Ogłoszenie z dnia 2024-01-12
Powiązane ogłoszenia:
- 2023/BZP 00502693/01 - Ogłoszenie z dnia 2023-11-22
- 2023/BZP 00506890/01 - Modyfikacja z dnia 2023-11-22
- 2023/BZP 00508387/01 - Modyfikacja z dnia 2023-11-23
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Piekarach Śląskich
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 1 W PIEKARACH ŚLĄSKICH
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 240431139
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Tarnogórska 40
1.5.2.) Miejscowość: Piekary Śląskie
1.5.3.) Kod pocztowy: 41-945
1.5.4.) Województwo: śląskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL228 - Bytomski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zsp1@piekary.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: piekaryzsp1.edupage.org
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-e63b4091-854e-11ee-9aa3-96d3b44407901.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Piekarach Śląskich2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-e63b4091-854e-11ee-9aa3-96d3b4440790
2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00032851
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2024-01-12
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00502693
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: ZP.1.2023
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 432193,05 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 1:Warzywa i owoce mrożone, ryby przetworzone i konserwowane
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych w asortymencie warzywa i owoce mrożone, ryby przetworzone i konserwowane.
Szczegółowy Opis przedmiotu zamówienia został określony w Formularzu asortymentowo- cenowy (Dodatek 2a do SWZ – w odniesieniu do Części 1) oraz w Projektowanych postanowieniach umowy (Dodatek nr 4 do SWZ) .
2) Wykonawca zobowiązany jest do stosowania cen zaoferowane w formularzach asortymentowo - cenowych przez cały okres trwania Umowy oraz w projektowanych postanowieniach umowy (wzorze umowy).
3) Wykonawca zobowiązany jest do wykonania przedmiotu zamówienia na zasadach i warunkach określonych w Projektowanych postanowieniach umowy (wzorze umowy) (Dodatek nr 4 do SWZ)
4) Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych (na poszczególne części zamówienia) Jeden wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub kilka części max.6 wg . części określonych w Dodatkach nr 2a-2f do SWZ (Formularzu asortymentowo-cenowym).
5) Nie dopuszcza się składania ofert, które nie obejmują wszystkich pozycji w danej części zamówienia. Oferta - w odniesieniu do danej Części, która nie będzie obejmowała wszystkich pozycji Formularza asortymentowo-cenowego (dla danej części zamówienia) podlegać będzie odrzuceniu jako niezgodna z warunkami zamówienia na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 5 ustawy Pzp.
6) Zamawiający opisał przedmiot zamówienia bez wskazania znaków towarowych, patentów lub pochodzenia źródła lub szczególnego procesu, który charakteryzuje produkt lub usługi dostarczane przez konkretnego wykonawcę. Jeżeli wykonawca stwierdzi, że przedmiot zamówienia został opisany w sposób, o którym mowa w art. 99 ust. 5 ustawy, tj.: zostało wskazane pochodzenie (marka, znak towarowy, producent, dostawca) materiałów, a nie podano kryteriów stosowanych w celu oceny równoważności, powinien zwrócić się do Zamawiającego o wskazanie, jakie kryteria będą stosowane w celu oceny równoważności.
Jeżeli w dokumentacji stanowiącej Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia znajdą się odniesienia do norm, ocen technicznych, specyfikacji technicznych i systemów referencji technicznych, o których mowa w art. 101, ust. 1, pkt 2 oraz ust. 3 ustawy Pzp, Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Użycie w dokumentacji danej normy, oceny technicznej, specyfikacji technicznych i systemu referencji technicznych ma jedynie na celu doprecyzowanie poziomu oczekiwań Zamawiającego w stosunku do określonego materiału/urządzenia/produktu
7) Zamawiający zastrzega, że ilość poszczególnych artykułów wymienionych w odpowiednio w Dodatkach nr 2a – 2f (Formularz asortymentowo-cenowy) została wskazana w celu skalkulowania ofertowy, jednakże ilość ta może ulec zmniejszeniu lub zwiększeniu, ze względu na brak możliwości podania dokładnej ilości osób żywionych na dzień wszczęcia postępowania.
8) Dostawy będą wykonywane sukcesywnie wg zamówień składanych przez intendenta szkolnego, a ich wielkość i częstotliwość wynikać będzie z bieżącego zapotrzebowania. Zamówienia składane w terminie do godziny 7.00 następnego dnia po dniu złożeniu przez niego zamówienia (telefonicznie, drogą faksową lub elektroniczną - e-mail) określającego rodzaj oraz ilość produktów.
