Ogłoszenie z dnia 2021-04-26
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00024614/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-03-29
- 2022/BZP 00127547/01 - Modyfikacja z dnia 2022-04-20
Ogłoszenie nr 2021/BZP 00040277 z dnia 2021-04-26 |
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa artykułów spożywczych, przypraw i mrożonek rybnych i warzywnych do Zakładu Karnego w Chełmie
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Zakład Karny Chełm
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000320041
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Kolejowa 112
1.5.2.) Miejscowość: Chełm
1.5.3.) Kod pocztowy: 22-100
1.5.4.) Województwo: lubelskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL812 - Chełmsko-zamojski
1.5.7.) Numer telefonu: 825627853
1.5.8.) Numer faksu: 825653557
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_chelm@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.swnet.sw.gov.pl/
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
http://www.zp.sw.gov.pl1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
Zakład Karny
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa artykułów spożywczych, przypraw i mrożonek rybnych i warzywnych do Zakładu Karnego w Chełmie2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-6039215b-908c-11eb-86b1-a64936a8669f
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00040277
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-04-26
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00019145/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.2 Dostawa warzyw przetworzonych, przypraw, produktów rybnych i innych artykułów spożywczych
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00024614/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: D/kw.2232.2.2021
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 122505,00 PLN
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1.Groszek konserwowyOpakowanie: puszka metalowa o gramaturze w przedziale od 0,40 – 3,50 kg, z roślin niemodyfikowanych genetycznie. Data ważności produktu: co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:1500 kg,CPV -15331462-32.Chrzan tartyOpakowanie: słoik szklany lub wiaderka plastikowe o gramaturze od 0,50-5,00 kg.Data ważności: produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Ilość:1000 kg,CPV - 15331000-73.Koncentrat pomidorowy 30%Opakowanie: słoik szklany o gramaturze w przedziale od 0,90-2,00 kg lub puszka metalowa o gramaturze od 1 do 5 kg.Data ważności produktu: co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Ilość: 5000kg, CPV - 15331425-24.Groch łupany Opakowanie: worki papierowe lub z polipropylenu pakowany od 15-25 kg. Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, z roślin niemodyfikowanych genetycznie.Data ważności produktu: co najmniej 3 miesiące od dnia dostawy. Ilość: 1500 kg, CPV 15331133-85.OcetOpakowanie: w opakowaniach szklanych lub butelkach plastikowych o pojemności od 0,50 – 1,00 litra. Ocet powinien być bezbarwny, przezroczysty, bez osadu, o swoistym smaku i zapachu. Data ważności produktu: co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Ilość:600kg,CPV - 15871100-56.Sól jodowania (w opakowaniach 1 kg)Opakowanie: Sól pakowana w worki foliowe w opakowaniach 1 kg. Cechy organoleptyczne soli: śnieżnobiała, miałka, drobnoziarnista, łatwo rozpuszczalna w wodzie. Nie może być niczym zanieczyszczona. Data ważności produktu: co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Ilość: 1500 kg - CPV 15872400-57.Fasola jaś dużaOpakowanie: worki papierowe lub z polipropylenu pakowana od 15-25 kg. Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, z roślin niemodyfikowanych genetycznie.Data ważności produktu: co najmniej 3 miesiące od dnia dostawy. Ilość:3000 kg CPV - 15331130-78.Herbata GranulowanaOpis: smak i aromat naparu herbacianego charakterystyczny, bez goryczy. Opakowanie: pakowana w przedziale od 1 - 10 kg, w opakowaniu papierowym lub z tworzyw sztucznych. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny. Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość: 500kg CPV - 15863000-59.MusztardaOpis: Musztarda powinna mieć jednolitą półpłynną masę o barwie żółtej do jasnobrunatnej, o smaku lekko piekącym i zapachu octu.Opakowanie: opakowanie pcv o wadze od 0,5 - 1,00 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, pleśń na powierzchni musztardy lub fermentacja Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:500kg CPV -15871250-110.KetchupOpis: jednolita półpłynna masa o charakterystycznej dla wyrobów czerwonej barwie, o smaku łagodnym .Opakowanie: opakowania pcv o wadze od 0,5 - 1,00 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, pleśń na powierzchni fermentacja. Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:500 Kg CPV - 15871230-511.Woda mineralna niegazowana 1,5 lOpakowanie: w butelkach plastikowych 1,5 litra. Data ważności produktu: co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. ilość:15 000 l CPV- 15981200-04.5.3.) Główny kod CPV: 15331462-3 - Groch puszkowany
