eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wierzchosławice › Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. 100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach



Ogłoszenie z dnia 2022-01-16


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. 100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Gmina Wierzchosławice

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 851660996

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: -

1.5.2.) Miejscowość: Wierzchosławice

1.5.3.) Kod pocztowy: 33-122

1.5.4.) Województwo: małopolskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL217 - Tarnowski

1.5.7.) Numer telefonu: 146319030

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zp@wierzchoslawice.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.wierzchoslawice.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://bip.malopolska.pl/ugwierzchoslawice,m,342224,2021.html

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ogólne usługi publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. 100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-8c63c995-50e7-11ec-8c2d-66c2f1230e9c

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00020708

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-01-16

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00004306/06/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.2 Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. 100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00296282/03

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: IRGDOŚ.271.1.11.2021

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 473976,60 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

"Dostawa ryb do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach"

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ryb do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. Miruna-filet mrożony - 900 kg, dorsz - 300 kg, łosoś - 150 kg, makrela w sosie pomidorowym - 80 szt., tuńczyk w sosie własnym - 60 szt., makrela wędzona - 15 kg.

Gotowość realizacji dostaw: w zależności od potrzeby (w dni robocze) w godz. 7.00 ÷ 10.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15240000-2 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone

4.5.5.) Wartość części: 37842,95 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

"Dostawa mrożonek do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach"

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mrożonek do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. brokuł mrożony - 310 kg, brukselka mrożona - 100 kg, bukiet kwiatowy jarzyn mrożony - 340 kg, fasolka szparagowa żółta - 200 kg, fasolka szparagowa zielona - 100 kg, groszek mrożony - 200 kg, jeżyna - 100 kg, jagoda mrożona - 110 kg, kalafior mrożony - 260 kg, malina mrożona - 100 kg, mieszanka kompotowa mrożona - 1200 kg, marchew z groszkiem - 30 kg, mini marchewka mrożona - 130 kg, truskawka mrożona -330 kg, wiśnia drylowana mrożona - 90 kg, zupa jarzynowa mrożona - 50 kg, włoszczyzna - 600 kg, śliwka węgierka bez pestek - 80 kg, dynia - 140 kg, szpinak rozdrobniony brykiet - 80 kg.

Gotowość realizacji dostaw: w zależności od potrzeb, min 2 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 7.00 ÷ 10.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15331170-9 - Warzywa mrożone

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15332100-5 - Przetworzone owoce

4.5.5.) Wartość części: 27619,43 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

"Dostawa warzyw do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. 100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach"

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa warzyw do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. botwinka - 220 szt., brokuły - 200 szt., buraki czerwone - 460 kg, cebula - 480 kg, cebula czerwona - 110 kg, cebula świeża ze szczypiorkiem - 220 szt., cukinia - 210 kg, czosnek - 335 szt., dynia - 100 kg, fasolka "piękny Jaś" - 210 kg, fasola biała i czerwona - 40 kg, kalafior - 300 szt., kapusta biała - 400 kg, kapusta biała młoda - 220 szt., kapusta czerwona - 70 kg, kapusta kiszona biała - 450 kg, kapusta pekińska - 330 kg, kapusta włoska - 210 kg, koperek zielony - 2500 szt., kalarepa - 200 szt., marchewka - 1800 kg, ogórek kiszony - 400 kg, ogórek świeży - 700 kg, papryka świeża - 230 kg, pieczarki świeże - 400 kg, pietruszka korzeń - 660 kg, pietruszka natka - 2800 szt., pomidory - 500 kg, pory - 430 szt., rzodkiewka - 380 szt., sałata zielona (różne odmiany) - 420 szt., seler korzeniowy - 740 kg, soczewica czerwona i zielona - 350 szt., susz z buraka czerwonego - 160 szt., szczypiorek - 1000 szt., lubczyk świeży - 750 szt., zioła świeże - 400 szt., ziemniaki - 12200 kg, seler naciowy - 100 szt., cieciorka - 40 kg, kiełki rzodkiewki - 100 szt.

Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 7.00÷10.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę.

4.5.3.) Główny kod CPV: 03221000-6 - Warzywa

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15331000-7 - Warzywa przetworzone

4.5.5.) Wartość części: 69425,95 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

"Dostawa owoców do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach"

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa owoców do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. arbuz - 350 kg, banan - 2300 kg, borówka amerykańska - 100 kg, brzoskwinia Polska - 200 kg, cytryna - 110 kg, gruszka 660 kg, jabłko szara reneta - 300 kg, jabłka - 3600 kg, kiwi - 350 kg, malina - 60 kg, mandarynka - 350 kg, morela - 150 kg, nektarynka - 350 kg, pomarańcza - 600 kg, śliwka - 250 kg, truskawka - 120 kg, winogrona - 240 kg, granat - 150 szt., melon żółty - 60 szt., awokado - 50 szt.

Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 7.00÷10.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę.

4.5.3.) Główny kod CPV: 03222000-3 - Owoce i orzechy

4.5.5.) Wartość części: 45505,33 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

"Dostawa artykułów mleczarskich do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach"

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów mleczarskich do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. jogurt naturalny 2% 400g - 2300 szt., jogurt grecki 9% 400 g - 500 szt., jogurt naturalny wiadro 5 kg - 50 szt., jogurt naturalny bez laktozy - 100 szt., jogurt pitny - 8020 szt., masło - 2700 szt., mleko UHT 2% - 4800 szt., mleko bez laktozy - 140 szt., ser edamski - 35 kg, ser gouda - 35 kg, serek mozzarella kulka - 150 szt., ser Mozzarella wiórki - 40 kg, ser gouda wiórki - 20 kg, ser feta - 150 szt., ser topiony - 300 szt., serek naturalny homogenizowany - smakowy - 3800 szt., śmietana 18% - 1500 szt., śmietana 12% - 800 szt., śmietana 30% - 200 l, śmietana 36% - 300 l, twaróg półtłusty - 350 kg, serek maskarpone - 150 szt. napój owsiany - 100 szt., serek na sernik wiaderko - 450 szt.

Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 7.00÷10.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15510000-6 - Mleko i śmietana

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15530000-2 - Masło

15540000-5 - Produkty serowarskie

15551000-5 - Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne

4.5.5.) Wartość części: 84617,33 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

"Dostawa mięsa wieprzowego do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. 100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach"

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. Kark wp b/k kl. 1 - 360 kg, schab wp b/k - 480 kg, słonina bez skóry - 25 kg, szynka surowa wp z/k bez skóry i biodrówki kl. 1 - 700 kg, żeberka wp paski, trójkąty - 193,04 kg.

Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 6.00÷9.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15110000-2 - Mięso

4.5.5.) Wartość części: 27425,24 PLN

Część 7

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

"Dostawa mięsa drobiowego do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach"

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa drobiowego do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. udko z kurczaka - 600 kg, kurczak świeży - 1300 kg, filet z kurczaka b/s i b/k - 750 kg, porcja rosołowa - 1300,86 kg, porcja rosołowa z kaczki - 400 kg, filet z indyka b/s i b/k - 600 kg.

Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 6.00÷9.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15110000-2 - Mięso

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15130000-8 - Produkty mięsne

4.5.5.) Wartość części: 31571,35 PLN

Część 8

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

"Dostawa mięsa wołowego do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach"

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa wołowego do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. antrykot wołowy b/k - 50 kg, rostbef wołowy b/k kl. 1 - 50 kg.

Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 6.00÷9.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15110000-2 - Mięso

4.5.5.) Wartość części: 1809,52 PLN

Część 9

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

"Dostawa wędlin drobiowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach"

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wędlin drobiowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. kurczak z Bobrownik - 100 kg, indyk gotowany - 40 kg.

Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 6.00÷9.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15130000-8 - Produkty mięsne

4.5.5.) Wartość części: 4838,10 PLN

Część 10

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

"Dostawa wędlin wieprzowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach"

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wędlin wieprzowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego
w Wierzchosławicach tj. boczek wędzony parzony - 80 kg, szynka wędzona parzona z Lubinki - 80 kg, kiełbasa wiejska z Lubinki - 40 kg, kiełbasa zwyczajna - 250 kg, parówki z szynki - 160 kg, sopocka tradycyjna - 80 kg.

Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 6.00÷9.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15130000-8 - Produkty mięsne

4.5.5.) Wartość części: 17237,71 PLN

Część 11

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

"Dostawa pieczywa do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach"

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa pieczywa do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. chleb pszenno żytni - 1350 szt., chleb graham - 80 szt., chleb słonecznikowy - 300 szt., chleb jęczmienny - 150 szt., chleb żytni - 250 szt., wek/bagietka - 1600 szt., bułka pszenna/kajzerka - 1250 szt., placek drożdżowy - 70 kg, drożdżówka z serem i budyniem - 750 szt., bułka tarta - 350 kg, drożdże - 18 kg, ciastka owsiane - 77 kg, pączki - 200 szt.

Gotowość realizacji dostaw: codziennie (w dni robocze) w godz. 6.00 ÷ 7.30 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15898000-9 - Drożdże

4.5.5.) Wartość części: 16966,71 PLN

Część 12

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

"Dostawa pierogów do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach"

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa pierogów do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. 100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. pierogi - 2000 kg.

Gotowość realizacji dostaw: w dni robocze w godz. 7.00÷9.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15896000-5 - Produkty głęboko mrożone

4.5.5.) Wartość części: 41714,29 PLN

Część 13

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

"Dostawa jaj kurzych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach"

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa jaj kurzych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. 100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. jaja kurze - 13000 szt.

Gotowość realizacji dostaw: min 2 razy w tygodniu /w dni robocze/ w godz. 7.00÷10.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę.

4.5.3.) Główny kod CPV: 03142500-3 - Jaja

4.5.5.) Wartość części: 7428,57 PLN

Część 14

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

"Dostawa produktów zbożowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach"

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów zbożowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. 100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. kasza jaglana - 220 kg, kasza gryczana - 20 kg, kasza kuskus - 150 kg, kasza jęczmienna - 190 kg, kasza manna - 80 kg, kasza pęczak - 120 kg, makaron - 650 kg, makaron-różne kształty - 270 kg, mąka pszenna - 1000 kg, mąka ziemniaczana - 90 kg, płatki zbożowe - 150 szt., ryż paraboliczny - 200 kg, ryż biały długoziarnisty, brązowy - 400 kg, kasza kukurydziana - 8 kg.

Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 7.00 ÷ 10.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15610000-7 - Produkty przemiału ziarna

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15851100-9 - Makaron niegotowany

4.5.5.) Wartość części: 14140,11 PLN

Część 15

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

"Dostawa pozostałych artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach"