Częstotliwość dostaw:
• 2 razy w tygodniu.
Dostawa produktów obejmuje również ich rozładunek i wniesienie do miejsc wskazanych przez upoważnionych pracowników Zamawiającego.
9) Warunki realizacji przedmiotu zamówienia zawarte są w Projektowanych postanowieniach umowy stanowiącym Dodatek nr 4 do SWZ.
10) Zamawiający nie zastrzega możliwości ubiegania się o udzielenie zamówienia wyłącznie przez Wykonawców, o których mowa w art. 94 ustawy Pzp, tj. mających status zakładu pracy chronionej, spółdzielnie socjalne oraz innych wykonawców, których głównym celem lub głównym celem działalności ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, jest społeczna i zawodowa integracja osób społecznie marginalizowanych.
11) Zamawiający w opisie przedmiotu zamówienia uwzględnił wymagania w zakresie dostępności dla osób niepełnosprawnych oraz projektowania z przeznaczeniem dla wszystkich użytkowników, o których mowa art. 100 ust. 1 Pzp.
12) Zamawiający w opisie przedmiotu zamówienia nie określił wymagań dotyczących wydajności lub funkcjonalności, o których mowa w art. 101 ust. 1 pkt 1 Pzp.
13) Zamawiający nie żąda od Wykonawcy etykiety oraz nie wskazuje mających zastosowanie wymagań określonej etykiety, o których mowa w art. 104 Pzp.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15331170-9 - Warzywa mrożone
15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane
4.5.5.) Wartość części: 50980,55 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 2: Warzywa i owoce świeże i suszone, rośliny strączkowe1) Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych w asortymencie warzywa i owoce świeże i suszone, rośliny strączkowe.
Szczegółowy Opis przedmiotu zamówienia został określony w Formularzu asortymentowo- cenowy (Dodatek 2b do SWZ – w odniesieniu do Części 2) oraz w Projektowanych postanowieniach umowy (Dodatek nr 4 do SWZ) .
2) Wykonawca zobowiązany jest do stosowania cen zaoferowane w formularzach asortymentowo - cenowych przez cały okres trwania Umowy oraz w projektowanych postanowieniach umowy (wzorze umowy).
3) Wykonawca zobowiązany jest do wykonania przedmiotu zamówienia na zasadach i warunkach określonych w Projektowanych postanowieniach umowy (wzorze umowy) (Dodatek nr 4 do SWZ)
4) Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych (na poszczególne części zamówienia) Jeden wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub kilka części max.6 wg . części określonych w Dodatkach nr 2a-2f do SWZ (Formularzu asortymentowo-cenowym).
5) Nie dopuszcza się składania ofert, które nie obejmują wszystkich pozycji w danej części zamówienia. Oferta - w odniesieniu do danej Części, która nie będzie obejmowała wszystkich pozycji Formularza asortymentowo-cenowego (dla danej części zamówienia) podlegać będzie odrzuceniu jako niezgodna z warunkami zamówienia na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 5 ustawy Pzp.
6) Zamawiający opisał przedmiot zamówienia bez wskazania znaków towarowych, patentów lub pochodzenia źródła lub szczególnego procesu, który charakteryzuje produkt lub usługi dostarczane przez konkretnego wykonawcę. Jeżeli wykonawca stwierdzi, że przedmiot zamówienia został opisany w sposób, o którym mowa w art. 99 ust. 5 ustawy, tj.: zostało wskazane pochodzenie (marka, znak towarowy, producent, dostawca) materiałów, a nie podano kryteriów stosowanych w celu oceny równoważności, powinien zwrócić się do Zamawiającego o wskazanie, jakie kryteria będą stosowane w celu oceny równoważności.
Jeżeli w dokumentacji stanowiącej Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia znajdą się odniesienia do norm, ocen technicznych, specyfikacji technicznych i systemów referencji technicznych, o których mowa w art. 101, ust. 1, pkt 2 oraz ust. 3 ustawy Pzp, Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Użycie w dokumentacji danej normy, oceny technicznej, specyfikacji technicznych i systemu referencji technicznych ma jedynie na celu doprecyzowanie poziomu oczekiwań Zamawiającego w stosunku do określonego materiału/urządzenia/produktu
7) Zamawiający zastrzega, że ilość poszczególnych artykułów wymienionych w odpowiednio w Dodatkach nr 2a – 2f (Formularz asortymentowo-cenowy) została wskazana w celu skalkulowania ofertowy, jednakże ilość ta może ulec zmniejszeniu lub zwiększeniu, ze względu na brak możliwości podania dokładnej ilości osób żywionych na dzień wszczęcia postępowania.
