Og³oszenie z dnia 2023-01-24
Powi±zane og³oszenia:
- 2022/BZP 00482954/01 - Og³oszenie z dnia 2022-12-08
Og³oszenie o wyniku postêpowania
Dostawy
„Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych na potrzeby Szko³y podstawowej Nr 2 w G³ownie”
SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY
1.1.) Rola zamawiaj±cego
Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: SZKO£A PODSTAWOWA NR 2 IM. ADAMA MICKIEWICZA W G£OWNIE
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000732281
1.5) Adres zamawiaj±cego
1.5.1.) Ulica: ul. gen. W³adys³awa Andersa 37
1.5.2.) Miejscowo¶æ: G³owno
1.5.3.) Kod pocztowy: 95-015
1.5.4.) Województwo: ³ódzkie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL712 - £ódzki
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sp2glowno2@wp.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: https://sp2glowno.pl/
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania:
https://miniportal.uzp.gov.pl/1.7.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka bud¿etowa
1.8.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Og³oszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
„Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych na potrzeby Szko³y podstawowej Nr 2 w G³ownie”2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-09597cc9-7689-11ed-94da-6ae0fe5e7159
2.5.) Numer og³oszenia: 2023/BZP 00055571
2.6.) Wersja og³oszenia: 01
2.7.) Data og³oszenia: 2023-01-24
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak
2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2022/BZP 00482953/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:
1.2.1 „Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych na potrzeby Szko³y podstawowej Nr 2 w G³ownie”
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa by³o poprzedzone og³oszeniem o zamówieniu/og³oszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer og³oszenia: 2022/BZP 00482954
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn± Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: SP2/1/2022
4.2.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Nie
4.3.) Warto¶æ zamówienia: 146341,45 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Czê¶æ 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Zamówienie obejmuje sukcesywn± dostawê do siedziby Zamawiaj±cego wysokiej jako¶ci artyku³ów – towarów, zgodnie z wymaganiami okre¶lonymi w szczegó³owym opisie przedmiotu zamówienia, stanowi±cym za³±cznik od Nr 7.1. do Nr 7.8., dla danej grupy towarowej. Ilo¶ci podane w opisie przedmiotu zamówienia s± ilo¶ciami orientacyjnymi, Zamawiaj±cy dopuszcza mo¿liwo¶æ zmiany ilo¶ci zamawianych produktów w ramach grupy towarowej. Zamówienie zosta³o podzielone na grupy towarowe. Przedmiot zamówienia obejmuje osiem odrêbnych czê¶ci, w tym m.in.:Czê¶æ Nr 1: Produkty gotowe: kluski leniwe, ¶l±skie, kopytka, pampuchy, paszteciki, pierogi, uszka itp.
Kod CPV: 15894300-4 Dania gotowe,
Zamawiaj±cy jest uprawniony do zmiany asortymentu w ramach grupy towarowej, na inny asortyment w ramach ilo¶ci okre¶lonej dla danej grupy towarowej, z zastrze¿eniem i¿:
1) zmiana wynika z potrzeb Zamawiaj±cego, w zwi±zku z zmian± jad³ospisu, indywidualnych potrzeb ¿ywieniowych itp.
2) zmiana nie powoduje przekroczenia warto¶ci umowy brutto.
3. Postanowienia dodatkowe:
3.1. Jednorazowe zapotrzebowanie zg³aszane dostawcy nie musi obejmowaæ wszystkich pozycji asortymentu objêtego przedmiotem umowy.
3.2. Dostawa towarów do siedziby Zamawiaj±cego ³±cznie z wniesieniem zamówionych towarów do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiaj±cego.
3.3. Przy ka¿dej dostawie wykonawca zobowi±zany jest do zapewnienia:
3.3.1. ¶rodka transportu odpowiedniego dla przewo¿onego przedmiotu umowy zgodnie z obowi±zuj±cymi przepisami prawa;
3.3.2. odpowiedniego zabezpieczenia przedmiotu umowy na czas przewozu, pod rygorem odpowiedzialno¶ci za braki i wady powsta³e w czasie transportu;
3.3.3. przestrzegania przepisów prawa obowi±zuj±cych w zakresie przewozu tego typu przedmiotu umowy.
4. Wymagania Zamawiaj±cego w odniesieniu do us³ugi:
4.1. Przedmiot zamówienia dostarczany bêdzie sukcesywnie, od poniedzia³ku do pi±tku z uwzglêdnieniem dni ustawowo wolnych od pracy, zgodnie z potrzebami Zamawiaj±cego zg³aszanymi Wykonawcy, w szczególno¶ci w formie elektronicznej w terminie od dnia podpisania umowy do dnia 29.12.2023 r.
4.2. Wykonawca bêdzie gwarantowa³ dostawê (transport) przedmiotu zamówienia, ¶rodkiem transportu odpowiednio przystosowanym do przewozu art. spo¿ywczych, zgodnie z obowi±zuj±cymi normami oraz posiadaj±cym wymagane zezwolenie oraz zapewniaj±cym nale¿yte zabezpieczenie jako¶ciowe produktu przed czynnikami pogodowymi i innymi uszkodzeniami.
