Ogłoszenie z dnia 2025-01-02
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00586397/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-11-08
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawy mięs, wędlin, drobiu do Zakładu Karnego w Pińczowie
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: ZAKŁAD KARNY W PIŃCZOWIE
1.3.) Oddział zamawiającego: Zakład Karny
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000320816
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: 3 maja 34
1.5.2.) Miejscowość: Pińczów
1.5.3.) Kod pocztowy: 28-400
1.5.4.) Województwo: świętokrzyskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL722 - Sandomiersko-jędrzejowski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_pinczow@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: zkpinczow.bip.gov.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-d86a426c-1fa3-4bd5-8c47-c5e38648e2e01.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawy mięs, wędlin, drobiu do Zakładu Karnego w Pińczowie2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-d86a426c-1fa3-4bd5-8c47-c5e38648e2e0
2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00002720
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2025-01-02
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00074458/03/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.6 Dostawy mięs, wędlin, drobiu do Zakładu Karnego w Pińczowie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00586397
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: DKw-ż.2232.13.2024
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Nw. produkty winny spełniać wymagania podanej normy, przydatność do spożycia i przechowywania nie krótszą niż 6 dni licząc od dnia dostarczenia do magazynu żywnościowego ZK Pińczów.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy loco magazyn Zakładu Karnego w Pińczowie ul. 3 Maja 34, 28-400 Pińczów nw. mięs i wędlin w szacunkowych, łącznych półrocznych ilościach:
1. Baleron drobiowy ilość półroczna 200 kg, - smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. kod CPV-15131135-0
2. Biodrówka wieprzowa - surowa z kością ilość półroczna 500kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. , kod
CPV-15113000-3
3. Boczek wędzony ilość półroczna 120 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy., kod CPV- 15131130-5
4. Kaszanka z kaszy jęczmiennej ilość półroczna 1300 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, kod CPV-15131134-3
5. Kiełbasa biała parzona ilość półroczna 500 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, kod CPV-15131130-5
6. Kiełbasa drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) ilość półroczna 650 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. kod CPV-15131135-0
7. Kiełbasa krakowska ilość półroczna 250 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy., kod CPV- 15131130-5
8. Kiełbasa mielona ilość półroczna 1000 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. , kod CPV-15131130-5
9. Kiełbasa zwyczajna ilość półroczna 500 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. , kod CPV-15131130-5
10. Kiełbasa żywiecka ilość półroczna 250 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. , kod CPV-15131130-5
11. Kiełbasa serwolatka ilość półroczna 1000 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy , kod CPV-1513130-5
12. Kiełbasa czosnkowa ilość półroczna 100 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy , kod CPV-15131130-5
13. Kiełbasa krakowska-drobiowa ilość półroczna 300kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. kod CPV- 15131130-5
14. Kiełbasa zielonogórska ilość półroczna 200 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. kod CPV-15131130-5
15. Mortadela ilość półroczna 1900 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. kod CPV-15131130-5
16. Pasztet pieczony wieprzowy ilość półroczna 900 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, kod CPV-15131310-1
17. Pasztetowa ilość półroczna 900 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. kod CPV-15131130-5
18. Pieczeń rzymska ilość półroczna 1300 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy , kod CPV- 15131130-5
19.Parówka drobiowa (bez dodatku mięsa wieprzowego) ilość półroczna 900 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. kodCPV-15131130-5
20. Piersi z kurczaka ilość półroczna 50 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. kod CPV-15112210-1
21. Salceson włoski ilość półroczna 600 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy , kod CPV-15131130-5
22. Schab bez kości, surowy, ilość półroczna 50 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. , kod CPV-15113000-3
23. Szynka kanapkowa ilość półroczna 200 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, kod CPV-15131410-2
24. Szynka mielona ilość półroczna 250 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. kod CPV-15131410-2
25. Szynka tyrolska ilość półroczna 100 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. kod CPV-15131410-
26. Serca wieprzowe - surowe, ilość półroczna 600 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. , kod CPV-15114000-0
27. Szynka delikatesowa ilość półroczna 200 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy., kod CPV-15131410-2
28. Szynka z indyka ilość półroczna 250 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy , kod CPV-15131410-2
29. Szynka śniadaniowa ilość półroczna 250 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy., kod CPV-15131410-2
30. Smalec zwykły w opakowaniu do 3 kg ilość półroczna 500 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. kod CPV 15412100-0
31. Wołowina bez kości klasa II, surowa, ilość półroczna 200 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. kod CPV-15111000-9
32. Wątroba wieprzowa, surowa, ilość półroczna 600 kg, smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. , kod CPV-15114000-0
33. Udziec drobiowy z kością ilość półroczna 1800 kg, , smak charakterystyczny dla produktu, niedopuszczalny smak i zapachach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. kod CPV-15112210-1
4.5.3.) Główny kod CPV: 15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 203814,10 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 286891,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 203814,10 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nowakowski Sp. z o.o. ,
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7681838528
7.3.3) Ulica: ul. Dąbrowa 6
7.3.4) Miejscowość: Sławno
7.3.5) Kod pocztowy: 26-332
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO NOWAKOWSKI SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO NOWAKOWSKI SP. Z O.O.
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-12-04
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 203814,10 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-12-18 do 2025-06-17INNE PRZETARGI Z PIŃCZOWA
- "Utworzenie i wyposażenie Klubu Senior+ w Pińczowie" Zamówienie jest współfinansowane z Programu Wieloletniego "Senior+" na lata 2021-2025 Edycja 2025
- Dostawy wyrobów mleczarskich do Zakładu Karnego w Pińczowie
- Dostawy chleba i bułki tartej do Zakładu Karnego w Pińczowie
- Opracowanie dokumentacji projektowej dla zadania: "Rozbudowa ulicy Malinowej - droga oznaczona w planie symbolem 1 KDD wraz z odcinkiem drogi do skrzyżowania z drogą gminną nr 365006T" wraz z .....
- "Remont drogi gminnej nr 365075T Młodzawy Małe - Mozgawa". Zadanie dofinansowane z Rządowego Funduszu Rozwoju Dróg
- "Budowa boiska wielofunkcyjnego przy Zespole Placówek Oświatowych Szkoła Podstawowa w Kozubowie"
więcej: przetargi w Pińczowie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.