Ogłoszenie z dnia 2021-04-19
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00016931/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-03-12
Ogłoszenie nr 2021/BZP 00035699 z dnia 2021-04-19 |
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa wędlin drobiowych i mięsa drobiowego do Zakładu Karnego w Chełmie.
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Zakład Karny Chełm
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000320041
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Kolejowa 112
1.5.2.) Miejscowość: Chełm
1.5.3.) Kod pocztowy: 22-100
1.5.4.) Województwo: lubelskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL812 - Chełmsko-zamojski
1.5.7.) Numer telefonu: 825627853
1.5.8.) Numer faksu: 825653557
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_chelm@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.swnet.sw.gov.pl/
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
http://www.zp.sw.gov.pl1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
Zakład Karny
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa wędlin drobiowych i mięsa drobiowego do Zakładu Karnego w Chełmie.2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-fab3a1a1-8005-11eb-86b1-a64936a8669f
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00035699
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-04-19
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00019145/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.1 Dostawa wędlin drobiowych i mięsa drobiowego do Zakładu Karnego
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00016931/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: D/Kw.2232.1.2021
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 192422,00 PLN
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Dostawa wędlin drobiowych do Zakładu Karnego w Chełmie.1.Serdelki drobiowe - Delikatne parówki z mięsa drobiowego, lekko podwędzane i parzone. Wyrób w naturalnej osłonce w jelicie naturalnym. Smak i zapach charakterystyczny dla mięsa drobiowego, z wyczuwalnymi użytymi przyprawami. Skład: mięso drobiowe - nie mniej niż 50% wsadu surowcowego. Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo. Ilość: 2500 kgKod CPV: 15131135-02. Szynka z indyka - Szynka formowana z mięs drobiowych, parzona, charakteryzujący się jasno różową barwą, umiarkowanym smakiem określonym odpowiednią ilością przypraw, oraz soczystą, jędrną strukturą mięśni zachowaną poprzez ściśle określony czas parzenia. Smak i zapach charakterystyczny dla mięsa drobiowego, z wyczuwalnymi użytymi przyprawami. Skład: wyłącznie mięso drobiowe - nie mniej niż 60% wsadu surowcowego.Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.Ilość: 300 kgKod CPV: 15131135-03. Pasztet z drobiu zapiekany - Zapiekany w formie bloku wyrobów garmażeryjny, uprzednio parzony, gotowany lub duszony, z surowców nie mięsnych z dodatkiem przypraw. Smak i zapach charakterystyczny dla mięsa drobiowego, z wyczuwalnymi użytymi przyprawami. Skład: mięso drobiowe - nie mniej niż 40% wsadu surowcowego. Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo. Ilość: 1000 kgKod CPV: 15131135-04. Kiełbasa szynkowa z kurczaka - Wyrób o strukturze jednolitej, dość ścisłej konsystencji, soczysty, barwy różowej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw. W osłonce naturalnej lub sztucznej. Konsystencja ścisła, nierozpuszczalna, miękka, zapach i smak charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego. Skład: mięso drobiowe - nie mniej niż 60% wsadu surowcowego. Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo. Ilość: 600 kgKod CPV: 15131135-05. Pieczeń drobiowa - Wyrób o strukturze jednolitej w formie bloku wyrobów garmażeryjny, uprzednio parzony, gotowany lub duszony, z surowców nie mięsnych z dodatkiem przypraw. Smak i zapach charakterystyczny dla mięsa drobiowego, z wyczuwalnymi użytymi przyprawami. Wszystkie składniki równomiernie wymieszane. Skład: mięso drobiowe - nie mniej niż 40% wsadu surowcowego. Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.Ilość: 2500 kgKod CPV: 15131135-06. Baton z kurczaka - Wykonany z mięsa drobiowego, powierzchnia gładka, podwędzana, gotowana, niedopuszczalne zabrudzenia, oślizłość i naloty pleśni, konsystencja ścisła. Wszystkie składniki równomiernie wymieszane. Związanie dobre. Skład: mięso drobiowe, podroby i ścinki stanową nie mniej niż 50% wsadu surowcowego. Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, nie powinien się rozpadać, niedopuszczalny smak, kwaśny, gorzki, pleśniowy. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.Ilość: 700 kgKod CPV: 15131135-07. Kiełbasa mazurska z indyka - Wyrób o strukturze jednolitej, dość ścisłej konsystencji, soczysty, barwy różowej w osłonce naturalnej lub sztucznej. Skład: mięso drobiowe stanowi nie mniej niż 60% wsadu surowcowego. Cechy wykluczające :niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, smak kwaśny, gorzki, pleśniowy. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.Ilość: 2500 kgKod CPV: 15131135-08. Kiełbasa kanapkowa drobiowa - Wyrób o strukturze jednolitej, dość ścisłej konsystencji, soczysty, W osłonce naturalnej lub sztucznej. Skład: mięso drobiowe stanowi nie mniej niż 60% wsadu surowcowego. Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, smak kwaśny, gorzki, pleśniowy. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.Ilość: 2500 kgKod CPV: 15131135-09. Mielonka drobiowa - Produkt blokowy, dość ścisłej konsystencji, soczysty, W osłonce naturalnej lub sztucznej, średnio rozdrobniony. Skład: mięso drobiowe stanowi nie mniej niż 60% wsadu surowcowego. Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, smak kwaśny, gorzki, pleśniowy. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.Ilość: 2500 kgKod CPV: 15131135-010. Kiełbasa parówkowa drobiowa - Delikatne parówki z mięsa drobiowego, lekko podwędzane i parzone. Wyrób w naturalnej osłonce w jelicie naturalnym. Smak i zapach charakterystyczny dla mięsa drobiowego, z wyczuwalnymi użytymi przyprawami. Skład: mięso drobiowe - nie mniej niż 50% wsadu surowcowego. Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.Ilość: 2500 kgKod CPV: 15131135-011. Baleron z indyka - Wykonany mięsa drobiowego, powierzchnia gładka, podwędzana, gotowana, niedopuszczalne zabrudzenia, oślizłość i naloty pleśni, konsystencja ścisła. Wszystkie składniki równomiernie wymieszane. Związanie dobre. Skład: mięso drobiowe, podroby i ścinki stanową nie mniej niż 60% wsadu surowcowego. Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, nie powinien się rozpadać, niedopuszczalny smak, kwaśny, gorzki, pleśniowy. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.Ilość: 700 kgKod CPV: 15131135-0 12. Kiełbasa krakowska drobiowa - Wyrób o strukturze jednolitej, dość ścisłej konsystencji, soczysty, barwy różowej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw. W osłonce naturalnej lub sztucznej. Konsystencja ścisła, nierozpuszczalna, miękka, zapach i smak charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego. Skład: mięso drobiowe - nie mniej niż 70% wsadu surowcowego. Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.Ilość: 500 kgKod CPV: 15131135-013. Kiełbasa żywiecka drobiowa Wyrób o strukturze jednolitej, dość ścisłej konsystencji, soczysty, barwy różowej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw. W osłonce naturalnej lub sztucznej. Konsystencja ścisła, nierozpuszczalna, miękka, zapach i smak charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego. Skład: mięso drobiowe - nie mniej niż 60% wsadu surowcowego. Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo. Ilość: 700 kgKod CPV: 15131135-04.5.3.) Główny kod CPV: 15131135-0 - Wędliny drobiowe
4.5.5.) Wartość części: 154470,00 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Dostawa mięsa drobiowego do Zakładu Karnego w Chełmie.1. Filet drobiowy - Element uzyskany z tuszki, mięso piersiowe, pozbawione skóry, kości i ścięgien, czyste, wolne od zabrudzeń lub krwi, barwa naturalna jasnoróżowa. Cechy wykluczające: niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy świadczący o procesach rozkładu.Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.Ilość: 200 kgKod CPV: 15112000-6 2. Porcja rosołowa bez skrzydła(korpus drobiowy) - Mięso czyste, bez śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń. Zapach charakterystyczny dla mięsa drobiowego świeżego, wolne od zabrudzeń lub krwi, barwa naturalna jasnoróżowa bez oznak zaparzenia.Cechy wykluczające: niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy świadczący o procesach rozkładu.Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.Ilość: 1200 kgKod CPV: 15112000-6 3. Ćwiartka kurczaka tylna mrożona - Mięso czyste, bez śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń. Zapach charakterystyczny dla mięsa drobiowego, świeżego, bez oznak zaparzenia i rozpoczynającego się psucia.Cechy wykluczające: niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy świadczący o procesach rozkładu.Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. Ilość: 5000 kgKod CPV: 15112000-64.5.3.) Główny kod CPV: 15112000-6 - Drób
4.5.5.) Wartość części: 37952,00 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 189976,5
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 189976,5
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 189976,5
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nowakowski Sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 768-183-85-28
7.3.3) Ulica: Dąbrowa 6
7.3.4) Miejscowość: Sławno
7.3.5) Kod pocztowy: 26-332
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO NOWAKOWSKI SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO NOWAKOWSKI SP. Z O.O.
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-03-26
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 189976,50
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2021-03-26 do 2022-03-25Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 25746,00
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 37275
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 25746,00
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Avocano Sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 517-036-35-66
7.3.3) Ulica: Dr. Męczenników Majdanka 74G
7.3.4) Miejscowość: Lublin
7.3.5) Kod pocztowy: 20-325
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
AVOCANO-KUBICKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA
jakie przetargi wygrała firma
AVOCANO-KUBICKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-03-26
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 25746,00
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2021-03-26 do 2022-03-252021-04-19 Biuletyn Zamówień Publicznych | Ogłoszenie o wyniku postępowania - - Dostawy |
INNE PRZETARGI Z CHEŁMA
- Pełnienie funkcji Inspektora Nadzoru Inwestorskiego nad realizacją operacji pn. "Scalanie gruntów obrębu Olchowiec-Kolonia, gmina Wierzbica, powiat chełmski, województwo lubelskie" - część 2
- Podstawowa opieka zdrowotna dla osób umieszczonych w Strzeżonym Ośrodku dla Cudzoziemców PSG Biała Podlaska w 2025r.
- Badania lekarskie cudzoziemców ubiegających się o udzielenie ochrony międzynarodowej w Białej Podlaskiej, Chełmie, Włodawie, Lublinie, Hrubieszowie, Tomaszowie Lubelskim, Zamościu w 2025 roku
- Zapewnienie jednego gorącego posiłku składającego się z dwóch dań i napoju dla uczniów/dzieci objętych pomocą Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Chełmie w 2025 roku."
- Lecznictwo szpitalne i ambulatoryjne dla osób umieszczonych w Strzeżonym Ośrodku dla Cudzoziemców PSG Biała Podlaska w 2025 roku
- Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym na rzecz Miasta Chełm w 2025 r.
więcej: przetargi w Chełmie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 2 w Głownie - 2025"
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 3 w Głownie na 2025 rok
- SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO PUBLICZNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ W WARLUBIU W 2025 ROKU
- Dostawa różnych artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej im. Henryka Sienkiewicza w Kamionnie w 2025 r.
- Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej ,,Niezapominajka'' w Elblągu w 2025 r.
- Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Gminnego z Oddziałami Integracyjnymi w Bierkowicach
więcej: Drób »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.