eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Uherce MineralneDostawy mięsa, wędlin i podrobów do Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych



Ogłoszenie z dnia 2024-01-04


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawy mięsa, wędlin i podrobów do Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Zakład Karny w Uhercach Mineralnych

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000321081

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Uherce Mineralne 153

1.5.2.) Miejscowość: Uherce Mineralne

1.5.3.) Kod pocztowy: 38-623

1.5.4.) Województwo: podkarpackie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL821 - Krośnieński

1.5.7.) Numer telefonu: 134608850

1.5.8.) Numer faksu: 134618400

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_uherce@sw.gov.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-f0465d8c-8eb2-11ee-b55a-a22b2d7f700e

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawy mięsa, wędlin i podrobów do Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-f0465d8c-8eb2-11ee-b55a-a22b2d7f700e

2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00007660

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2024-01-04

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00134354/04/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.7 Dostawy mięsa, wędlin i podrobów do Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych.

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00527292

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: DKw.2232.10.2023.PF

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 119842,40 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiot zamówienia obejmuje dostawy mięsa, wędlin i podrobów do Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych:

- CPV 15111000-9 mięso wołowe gulaszowe drobne
Bez kości, elementy świeże, bez skóry, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, nierozmrażane. Termin przydatności do spożycia min. 4 dni od daty dostawy. W ilości 60 kg.
- CPV 15131130-5 kiełbasa zwyczajna
Kiełbasa wędzona parzona, średnio rozdrobniona. Smak charakterystyczny dla produktu. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy. W ilości 100 kg.
- CPV 15131130-5 lencz prasowany
Kiełbasa parzona średnio rozdrobniona wieprzowa w osłonce niejadalnej. Smak charakterystyczny dla produktu. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy. W ilości 700 kg.
- CPV 15131130-5 parówki śniadaniowe cienkie
Kiełbasa drobiowa homogenizowana parzona w osłonce niejadalnej. Smak charakterystyczny dla produktu. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy. W ilości 30 kg.
- CPV 15131130-5 mortadela drobiowa
Kiełbasa wędzona parzona homogenizowana drobiowa. Smak charakterystyczny dla produktu. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy. W ilości 1 000 kg.
- CPV 15131134-3 kaszanka
Wyrób wieprzowy parzony, kiszka krwista w osłonce niejadalnej. Smak charakterystyczny dla produktu. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 7 dni od daty dostawy. W ilości 150 kg.
- CPV 15131135-0 serdelki drobiowe
Kiełbasa wędzona parzona homogenizowana drobiowa. Smak charakterystyczny dla produktu. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy. W ilości 50 kg.
- CPV 15131135-0 polędwica drobiowa
Kiełbasa drobiowa grubo rozdrobniona parzona. Smak charakterystyczny dla produktu. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy. W ilości 250 kg.
- CPV 15131135-0 szynka drobiowa
Kiełbasa drobiowa grubo rozdrobniona parzona. Smak charakterystyczny dla produktu. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy. W ilości 250 kg.
- CPV 15131135-0 mielonka drobiowa
Kiełbasa drobiowa średnio rozdrobniona parzona. Smak charakterystyczny dla produktu. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy. W ilości 1 000 kg.
- CPV 15131135-0 pieczeń drobiowa
Wyrób drobiowy pieczony. Smak charakterystyczny dla produktu. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy. W ilości 1 000 kg.
- CPV 15131130-5 kiełbasa boczkowa
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, parzona w osłonce niejadalnej. Smak charakterystyczny dla produktu. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy. W ilości 300 kg.
- CPV 15112000-6 ćwiartka z kurczaka
Mięso o barwie od białej po jasnoróżową, nieznaczny przerost tłuszczowy, mięso miękkie, delikatne, soczyste, zwarte, elementy świeże. Niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 4 dni od daty dostawy.
W ilości 450 kg.
- CPV 15131130-5 salceson
Wyrób wieprzowy parzony grubo rozdrobniony w osłonce niejadalnej. Smak charakterystyczny dla produktu. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy.
W ilości 700 kg.
- CPV 15131410-2 szynka konserwowa drobiowa
Prasowana, parzona, grubo rozdrobniona, w osłonce niejadalnej. Smak charakterystyczny dla produktu. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy.
W ilości 10 kg.
- CPV 15131130-5 pasztetowa
Produkt podrobowy, parzony w osłonce niejadalnej. Smak charakterystyczny dla produktu. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy. W ilości 1 000 kg.
- CPV 15131130-5 mielonka śniadaniowa
Produkt blokowy, wyrób wieprzowo-drobiowy, średnio rozdrobniony, parzony w osłonce niejadalnej, na przekroju surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników. Smak charakterystyczny dla produktu. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy.
W ilości 1 000 kg.
- CPV 15112000-6 piersi drobiowe
Mięśnie piersiowe pozbawione skóry, kości i ścięgien, prawidłowo wykrwione, bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz bez zanieczyszczeń obcych oraz krwi, elementy świeże. Niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 4 dni od daty dostawy.
W ilości 5 kg.
- CPV 15895100-9 hamburger drobiowy
Produkt pieczony, schłodzony. Smak charakterystyczny dla produktu. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy. W ilości 40 kg.
- CPV 1511400-0 wątroba wieprzowa
Ciemnoczerwony kolor, struktura mięśnia miękka, łatwo ulegająca przerwaniu, nieznaczny przerost tłuszczowy, elementy świeże. Niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 2 dni od daty dostawy. W ilości 800 kg.
- CPV 15131130-5 kiełbasa drobiowa zwyczajna
Kiełbasa wędzona parzona, średnio rozdrobniona. Smak charakterystyczny dla produktu. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy. W ilości 700 kg.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 125225,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 125225,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 125225,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7340000451

7.3.3) Ulica: Axentowicza 36

7.3.4) Miejscowość: Nowy Sącz

7.3.5) Kod pocztowy: 33-300

7.3.6.) Województwo: małopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-19

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 125225,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-01-01 do 2024-03-31

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.