Ogłoszenie z dnia 2024-01-10
Powiązane ogłoszenia:
- 2023/BZP 00550633/01 - Ogłoszenie z dnia 2023-12-13
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do czterech stołówek wchodzących w skład Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 1 w Piszu w 2024 roku na terenie miasta Pisz
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: ZESPÓŁ SZKOLNO - PRZEDSZKOLNY NR 1 W PISZU
1.3.) Oddział zamawiającego: ZSP1PISZ
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 367691764
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Gustawa Gizewiusza 8
1.5.2.) Miejscowość: Pisz
1.5.3.) Kod pocztowy: 12-200
1.5.4.) Województwo: warmińsko-mazurskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL623 - Ełcki
1.5.7.) Numer telefonu: 874233582
1.5.8.) Numer faksu: 874233582
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przedszkolepisz@op.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsp.pisz.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-06b9f21b-99af-11ee-ba3b-4e891c3846851.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do czterech stołówek wchodzących w skład Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 1 w Piszu w 2024 roku na terenie miasta Pisz2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-06b9f21b-99af-11ee-ba3b-4e891c384685
2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00024513
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2024-01-10
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00041021/02/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.2 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do czterech stołówek wchodzących w skład Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 1 w Piszu w 2024 roku na terenie miasta Pisz
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00550633
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: ZSP1.350.2.2023
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 782107,80 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Dostawa różnych artykułów spożywczych do czterech stołówek wchodzących w skład Zespołu Szkolno - Przedszkolnego Nr 1 w Piszu w 2024 r. na terenie miasta Pisz znajdujących się pod wskazanymi adresami:1) budynek przy ul. Lipowej 15,
2) budynek przy ul. Matejki 4,
3) budynek przy ul. G. Gizewiusza 8,
4) budynek przy ul. G. Gizewiusza 9.
Szczegółowy wykaz asortymentowy stanowiący opis przedmiotu zamówienia określa Formularz asortymentowo – cenowy na część 1 – załącznik: 2a do SWZ. Podane w w/w załączniku gramatury towarów stanowią wielkość minimalną.
1. Wykonawca gwarantuje, że dostarczane artykuły i produkty żywnościowe będą I gatunku i będą spełniały wymogi określone przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2023 r. poz. 1448) oraz aktów wykonawczych do niej.
2. Zamawiający wymaga należytej staranności przy realizacji przedmiotu zamówienia:
1) dostarczane warzywa i owoce muszą być świeże, niezwiędnięte, twarde, bez śladów zepsucia i pleśni, jednolite pod względem wielkości,
2) warzywa okopowe ponadto muszą być niepopękane, bez bocznych rozwidleń i rozgałęzień, jednolite pod względem wielkości i odmiany,
3) ziemniaki po ugotowaniu muszą być sypkie, o białej i kremowej barwie oraz o przyjemnym zapachu.
3. Artykuły dostarczane przez Wykonawcę muszą spełniać następujące wymogi:
1) Wygląd, tekstura i konsystencja: charakterystyczne dla rodzaju surowca.
2) Smak: charakterystyczny dla rodzaju surowca, bez obcych posmaków.
3) Zapach: charakterystyczny dla rodzaju surowca, bez obcych zapachów.
4) Właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, biologicznych, oznak i pozostałości szkodników, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych.
5) Opakowanie: torebki odpowiednio oznakowane, czyste, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników, całe, szczelne.
4. Wszystkie produkty muszą posiadać niezbędne dokumenty dotyczące badań i dopuszczenia do obrotu oraz certyfikaty i atesty wymagane stosownymi przepisami i normami.
5. Dostawy artykułów żywnościowych będą następowały sukcesywnie na podstawie zamówień każdej ze stołówek wymienionych w ust. 1 przekazywanych telefonicznie, faxem bądź drogą mailową. W zamówieniach tych placówka będzie określała dokładną ilość i rodzaj zamawianego asortymentu.
6. Ilości podane w Formularzu asortymentowo – cenowym na część 1- załącznik: 2a do SWZ, stanowią podstawę do obliczenia ceny oferty, należy je traktować szacunkowo i mogą ulec zmianie (- 30 %) stosownie do rzeczywistej ilości żywionych dzieci i uczniów. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
7. Placówka będzie składała zamówienia z jednodniowym wyprzedzeniem w godz. 8.00-13.00. Dostawa będzie miała miejsce najpóźniej do godz. 9.30 w dniu następnym, z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy. Godzina dostawy produktów żywnościowych stanowi kryterium oceny ofert.