8) Dostawy będą wykonywane sukcesywnie wg zamówień składanych przez intendenta szkolnego, a ich wielkość i częstotliwość wynikać będzie z bieżącego zapotrzebowania. Zamówienia składane w terminie do godziny 7.00 następnego dnia po dniu złożeniu przez niego zamówienia (telefonicznie, drogą faksową lub elektroniczną - e-mail) określającego rodzaj oraz ilość produktów.
Częstotliwość dostaw:
• 2 razy w tygodniu
Dostawa produktów obejmuje również ich rozładunek i wniesienie do miejsc wskazanych przez upoważnionych pracowników Zamawiającego.
9) Warunki realizacji przedmiotu zamówienia zawarte są w Projektowanych postanowieniach umowy stanowiącym Dodatek nr 4 do SWZ.
10) Zamawiający nie zastrzega możliwości ubiegania się o udzielenie zamówienia wyłącznie przez Wykonawców, o których mowa w art. 94 ustawy Pzp, tj. mających status zakładu pracy chronionej, spółdzielnie socjalne oraz innych wykonawców, których głównym celem lub głównym celem działalności ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, jest społeczna i zawodowa integracja osób społecznie marginalizowanych.
11) Zamawiający w opisie przedmiotu zamówienia uwzględnił wymagania w zakresie dostępności dla osób niepełnosprawnych oraz projektowania z przeznaczeniem dla wszystkich użytkowników, o których mowa art. 100 ust. 1 Pzp.
12) Zamawiający w opisie przedmiotu zamówienia nie określił wymagań dotyczących wydajności lub funkcjonalności, o których mowa w art. 101 ust. 1 pkt 1 Pzp.
13) Zamawiający nie żąda od Wykonawcy etykiety oraz nie wskazuje mających zastosowanie wymagań określonej etykiety, o których mowa w art. 104 Pzp.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy
4.5.5.) Wartość części: 54202,30 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 3: Artykuły spożywcze, jaja1) Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych w asortymencie artykuły spożywcze oraz jaja.
Szczegółowy Opis przedmiotu zamówienia został określony w Formularzu asortymentowo- cenowy (Dodatek 2c do SWZ – w odniesieniu do Części 3) oraz w Projektowanych postanowieniach umowy (Dodatek nr 4 do SWZ) .
2) Wykonawca zobowiązany jest do stosowania cen zaoferowane w formularzach asortymentowo - cenowych przez cały okres trwania Umowy oraz w projektowanych postanowieniach umowy (wzorze umowy).
3) Wykonawca zobowiązany jest do wykonania przedmiotu zamówienia na zasadach i warunkach określonych w Projektowanych postanowieniach umowy (wzorze umowy) (Dodatek nr 4 do SWZ)
4) Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych (na poszczególne części zamówienia) Jeden wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub kilka części max.6 wg . części określonych w Dodatkach nr 2a-2f do SWZ (Formularzu asortymentowo-cenowym).
5) Nie dopuszcza się składania ofert, które nie obejmują wszystkich pozycji w danej części zamówienia. Oferta - w odniesieniu do danej Części, która nie będzie obejmowała wszystkich pozycji Formularza asortymentowo-cenowego (dla danej części zamówienia) podlegać będzie odrzuceniu jako niezgodna z warunkami zamówienia na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 5 ustawy Pzp.
6) Zamawiający opisał przedmiot zamówienia bez wskazania znaków towarowych, patentów lub pochodzenia źródła lub szczególnego procesu, który charakteryzuje produkt lub usługi dostarczane przez konkretnego wykonawcę. Jeżeli wykonawca stwierdzi, że przedmiot zamówienia został opisany w sposób, o którym mowa w art. 99 ust. 5 ustawy, tj.: zostało wskazane pochodzenie (marka, znak towarowy, producent, dostawca) materiałów, a nie podano kryteriów stosowanych w celu oceny równoważności, powinien zwrócić się do Zamawiającego o wskazanie, jakie kryteria będą stosowane w celu oceny równoważności.
