Og³oszenie z dnia 2023-01-16
Powi±zane og³oszenia:
- 2022/BZP 00488268/01 - Og³oszenie z dnia 2022-12-09
Og³oszenie o wyniku postêpowania
Dostawy
Dostawy ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych i pieczywa dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" we W³oc³awku
SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY
1.1.) Rola zamawiaj±cego
Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: MIEJSKA JAD£ODAJNIA "U ¦WIÊTEGO ANTONIEGO"
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 340833633
1.5) Adres zamawiaj±cego
1.5.1.) Ulica: ul. ¦wiêtego Antoniego 11
1.5.2.) Miejscowo¶æ: W³oc³awek
1.5.3.) Kod pocztowy: 87-800
1.5.4.) Województwo: kujawsko-pomorskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL619 - W³oc³awski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: biuro@jadlodajniawloclawek.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: http://bip.jadlodajniawloclawek.pl/
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania:
https://miniportal.uzp.gov.pl/1.7.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka bud¿etowa
1.8.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Ochrona socjalna
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Og³oszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawy ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych i pieczywa dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" we W³oc³awku2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-63e23c7b-77aa-11ed-94da-6ae0fe5e7159
2.5.) Numer og³oszenia: 2023/BZP 00033271
2.6.) Wersja og³oszenia: 01
2.7.) Data og³oszenia: 2023-01-16
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak
2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2022/BZP 00028115/11/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:
1.2.14 Dostawy ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych i pieczywa
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa by³o poprzedzone og³oszeniem o zamówieniu/og³oszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer og³oszenia: 2022/BZP 00488268
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn± Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: MJ.AZ.2420-18/2022
4.2.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Nie
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Czê¶æ 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Czê¶æ I zamówienia (ró¿ne produkty):Ze wzglêdu na ograniczon± pojemno¶æ pola tekstowego dok³adny opis przedmiotu zamówienia na czê¶æ I zawiera SWZ.
2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej.
3. Wykonawca zapewnia transport ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych i pieczywa do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku.
4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno – epidemiologiczne.
5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni „U ¦wiêtego Antoniego” przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku.
6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o:
• dla czê¶ci I zamówienia - minus 25 % ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia,
7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z dwudniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00.
8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego nie czê¶ciej ni¿ jeden raz w tygodniu ka¿dorazowo od godziny 7:00 do godziny 10:00.
W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji.
9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego.
Zamawiaj±cy do³o¿y³ wszelkich starañ, a by w opisie przedmiotu zamówienia nie znalaz³a siê ¿adna nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu. Je¿eli w dokumentach zamówienia, wskazana jest nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu, ma ona wy³±cznie charakter informacyjny.
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15800000-6 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15830000-5 - Cukier i produkty pokrewne
15851100-9 - Makaron niegotowany
15860000-4 - Kawa, herbata i podobne produkty
15870000-7 - Przyprawy i przyprawy korzenne
15871110-8 - Ocet lub produkty równowa¿ne
15871250-1 - Musztarda
15871270-7 - Mieszanki przypraw
15871273-8 - Majonez
15872000-1 - Zio³a i przyprawy korzenne
15872400-5 - Sól
15600000-4 - Produkty przemia³u ziarna, skrobi i produktów skrobiowych
15612100-2 - M±ka pszenna
15400000-2 - Oleje i t³uszcze zwierzêce lub ro¶linne
15411200-4 - Olej spo¿ywczy
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 202919,25 PLN
Czê¶æ 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Czê¶æ II zamówienia (jaja):a) Jaja kurze – ca³e, klasa A, minimalna waga jajka 63 g; jednostka miary: sztuka, ilo¶æ: 18000 sztuk.
2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej.
3. Wykonawca zapewnia transport ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych i pieczywa do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku.
4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno – epidemiologiczne.
5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni „U ¦wiêtego Antoniego” przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku.
