Ogłoszenie z dnia 2024-01-11
Powiązane ogłoszenia:
- 2023/BZP 00536267/01 - Ogłoszenie z dnia 2023-12-06
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 28 im. Królowej Jadwigi w Bytomiu
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: GMINA BYTOM - SZKOŁA PODSTAWOWA NR 28 IM. KRÓLOWEJ JADWIGI
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000723224
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Armii Krajowej 40
1.5.2.) Miejscowość: Bytom
1.5.3.) Kod pocztowy: 41-909
1.5.4.) Województwo: śląskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL228 - Bytomski
1.5.7.) Numer telefonu: 32 286 25 24
1.5.8.) Numer faksu: 32 286 25 24
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sp28bytom@wp.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.szkola28online.bytom.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-4155e1db-928f-11ee-ba3b-4e891c3846851.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 28 im. Królowej Jadwigi w Bytomiu2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-4155e1db-928f-11ee-ba3b-4e891c384685
2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00029211
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2024-01-11
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00529384/02/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.1 Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 28 im. Królowej Jadwigi w Bytomiu
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Nie
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: SP28.261.1.2023
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 196033,31 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Dostawa mięsa i produktów wędliniarskich.Wykonawca gwarantuje w szczególności, że:
1) dostarczone produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami
i atestami;
2) dostawy będą odbywały się w godzinach od 6.00 do 13.00 dwa razy w tygodniu:
3) dostarczone produkty będą świeże, z data przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu w ciągu 10 dni;
4) dostarczone produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;
5) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na
ochronę zdrowia lub życia człowieka( skł. produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub
podmiot wprowadzający produkt do obrotu);
6) zachowa wymagane z przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone
będą w taki sposób aby nie została naruszona ich jakość;
7)asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi. Dla mięsa:
obce posmaki, zapachy, oślizgłość ,nalot pleśni, zazielenienie mięsa, fragmenty kości w mięsie zamówionym b/k, obecność
szkodników oraz ich pozostałości;
Dla wędlin odpowiednio: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szaro zielona, obecność szkodników oraz
ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, objawy obniżenia jędrności i elastyczności,
nie przyleganie osłonki do wędlin itp.
Zamawiający dopuszcza prawo do dokonywania zmian co do ilości w ramach asortymentu wymienionego w załączniku nr 1.
Wyżej wymienione zmiany mogą być dokonywane w ramach wartości brutto umowy.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15110000-2 - Mięso
4.5.5.) Wartość części: 46704,76 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Dostawa produktów mrożonych.Wykonawca gwarantuje, że:
1) dostarczone produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami
i atestem;
2) dostawy będą odbywały się w godzinach od 6.00 do 13.00 dwa razy w tygodniu:
3) dostarczone produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia (nie mniej niż trzy miesiące przed upływem terminu ważności) pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu;
4)dostarczone produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;
5)produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zwierającym informację istotne ze względu na
ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub
podmiot wprowadzający produkt do obrotu);
6) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą
w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość;
7) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi, produkty
przypominające bryłę lodu tj. zbite w kulę (wyjątek stanowi posiekany szpinak i buraki, produkty szare, sine, mrożonki bez
opakowania tzw. "na wagę", których opakowanie nosi ślady naruszenia np. rozerwana torebka, wgniecenie na pudełku.
Zamawiający dopuszcza prawo do dokonywania zmian co do ilości w ramach asortymentu wymienionego w załączniku nr 2.