4.3. Zamawiaj±cy wymaga, aby osoby, które bêd±̨ uczestniczy³y w wykonywaniu zamówienia posiada³y aktualne orzeczenie lekarskie, niezbêdne przy wykonywaniu czynno¶ci polegaj±cych na kontakcie z ¿ywno¶ci±̨.
4.4. Wykonawca zobowi±¿e siê do realizacji dostawy w wyznaczonym terminie do siedziby Zamawiaj±cego ponosz±c ryzyko i koszt transportu oraz roz³adunku.
4.5. Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo zwrotu towaru niezgodnego z zamówieniem.
4.6. Miejsce realizacji us³ugi: Szko³a Podstawowa Nr 2 w G³ownie, ul. Gen. Andersa 37, 95-015 G³owno.
4.7. Wykonawca zobowi±zany jest do:
4.7.1. u¿ywania wy³±cznie produktów spe³niaj±cych normy jako¶ciowe produktów spo¿ywczych,
4.7.2. przechowywania artyku³ów spo¿ywczych zgodnie z ustaw± z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeñstwie ¿ywno¶ci i ¿ywienia (t.j. Dz. U. 2022 r., poz. 2132 ze zm.),
4.7.3. dbania o to, by wszystkie artyku³y dostarczane Zamawiaj±cemu by³y ¶wie¿e.
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15894300-4 - Dania gotowe
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 20325,20 PLN
Czê¶æ 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Zamówienie obejmuje sukcesywn± dostawê do siedziby Zamawiaj±cego wysokiej jako¶ci artyku³ów – towarów, zgodnie z wymaganiami okre¶lonymi w szczegó³owym opisie przedmiotu zamówienia, stanowi±cym za³±cznik od Nr 7.1. do Nr 7.8., dla danej grupy towarowej. Ilo¶ci podane w opisie przedmiotu zamówienia s± ilo¶ciami orientacyjnymi, Zamawiaj±cy dopuszcza mo¿liwo¶æ zmiany ilo¶ci zamawianych produktów w ramach grupy towarowej. Zamówienie zosta³o podzielone na grupy towarowe. Przedmiot zamówienia obejmuje osiem odrêbnych czê¶ci, w tym m.in.:Czê¶æ Nr 2: Pieczywo: bu³ka angielka, bu³ka grahamka, kajzerka, bu³ka s³odka, chleb pszenny krojony, chleb s³onecznikowy krojony, chleb sojowy krojony, chleb wieloziarnisty krojony, chleb razowy krojony, chleb ¿ytni krojony itp.
Kod CPV: 15811000-6 Pieczywo, 15812000-30 Wyroby ciastkarskie i ciasta, 15810000-9 Pieczywo, ¶wie¿e wyroby piekarskie i ciastkarskie
Zamawiaj±cy jest uprawniony do zmiany asortymentu w ramach grupy towarowej, na inny asortyment w ramach ilo¶ci okre¶lonej dla danej grupy towarowej, z zastrze¿eniem i¿:
1) zmiana wynika z potrzeb Zamawiaj±cego, w zwi±zku z zmian± jad³ospisu, indywidualnych potrzeb ¿ywieniowych itp.
2) zmiana nie powoduje przekroczenia warto¶ci umowy brutto.
3. Postanowienia dodatkowe:
3.1. Jednorazowe zapotrzebowanie zg³aszane dostawcy nie musi obejmowaæ wszystkich pozycji asortymentu objêtego przedmiotem umowy.
3.2. Dostawa towarów do siedziby Zamawiaj±cego ³±cznie z wniesieniem zamówionych towarów do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiaj±cego.
3.3. Przy ka¿dej dostawie wykonawca zobowi±zany jest do zapewnienia:
3.3.1. ¶rodka transportu odpowiedniego dla przewo¿onego przedmiotu umowy zgodnie z obowi±zuj±cymi przepisami prawa;
3.3.2. odpowiedniego zabezpieczenia przedmiotu umowy na czas przewozu, pod rygorem odpowiedzialno¶ci za braki i wady powsta³e w czasie transportu;
3.3.3. przestrzegania przepisów prawa obowi±zuj±cych w zakresie przewozu tego typu przedmiotu umowy.
4. Wymagania Zamawiaj±cego w odniesieniu do us³ugi:
4.1. Przedmiot zamówienia dostarczany bêdzie sukcesywnie, od poniedzia³ku do pi±tku z uwzglêdnieniem dni ustawowo wolnych od pracy, zgodnie z potrzebami Zamawiaj±cego zg³aszanymi Wykonawcy, w szczególno¶ci w formie elektronicznej w terminie od dnia podpisania umowy do dnia 29.12.2023 r.
4.2. Wykonawca bêdzie gwarantowa³ dostawê (transport) przedmiotu zamówienia, ¶rodkiem transportu odpowiednio przystosowanym do przewozu art. spo¿ywczych, zgodnie z obowi±zuj±cymi normami oraz posiadaj±cym wymagane zezwolenie oraz zapewniaj±cym nale¿yte zabezpieczenie jako¶ciowe produktu przed czynnikami pogodowymi i innymi uszkodzeniami.
4.3. Zamawiaj±cy wymaga, aby osoby, które bêd±̨ uczestniczy³y w wykonywaniu zamówienia posiada³y aktualne orzeczenie lekarskie, niezbêdne przy wykonywaniu czynno¶ci polegaj±cych na kontakcie z ¿ywno¶ci±̨.