Jeżeli w dokumentacji stanowiącej Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia znajdą się odniesienia do norm, ocen technicznych, specyfikacji technicznych i systemów referencji technicznych, o których mowa w art. 101, ust. 1, pkt 2 oraz ust. 3 ustawy Pzp, Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Użycie w dokumentacji danej normy, oceny technicznej, specyfikacji technicznych i systemu referencji technicznych ma jedynie na celu doprecyzowanie poziomu oczekiwań Zamawiającego w stosunku do określonego materiału/urządzenia/produktu
7) Zamawiający zastrzega, że ilość poszczególnych artykułów wymienionych w odpowiednio w Dodatkach nr 2a – 2f (Formularz asortymentowo-cenowy) została wskazana w celu skalkulowania ofertowy, jednakże ilość ta może ulec zmniejszeniu lub zwiększeniu, ze względu na brak możliwości podania dokładnej ilości osób żywionych na dzień wszczęcia postępowania.
8) Dostawy będą wykonywane sukcesywnie wg zamówień składanych przez intendenta szkolnego, a ich wielkość i częstotliwość wynikać będzie z bieżącego zapotrzebowania. Zamówienia składane w terminie do godziny 7.00 następnego dnia po dniu złożeniu przez niego zamówienia (telefonicznie, drogą faksową lub elektroniczną - e-mail) określającego rodzaj oraz ilość produktów.
Częstotliwość dostaw:
• 2 razy w tygodniu.
Dostawa produktów obejmuje również ich rozładunek i wniesienie do miejsc wskazanych przez upoważnionych pracowników Zamawiającego.
9) Warunki realizacji przedmiotu zamówienia zawarte są w Projektowanych postanowieniach umowy stanowiącym Dodatek nr 4 do SWZ.
10) Zamawiający nie zastrzega możliwości ubiegania się o udzielenie zamówienia wyłącznie przez Wykonawców, o których mowa w art. 94 ustawy Pzp, tj. mających status zakładu pracy chronionej, spółdzielnie socjalne oraz innych wykonawców, których głównym celem lub głównym celem działalności ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, jest społeczna i zawodowa integracja osób społecznie marginalizowanych.
11) Zamawiający w opisie przedmiotu zamówienia uwzględnił wymagania w zakresie dostępności dla osób niepełnosprawnych oraz projektowania z przeznaczeniem dla wszystkich użytkowników, o których mowa art. 100 ust. 1 Pzp.
12) Zamawiający w opisie przedmiotu zamówienia nie określił wymagań dotyczących wydajności lub funkcjonalności, o których mowa w art. 101 ust. 1 pkt 1 Pzp.
13) Zamawiający nie żąda od Wykonawcy etykiety oraz nie wskazuje mających zastosowanie wymagań określonej etykiety, o których mowa w art. 104 Pzp.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15400000-2 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne
03142500-3 - Jaja
15600000-4 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych
15981000-8 - Wody mineralne
4.5.5.) Wartość części: 112363,10 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 4: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie1) Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych w asortymencie pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie.
Szczegółowy Opis przedmiotu zamówienia został określony w Formularzu asortymentowo- cenowy (Dodatek 2d do SWZ – w odniesieniu do Części 4) oraz w Projektowanych postanowieniach umowy (Dodatek nr 4 do SWZ) .
2) Wykonawca zobowiązany jest do stosowania cen zaoferowane w formularzach asortymentowo - cenowych przez cały okres trwania Umowy oraz w projektowanych postanowieniach umowy (wzorze umowy).
3) Wykonawca zobowiązany jest do wykonania przedmiotu zamówienia na zasadach i warunkach określonych w Projektowanych postanowieniach umowy (wzorze umowy) (Dodatek nr 4 do SWZ)
4) Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych (na poszczególne części zamówienia) Jeden wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub kilka części max.6 wg . części określonych w Dodatkach nr 2a-2f do SWZ (Formularzu asortymentowo-cenowym).
5) Nie dopuszcza się składania ofert, które nie obejmują wszystkich pozycji w danej części zamówienia. Oferta - w odniesieniu do danej Części, która nie będzie obejmowała wszystkich pozycji Formularza asortymentowo-cenowego (dla danej części zamówienia) podlegać będzie odrzuceniu jako niezgodna z warunkami zamówienia na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 5 ustawy Pzp.