6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o minus 25 % ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia,
7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z dwudniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00.
8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego nie czê¶ciej ni¿ dwa razy w tygodniu ka¿dorazowo od godziny 7:00 do godziny 9:00,
W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji.
9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego.
Zamawiaj±cy do³o¿y³ wszelkich starañ, a by w opisie przedmiotu zamówienia nie znalaz³a siê ¿adna nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu. Je¿eli w dokumentach zamówienia, wskazana jest nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu, ma ona wy³±cznie charakter informacyjny.
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 03142500-3 - Jaja
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
03142500-3 - Jaja
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 39150,00 PLN
Czê¶æ 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Czê¶æ III zamówienia (warzywa przetworzone):a) Mus jab³kowy (jab³ka kostka z cynamonem) - zawarto¶æ jab³ka minimum 91%, w opakowaniu szklanym lub plastikowym, od 0,5 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 180 kilogramów,
b) Szczaw konserwowy (li¶cie bez ³odyg) - w opakowaniu szklanym, foliowym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,8 kg do 3 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 200 kilogramów,
c) Ogórki konserwowe - w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 3 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 500 kilogramów,
d) Groszek konserwowy - w opakowaniu metalowym lub szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,4 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 70 kilogramów,
e) Groszek konserwowy - w opakowaniu metalowym lub szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,5 kg do 3 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), jednostka miary: 150 kilogramów,
f) Papryka konserwowa - w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,3 kg do 2 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 150 kilogramów,
g) Kukurydza konserwowa - w opakowaniu metalowym (puszka), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 70 kilogramów,
h) Koncentrat pomidorowy 30 % - w opakowaniu szklanym lub metalowym, od 0,5 kg do 1 kg, o warto¶ci energetycznej minimum 90 kcal/100 g; o minimalnej warto¶ci od¿ywczej: bia³ko 5 g/100 g, wêglowodany 1,5g/100 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 550 kilogramów,
i) Sa³atka z pomidora zielonego - w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 150 kilogramów,
j) Sa³atka wielowarzywna - w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 150 kilogramów,
k) Ananas - plastry w syropie, w opakowaniu metalowym (puszka), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 110 kilogramów,
l) Brzoskwinie - po³ówki w syropie, w opakowaniu metalowym (puszka), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 110 kilogramów,
m) Oliwki czarne - drylowane, w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 10 kilogramów,
n) Oliwki zielone – drylowane, w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 5 kilogramów,
o) Pieczarki marynowane - w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 20 kilogramów,
p) Fasola czerwona konserwowa – w opakowaniu metalowym lub szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,4 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 10 kilogramów,
q) Cieciorka (ciecierzyca) – produkt otrzymany z nasion cieciorki, w zalewie konserwuj±cej z wody i soli, nasiona luzem, ca³e nieuszkodzone. Zalewa barwy jasnej, mêtna. Wygl±d nasiona: ca³e, nieuszkodzone, o wyrównanej wielko¶ci, odcieñ jasny. Opakowanie metalowe lub szklane, masa po ods±czeniu deklarowana przez producenta nie wiêcej ni¿ 500 g z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 100 kilogramów,
r) Ketchup – w opakowaniu szklanym lub plastikowym, masa produktu netto opakowania od 0,2 kg do 1 kg. Sos pomidorowy o zawarto¶ci pomidorów minimum 140 g na 100 g gotowego produktu, o smaku ³agodnym, barwie ciemnoczerwonej, stosowany do potraw miêsnych, kanapek, pizzy, frytek, itp., produkt pasteryzowany, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 50 kilogramów,
s) Koncentrat barszczu czerwonego – zagêszczony sok z buraków æwik³owych min.50 %, w p³ynie. W opakowaniu szklanym lub plastikowym do 1 l z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 40 litrów
t) Pomidory w puszce - ca³e lub krojone w opakowaniu metalowym lub szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,4 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilo¶æ produktu netto po odcieku), ilo¶æ: 100 kilogramów.