4.4. Wykonawca zobowi±¿e siê do realizacji dostawy w wyznaczonym terminie do siedziby Zamawiaj±cego ponosz±c ryzyko i koszt transportu oraz roz³adunku.
4.5. Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo zwrotu towaru niezgodnego z zamówieniem.
4.6. Miejsce realizacji us³ugi: Szko³a Podstawowa Nr 2 w G³ownie, ul. Gen. Andersa 37, 95-015 G³owno.
4.7. Wykonawca zobowi±zany jest do:
4.7.1. u¿ywania wy³±cznie produktów spe³niaj±cych normy jako¶ciowe produktów spo¿ywczych,
4.7.2. przechowywania artyku³ów spo¿ywczych zgodnie z ustaw± z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeñstwie ¿ywno¶ci i ¿ywienia (t.j. Dz. U. 2022 r., poz. 2132 ze zm.),
4.7.3. dbania o to, by wszystkie artyku³y dostarczane Zamawiaj±cemu by³y ¶wie¿e.
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15811000-6 - Pieczywo
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15812000-3 - Wyroby ciastkarskie i ciasta
15810000-9 - Pieczywo, ¶wie¿e wyroby piekarskie i ciastkarskie
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 2439,02 PLN
Czê¶æ 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Zamówienie obejmuje sukcesywn± dostawê do siedziby Zamawiaj±cego wysokiej jako¶ci artyku³ów – towarów, zgodnie z wymaganiami okre¶lonymi w szczegó³owym opisie przedmiotu zamówienia, stanowi±cym za³±cznik od Nr 71. do Nr 7.8., dla danej grupy towarowej. Ilo¶ci podane w opisie przedmiotu zamówienia s± ilo¶ciami orientacyjnymi, Zamawiaj±cy dopuszcza mo¿liwo¶æ zmiany ilo¶ci zamawianych produktów w ramach grupy towarowej. Zamówienie zosta³o podzielone na grupy towarowe. Przedmiot zamówienia obejmuje osiem odrêbnych czê¶ci, w tym m.in.:Czê¶æ Nr 3: Mro¿onki: warzywa mro¿one np. broku³y, bukiet warzyw, fasola szparagowa, szpinak, marchewka z groszkiem, mieszanka chiñska, warzywa na patelnie, w³oszczyzna w paski oraz owoce mro¿one np. maliny, owoce le¶ne, truskawki,
Kod CPV: 15896000-5 Produkty g³êboko mro¿one, 15331170-9 Warzywa mro¿one, 15331170-9 warzywa i owoce mro¿one
Zamawiaj±cy jest uprawniony do zmiany asortymentu w ramach grupy towarowej, na inny asortyment w ramach ilo¶ci okre¶lonej dla danej grupy towarowej, z zastrze¿eniem i¿:
1) zmiana wynika z potrzeb Zamawiaj±cego, w zwi±zku z zmian± jad³ospisu, indywidualnych potrzeb ¿ywieniowych itp.
2) zmiana nie powoduje przekroczenia warto¶ci umowy brutto.
4. Postanowienia dodatkowe:
4.1. Jednorazowe zapotrzebowanie zg³aszane dostawcy nie musi obejmowaæ wszystkich pozycji asortymentu objêtego przedmiotem umowy.
4.2. Dostawa towarów do siedziby Zamawiaj±cego ³±cznie z wniesieniem zamówionych towarów do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiaj±cego.
4.3. Przy ka¿dej dostawie wykonawca zobowi±zany jest do zapewnienia:
4.3.1. ¶rodka transportu odpowiedniego dla przewo¿onego przedmiotu umowy zgodnie z obowi±zuj±cymi przepisami prawa;
4.3.2. odpowiedniego zabezpieczenia przedmiotu umowy na czas przewozu, pod rygorem odpowiedzialno¶ci za braki i wady powsta³e w czasie transportu;
4.3.3. przestrzegania przepisów prawa obowi±zuj±cych w zakresie przewozu tego typu przedmiotu umowy.
5. Wymagania Zamawiaj±cego w odniesieniu do us³ugi:
5.1. Przedmiot zamówienia dostarczany bêdzie sukcesywnie, od poniedzia³ku do pi±tku z uwzglêdnieniem dni ustawowo wolnych od pracy, zgodnie z potrzebami Zamawiaj±cego zg³aszanymi Wykonawcy, w szczególno¶ci w formie elektronicznej w terminie od dnia podpisania umowy do dnia 29.12.2023 r.
5.2. Wykonawca bêdzie gwarantowa³ dostawê (transport) przedmiotu zamówienia, ¶rodkiem transportu odpowiednio przystosowanym do przewozu art. spo¿ywczych, zgodnie z obowi±zuj±cymi normami oraz posiadaj±cym wymagane zezwolenie oraz zapewniaj±cym nale¿yte zabezpieczenie jako¶ciowe produktu przed czynnikami pogodowymi i innymi uszkodzeniami.