6) Zamawiający opisał przedmiot zamówienia bez wskazania znaków towarowych, patentów lub pochodzenia źródła lub szczególnego procesu, który charakteryzuje produkt lub usługi dostarczane przez konkretnego wykonawcę. Jeżeli wykonawca stwierdzi, że przedmiot zamówienia został opisany w sposób, o którym mowa w art. 99 ust. 5 ustawy, tj.: zostało wskazane pochodzenie (marka, znak towarowy, producent, dostawca) materiałów, a nie podano kryteriów stosowanych w celu oceny równoważności, powinien zwrócić się do Zamawiającego o wskazanie, jakie kryteria będą stosowane w celu oceny równoważności.
Jeżeli w dokumentacji stanowiącej Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia znajdą się odniesienia do norm, ocen technicznych, specyfikacji technicznych i systemów referencji technicznych, o których mowa w art. 101, ust. 1, pkt 2 oraz ust. 3 ustawy Pzp, Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Użycie w dokumentacji danej normy, oceny technicznej, specyfikacji technicznych i systemu referencji technicznych ma jedynie na celu doprecyzowanie poziomu oczekiwań Zamawiającego w stosunku do określonego materiału/urządzenia/produktu
7) Zamawiający zastrzega, że ilość poszczególnych artykułów wymienionych w odpowiednio w Dodatkach nr 2a – 2f (Formularz asortymentowo-cenowy) została wskazana w celu skalkulowania ofertowy, jednakże ilość ta może ulec zmniejszeniu lub zwiększeniu, ze względu na brak możliwości podania dokładnej ilości osób żywionych na dzień wszczęcia postępowania.
8) Dostawy będą wykonywane sukcesywnie wg zamówień składanych przez intendenta szkolnego, a ich wielkość i częstotliwość wynikać będzie z bieżącego zapotrzebowania. Zamówienia składane w terminie do godziny 7.00 następnego dnia po dniu złożeniu przez niego zamówienia (telefonicznie, drogą faksową lub elektroniczną - e-mail) określającego rodzaj oraz ilość produktów.
Częstotliwość dostaw:
• Codziennie
Dostawa produktów obejmuje również ich rozładunek i wniesienie do miejsc wskazanych przez upoważnionych pracowników Zamawiającego.
9) Warunki realizacji przedmiotu zamówienia zawarte są w Projektowanych postanowieniach umowy stanowiącym Dodatek nr 4 do SWZ.
10) Zamawiający nie zastrzega możliwości ubiegania się o udzielenie zamówienia wyłącznie przez Wykonawców, o których mowa w art. 94 ustawy Pzp, tj. mających status zakładu pracy chronionej, spółdzielnie socjalne oraz innych wykonawców, których głównym celem lub głównym celem działalności ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, jest społeczna i zawodowa integracja osób społecznie marginalizowanych.
11) Zamawiający w opisie przedmiotu zamówienia uwzględnił wymagania w zakresie dostępności dla osób niepełnosprawnych oraz projektowania z przeznaczeniem dla wszystkich użytkowników, o których mowa art. 100 ust. 1 Pzp.
12) Zamawiający w opisie przedmiotu zamówienia nie określił wymagań dotyczących wydajności lub funkcjonalności, o których mowa w art. 101 ust. 1 pkt 1 Pzp.
13) Zamawiający nie żąda od Wykonawcy etykiety oraz nie wskazuje mających zastosowanie wymagań określonej etykiety, o których mowa w art. 104 Pzp.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
4.5.5.) Wartość części: 59483,00 PLN
Część 5
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 5: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne1) Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych w asortymencie produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.
Szczegółowy Opis przedmiotu zamówienia został określony w Formularzu asortymentowo- cenowy (Dodatek 2e do SWZ – w odniesieniu do Części 5) oraz w Projektowanych postanowieniach umowy (Dodatek nr 4 do SWZ) .
2) Wykonawca zobowiązany jest do stosowania cen zaoferowane w formularzach asortymentowo - cenowych przez cały okres trwania Umowy oraz w projektowanych postanowieniach umowy (wzorze umowy).