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15331462-3 - Groch puszkowany
15871100-5 - Ocet i substytuty octu
4.5.5.) Wartość części: 65717,00 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1.Barszcz biały w proszkuOpis:. Zupa baza w proszku do przygotowywania zup.Opakowanie: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym od 1-10 kg Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny, zapleśniały.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:250kg15891000-02.Zupa pieczarkowa w proszkuOpis: Zupa baza w proszku do przygotowywania zup. Opakowanie: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym od 1-10 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny, zapleśniały.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość: 250 kg 15891000-03.Żurek w proszkuOpis: Zupa baza w proszku do przygotowania zup. Opakowania: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowana od 1-10 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny, zapleśniały.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:250 15891000-04.Sos grzybowy w proszkuOpis: Baza w proszku do przygotowania sosów. Opakowania: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-10 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny, zapleśniały.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość: 250 kg15871000-45.Sos pieczeniowy w proszkuOpis: Baza w proszku do przygotowania sosów. Opakowania: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-10 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny, zapleśniały.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:250 kg15871000-46.Rosół drobiowy w proszkuOpis: Bulion baza w proszku do przygotowania wywarów na zupę. Opakowania: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-10 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny, zapleśniały.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.ilość:800 kg15891000-07.Przyprawa do potraw w proszku Opis: Przyprawa warzywna do zup, mięsa i sosów. Opakowania: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowana od 1-10 kg.Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny, zapleśniały.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość: 800 kg15891000-08.Przyprawa do zup w płynieOpis: Przyprawa warzywna do zup, mięsa i sosów. Opakowanie: butelki (opakowania) plastikowych PCV od 1-10 kg.Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:800l15870000-79.Pieprz ziołowyOpis: Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy, przyprawa zmielona (proszek).Opakowanie: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-3 kgCechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:70 kg15872100-210.Pieprz naturalny mielonyOpis: Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy, przyprawa zmielona (proszek). Opakowanie: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-3 kgCechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:70 kg15872100-111.Papryka mielona słodkaOpis: Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy, przyprawa zmielona (proszek). Opakowanie: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-3 kg.Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:50 kg15870000-712.MajeranekOpis: Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy.Opakowanie: papierowe lub worek foliowy od 0,5-2 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:50 kg15870000-713.Liśc laurowyOpis: Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy.Opakowanie: papierowe lub worek foliowy od 0,5-2 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość: 30 kg15870000-714.Ziele angielskieOpis: Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy.Opakowanie: papierowe lub worek foliowy od 0,5-2 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:30 kg15870000-715.Czosnek granulowanyOpis: Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy.Opakowanie: papierowe lub worek foliowy od 0,5-2 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:40 kg15870000-716.Koper suszonyOpis: Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy.Opakowanie: papierowe lub worek foliowy od 0,5-2 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:30 kg15870000-74.5.3.) Główny kod CPV: 15891000-0 - Zupy i buliony
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15870000-7 - Przyprawy i przyprawy korzenne
15891000-0 - Zupy i buliony