5.3. Zamawiaj±cy wymaga, aby osoby, które bêd±̨ uczestniczy³y w wykonywaniu zamówienia posiada³y aktualne orzeczenie lekarskie, niezbêdne przy wykonywaniu czynno¶ci polegaj±cych na kontakcie z ¿ywno¶ci±̨.
5.4. Wykonawca zobowi±¿e siê do realizacji dostawy w wyznaczonym terminie do siedziby Zamawiaj±cego ponosz±c ryzyko i koszt transportu oraz roz³adunku.
5.5. Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo zwrotu towaru niezgodnego z zamówieniem.
5.6. Miejsce realizacji us³ugi: Szko³a Podstawowa Nr 2 w G³ownie, ul. Gen. Andersa 37, 95-015 G³owno.
5.7. Wykonawca zobowi±zany jest do:
5.7.1. u¿ywania wy³±cznie produktów spe³niaj±cych normy jako¶ciowe produktów spo¿ywczych,
5.7.2. przechowywania artyku³ów spo¿ywczych zgodnie z ustaw± z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeñstwie ¿ywno¶ci i ¿ywienia (t.j. Dz. U. 2022 r., poz. 2132 ze zm.),
5.7.3. dbania o to, by wszystkie artyku³y dostarczane Zamawiaj±cemu by³y ¶wie¿e.
Zamawiaj±cy nie stawia wymogu, o którym mowa w art. 95 ust. 1 Ustawy, to jest zatrudnienia
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15896000-5 - Produkty g³êboko mro¿one
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15331170-9 - Warzywa mro¿one
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 12195,12 PLN
Czê¶æ 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Zamówienie obejmuje sukcesywn± dostawê do siedziby Zamawiaj±cego wysokiej jako¶ci artyku³ów – towarów, zgodnie z wymaganiami okre¶lonymi w szczegó³owym opisie przedmiotu zamówienia, stanowi±cym za³±cznik od Nr 7.1. do Nr 7.8., dla danej grupy towarowej. Ilo¶ci podane w opisie przedmiotu zamówienia s± ilo¶ciami orientacyjnymi, Zamawiaj±cy dopuszcza mo¿liwo¶æ zmiany ilo¶ci zamawianych produktów w ramach grupy towarowej. Zamówienie zosta³o podzielone na grupy towarowe. Przedmiot zamówienia obejmuje osiem odrêbnych czê¶ci, w tym m.in.:Czê¶æ Nr 4: Ryby: filet z dorsza mro¿ony, filet z mintaja mro¿ony, paluszki rybne, steki rybne, ryba miruna filet mro¿ona:
Kod CPV: 15221000-3: Ryby mro¿one
Zamawiaj±cy jest uprawniony do zmiany asortymentu w ramach grupy towarowej, na inny asortyment w ramach ilo¶ci okre¶lonej dla danej grupy towarowej, z zastrze¿eniem i¿:
1) zmiana wynika z potrzeb Zamawiaj±cego, w zwi±zku z zmian± jad³ospisu, indywidualnych potrzeb ¿ywieniowych itp.
2) zmiana nie powoduje przekroczenia warto¶ci umowy brutto.
4. Postanowienia dodatkowe:
4.1. Jednorazowe zapotrzebowanie zg³aszane dostawcy nie musi obejmowaæ wszystkich pozycji asortymentu objêtego przedmiotem umowy.
4.2. Dostawa towarów do siedziby Zamawiaj±cego ³±cznie z wniesieniem zamówionych towarów do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiaj±cego.
4.3. Przy ka¿dej dostawie wykonawca zobowi±zany jest do zapewnienia:
4.3.1. ¶rodka transportu odpowiedniego dla przewo¿onego przedmiotu umowy zgodnie z obowi±zuj±cymi przepisami prawa;
4.3.2. odpowiedniego zabezpieczenia przedmiotu umowy na czas przewozu, pod rygorem odpowiedzialno¶ci za braki i wady powsta³e w czasie transportu;
4.3.3. przestrzegania przepisów prawa obowi±zuj±cych w zakresie przewozu tego typu przedmiotu umowy.
5. Wymagania Zamawiaj±cego w odniesieniu do us³ugi:
5.1. Przedmiot zamówienia dostarczany bêdzie sukcesywnie, od poniedzia³ku do pi±tku z uwzglêdnieniem dni ustawowo wolnych od pracy, zgodnie z potrzebami Zamawiaj±cego zg³aszanymi Wykonawcy, w szczególno¶ci w formie elektronicznej w terminie od dnia podpisania umowy do dnia 29.12.2023 r.
5.2. Wykonawca bêdzie gwarantowa³ dostawê (transport) przedmiotu zamówienia, ¶rodkiem transportu odpowiednio przystosowanym do przewozu art. spo¿ywczych, zgodnie z obowi±zuj±cymi normami oraz posiadaj±cym wymagane zezwolenie oraz zapewniaj±cym nale¿yte zabezpieczenie jako¶ciowe produktu przed czynnikami pogodowymi i innymi uszkodzeniami.
5.3. Zamawiaj±cy wymaga, aby osoby, które bêd±̨ uczestniczy³y w wykonywaniu zamówienia posiada³y aktualne orzeczenie lekarskie, niezbêdne przy wykonywaniu czynno¶ci polegaj±cych na kontakcie z ¿ywno¶ci±̨.