Wyżej wymienione zmiany mogą być dokonywane w ramach wartości brutto umowy.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15331170-9 - Warzywa mrożone
4.5.5.) Wartość części: 15000 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Dostawa nabiału.Wykonawca gwarantuje w szczególności , że:
1) dostarczone produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami
i atestem;
2) dostawy będą odbywały się w godzinach od 6.00 do 13.00 dwa razy w tygodniu:
3) dostarczane produkty będą świeże z datą przydatności do spożycia (minimum 10 dni przed upływem terminu ważności)
pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu;
4)dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;
5)produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zwierającym istotne informacje ze względu na
ochronę zdrowia lub życia człowieka(skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub
podmiot wprowadzający produkt do obrotu);
6)zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą
w taki sposób aby nie została naruszona ich jakość;
7) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi;
8) produkty będą bez obcych zapachów, posmaków, gorzkiego smaku, mocno kwaśnego, słonego, stęchłego, mdłego,
zanieczyszczeń mechanicznych, objawów pleśnienia, psucia, uszkodzeń mechanicznych, zdeformowanych, porozrywanych
opakowań, obecności szkodników oraz ich pozostałości, z prawidłowym oznaczeniem opakowań z informację o składzie, jakości i wadze produktu.
Zamawiający dopuszcza prawo do dokonywania zmian co do ilości w ramach asortymentu wymienionego w załączniku nr 3.
Wyżej wymienione zmiany mogą być dokonywane w ramach wartości brutto umowy.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie
4.5.5.) Wartość części: 19262,38 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Dostawa świeżych warzyw i owoców.Wykonawca gwarantuje w szczególności, że:
1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami
i atestem;
2) dostawy będą odbywały się w godzinach od 6.00 do 13.00 dwa razy w tygodniu:
3)dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu;
4)dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;
5)produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierający informację istotne ze względu na
ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub
podmiot wprowadzający produkt do obrotu);
6)zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą
w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość;
7) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi.
Dla warzyw i owoców:
zniekształcenia mechaniczne, oznaki choroby, zaparzenie, zgnicie, zbyt przerośnięte, obce zapachy, pozostałości środków
ochrony roślin, oznaki działania niskiej temperatury tj, przemarznięcia.
Zamawiający dopuszcza prawo do dokonywania zmian co do ilości w ramach asortymentu wymienionego w załączniku nr 4.
Wyżej wymienione zmiany mogą być dokonywane w ramach wartości brutto umowy.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
4.5.5.) Wartość części: 43105,24 PLN
Część 5
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Dostawa artykułów spożywczych.Wykonawca gwarantuje w szczególności, że:
1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami
i atestem;
2) dostawy będą odbywały się w godzinach od 6.00 do 13.00 dwa razy w tygodniu:
3)dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia (minimum 30 dni przed upływem terminu ważności) pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu;
4)dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;
5)produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informację istotne ze względu na
ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub
podmiot wprowadzający produkt do obrotu);
6)zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość;
7) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi.
Dla makaronów: produkty które po obróbce termicznej zgodnie z opisem producenta na opakowaniu nie ulegają
rozgotowaniu, nie będą miały obcych posmaków, zapachów pleśni itp., śladów naruszonego opakowania, wgnieceń,
obecności szkodników oraz ich pozostałości. Braku oznaczenia opakowań identyfikującego producenta i dany asortyment.
Zamawiający dopuszcza prawo do dokonywania zmian co do ilości w ramach asortymentu wymienionego w załączniku nr 5.
Wyżej wymienione zmiany mogą być dokonywane w ramach wartości brutto umowy.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.5.) Wartość części: 45581,88 PLN
Część 6
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Dostawa ryb i przetworów rybnych.Wykonawca gwarantuje w szczególności, że:
1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami
i atestem;
2) dostawy będą odbywały się w godzinach od 6.00 do 13.00 dwa razy w tygodniu:
3)dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia (min. 3 miesiące przed upływem terminu ważności)
pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu;
4)dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;
5)produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierający informację istotne ze względu na
ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub
podmiot wprowadzający produkt do obrotu);
6)zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą
w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość;
7) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi.
Dla ryb i przetworów rybnych: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, zazielenienie mięsa, mazista tkanka, ślady
rozmrożenia lub kilkukrotnego zamrażania.
