eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nowy Wiśnicz › Dostawy mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego oraz ich przetworów.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-11-05

Nowy Wiśnicz: Dostawy mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego oraz ich przetworów.
Numer ogłoszenia: 199575 - 2009; data zamieszczenia: 05.11.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , 32-720 Nowy Wiśnicz, woj. małopolskie, tel. 014 612-85-66, faks 014 6128569.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego oraz ich przetworów..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Działając na podstawie art.40 ust 1 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. z 2007r. Nr 223, poz. 1655, z 2008r. Nr 171, poz. 1058) ogłasza przetarg nieograniczony o wartości szacunkowej poniżej progów ustalonych na podstawie art.11 ust 8 tejże ustawy, na sukcesywne dostawy przez 1 roku n/w artykułów: Zadanie Asortyment kod CPV Klasa jakości handlowej Wielkość zamówienia/kg/ 1. Mięso wołowe gulaszowe - mięso karku, podgardla, udźca, bez ścięgien z zawartością tłuszczu do 5% 15111190-7 PN-88/A-82003 PN-65/A-82000 PN/A-82014 8.000,00 Mięso wieprzowe gulaszowe - mięso z szynki, łopatki, karczku i schabu bez ścięgien z zawartością tłuszczu do 8% 15113000-3 PN-86/A-82002 PN-65/A-82000 PN/A-82014 4.000,00 Pieczeń wiedeńska 15131130-5 PN-A-82007 800,00 Salceson zwykły 15131130-5 PN-A-82007 900,00 Kiełbasa mortadela 15131130-5 PN-A-82007 2.400,00 Kiełbasa zwyczajna 15131130-5 PN-A-82007 4.000,00 Lunch 15131130-5 PN-A-82007 2.200,00 Parówki cienkie wieprzowe 15131130-5 PN-A-82007 2.000,00 Szynka tyrolska 15131130-5 PN-A-82007 3.100,00 Kaszanka 15131134-3 PN-A-82007 400,00 Kiełbasa drobiowa cienka 15131135-0 PN-A-86526 900,00 Parówki cienkie drobiowe 15131135-0 PN-A-86526 400,00 Kiełbasa szynkowa drobiowa 15131135-0 PN-A-86526 900,00 Pasztetowa domowa 15131310-1 PN-A-82007 600,00 Boczek gotowany wędzony 15131220-3 PN-A-82007 600,00 2. Konserwa wieprzowa z otwieraczem 15131000-5 PN-A-82022 skład - wyłącznie oparty na mięsie wieprzowym 1.200,00 Pasztet wieprzowy - konserwa z otwieraczem 15131300-8 PN-A-82022 600,00 Pasztet drobiowy - konserwa z otwieraczem 15131300-8 PN-A-86525 skład - wyłącznie oparty na drobiu 900,00 3. Ćwiartka kurczaka tylnia mrożona 15112100-7 PN-A-86524 1.200,00 Wątroba drobiowa mrożona 15112300-9 PN-A-86524 1.400,00 Mięso gulaszowe z indyka - mięso bez skóry i kości z zawartością tłuszczu do 4% 15112120-3 PN-A-86524 600,00 4. Słonina bez skóry 15412100-0 PN-85/A-85800 900,00 Smalec 15412100-0 PN-90/A-85802 900,00.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.90 - 15.11.11.90 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.11.21.00 - Świeży drób 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: WARUNKIEM PRZESTĄPIENIA DO PRZETARGU JEST: 1) Nie podleganie wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo Zamówień Publicznych . 2) Spełnienie warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych . 3) Złożenie w sekretariacie Z.K. w terminie do 17.11.2009r.do godz. 11.00 oferty , sporządzonej według wzoru określonego w specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 4) Złożenie innych dokumentów wymaganych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oferta musi zawierać: a/ wypełniony formularz ofertowy /załącznik nr II/, b/ oświadczenie , że nie podlega wykluczeniu z postępowania /wzór oświadczenia określa załącznik nr III./, c/ aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny 32-720 Nowy Wiśnicz Dział Kwatermistrzowski.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.11.2009 godzina 11:00, miejsce: Zakład Karny 32-720 Nowy Wiśnicz Sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: do 17.12.2009.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawy mięsa wołowego i wieprzowego oraz ich przetworów..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jak w opisie głównym.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.90-7, 15.11.30.00-3, 15.13.11.30-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawy konserw.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jak w opisie głównym.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5, 15.13.13.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawy mięsa i wątroby drobiowej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jak w opisie głównym.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.00-7, 15.11.23.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawy słoniny i smalcu.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jak w opisie głównym.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.21.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.