5.4. Wykonawca zobowi±¿e siê do realizacji dostawy w wyznaczonym terminie do siedziby Zamawiaj±cego ponosz±c ryzyko i koszt transportu oraz roz³adunku.
5.5. Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo zwrotu towaru niezgodnego z zamówieniem.
5.6. Miejsce realizacji us³ugi: Szko³a Podstawowa Nr 2 w G³ownie, ul. Gen. Andersa 37, 95-015 G³owno.
5.7. Wykonawca zobowi±zany jest do:
5.7.1. u¿ywania wy³±cznie produktów spe³niaj±cych normy jako¶ciowe produktów spo¿ywczych,
5.7.2. przechowywania artyku³ów spo¿ywczych zgodnie z ustaw± z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeñstwie ¿ywno¶ci i ¿ywienia (t.j. Dz. U. 2022 r., poz. 2132 ze zm.),
5.7.3. dbania o to, by wszystkie artyku³y dostarczane Zamawiaj±cemu by³y ¶wie¿e.
Zamawiaj±cy nie stawia wymogu, o którym mowa w art. 95 ust. 1 Ustawy, to jest zatrudnienia
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15221000-3 - Ryby mro¿one
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 8130,08 PLN
Czê¶æ 5
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Zamówienie obejmuje sukcesywn± dostawê do siedziby Zamawiaj±cego wysokiej jako¶ci artyku³ów – towarów, zgodnie z wymaganiami okre¶lonymi w szczegó³owym opisie przedmiotu zamówienia, stanowi±cym za³±cznik od Nr 7.1. do Nr 7.8., dla danej grupy towarowej. Ilo¶ci podane w opisie przedmiotu zamówienia s± ilo¶ciami orientacyjnymi, Zamawiaj±cy dopuszcza mo¿liwo¶æ zmiany ilo¶ci zamawianych produktów w ramach grupy towarowej. Zamówienie zosta³o podzielone na grupy towarowe. Przedmiot zamówienia obejmuje osiem odrêbnych czê¶ci, w tym m.in.:Czê¶æ Nr 5: Artyku³y spo¿ywcze: ananas puszka, barszcz bia³y butelka, barszcz bia³y w proszku, bu³ka mielona, chrzan w s³oiku, cukier trzcinowy, cukier waniliowy, kasze, ry¿, herbata, makarony, marmolady, m±ka, mas³o, miód, ocet, olej, oliwki, przyprawy, sery, sosy, zupy w proszku, jogurt, kefir, woda mineralna, itp.
Kod CPV: 15.80.00.00-6; 15.40.00.00-2; 15.33.00.00-0; 15.60.00.00-4; 15.83.00.00-5; 15.84.00.00-8; 15.86.00.00-4; 15.87.00.00-7, 15851000-8, 15.50.00.00-3; 15.51.00.00-6; 15.53.00.00-2; 15.55.13.00-8; 15.54.21.00-0; 15.54.40.00-3.
Zamawiaj±cy jest uprawniony do zmiany asortymentu w ramach grupy towarowej, na inny asortyment w ramach ilo¶ci okre¶lonej dla danej grupy towarowej, z zastrze¿eniem i¿:
1) zmiana wynika z potrzeb Zamawiaj±cego, w zwi±zku z zmian± jad³ospisu, indywidualnych potrzeb ¿ywieniowych itp.
2) zmiana nie powoduje przekroczenia warto¶ci umowy brutto.
4. Postanowienia dodatkowe:
4.1. Jednorazowe zapotrzebowanie zg³aszane dostawcy nie musi obejmowaæ wszystkich pozycji asortymentu objêtego przedmiotem umowy.
4.2. Dostawa towarów do siedziby Zamawiaj±cego ³±cznie z wniesieniem zamówionych towarów do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiaj±cego.
4.3. Przy ka¿dej dostawie wykonawca zobowi±zany jest do zapewnienia:
4.3.1. ¶rodka transportu odpowiedniego dla przewo¿onego przedmiotu umowy zgodnie z obowi±zuj±cymi przepisami prawa;
4.3.2. odpowiedniego zabezpieczenia przedmiotu umowy na czas przewozu, pod rygorem odpowiedzialno¶ci za braki i wady powsta³e w czasie transportu;
4.3.3. przestrzegania przepisów prawa obowi±zuj±cych w zakresie przewozu tego typu przedmiotu umowy.
5. Wymagania Zamawiaj±cego w odniesieniu do us³ugi:
5.1. Przedmiot zamówienia dostarczany bêdzie sukcesywnie, od poniedzia³ku do pi±tku z uwzglêdnieniem dni ustawowo wolnych od pracy, zgodnie z potrzebami Zamawiaj±cego zg³aszanymi Wykonawcy, w szczególno¶ci w formie elektronicznej w terminie od dnia podpisania umowy do dnia 29.12.2023 r.
5.2. Wykonawca bêdzie gwarantowa³ dostawê (transport) przedmiotu zamówienia, ¶rodkiem transportu odpowiednio przystosowanym do przewozu art. spo¿ywczych, zgodnie z obowi±zuj±cymi normami oraz posiadaj±cym wymagane zezwolenie oraz zapewniaj±cym nale¿yte zabezpieczenie jako¶ciowe produktu przed czynnikami pogodowymi i innymi uszkodzeniami.