2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej.
3. Wykonawca zapewnia transport ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych i pieczywa do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku.
4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno – epidemiologiczne.
5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni „U ¦wiêtego Antoniego” przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku.
6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o minus 25 % ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia,
7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z dwudniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 1300.
8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego nie czê¶ciej ni¿ jeden raz w tygodniu ka¿dorazowo od godziny 7:00 do godziny 10:00,
W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji.
9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego.
Zamawiaj±cy do³o¿y³ wszelkich starañ, a by w opisie przedmiotu zamówienia nie znalaz³a siê ¿adna nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu. Je¿eli w dokumentach zamówienia, wskazana jest nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu, ma ona wy³±cznie charakter informacyjny.
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa
15331000-7 - Warzywa przetworzone
15331110-1 - Przetworzone warzywa korzeniowe
15331136-9 - Papryki przetworzone
15331400-1 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane
15331425-2 - Przecier pomidorowy
15331428-3 - Sos pomidorowy
15331450-6 - Oliwki przetworzone
15331460-9 - Warzywa puszkowane
15331462-3 - Groch puszkowany
15331470-2 - Kukurydza s³odka
15331500-2 - Warzywa konserwowane w occie
15332400-8 - Owoce konserwowane
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 83313,13 PLN
Czê¶æ 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Czê¶æ IV zamówienia (pieczywo):a) Chleb pszenno – ¿ytni – ¶wie¿y, tj. wypiekany nie wcze¶niej ni¿ dwana¶cie godzin przed dostaw±, krojony, w opakowaniu foliowym od 500 g do 600 g, (minimalna ilo¶æ kromek w bochenku 22 szt.); jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 5.400 kilogramów,
b) Bu³ka pszenna - ¶wie¿a, okr±g³a 50 g; jednostka miary: sztuka, ilo¶æ: 16.500 sztuk,
c) Bu³ka pszenno-¿ytnia z ziarnami- ¶wie¿a, okr±g³a 50 g; jednostka miary: sztuka, ilo¶æ: 11.500 sztuk,
d) Bu³ka pszenna - ¶wie¿a, okr±g³a 90 g; jednostka miary: sztuka, ilo¶æ: 600 sztuk,
e) Bu³ka tarta pszenna - w opakowaniu od 0,5 kg do 5 kg; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 900 kilogramów.
2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej.
3. Wykonawca zapewnia transport ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych i pieczywa do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku.
4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno – epidemiologiczne.
5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni „U ¦wiêtego Antoniego” przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku.
6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o minus 25 % ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia,
7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z dwudniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00.
8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego nie czê¶ciej ni¿ sze¶æ razy w tygodniu ka¿dorazowo od godziny 7:00 do godziny 7:30.
W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji.
9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego.
Zamawiaj±cy do³o¿y³ wszelkich starañ, a by w opisie przedmiotu zamówienia nie znalaz³a siê ¿adna nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu. Je¿eli w dokumentach zamówienia, wskazana jest nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu, ma ona wy³±cznie charakter informacyjny.