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa pozostałych artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. 100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. ananas w syropie - 50 szt., żurek na wodzie źródlanej - 400 szt., bazylia - 140 szt., brzoskwinie w syropie - 50 szt., chrzan tarty - 100 szt., cukier kryształ - 710 kg, cukier puder - 200 szt., curry - 80 szt., cynamon - 60 szt., czekolada - 150 szt., czosnek granulowany - 70 szt., wanilia - 60 szt., dżem niskosłodzony - 60 szt., fasola biała i czerwona w puszcze - 100 szt., groszek zielony konserwowy - 70 szt., groszek ptysiowy 800g - 100 szt., herbata expressowa, owocowa - 140 szt., mus owocowy - 3211 szt., kakao naturalne - 23 kg, kawa bezkofeinowa - 100 szt., ketchup 480g - 210 szt., kminek mielony - 100 szt., kminek cały - 30 szt, koncentrat pomidorowy I - 300 szt., koncentrat pomidorowy II - 150 szt., kukurydza konserwowa - 110 szt., liść laurowy - 70 szt., majeranek suszony - 120 szt., majonez - 230 szt., miód - 35 szt., morele suszone - 100 szt., musztarda 50 szt., ocet - 20 szt., ogórki konserwowe - 150 szt., olej roślinny - 350 l, olej roślinny z ziołami i warzywami - 50 szt., oliwa z oliwek - 25 szt., oregano - 40 szt., papryka słodka mielona czerwona - 300 szt., Pasta pesto - 100 szt., pieprz czarny mielony - 15 kg, płatki czekoladowe - kulki - 350 szt., płatki migdałowe - 100 szt., pomidory krojone bez skórki - 40 szt., przyprawa Vegeta - 45 kg, przyprawa do mięs i do kurczaka - 5 kg, rodzynki, żurawina - 140 szt., sałatka z czerwonej kapusty - 240 szt., seler konserwowy - 150 szt., słonecznik łuskany - 5 kg, sezam - 50 szt., sól kamienna jodowana - 300 kg, śliwka kalifornijska - 10 kg, wafle ryżowe - 180 szt., wiórki kokosowe - 10 kg, woda mineralna - 2000 szt., ziele angielskie - 124 szt., zioła prowansalskie - 70 szt., pektyna - 20 kg, chrupki kukurydziane - 350 szt., mleczko kokosowe - 50 szt., powidło śliwkowe - 520 szt.

Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 7.00 ÷ 10.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa

15410000-5 - Surowe oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne

15830000-5 - Cukier i produkty pokrewne

15840000-8 - Kakao; czekolada i wyroby cukiernicze

15860000-4 - Kawa, herbata i podobne produkty

15870000-7 - Przyprawy i przyprawy korzenne

4.5.5.) Wartość części: 45834 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 33651,45 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 50913,3 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 39203,20 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: "Jawit" A. i J. Białas, L. i W. Lampara Sp. J.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 370015680

7.3.3) Ulica: Mięsowicza 2a

7.3.4) Miejscowość: Krosno

7.3.5) Kod pocztowy: 38-400

7.3.6.) Województwo: podkarpackie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-01-04

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 39203,20 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-12-31

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 24487,60 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 37337,30 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 24487,60 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: "Jawit" A. i J. Białas, L. i W. Lampara Sp. J.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 370015680

7.3.3) Ulica: Mięsowicza 2a

7.3.4) Miejscowość: Krosno

7.3.5) Kod pocztowy: 38-400

7.3.6.) Województwo: podkarpackie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-31

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 24487,60 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 72486,50 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 72486,50 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 72486,50 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU „ZZ” Sp. J. Zbigniew Czoch Zdzisław Bałuszyński

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 492054084

7.3.3) Ulica: Kilińskiego 58

7.3.4) Miejscowość: Nowy Sącz

7.3.5) Kod pocztowy: 33-300

7.3.6.) Województwo: małopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-31

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 72486,50 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 47130,30 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 47130,30 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 47130,30 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU „ZZ” Sp. J. Zbigniew Czoch Zdzisław Bałuszyński

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 492054084

7.3.3) Ulica: Kilińskiego 58

7.3.4) Miejscowość: Nowy Sącz

7.3.5) Kod pocztowy: 33-300

7.3.6.) Województwo: małopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-31

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 47130,30 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W postępowaniu nie wpłynęła żadna oferta dotycząca tej części zamówienia w terminie przewidzianym na składanie ofert, tj. do dnia 15 grudnia 2021 r. do godziny 10:00:00.
Zgodnie z art. 255 pkt 1 oraz art. 259 ustawy Pzp, Zamawiający unieważnia tą część postępowania o udzielenie zamówienia, na którą nie została złożona żadna oferta.