5.3. Zamawiaj±cy wymaga, aby osoby, które bêd±̨ uczestniczy³y w wykonywaniu zamówienia posiada³y aktualne orzeczenie lekarskie, niezbêdne przy wykonywaniu czynno¶ci polegaj±cych na kontakcie z ¿ywno¶ci±̨.
5.4. Wykonawca zobowi±¿e siê do realizacji dostawy w wyznaczonym terminie do siedziby Zamawiaj±cego ponosz±c ryzyko i koszt transportu oraz roz³adunku.
5.5. Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo zwrotu towaru niezgodnego z zamówieniem.
5.6. Miejsce realizacji us³ugi: Szko³a Podstawowa Nr 2 w G³ownie, ul. Gen. Andersa 37, 95-015 G³owno.
5.7. Wykonawca zobowi±zany jest do:
5.7.1. u¿ywania wy³±cznie produktów spe³niaj±cych normy jako¶ciowe produktów spo¿ywczych,
5.7.2. przechowywania artyku³ów spo¿ywczych zgodnie z ustaw± z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeñstwie ¿ywno¶ci i ¿ywienia (t.j. Dz. U. 2022 r., poz. 2132 ze zm.),
5.7.3. dbania o to, by wszystkie artyku³y dostarczane Zamawiaj±cemu by³y ¶wie¿e.
Zamawiaj±cy nie stawia wymogu, o którym mowa w art. 95 ust. 1 Ustawy, to jest zatrudnienia
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15800000-6 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15400000-2 - Oleje i t³uszcze zwierzêce lub ro¶linne
15600000-4 - Produkty przemia³u ziarna, skrobi i produktów skrobiowych
15830000-5 - Cukier i produkty pokrewne
15840000-8 - Kakao; czekolada i wyroby cukiernicze
15860000-4 - Kawa, herbata i podobne produkty
15870000-7 - Przyprawy i przyprawy korzenne
15851000-8 - Produkty m±czne
15500000-3 - Produkty mleczarskie
15510000-6 - Mleko i ¶mietana
15530000-2 - Mas³o
15551300-8 - Jogurt
15542100-0 - Ser twarogowy
15544000-3 - Ser twardy
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 40650,41 PLN
Czê¶æ 6
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Zamówienie obejmuje sukcesywn± dostawê do siedziby Zamawiaj±cego wysokiej jako¶ci artyku³ów – towarów, zgodnie z wymaganiami okre¶lonymi w szczegó³owym opisie przedmiotu zamówienia, stanowi±cym za³±cznik od Nr 7.1. do Nr 7.8., dla danej grupy towarowej. Ilo¶ci podane w opisie przedmiotu zamówienia s± ilo¶ciami orientacyjnymi, Zamawiaj±cy dopuszcza mo¿liwo¶æ zmiany ilo¶ci zamawianych produktów w ramach grupy towarowej. Zamówienie zosta³o podzielone na grupy towarowe. Przedmiot zamówienia obejmuje osiem odrêbnych czê¶ci, w tym m.in.:Czê¶æ Nr 6: Owoce i warzywa CPV: 15300000-1 owoce, warzywa i podobne produkty, 03.11.00.00-5; 03.22.10.00-6; 03.22.13.00-9; 03.22.14.00-0; 03.22.21.10-7; 03.22.21.11-4; 03.22.22.00-5; 03.22.23.13-0; 03.22.23.14-7; 03.22.23.21-9;
Zamawiaj±cy jest uprawniony do zmiany asortymentu w ramach grupy towarowej, na inny asortyment w ramach ilo¶ci okre¶lonej dla danej grupy towarowej, z zastrze¿eniem i¿:
1) zmiana wynika z potrzeb Zamawiaj±cego, w zwi±zku z zmian± jad³ospisu, indywidualnych potrzeb ¿ywieniowych itp.
2) zmiana nie powoduje przekroczenia warto¶ci umowy brutto.
4. Postanowienia dodatkowe:
4.1. Jednorazowe zapotrzebowanie zg³aszane dostawcy nie musi obejmowaæ wszystkich pozycji asortymentu objêtego przedmiotem umowy.
4.2. Dostawa towarów do siedziby Zamawiaj±cego ³±cznie z wniesieniem zamówionych towarów do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiaj±cego.
4.3. Przy ka¿dej dostawie wykonawca zobowi±zany jest do zapewnienia:
4.3.1. ¶rodka transportu odpowiedniego dla przewo¿onego przedmiotu umowy zgodnie z obowi±zuj±cymi przepisami prawa;
4.3.2. odpowiedniego zabezpieczenia przedmiotu umowy na czas przewozu, pod rygorem odpowiedzialno¶ci za braki i wady powsta³e w czasie transportu;
4.3.3. przestrzegania przepisów prawa obowi±zuj±cych w zakresie przewozu tego typu przedmiotu umowy.
5. Wymagania Zamawiaj±cego w odniesieniu do us³ugi:
5.1. Przedmiot zamówienia dostarczany bêdzie sukcesywnie, od poniedzia³ku do pi±tku z uwzglêdnieniem dni ustawowo wolnych od pracy, zgodnie z potrzebami Zamawiaj±cego zg³aszanymi Wykonawcy, w szczególno¶ci w formie elektronicznej w terminie od dnia podpisania umowy do dnia 29.12.2023 r.