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15800000-6 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15811000-6 - Pieczywo
15811100-7 - Chleb
15811400-0 - Bu³eczki
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 137767,50 PLN
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA
Czê¶æ 1
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 1)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 68281,93 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 71363,90 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 68281,93 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla czê¶ci 1)
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Przedsiêbiorstwo Produkcyjno - Handlwoe "POLARIS" Ma³gorzata Gruszczyñska
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6181002068
7.3.3) Ulica: ¯o³nierska
7.3.4) Miejscowo¶æ: Kalisz
7.3.5) Kod pocztowy: 62-800
7.3.6.) Województwo: wielkopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla czê¶ci 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-12
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 68281,93 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesi±ce
Czê¶æ 2
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 2)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 13320,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 17820,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 13320,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla czê¶ci 2)
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiêbiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: ZIELONA PUSZCZA Wi¶niewski Rados³aw
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8791621747
7.3.3) Ulica: ul. Rzemieslnicza 6
7.3.4) Miejscowo¶æ: Lubicz Górny, Lubicz
7.3.5) Kod pocztowy: 87-162
7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZIELONA PUSZCZA WI¦NIEWSKI RADOS£AW
jakie przetargi wygra³a firma
ZIELONA PUSZCZA WI¦NIEWSKI RADOS£AW
SEKCJA VIII UMOWA (dla czê¶ci 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-12
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 13320,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesi±ce
Czê¶æ 3
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 3)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 31287,80 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 31287,80 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 31287,80 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla czê¶ci 3)
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: Ma³y przedsiêbiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Przedsiêbiorstwo Produkcyjno - Handlowe "POLARIS" Ma³gorzata Gruszczyñska
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6181002068
7.3.3) Ulica: ul. ¯o³nierska 20a
7.3.4) Miejscowo¶æ: Kalisz
7.3.5) Kod pocztowy: 62-800
7.3.6.) Województwo: wielkopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla czê¶ci 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-12
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 31287,80 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesi±ce
Czê¶æ 4
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 4)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 43964,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 64095,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 43964,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla czê¶ci 4)
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: Ma³y przedsiêbiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Piekarnia "AT" Aleksander Ziomkowski
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8881608851
7.3.3) Ulica: Stary Brze¶æ 67
7.3.4) Miejscowo¶æ: Stary Brze¶æ, Brze¶æ Kujawski
7.3.5) Kod pocztowy: 87-880
7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Piekarnia "AT"-Aleksander Ziomkowski
jakie przetargi wygra³a firma
Piekarnia "AT"-Aleksander Ziomkowski
SEKCJA VIII UMOWA (dla czê¶ci 4)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-12
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 43964,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesi±ce
INNE PRZETARGI Z W£OC£AWKA
- ¦wiadczenie poradnictwa specjalistycznego przez psychologa w Sekcji Specjalistycznej Pomocy Rodzinie i Interwencji Kryzysowej.
- Dostawa sprzêtu specj. (wyposa¿enie - w podz. na Czê¶ci) w ram. zad: "Budowa i przebudowa sieci, przy³±czy, instalacji i urz±dzeñ wod-kan na terenie Gminy W³oc³awek wraz z dostaw± sprzêtu specjalist."
- SPRZEDAWCA - HANDEL TRADYCYJNY I SPRZEDA¯ INTERNETOWA
- OPIEKUN OSÓB WYMAGAJ¡CYCH POMOCY W EGZYSTENCJI
- Sukcesywne dostawy odzie¿y roboczej i ochronnej oraz ¶rodków ochrony indywidualnej do Przedsiêbiorstwa Gospodarki Komunalnej Saniko sp. z o.o. we W³oc³awku - III postepowanie
- Zakup mebli w ramach realizacji Projektu pn.: "Remont i doposa¿enie instytucji kultury"
wiêcej: przetargi w W³oc³awku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy artyku³ów ogólnospo¿ywczych do Aresztu ¦ledczego w Gliwicach
- Dostawa pieczywa
- Sukcesywna dostawa warzyw i owoców w II kwartale 2025 r. na potrzeby jednostki organizacyjnej Lubuskiej Wojewódzkiej Komendy OHP - O¶rodek Szkolenia i Wychowania OHP w Strzelcach Krajeñskich
- Dostawa herbaty oraz cukru
- Sukcesywna dostawa s³odyczy i soków na potrzeby Miejskiego Centrum Us³ug Socjalnych we Wroc³awiu
- Dostawa warzyw, owoców i jaj do sto³ówki szkolnej Zespo³u Szkó³ Zawodowych Nr 1 i II Liceum Ogólnokszta³c±cego we W³odawie
wiêcej: Jaja »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.