Zamawiający dopuszcza prawo do dokonywania zmian co do ilości w ramach asortymentu wymienionego w załączniku nr 6.
Wyżej wymienione zmiany mogą być dokonywane w ramach wartości brutto umowy.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
4.5.5.) Wartość części: 21019,05 PLN
Część 7
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Dostawa jaj.Wykonawca gwarantuje w szczególności, że:
1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami
i atestem;
2) dostawy będą odbywały się w godzinach od 6.00 do 13.00 dwa razy w tygodniu:
3)dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia (minimum 14 dni przed upływem terminu ważności) pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu;
4)dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;
5)produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierający informację istotne ze względu na
ochronę zdrowia lub życia człowieka ( datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot
wprowadzający produkt do obrotu);
6)zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą
w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość;
7) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi.
Dla jaj: jaja duże - L o gramaturze 63-73 g musza pochodzić od kury domowej, pierwszej grupy jakościowej o normalnym
kształcie. Skorupa czysta, nieuszkodzona, nieumyta, nieoczyszczona. Białko przejrzyste o zwartej jędrnej, galaretowatej
strukturze. Żółtko kuliste, zwarte, jędrne i wypukłe o barwie pomarańczowej. Jajka bez oznak nieprzyjemnego zapachu.
8)Zamawiający ma prawo sprawdzić podczas odbioru przedmiot zamówienia pod względem jakości i ilości produktów.
9) na skorupie winien być kod producenta, składający się z:
- kodu systemu hodowli w zależności od metody chowu:
0 - ekologiczny
1- na wolnym wybiegu
2 - ściółkowy
3 - klatkowy
- kodu Państwa członkowskiego Unii (np. Polska - PL.)
- weterynaryjnego numeru identyfikacyjnego
- kod producenta winien być dobrze widoczny, czytelny i i mieć minimum 2 mm wysokości
Zamawiający dopuszcza prawo do dokonywania zmian co do ilości w ramach asortymentu wymienionego w załączniku nr 8.
Wyżej wymienione zmiany mogą być dokonywane w ramach wartości brutto umowy.
4.5.3.) Główny kod CPV: 03142500-3 - Jaja
4.5.5.) Wartość części: 3093,33 PLN
Część 8
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Dostawa pieczywa i wyrobów piekarniczych.Wykonawca gwarantuje w szczególności, że:
1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami
i atestem;
2) dostawy będą odbywały się w godzinach od 6.00 do 9.00 według potrzeb:
3)dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu;
4)dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;
5)produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierający informację istotne ze względu na
ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub
podmiot wprowadzający produkt do obrotu);
6)zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość;
7) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi.
Pieczywo świeże bez oznak zdeformowania, zagnieceń, uszkodzeń mechanicznych, zabrudzeń, przypaleń.
Bez cech niedopieczenia, grudek mąki i soli oraz zakalca.
Bez posmaku gorzkiego, kwaśnego, zbyt słonego lub niedosolonego.
Bez obecności szkodników oraz ich pozostałości.
Zamawiający dopuszcza prawo do dokonywania zmian co do ilości w ramach asortymentu wymienionego w załączniku nr 9.