5.2. Wykonawca bêdzie gwarantowa³ dostawê (transport) przedmiotu zamówienia, ¶rodkiem transportu odpowiednio przystosowanym do przewozu art. spo¿ywczych, zgodnie z obowi±zuj±cymi normami oraz posiadaj±cym wymagane zezwolenie oraz zapewniaj±cym nale¿yte zabezpieczenie jako¶ciowe produktu przed czynnikami pogodowymi i innymi uszkodzeniami.
5.3. Zamawiaj±cy wymaga, aby osoby, które bêd±̨ uczestniczy³y w wykonywaniu zamówienia posiada³y aktualne orzeczenie lekarskie, niezbêdne przy wykonywaniu czynno¶ci polegaj±cych na kontakcie z ¿ywno¶ci±̨.
5.4. Wykonawca zobowi±¿e siê do realizacji dostawy w wyznaczonym terminie do siedziby Zamawiaj±cego ponosz±c ryzyko i koszt transportu oraz roz³adunku.
5.5. Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo zwrotu towaru niezgodnego z zamówieniem.
5.6. Miejsce realizacji us³ugi: Szko³a Podstawowa Nr 2 w G³ownie, ul. Gen. Andersa 37, 95-015 G³owno.
5.7. Wykonawca zobowi±zany jest do:
5.7.1. u¿ywania wy³±cznie produktów spe³niaj±cych normy jako¶ciowe produktów spo¿ywczych,
5.7.2. przechowywania artyku³ów spo¿ywczych zgodnie z ustaw± z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeñstwie ¿ywno¶ci i ¿ywienia (t.j. Dz. U. 2022 r., poz. 2132 ze zm.),
5.7.3. dbania o to, by wszystkie artyku³y dostarczane Zamawiaj±cemu by³y ¶wie¿e.
Zamawiaj±cy nie stawia wymogu, o którym mowa w art. 95 ust. 1 Ustawy, to jest zatrudnienia
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
03110000-5 - Ro¶liny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa
03221000-6 - Warzywa
03221300-9 - Warzywa li¶ciaste
03221400-0 - Warzywa kapustne
03222110-7 - Owoce tropikalne
03222111-4 - Banany
03222313-0 - Truskawki
03222314-7 - Maliny
03222321-9 - Jab³ka
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 16260,16 PLN
Czê¶æ 7
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Zamówienie obejmuje sukcesywn± dostawê do siedziby Zamawiaj±cego wysokiej jako¶ci artyku³ów – towarów, zgodnie z wymaganiami okre¶lonymi w szczegó³owym opisie przedmiotu zamówienia, stanowi±cym za³±cznik od Nr 7.1. do Nr 7.8., dla danej grupy towarowej. Ilo¶ci podane w opisie przedmiotu zamówienia s± ilo¶ciami orientacyjnymi, Zamawiaj±cy dopuszcza mo¿liwo¶æ zmiany ilo¶ci zamawianych produktów w ramach grupy towarowej. Zamówienie zosta³o podzielone na grupy towarowe. Przedmiot zamówienia obejmuje osiem odrêbnych czê¶ci, w tym m.in.:Czê¶æ Nr 7: ¶wie¿y drób: filet drobiowy z kurczaka, kurczak, udko drobiowe z kurczaka, udziki z kurczaka, filet z indyka, porcja roso³owa z kurczaka, porcja roso³owa z indyka,
Kod CPV: 15131500-0 Produkty drobiowe, 15112000-60 Drób, 15112120-3 Indyki,
Zamawiaj±cy jest uprawniony do zmiany asortymentu w ramach grupy towarowej, na inny asortyment w ramach ilo¶ci okre¶lonej dla danej grupy towarowej, z zastrze¿eniem i¿:
1) zmiana wynika z potrzeb Zamawiaj±cego, w zwi±zku z zmian± jad³ospisu, indywidualnych potrzeb ¿ywieniowych itp.
2) zmiana nie powoduje przekroczenia warto¶ci umowy brutto.
4. Postanowienia dodatkowe:
4.1. Jednorazowe zapotrzebowanie zg³aszane dostawcy nie musi obejmowaæ wszystkich pozycji asortymentu objêtego przedmiotem umowy.
4.2. Dostawa towarów do siedziby Zamawiaj±cego ³±cznie z wniesieniem zamówionych towarów do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiaj±cego.
4.3. Przy ka¿dej dostawie wykonawca zobowi±zany jest do zapewnienia:
4.3.1. ¶rodka transportu odpowiedniego dla przewo¿onego przedmiotu umowy zgodnie z obowi±zuj±cymi przepisami prawa;
4.3.2. odpowiedniego zabezpieczenia przedmiotu umowy na czas przewozu, pod rygorem odpowiedzialno¶ci za braki i wady powsta³e w czasie transportu;
4.3.3. przestrzegania przepisów prawa obowi±zuj±cych w zakresie przewozu tego typu przedmiotu umowy.