3) Wykonawca zobowiązany jest do wykonania przedmiotu zamówienia na zasadach i warunkach określonych w Projektowanych postanowieniach umowy (wzorze umowy) (Dodatek nr 4 do SWZ)
4) Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych (na poszczególne części zamówienia) Jeden wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub kilka części max.6 wg . części określonych w Dodatkach nr 2a-2f do SWZ (Formularzu asortymentowo-cenowym).
5) Nie dopuszcza się składania ofert, które nie obejmują wszystkich pozycji w danej części zamówienia. Oferta - w odniesieniu do danej Części, która nie będzie obejmowała wszystkich pozycji Formularza asortymentowo-cenowego (dla danej części zamówienia) podlegać będzie odrzuceniu jako niezgodna z warunkami zamówienia na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 5 ustawy Pzp.
6) Zamawiający opisał przedmiot zamówienia bez wskazania znaków towarowych, patentów lub pochodzenia źródła lub szczególnego procesu, który charakteryzuje produkt lub usługi dostarczane przez konkretnego wykonawcę. Jeżeli wykonawca stwierdzi, że przedmiot zamówienia został opisany w sposób, o którym mowa w art. 99 ust. 5 ustawy, tj.: zostało wskazane pochodzenie (marka, znak towarowy, producent, dostawca) materiałów, a nie podano kryteriów stosowanych w celu oceny równoważności, powinien zwrócić się do Zamawiającego o wskazanie, jakie kryteria będą stosowane w celu oceny równoważności.
Jeżeli w dokumentacji stanowiącej Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia znajdą się odniesienia do norm, ocen technicznych, specyfikacji technicznych i systemów referencji technicznych, o których mowa w art. 101, ust. 1, pkt 2 oraz ust. 3 ustawy Pzp, Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Użycie w dokumentacji danej normy, oceny technicznej, specyfikacji technicznych i systemu referencji technicznych ma jedynie na celu doprecyzowanie poziomu oczekiwań Zamawiającego w stosunku do określonego materiału/urządzenia/produktu
7) Zamawiający zastrzega, że ilość poszczególnych artykułów wymienionych w odpowiednio w Dodatkach nr 2a – 2f (Formularz asortymentowo-cenowy) została wskazana w celu skalkulowania ofertowy, jednakże ilość ta może ulec zmniejszeniu lub zwiększeniu, ze względu na brak możliwości podania dokładnej ilości osób żywionych na dzień wszczęcia postępowania.
8) Dostawy będą wykonywane sukcesywnie wg zamówień składanych przez intendenta szkolnego, a ich wielkość i częstotliwość wynikać będzie z bieżącego zapotrzebowania. Zamówienia składane w terminie do godziny 7.00 następnego dnia po dniu złożeniu przez niego zamówienia (telefonicznie, drogą faksową lub elektroniczną - e-mail) określającego rodzaj oraz ilość produktów.
Częstotliwość dostaw:
• 2 razy w tygodniu
Dostawa produktów obejmuje również ich rozładunek i wniesienie do miejsc wskazanych przez upoważnionych pracowników Zamawiającego.
9) Warunki realizacji przedmiotu zamówienia zawarte są w Projektowanych postanowieniach umowy stanowiącym Dodatek nr 4 do SWZ.
10) Zamawiający nie zastrzega możliwości ubiegania się o udzielenie zamówienia wyłącznie przez Wykonawców, o których mowa w art. 94 ustawy Pzp, tj. mających status zakładu pracy chronionej, spółdzielnie socjalne oraz innych wykonawców, których głównym celem lub głównym celem działalności ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, jest społeczna i zawodowa integracja osób społecznie marginalizowanych.
11) Zamawiający w opisie przedmiotu zamówienia uwzględnił wymagania w zakresie dostępności dla osób niepełnosprawnych oraz projektowania z przeznaczeniem dla wszystkich użytkowników, o których mowa art. 100 ust. 1 Pzp.
12) Zamawiający w opisie przedmiotu zamówienia nie określił wymagań dotyczących wydajności lub funkcjonalności, o których mowa w art. 101 ust. 1 pkt 1 Pzp.
13) Zamawiający nie żąda od Wykonawcy etykiety oraz nie wskazuje mających zastosowanie wymagań określonej etykiety, o których mowa w art. 104 Pzp.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
4.5.5.) Wartość części: 80376,80 PLN
Część 6
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 6: Mleko i produkty mleczarskie1) Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych w asortymencie mleko i produkty mleczarskie.