8. Dostarczane produkty muszą posiadać czytelne etykiety umieszczone na produkcie w sposób uniemożliwiający ich przemieszczanie się, z opisem produktu, terminem ważności, temperaturą przechowywania oraz numerem partii.
9. Termin przydatności do spożycia w chwili dostawy do Zamawiającego nie może być krótszy niż ¾ okresu, w którym towar zachowuje zdatność do spożycia określoną na opakowaniu lub odpowiedniej normie.
10. Wykonawca będzie dostarczał artykuły żywnościowe do każdego budynku Zespołu Szkolno – Przedszkolnego Nr 1 w Piszu wymienionego w ust. 1 na własny koszt i własnymi środkami transportu spełniającymi obowiązujące w dniu realizacji wymogi prawne dotyczące przewozu środków spożywczych.
11. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru.
12. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do placówek na okres do następnej dostawy.
13. Wykonawca dokona także rozładunku zamówionego towaru w każdym budynku Zespołu Szkolno – Przedszkolnego Nr 1 w Piszu, o którym mowa w ust. 1. Osobą upoważnioną do kontroli, jakości dostarczonego towaru w szkole podstawowej i przedszkolu, wchodzących w skład Zespołu, będzie intendent upoważniony przez dyrektora Zespołu Szkolno - Przedszkolnego Nr 1 w Piszu.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.5.) Wartość części: 161010,36 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Dostawa mięs i produktów mięsno-wędliniarskich wieprzowych i drobiowych do czterech stołówek wchodzących w skład Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 1 w Piszu w 2024 r. na terenie miasta Pisz znajdujących się pod wskazanymi adresami:1) budynek przy ul. Lipowej 15,
2) budynek przy ul. Matejki 4,
3) budynek przy ul. G. Gizewiusza 8,
4) budynek przy ul. G. Gizewiusza 9.
Szczegółowy wykaz asortymentowy stanowiący opis przedmiotu zamówienia określa Formularz asortymentowo – cenowy na część 2 – załącznik: 2b do SWZ. Podane w w/w załącznikach gramatury towarów stanowią wielkość minimalną.
1. Wykonawca gwarantuje, że dostarczane artykuły i produkty żywnościowe będą I gatunku i będą spełniały wymogi określone przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2023 r. poz. 1448) oraz aktów wykonawczych do niej.
2. Zamawiający wymaga należytej staranności przy realizacji przedmiotu zamówienia:
1) dostarczane warzywa i owoce muszą być świeże, niezwiędnięte, twarde, bez śladów zepsucia i pleśni, jednolite pod względem wielkości,
2) warzywa okopowe ponadto muszą być niepopękane, bez bocznych rozwidleń i rozgałęzień, jednolite pod względem wielkości i odmiany,
3) ziemniaki po ugotowaniu muszą być sypkie, o białej i kremowej barwie oraz o przyjemnym zapachu.
3. Artykuły dostarczane przez Wykonawcę muszą spełniać następujące wymogi:
1) Wygląd, tekstura i konsystencja: charakterystyczne dla rodzaju surowca.
2) Smak: charakterystyczny dla rodzaju surowca, bez obcych posmaków.
3) Zapach: charakterystyczny dla rodzaju surowca, bez obcych zapachów.
4) Właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, biologicznych, oznak i pozostałości szkodników, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych.
5) Opakowanie: torebki odpowiednio oznakowane, czyste, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników, całe, szczelne.
4. Wszystkie produkty muszą posiadać niezbędne dokumenty dotyczące badań i dopuszczenia do obrotu oraz certyfikaty i atesty wymagane stosownymi przepisami i normami.
5. Dostawy artykułów żywnościowych będą następowały sukcesywnie na podstawie zamówień każdej ze stołówek wymienionych w ust. 1 przekazywanych telefonicznie, faxem bądź drogą mailową. W zamówieniach tych placówka będzie określała dokładną ilość i rodzaj zamawianego asortymentu.
5. Ilości podane w Formularzu asortymentowo – cenowym na część 2 – załącznik: 2b do SWZ, stanowią podstawę do obliczenia ceny oferty, należy je traktować szacunkowo i mogą ulec zmianie (- 30 %) stosownie do rzeczywistej ilości żywionych dzieci i uczniów. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
7. Placówka będzie składała zamówienia z jednodniowym wyprzedzeniem w godz. 8.00-13.00. Dostawa będzie miała miejsce najpóźniej do godz. 9.30 w dniu następnym, z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy. Godzina dostawy produktów żywnościowych stanowi kryterium oceny ofert.
