Og³oszenie z dnia 2023-01-24
Powi±zane og³oszenia:
- 2022/BZP 00527130/01 - Og³oszenie z dnia 2022-12-30
Og³oszenie o wyniku postêpowania
Us³ugi
¦wiadczenie us³ugi cateringowej dla uczniów Szko³y Podstawowej im. ¦w. Jadwigi Królowej w Rzezawie
SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY
1.1.) Rola zamawiaj±cego
Postêpowanie prowadzi podmiot, któremu powierzono przeprowadzenie postêpowania1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: PUBLICZNA SZKO£A PODSTAWOWA IM.¦W.JADWIGI KRÓLOWEJ W RZEZAWIE
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 001188603
1.5) Adres zamawiaj±cego
1.5.1.) Ulica: Szkolna 11
1.5.2.) Miejscowo¶æ: Rzezawa
1.5.3.) Kod pocztowy: 32-765
1.5.4.) Województwo: ma³opolskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL214 - Krakowski
1.5.7.) Numer telefonu: 14 6127832
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: szkola@psprzezawa.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: https://sprzezawa.szkolnastrona.pl/
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-7798d8b4-8820-11ed-94da-6ae0fe5e71591.7.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka bud¿etowa
1.8.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Og³oszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
¦wiadczenie us³ugi cateringowej dla uczniów Szko³y Podstawowej im. ¦w. Jadwigi Królowej w Rzezawie2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-7798d8b4-8820-11ed-94da-6ae0fe5e7159
2.5.) Numer og³oszenia: 2023/BZP 00055550
2.6.) Wersja og³oszenia: 01
2.7.) Data og³oszenia: 2023-01-24
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Nie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa by³o poprzedzone og³oszeniem o zamówieniu/og³oszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer og³oszenia: 2022/BZP 00527130
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn± Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.2.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Nie
4.3.) Warto¶æ zamówienia: 185458,00 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Us³ugi
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Us³uga cateringowa polegaj±ca na dostarczaniu obiadu dwudaniowego dla uczniów Szko³y Podstawowej im. ¦w. Jadwigi Królowej w Rzezawie na rok kalendarzowy 2023.
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 55520000-1 - Us³ugi dostarczania posi³ków
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 2
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 200200 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 200200 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 200200 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiêbiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: F.H.U. Spi¿arnia Smaków
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8652275106
7.3.3) Ulica: Por±bka Uszewska 63
7.3.4) Miejscowo¶æ: Por±bka Uszewska
7.3.5) Kod pocztowy: 32-854
7.3.6.) Województwo: ma³opolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
FIRMA HANDLOWO-US£UGOWA "SPI¯ARNIA SMAKÓW" Anna Duch
jakie przetargi wygra³a firma
FIRMA HANDLOWO-US£UGOWA "SPI¯ARNIA SMAKÓW" Anna Duch
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-23
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 200200 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2023-12-22INNE PRZETARGI RZEZAWA
wiêcej: przetargi RZEZAWA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowanie i dostarczenie posi³ków do O¶rodka Wsparcia w Korniaktowie Po³udniowym
- 2. Us³uga cateringowa polegaj±ca na przygotowaniu i dostawie posi³ku dla uczniów Szko³y Podstawowej nr 1 w Kro¶niewicach
- Przygotowanie i dowóz posi³ków do Szko³y Podstawowej im. Or³a Bia³ego w Kobylanach.
- Sukcesywne ¶wiadczenie us³ug cateringu dla przedszkoli - III czê¶ci
- "Us³uga cateringu dla oddzia³ów przedszkolnych w Szkole Podstawowej z Oddzia³ami Integracyjnymi i Specjalnymi im. Twórców Polskiej Miedzi w Jêdrzychowie"
- ¦wiadczenie us³ugi cateringowej w zakresie do¿ywiania dzieci uczêszczaj±cych do Gminnego Przedszkola i Szko³y Podstawowej w Zespole Szkó³ im. Unii Europejskiej w ¦wiêtoszowie na rok 2025.
wiêcej: Us³ugi dostarczania posi³ków »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.