Szczegółowy Opis przedmiotu zamówienia został określony w Formularzu asortymentowo- cenowy (Dodatek 2f do SWZ – w odniesieniu do Części 6) oraz w Projektowanych postanowieniach umowy (Dodatek nr 4 do SWZ) .
2) Wykonawca zobowiązany jest do stosowania cen zaoferowane w formularzach asortymentowo - cenowych przez cały okres trwania Umowy oraz w projektowanych postanowieniach umowy (wzorze umowy).
3) Wykonawca zobowiązany jest do wykonania przedmiotu zamówienia na zasadach i warunkach określonych w Projektowanych postanowieniach umowy (wzorze umowy) (Dodatek nr 4 do SWZ)
4) Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych (na poszczególne części zamówienia) Jeden wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub kilka części max.6 wg . części określonych w Dodatkach nr 2a-2f do SWZ (Formularzu asortymentowo-cenowym).
5) Nie dopuszcza się składania ofert, które nie obejmują wszystkich pozycji w danej części zamówienia. Oferta - w odniesieniu do danej Części, która nie będzie obejmowała wszystkich pozycji Formularza asortymentowo-cenowego (dla danej części zamówienia) podlegać będzie odrzuceniu jako niezgodna z warunkami zamówienia na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 5 ustawy Pzp.
6) Zamawiający opisał przedmiot zamówienia bez wskazania znaków towarowych, patentów lub pochodzenia źródła lub szczególnego procesu, który charakteryzuje produkt lub usługi dostarczane przez konkretnego wykonawcę. Jeżeli wykonawca stwierdzi, że przedmiot zamówienia został opisany w sposób, o którym mowa w art. 99 ust. 5 ustawy, tj.: zostało wskazane pochodzenie (marka, znak towarowy, producent, dostawca) materiałów, a nie podano kryteriów stosowanych w celu oceny równoważności, powinien zwrócić się do Zamawiającego o wskazanie, jakie kryteria będą stosowane w celu oceny równoważności.
Jeżeli w dokumentacji stanowiącej Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia znajdą się odniesienia do norm, ocen technicznych, specyfikacji technicznych i systemów referencji technicznych, o których mowa w art. 101, ust. 1, pkt 2 oraz ust. 3 ustawy Pzp, Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Użycie w dokumentacji danej normy, oceny technicznej, specyfikacji technicznych i systemu referencji technicznych ma jedynie na celu doprecyzowanie poziomu oczekiwań Zamawiającego w stosunku do określonego materiału/urządzenia/produktu
7) Zamawiający zastrzega, że ilość poszczególnych artykułów wymienionych w odpowiednio w Dodatkach nr 2a – 2f (Formularz asortymentowo-cenowy) została wskazana w celu skalkulowania ofertowy, jednakże ilość ta może ulec zmniejszeniu lub zwiększeniu, ze względu na brak możliwości podania dokładnej ilości osób żywionych na dzień wszczęcia postępowania.
8) Dostawy będą wykonywane sukcesywnie wg zamówień składanych przez intendenta szkolnego, a ich wielkość i częstotliwość wynikać będzie z bieżącego zapotrzebowania. Zamówienia składane w terminie do godziny 7.00 następnego dnia po dniu złożeniu przez niego zamówienia (telefonicznie, drogą faksową lub elektroniczną - e-mail) określającego rodzaj oraz ilość produktów.
Częstotliwość dostaw:
• Codziennie.
Dostawa produktów obejmuje również ich rozładunek i wniesienie do miejsc wskazanych przez upoważnionych pracowników Zamawiającego.
9) Warunki realizacji przedmiotu zamówienia zawarte są w Projektowanych postanowieniach umowy stanowiącym Dodatek nr 4 do SWZ.
10) Zamawiający nie zastrzega możliwości ubiegania się o udzielenie zamówienia wyłącznie przez Wykonawców, o których mowa w art. 94 ustawy Pzp, tj. mających status zakładu pracy chronionej, spółdzielnie socjalne oraz innych wykonawców, których głównym celem lub głównym celem działalności ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, jest społeczna i zawodowa integracja osób społecznie marginalizowanych.
11) Zamawiający w opisie przedmiotu zamówienia uwzględnił wymagania w zakresie dostępności dla osób niepełnosprawnych oraz projektowania z przeznaczeniem dla wszystkich użytkowników, o których mowa art. 100 ust. 1 Pzp.