8. Dostarczane produkty muszą posiadać czytelne etykiety umieszczone na produkcie w sposób uniemożliwiający ich przemieszczanie się, z opisem produktu, terminem ważności, temperaturą przechowywania oraz numerem partii.
9. Termin przydatności do spożycia w chwili dostawy do Zamawiającego nie może być krótszy niż ¾ okresu, w którym towar zachowuje zdatność do spożycia określoną na opakowaniu lub odpowiedniej normie.
10. Wykonawca będzie dostarczał artykuły żywnościowe do każdego budynku Zespołu Szkolno – Przedszkolnego Nr 1 w Piszu wymienionego w ust. 1 na własny koszt i własnymi środkami transportu spełniającymi obowiązujące w dniu realizacji wymogi prawne dotyczące przewozu środków spożywczych.
11. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru.
12. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do placówek na okres do następnej dostawy.
13. Wykonawca dokona także rozładunku zamówionego towaru w każdym budynku Zespołu Szkolno – Przedszkolnego Nr 1 w Piszu, o którym mowa w ust. 1. Osobą upoważnioną do kontroli, jakości dostarczonego towaru w szkole podstawowej i przedszkolu, wchodzących w skład Zespołu, będzie intendent upoważniony przez dyrektora Zespołu Szkolno - Przedszkolnego Nr 1 w Piszu.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
4.5.5.) Wartość części: 226000,30 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Dostawa świeżych warzyw i owoców oraz jaj do czterech stołówek wchodzących w skład Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 1 w Piszu w 2024 roku na terenie miasta Pisz znajdujących się pod wskazanymi adresami:1) budynek przy ul. Lipowej 15,
2) budynek przy ul. Matejki 4,
3) budynek przy ul. G. Gizewiusza 8,
4) budynek przy ul. G. Gizewiusza 9.
Szczegółowy wykaz asortymentowy stanowiący opis przedmiotu zamówienia określa Formularz asortymentowo – cenowy na część 3 – załącznik: 2c do SWZ. Podane w w/w załączniku gramatury towarów stanowią wielkość minimalną.
1. Wykonawca gwarantuje, że dostarczane artykuły i produkty żywnościowe będą I gatunku i będą spełniały wymogi określone przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2023 r. poz. 1448) oraz aktów wykonawczych do niej.
2. Zamawiający wymaga należytej staranności przy realizacji przedmiotu zamówienia:
1) dostarczane warzywa i owoce muszą być świeże, niezwiędnięte, twarde, bez śladów zepsucia i pleśni, jednolite pod względem wielkości,
2) warzywa okopowe ponadto muszą być niepopękane, bez bocznych rozwidleń i rozgałęzień, jednolite pod względem wielkości i odmiany,
3) ziemniaki po ugotowaniu muszą być sypkie, o białej i kremowej barwie oraz o przyjemnym zapachu.
3. Artykuły dostarczane przez Wykonawcę muszą spełniać następujące wymogi:
1) Wygląd, tekstura i konsystencja: charakterystyczne dla rodzaju surowca.
2) Smak: charakterystyczny dla rodzaju surowca, bez obcych posmaków.
3) Zapach: charakterystyczny dla rodzaju surowca, bez obcych zapachów.
4) Właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, biologicznych, oznak i pozostałości szkodników, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych.
5) Opakowanie: torebki odpowiednio oznakowane, czyste, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników, całe, szczelne.
4. Wszystkie produkty muszą posiadać niezbędne dokumenty dotyczące badań i dopuszczenia do obrotu oraz certyfikaty i atesty wymagane stosownymi przepisami i normami.
5. Dostawy artykułów żywnościowych będą następowały sukcesywnie na podstawie zamówień każdej ze stołówek wymienionych w ust. 1 przekazywanych telefonicznie, faxem bądź drogą mailową. W zamówieniach tych placówka będzie określała dokładną ilość i rodzaj zamawianego asortymentu.
6. Ilości podane w Formularzu asortymentowo – cenowym na część 3– załącznik: 2c do SWZ, stanowią podstawę do obliczenia ceny oferty, należy je traktować szacunkowo i mogą ulec zmianie (- 30 %) stosownie do rzeczywistej ilości żywionych dzieci i uczniów. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
7. Placówka będzie składała zamówienia z jednodniowym wyprzedzeniem w godz. 8.00-13.00. Dostawa będzie miała miejsce najpóźniej do godz. 9.30 w dniu następnym, z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy. Godzina dostawy produktów żywnościowych stanowi kryterium oceny ofert.
