433 - 2012; data zamieszczenia: 14.09.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 287748 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół w Jeleniewie, ul. Suwalska 51, 16-404 Jeleniewo, woj. podlaskie, tel. 87 5683033, faks 87 5683033.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna j.s.t. - szkoła.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ DLA DZIECI Z ODDZIAŁU PRZEDSZKOLNEGO JELONEK BAMBI W RAMACH PROJEKTU pod nazwą ODDZIAŁ PRZEDSZKOLNY JELONEK BAMBI W JELENIEWIE (WND-POKL.09.01.01-20-235/12).
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej - przygotowanie, dostawa i wydawanie posiłków dla dzieci z w wieku 3-4 lata, które uczęszczają do Oddziału Przedszkolnego Jelonek Bambi w Jeleniewie, przez co rozumie się: a)Przygotowanie i dostawę około 15 posiłków dziennie (od poniedziałku do piątku) złożonych ze śniadania i obiadu dla grupy pięciogodzinnej, b)Przygotowanie i dostawę około 15 posiłków dziennie (od poniedziałku do piątku) złożonych ze śniadania, obiadu i podwieczorka dla grupy całodziennej. 2.W całym cyklu projektowym przewiduje się zamówienie odpowiednio: a)W 2012 r - dla grupy całodziennej maksymalnie do 1215 posiłków, tj. śniadań, obiadów i podwieczorków, dla grupy pięciogodzinnej maksymalnie do 1215 posiłków, tj. śniadań i obiadów, b)W 2013 r - dla grupy całodziennej maksymalnie do 3225 posiłków, tj. śniadań, obiadów i podwieczorków, dla grupy pięciogodzinnej maksymalnie do 3225 posiłków, tj. śniadań i obiadów, c)W 2014 r - dla grupy całodziennej maksymalnie do 1845 posiłków, tj. śniadań, obiadów i podwieczorków, dla grupy pięciogodzinnej maksymalnie do 1845 posiłków, tj. śniadań i obiadów. 3.Posiłki muszą odpowiadać normom odżywczym obowiązującym w tzw. punktach zbiorowego żywienia, posiłki powinny być przygotowane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, sporządzone z pełnowartościowych produktów. 4.Wartość kaloryczna posiłków powinna wynosić: a)Śniadanie - 350 - 425 kcal, b)Obiad - 490 - 595 kcal, c)Podwieczorek - 210 - 255 kcal. 5.Ciepłe posiłki przygotowywane i dowożone przez zleceniobiorcę winny być urozmaicone, tj. każdego dnia winien być przygotowany inny zestaw. Dany rodzaj posiłku nie może powtórzyć się w ciągu 2 tygodni. 6.Dzienny jadłospis obejmuje: śniadanie - zupa mleczna lub potrawy mleczne i mleko- pochodne, kanapka, herbata itp.:, obiad - zupa, drugie danie: ziemniaki (lub zamiennie ryż, kasza, kopytka, makaron itp.) - dania mięsne np. sztuka mięsa, udziec kurczaka, kotlet schabowy, stek z piersi z kurczaka, bitki wołowe, gulasz itp. Ryba, pierogi, naleśniki, knedle itp. - surówka, kompot lub napój. Podwieczorek - kanapka lub słodka bułka ( ciasto, ciastka) lub desery mleczne, owoce (w tym sezonowe) kisiel, budyń, herbata lub napój mleczny itp.: woda mineralna. 7.Posiłki powinny być podawane dzieciom w naczyniach jednorazowych. 8.Wykonawca zobowiązany jest do dostarczania Zamawiającemu jadłospisów na dany miesiąc do każdego 28-go dnia miesiąca poprzedzającego wydawanie posiłków. Zamawiający zastrzega sobie możliwość dokonywania zmian w jadłospisie przedstawionym przez Wykonawcę. 9.Posiłek, sposób jego przygotowania oraz transport powinien spełniać warunki określone w powszechnie obowiązujących przepisach prawa, w szczególności w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2010r. Nr 136, poz. 914 z późn.zm.) oraz przepisach wykonawczych. 10.Po zakończeniu wydawania posiłków wszelkie pozostałe odpady i nieczystości winne być sprzątnięte, a w pomieszczeniu winien być pozostawiony porządek. 11.Zamawiający zastrzega sobie zmiany w ilości zamawianych posiłków wynikające z nieobecności dzieci lub zmiany deklaracji rodziców zgłaszających chęć żywienia dzieci. 12.Zamawiający zobowiązuje się do codziennego informowania Wykonawcy o zmianach w ilości zamawianych posiłków do godziny 08:00 rano.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.40.00 - Usługi dostarczania posiłków do szkół .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działania 9.1 Wyrównanie szans edukacyjnych i zapewnienie wysokiej jakości usług edukacyjnych świadczonych w systemie oświaty, Poddziałania 9.1.1 Zmniejszenie nierówności w stopniu upowszechniania edukacji przedszkolnej Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007 - 2013.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.09.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
RESTAURACJA "POD JELONKIEM" MARIA JUŚKIEWICZ
jakie przetargi wygrała firma
RESTAURACJA "POD JELONKIEM" MARIA JUŚKIEWICZ
- Restauracja Pod Jelonkiem Maria Juśkiewicz, Sportowa 7, 16-404 Jeleniewo, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 110569,44 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 98234,52
Oferta z najniższą ceną: 98234,52 / Oferta z najwyższą ceną: 157125,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI JELENIEWO
więcej: przetargi JELENIEWO »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług gastronomicznych polegających na przygotowaniu, dostarczaniu i serwowaniu śniadań dla gości Hotelu Książ, mieszczącym się na terenie kompleksu zamkowo-parkowego Książ
- Świadczenie usług gastronomicznych i hotelarskich w związku z organizacją szkoleń przez Centrum Szkolenia Strzeleckiego Lasów Państwowych w 2025 roku.
- zapewnienie usługi cateringowej (przerwa kawowa i obiad) wraz z wynajmem sali szkoleniowej podczas organizacji 12 dni szkoleniowych na potrzeby projektu pn.: "Podnoszenie kompetencji kadr systemu, ...
- "Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych podczas szkolenia organizowanego dla osób dorosłych w projekcie "Utworzenie Branżowego Centrum Umiejętności przy ZSCKR w dziedzinie ogrodnictwa".
- Wytwarzanie i dostawa posiłków dla pacjentów (dzieci w wieku od 1 do 18 lat) Wojewódzkiego Szpitala Rehabilitacyjnego dla Dzieci w Jastrzębiu Zdroju
- Organizacja wyjazdu, w tym warsztatów dla rodzin objętych Projektem pn."Przyszłość Rodziną pisana".
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.