12) Zamawiający w opisie przedmiotu zamówienia nie określił wymagań dotyczących wydajności lub funkcjonalności, o których mowa w art. 101 ust. 1 pkt 1 Pzp.
13) Zamawiający nie żąda od Wykonawcy etykiety oraz nie wskazuje mających zastosowanie wymagań określonej etykiety, o których mowa w art. 104 Pzp.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15500000-3 - Produkty mleczarskie
15511000-3 - Mleko
4.5.5.) Wartość części: 74787,30 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 51720,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 54500,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 51720,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: AB FROST Sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8272304155
7.3.3) Ulica: Spółdzielcza 3
7.3.4) Miejscowość: Brzeźno
7.3.5) Kod pocztowy: 98-275
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-21
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 51720,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-01 do 2024-12-31Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 54500,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 66005,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 54500,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: F.H.U „DAMEX” SURMAŃSKI DAMIAN
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 4980228090
7.3.3) Ulica: WSPÓLNA 12
7.3.4) Miejscowość: BRYNEK
7.3.5) Kod pocztowy: 42-690
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-28
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 54500,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-01 do 2024-12-31Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 84591,50 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 94415,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 84591,50 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Katarzyna Nolewajka Sklep Ogólnospożywczy
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 4980089814
7.3.3) Ulica: Wyszyńskiego 28
7.3.4) Miejscowość: Piekary Śląskie
7.3.5) Kod pocztowy: 41-940
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
KATARZYNA NOLEWAJKA "SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY"
jakie przetargi wygrała firma
KATARZYNA NOLEWAJKA "SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY"
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-28
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 84591,50 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-01 do 2024-12-31Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 48133,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 64760,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 48133,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PIEKARNIA-CUKIERNIA MARIUSZ LATUSEK
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6261044198
7.3.3) Ulica: Józefowska 16
7.3.4) Miejscowość: Bytom
7.3.5) Kod pocztowy: 41-902
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PIEKARNIA-CUKIERNIA MARIUSZ LATUSEK
jakie przetargi wygrała firma
PIEKARNIA-CUKIERNIA MARIUSZ LATUSEK
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-28
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 48133,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-01 do 2024-12-31Część 5
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 78435,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 89184,10 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 78435,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 5)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Tak
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia (dotyczy pełnomocnika, o którym mowa w art. 58 ust. 2 ustawy): PPHU ZAKŁAD MASARSKI STANISŁAW OŚLIŹLOK
Nazwy (firmy) pozostałych wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia: PPHU ZAKŁAD MASARSKI HENRYKA OŚLIŹLOK
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6472173248
7.3.3) Ulica: Powstańców Śląskich 24
7.3.4) Miejscowość: Skrzyszów
7.3.5) Kod pocztowy: 44-348
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 5)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-21
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 78435,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-01 do 2024-12-31Część 6
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 58324,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 61137,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 58324,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 6)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: LENART MARCIN SKLEP SPOŻYWCZY I PRZEMYSŁOWY
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 4980083421
7.3.3) Ulica: gen. Stanisława Maczka OBOK NR 10
7.3.4) Miejscowość: Piekary Śląskie
7.3.5) Kod pocztowy: 41-943
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
LENART MARCIN SKLEP SPOŻYWCZY I PRZEMYSŁOWY
jakie przetargi wygrała firma
LENART MARCIN SKLEP SPOŻYWCZY I PRZEMYSŁOWY
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 6)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-21
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 58324,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-01 do 2024-12-31SEKCJA IX INFORMACJE DODATKOWE
Pełna nazwa Wykonawcy, któremu udzielono zamówienia w odniesieniu do Części 5:
PPHU Zakład Masarski s.c. Stanisław, Henryka Ośliźlok
INNE PRZETARGI Z PIEKAR ŚLĄSKICH
- "Zagospodarowanie odpadów komunalnych pochodzących z terenu Gminy Piekary Śląskie w 2025 r."
- Dostawa leków
- Sukcesywne dostawy środków czystości
więcej: przetargi w Piekarach Śląskich »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy produktów mleczarskich
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 2 w Głownie - 2025"
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 3 w Głownie na 2025 rok
- Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 9 w Bytomiu
- SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO PUBLICZNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ W WARLUBIU W 2025 ROKU
- Dostawy artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Legnicy w 2025 r.
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.