4.5.5.) Wartość części: 13056,00 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1.Tusza rybna mrożonaOpis: tusze rybne mrożone w blokach Opakowanie: zapakowane w kartony, opakowania 25-50 kgCechy wykluczające: niepożądane wady, uszkodzenia tuszy, obcy zapach.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 4-6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:500 kg15220000-6 2.Płaty śledzioweOpis: filety śledziowe soloneCechy wykluczające: niepożądany zapach, Opakowanie: pakowane w wiaderka pcv od 2.5 do 5 kgData ważności: termin przydatności do spożycia 1 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:250 kg15220000-6 3.Kotlet rybny mrożonyOpis: produkt gotowy do podgrzania skład z zawartością mięsa ryby minimum 40%.Opakowanie: pakowane w pudełka kartonowe waga 6 kgData ważności: termin przydatności do spożycia 2 miesięcy od dnia dostawy.Ilość: 1500 kg15220000-6 4.Marchew mrożona kostkaOpakowanie: pakowana w opakowania foliowe szczelnie zamknięta waga od 2.5. do 5 kgIlość:230015331170-95.Mieszanka warzywna mrożonaOpakowanie: pakowana w opakowania foliowe szczelnie zamknięta waga od 2.5. do 5 kgIlość:2 30015331170-94.5.3.) Główny kod CPV: 15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
4.5.5.) Wartość części: 43732,00 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 60127,41
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 84707,25
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 60127,41
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Wytwórnia Koncentratów Spożywczych "DORO" Dorota Doberstajn
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 556-100-65-34
7.3.3) Ulica: Młyńska 30
7.3.4) Miejscowość: Inowrocław
7.3.5) Kod pocztowy: 88-100
7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH "DORO"
jakie przetargi wygrała firma
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH "DORO"
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-04-13
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 60127,41
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2021-04-13 do 2022-04-12Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 9262,02
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 26284,93
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 9262,02
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Wytwórnia Koncentratów Spożywczych "DORO" Dorota Doberstajn
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 556-100-65-34
7.3.3) Ulica: Młyńska 30
7.3.4) Miejscowość: Inowrocław
7.3.5) Kod pocztowy: 88-100
7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH "DORO"
jakie przetargi wygrała firma
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH "DORO"
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-04-13
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 9262,02
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2021-04-13 do 2022-04-12Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 28581,00
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 40146,75
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 28581
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Healthy FOOD MD Sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 697-234-50-89
7.3.3) Ulica: 55 Pułku Piechoty 34
7.3.4) Miejscowość: Leszno
7.3.5) Kod pocztowy: 64-100
7.3.6.) Województwo: wielkopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-04-13
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 28581,00
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2021-04-13 do 2022-04-122021-04-26 Biuletyn Zamówień Publicznych | Ogłoszenie o wyniku postępowania - - Dostawy |
INNE PRZETARGI Z CHEŁMA
- Przeprowadzenie praktyk zawodowych z przedmiotu Techniki położnicze i prowadzenie porodu dla studentów kierunku Położnictwo w semestrze letnim roku akademickiego 2024/2025
- "Wymiana Systemu Sygnalizacji Pożaru w obiektach TS w Koroszczynie" - DPG Kukuryki
- Przegląd konserwacyjny urządzeń klimatyzacyjnych i wentylacyjnych na terenie przejść granicznych w województwie lubelskim
- Modernizacja i dostosowanie do potrzeb osób z niepełnosprawnościami 3 łazienek w Szkole Podstawowej nr 7 w Chełmie
- Dostawa pomocy dydaktycznych w branży motoryzacyjnej
- Dostawa pomocy dydaktycznych w branży elektroniczno-mechatronicznej
więcej: przetargi w Chełmie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych w Olsztynie przy ul. Bałtyckiej 37 a
- Dostawy produktów spożywczych wymagających zachowania warunków chłodniczych i/lub mroźniczych, tj. produktów mleczarskich i mrożonek
- Dostawa żywności na potrzeby spółki Fabryka Wody Sp. z o.o. w Szczecinie
- Dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Kuchni Centralnej działającej przy Zakładzie Komunalnym w Pokoju
- Dostawy różnych produktów spożywczych na potrzeby działu żywienia w Domu Pomocy Społecznej Pod Sosnami w Pułtusku z podziałem na 5 zadań
- Sukcesywne dostawy produktów mrożonych do COS-OPO w Giżycku
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.