8. Dostarczane produkty muszą posiadać czytelne etykiety umieszczone na produkcie w sposób uniemożliwiający ich przemieszczanie się, z opisem produktu, terminem ważności, temperaturą przechowywania oraz numerem partii.
9. Termin przydatności do spożycia w chwili dostawy do Zamawiającego nie może być krótszy niż ¾ okresu, w którym towar zachowuje zdatność do spożycia określoną na opakowaniu lub odpowiedniej normie.
10. Wykonawca będzie dostarczał artykuły żywnościowe do każdego budynku Zespołu Szkolno – Przedszkolnego Nr 1 w Piszu wymienionego w ust. 1 na własny koszt i własnymi środkami transportu spełniającymi obowiązujące w dniu realizacji wymogi prawne dotyczące przewozu środków spożywczych.
11. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru.
12. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do placówek na okres do następnej dostawy.
13. Wykonawca dokona także rozładunku zamówionego towaru w każdym budynku Zespołu Szkolno – Przedszkolnego Nr 1 w Piszu, o którym mowa w ust. 1. Osobą upoważnioną do kontroli, jakości dostarczonego towaru w szkole podstawowej i przedszkolu, wchodzących w skład Zespołu, będzie intendent upoważniony przez dyrektora Zespołu Szkolno - Przedszkolnego Nr 1 w Piszu.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
03142500-3 - Jaja
4.5.5.) Wartość części: 230460,28 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Dostawa mleka i produktów mlecznych do czterech stołówek wchodzących w skład Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 1 w Piszu w 2024 roku na terenie miasta Pisz znajdujących się pod wskazanymi adresami:1) budynek przy ul. Lipowej 15,
2) budynek przy ul. Matejki 4,
3) budynek przy ul. G. Gizewiusza 8,
4) budynek przy ul. G. Gizewiusza 9.
Szczegółowy wykaz asortymentowy stanowiący opis przedmiotu zamówienia określa Formularz asortymentowo – cenowy na część 4 – załącznik: 2d do SWZ. Podane w w/w załączniku gramatury towarów stanowią wielkość minimalną.
1. Wykonawca gwarantuje, że dostarczane artykuły i produkty żywnościowe będą I gatunku i będą spełniały wymogi określone przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2023 r. poz. 1448) oraz aktów wykonawczych do niej.
2. Zamawiający wymaga należytej staranności przy realizacji przedmiotu zamówienia:
1) dostarczane warzywa i owoce muszą być świeże, niezwiędnięte, twarde, bez śladów zepsucia i pleśni, jednolite pod względem wielkości,
2) warzywa okopowe ponadto muszą być niepopękane, bez bocznych rozwidleń i rozgałęzień, jednolite pod względem wielkości i odmiany,
3) ziemniaki po ugotowaniu muszą być sypkie, o białej i kremowej barwie oraz o przyjemnym zapachu.
3. Artykuły dostarczane przez Wykonawcę muszą spełniać następujące wymogi:
1) Wygląd, tekstura i konsystencja: charakterystyczne dla rodzaju surowca.
2) Smak: charakterystyczny dla rodzaju surowca, bez obcych posmaków.
3) Zapach: charakterystyczny dla rodzaju surowca, bez obcych zapachów.
4) Właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, biologicznych, oznak i pozostałości szkodników, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych.
5) Opakowanie: torebki odpowiednio oznakowane, czyste, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników, całe, szczelne.
4. Wszystkie produkty muszą posiadać niezbędne dokumenty dotyczące badań i dopuszczenia do obrotu oraz certyfikaty i atesty wymagane stosownymi przepisami i normami.
5. Dostawy artykułów żywnościowych będą następowały sukcesywnie na podstawie zamówień każdej ze stołówek wymienionych w ust. 1 przekazywanych telefonicznie, faxem bądź drogą mailową. W zamówieniach tych placówka będzie określała dokładną ilość i rodzaj zamawianego asortymentu.
6. Ilości podane w Formularzu asortymentowo – cenowym na część 4 – załącznik: 2d do SWZ, stanowią podstawę do obliczenia ceny oferty, należy je traktować szacunkowo i mogą ulec zmianie (- 30 %) stosownie do rzeczywistej ilości żywionych dzieci i uczniów. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
7. Placówka będzie składała zamówienia z jednodniowym wyprzedzeniem w godz. 8.00-13.00. Dostawa będzie miała miejsce najpóźniej do godz. 9.30 w dniu następnym, z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy. Godzina dostawy produktów żywnościowych stanowi kryterium oceny ofert.