Wyżej wymienione zmiany mogą być dokonywane w ramach wartości brutto umowy.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
4.5.5.) Wartość części: 2266,67 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 39575 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 42871,50 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 39575 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Piotr Klimek Mięso Wędliny
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6311787844
7.3.3) Ulica: Hutnicza 24/6
7.3.4) Miejscowość: Gliwice
7.3.5) Kod pocztowy: 44-100
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 39575,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 13620,27 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 14358,99 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 13620,27 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Hurtownia Mrożonek Śnieżynka Renata Idzikowska
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6191002383
7.3.3) Ulica: Ślizów 93
7.3.4) Miejscowość: Syców
7.3.5) Kod pocztowy: 56-500
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
RENATA IDZIKOWSKA Hurtownia Mrożonek "Śnieżynka"
jakie przetargi wygrała firma
RENATA IDZIKOWSKA Hurtownia Mrożonek "Śnieżynka"
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 13620,27 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 15374,06 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 20764,81 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 15374,06 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: SEMI Spółka z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6312296982
7.3.3) Ulica: Generała Władysława Andersa 6a
7.3.4) Miejscowość: Gliwice
7.3.5) Kod pocztowy: 44-100
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 19262,38 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 40378,50 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 43857,98 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 40378,50 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: FHU DAMEX Surmański Damian
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 4980228090
7.3.3) Ulica: Wspólna 12
7.3.4) Miejscowość: Brynek
7.3.5) Kod pocztowy: 42-690
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 40378,50 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31Część 5
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 35408,79 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 47717,89 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 35408,79 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 5)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Produkcji Spożywczej AMBI
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6262786341
7.3.3) Ulica: Składowa 11
7.3.4) Miejscowość: Bytom
7.3.5) Kod pocztowy: 41-902
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M.KARKUT I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 5)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 35408,79 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31Część 6
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 18149,80 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 18406,50 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 18149,80 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 6)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: FHU RED Fish K. Wiśniewski
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6451794318
7.3.3) Ulica: Zagórska 75
7.3.4) Miejscowość: Będzin
7.3.5) Kod pocztowy: 42-500
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA RED FISH KLAUDIUSZ WIŚNIEWSKI
jakie przetargi wygrała firma
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA RED FISH KLAUDIUSZ WIŚNIEWSKI
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 6)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 18149,80 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31Część 7
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 7)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 1989,75 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 3519,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 1989,75 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 7)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Firma Handlowa Laguna
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6261098490
7.3.3) Ulica: Armii Krajowej 31A
7.3.4) Miejscowość: Bytom
7.3.5) Kod pocztowy: 41-909
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
FIRMA HANDLOWA "LAGUNA" BOŻENA KUROWSKA
jakie przetargi wygrała firma
FIRMA HANDLOWA "LAGUNA" BOŻENA KUROWSKA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 7)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 1989,75 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31Część 8
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 8)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 1783,95 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 3119,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 1783,95 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 8)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Piekarnia Cukiernia Mariusz Latusek
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6261044198
7.3.3) Ulica: Józefczaka 16
7.3.4) Miejscowość: Bytom
7.3.5) Kod pocztowy: 41-902
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PIEKARNIA-CUKIERNIA MARIUSZ LATUSEK
jakie przetargi wygrała firma
PIEKARNIA-CUKIERNIA MARIUSZ LATUSEK
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 8)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 1783,95 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31INNE PRZETARGI Z BYTOMIA
- dostawa żywności do SP 26 w Bytomiu w 2025r.
- Dostawa żywności w roku 2025, na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 16 w Bytomiu.
- Dostawa artykułów spożywczych III dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu- Warzywa i owoce świeże, żur, mleko, przetwory mleczne, magii"
- Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 5 w Bytomiu
- Kompleksowe utrzymanie i konserwacja oświetlenia ulicznego, przejść podziemnych i kładek stanowiących własność Gminy Bytom w 2025r.
- "Dostawa aparatów ucieczkowych" dla Spółki Restrukturyzacji Kopalń S.A. Oddział Centralny Zakład Odwadniania Kopalń.
więcej: przetargi w Bytomiu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Przedszkole nr 39 w Gdańsku z podziałem na 7 części"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Przedszkola nr 2 " Plastusiowe Osiedle" w Nowym Tomyślu
- Sukcesywna dostawa płodów rolnych, warzyw i owoców
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ ZESPOŁU SZKOLNO - PRZEDSZKOLNEGO NR 6 WE WROCŁAWIU
- Dostawa żywności do Szkoły Podstawowej w Jedliczu, Samorządowego Przedszkola w Jedliczu i Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Jaszczwi
- Dostawa żywności na potrzeby Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Sieradzu
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.