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W postępowaniu nie wpłynęła żadna oferta dotycząca tej części zamówienia w terminie przewidzianym na składanie ofert, tj. do dnia 15 grudnia 2021 r. do godziny 10:00:00.
Zgodnie z art. 255 pkt 1 oraz art. 259 ustawy Pzp, Zamawiający unieważnia tą część postępowania o udzielenie zamówienia, na którą nie została złożona żadna oferta.

Część 7

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W postępowaniu nie wpłynęła żadna oferta dotycząca tej części zamówienia w terminie przewidzianym na składanie ofert, tj. do dnia 15 grudnia 2021 r. do godziny 10:00:00.
Zgodnie z art. 255 pkt 1 oraz art. 259 ustawy Pzp, Zamawiający unieważnia tą część postępowania o udzielenie zamówienia, na którą nie została złożona żadna oferta.

Część 8

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W postępowaniu nie wpłynęła żadna oferta dotycząca tej części zamówienia w terminie przewidzianym na składanie ofert, tj. do dnia 15 grudnia 2021 r. do godziny 10:00:00.
Zgodnie z art. 255 pkt 1 oraz art. 259 ustawy Pzp, Zamawiający unieważnia tą część postępowania o udzielenie zamówienia, na którą nie została złożona żadna oferta.

Część 9

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 9)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W postępowaniu nie wpłynęła żadna oferta dotycząca tej części zamówienia w terminie przewidzianym na składanie ofert, tj. do dnia 15 grudnia 2021 r. do godziny 10:00:00.
Zgodnie z art. 255 pkt 1 oraz art. 259 ustawy Pzp, Zamawiający unieważnia tą część postępowania o udzielenie zamówienia, na którą nie została złożona żadna oferta.

Część 10

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 10)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W postępowaniu nie wpłynęła żadna oferta dotycząca tej części zamówienia w terminie przewidzianym na składanie ofert, tj. do dnia 15 grudnia 2021 r. do godziny 10:00:00.
Zgodnie z art. 255 pkt 1 oraz art. 259 ustawy Pzp, Zamawiający unieważnia tą część postępowania o udzielenie zamówienia, na którą nie została złożona żadna oferta.

Część 11

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 11)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W postępowaniu nie wpłynęła żadna oferta dotycząca tej części zamówienia w terminie przewidzianym na składanie ofert, tj. do dnia 15 grudnia 2021 r. do godziny 10:00:00.
Zgodnie z art. 255 pkt 1 oraz art. 259 ustawy Pzp, Zamawiający unieważnia tą część postępowania o udzielenie zamówienia, na którą nie została złożona żadna oferta.

Część 12

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 12)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 12)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 35322,20 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 35322,20 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 35322,20 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 12)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Barbara Piech Hurtownia Spożywcza "BAPI"

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 850197556

7.3.4) Miejscowość: Łękawka 30A

7.3.5) Kod pocztowy: 33-112

7.3.6.) Województwo: małopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 12)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-31

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 35322,20 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

Część 13

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 13)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 13)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 5850 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 6240 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 5850 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 13)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: JAJCO Mariusz Turczyński

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 121437743

7.3.3) Ulica: Pana Tadeusza 6B

7.3.4) Miejscowość: Kraków

7.3.5) Kod pocztowy: 30-727

7.3.6.) Województwo: małopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 13)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-31

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 5850 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

Część 14

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 14)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W postępowaniu nie wpłynęła żadna oferta dotycząca tej części zamówienia w terminie przewidzianym na składanie ofert, tj. do dnia 15 grudnia 2021 r. do godziny 10:00:00.
Zgodnie z art. 255 pkt 1 oraz art. 259 ustawy Pzp, Zamawiający unieważnia tą część postępowania o udzielenie zamówienia, na którą nie została złożona żadna oferta.

Część 15

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 15)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W postępowaniu nie wpłynął żaden formularz ofertowy dotyczący tej części zamówienia w terminie przewidzianym na składanie ofert, tj. do dnia 15 grudnia 2021 r. do godziny 10:00:00.

SEKCJA VI OFERTY (dla części 15)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.