8. Dostarczane produkty muszą posiadać czytelne etykiety umieszczone na produkcie w sposób uniemożliwiający ich przemieszczanie się, z opisem produktu, terminem ważności, temperaturą przechowywania oraz numerem partii.
9. Termin przydatności do spożycia w chwili dostawy do Zamawiającego nie może być krótszy niż ¾ okresu, w którym towar zachowuje zdatność do spożycia określoną na opakowaniu lub odpowiedniej normie.
10. Wykonawca będzie dostarczał artykuły żywnościowe do każdego budynku Zespołu Szkolno – Przedszkolnego Nr 1 w Piszu wymienionego w ust. 1 na własny koszt i własnymi środkami transportu spełniającymi obowiązujące w dniu realizacji wymogi prawne dotyczące przewozu środków spożywczych.
11. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru.
12. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do placówek na okres do następnej dostawy.
13. Wykonawca dokona także rozładunku zamówionego towaru w każdym budynku Zespołu Szkolno – Przedszkolnego Nr 1 w Piszu, o którym mowa w ust. 1. Osobą upoważnioną do kontroli, jakości dostarczonego towaru w szkole podstawowej i przedszkolu, wchodzących w skład Zespołu, będzie intendent upoważniony przez dyrektora Zespołu Szkolno - Przedszkolnego Nr 1 w Piszu.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie
4.5.5.) Wartość części: 164636,86 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 164538,91 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 166830,40 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 164538,91 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Aber Sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 510708610
7.3.3) Ulica: ul. Sprzętowa 3
7.3.4) Miejscowość: Olsztyn
7.3.5) Kod pocztowy: 10-467
7.3.6.) Województwo: warmińsko-mazurskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 164538,91 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 366 dni
Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 226000,30 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 270048,80 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 226000,30 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: IL-KAS ILNICKI KASPEREK SPÓŁKA JAWNA
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 510530884
7.3.3) Ulica: ul. Moniuszki 13
7.3.4) Miejscowość: Giżycko
7.3.5) Kod pocztowy: 11-500
7.3.6.) Województwo: warmińsko-mazurskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
IL - KAS - ILNICKI, KASPEREK SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
IL - KAS - ILNICKI, KASPEREK SPÓŁKA JAWNA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 226000,30 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 366 dni
Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 215023,60 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 230468,82 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 230468,82 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA "CYTRUS 2"
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 790349759
7.3.3) Ulica: ul. Mickiewicza 39A
7.3.4) Miejscowość: Pisz
7.3.5) Kod pocztowy: 12-200
7.3.6.) Województwo: warmińsko-mazurskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "CYTRUS 2" JAROSŁAW DZWONKOWSKI
jakie przetargi wygrała firma
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "CYTRUS 2" JAROSŁAW DZWONKOWSKI
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 230468,80 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 366 dni
Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 164731,66 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 171928,60 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 164731,66 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: IL-KAS ILNICKI KASPEREK SPÓŁKA JAWNA
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 510530884
7.3.3) Ulica: ul. Moniuszki 13
7.3.4) Miejscowość: Giżycko
7.3.5) Kod pocztowy: 11-500
7.3.6.) Województwo: warmińsko-mazurskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
IL - KAS - ILNICKI, KASPEREK SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
IL - KAS - ILNICKI, KASPEREK SPÓŁKA JAWNA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 164731,66 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 366 dni
INNE PRZETARGI Z PISZA
- Świadczenie usług w zakresie utrzymania cmentarzy
- "Dostawa paliw płynnych dla pojazdów i maszyn Przedsiębiorstwa Wodociągów i Kanalizacji Sp. z o.o. w Piszu"
- Rozbudowa drogi gminnej Maldanin - Imionek wraz z budową oświetlenia drogowego
- Zakup samochodu osobowego do przewozu osób niepełnosprawnych
więcej: przetargi w Piszu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Przedszkole nr 39 w Gdańsku z podziałem na 7 części"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Przedszkola nr 2 " Plastusiowe Osiedle" w Nowym Tomyślu
- Sukcesywna dostawa płodów rolnych, warzyw i owoców
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ ZESPOŁU SZKOLNO - PRZEDSZKOLNEGO NR 6 WE WROCŁAWIU
- Dostawa żywności do Szkoły Podstawowej w Jedliczu, Samorządowego Przedszkola w Jedliczu i Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Jaszczwi
- Dostawa żywności na potrzeby Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Sieradzu
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.