5. Wymagania Zamawiaj±cego w odniesieniu do us³ugi:
5.1. Przedmiot zamówienia dostarczany bêdzie sukcesywnie, od poniedzia³ku do pi±tku z uwzglêdnieniem dni ustawowo wolnych od pracy, zgodnie z potrzebami Zamawiaj±cego zg³aszanymi Wykonawcy, w szczególno¶ci w formie elektronicznej w terminie od dnia podpisania umowy do dnia 29.12.2023 r.
5.2. Wykonawca bêdzie gwarantowa³ dostawê (transport) przedmiotu zamówienia, ¶rodkiem transportu odpowiednio przystosowanym do przewozu art. spo¿ywczych, zgodnie z obowi±zuj±cymi normami oraz posiadaj±cym wymagane zezwolenie oraz zapewniaj±cym nale¿yte zabezpieczenie jako¶ciowe produktu przed czynnikami pogodowymi i innymi uszkodzeniami.
5.3. Zamawiaj±cy wymaga, aby osoby, które bêd±̨ uczestniczy³y w wykonywaniu zamówienia posiada³y aktualne orzeczenie lekarskie, niezbêdne przy wykonywaniu czynno¶ci polegaj±cych na kontakcie z ¿ywno¶ci±̨.
5.4. Wykonawca zobowi±¿e siê do realizacji dostawy w wyznaczonym terminie do siedziby Zamawiaj±cego ponosz±c ryzyko i koszt transportu oraz roz³adunku.
5.5. Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo zwrotu towaru niezgodnego z zamówieniem.
5.6. Miejsce realizacji us³ugi: Szko³a Podstawowa Nr 2 w G³ownie, ul. Gen. Andersa 37, 95-015 G³owno.
5.7. Wykonawca zobowi±zany jest do:
5.7.1. u¿ywania wy³±cznie produktów spe³niaj±cych normy jako¶ciowe produktów spo¿ywczych,
5.7.2. przechowywania artyku³ów spo¿ywczych zgodnie z ustaw± z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeñstwie ¿ywno¶ci i ¿ywienia (t.j. Dz. U. 2022 r., poz. 2132 ze zm.),
5.7.3. dbania o to, by wszystkie artyku³y dostarczane Zamawiaj±cemu by³y ¶wie¿e.
Zamawiaj±cy nie stawia wymogu, o którym mowa w art. 95 ust. 1 Ustawy, to jest zatrudnienia
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15131500-0 - Produkty drobiowe
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15112000-6 - Drób
15112120-3 - Indyki
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 26016,26 PLN
Czê¶æ 8
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Zamówienie obejmuje sukcesywn± dostawê do siedziby Zamawiaj±cego wysokiej jako¶ci artyku³ów – towarów, zgodnie z wymaganiami okre¶lonymi w szczegó³owym opisie przedmiotu zamówienia, stanowi±cym za³±cznik od Nr 7.1. do Nr 7.8., dla danej grupy towarowej. Ilo¶ci podane w opisie przedmiotu zamówienia s± ilo¶ciami orientacyjnymi, Zamawiaj±cy dopuszcza mo¿liwo¶æ zmiany ilo¶ci zamawianych produktów w ramach grupy towarowej. Zamówienie zosta³o podzielone na grupy towarowe. Przedmiot zamówienia obejmuje osiem odrêbnych czê¶ci, w tym m.in.:Czê¶æ Nr 8: ¶wie¿e miêso: boczek surowy, boczek wêdzony, karczek bez ko¶ci, kie³basa wiejska, ³opatka, od szynki, schab bez ko¶ci, wo³owina, s³onina, szynka wêdzona, szponder wo³owy,
Kod CPV: 15111100-0 Wo³owina, 15111000-9 miêso wo³owe, 15131200-7 Miêso suszone, solone, wêdzone lub marynowane, 15131100-6 Produkty miêsno-wêdliniarskie
Zamawiaj±cy jest uprawniony do zmiany asortymentu w ramach grupy towarowej, na inny asortyment w ramach ilo¶ci okre¶lonej dla danej grupy towarowej, z zastrze¿eniem i¿:
1) zmiana wynika z potrzeb Zamawiaj±cego, w zwi±zku z zmian± jad³ospisu, indywidualnych potrzeb ¿ywieniowych itp.
2) zmiana nie powoduje przekroczenia warto¶ci umowy brutto.
4. Postanowienia dodatkowe:
4.1. Jednorazowe zapotrzebowanie zg³aszane dostawcy nie musi obejmowaæ wszystkich pozycji asortymentu objêtego przedmiotem umowy.
4.2. Dostawa towarów do siedziby Zamawiaj±cego ³±cznie z wniesieniem zamówionych towarów do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiaj±cego.
4.3. Przy ka¿dej dostawie wykonawca zobowi±zany jest do zapewnienia:
4.3.1. ¶rodka transportu odpowiedniego dla przewo¿onego przedmiotu umowy zgodnie z obowi±zuj±cymi przepisami prawa;
4.3.2. odpowiedniego zabezpieczenia przedmiotu umowy na czas przewozu, pod rygorem odpowiedzialno¶ci za braki i wady powsta³e w czasie transportu;
4.3.3. przestrzegania przepisów prawa obowi±zuj±cych w zakresie przewozu tego typu przedmiotu umowy.
5. Wymagania Zamawiaj±cego w odniesieniu do us³ugi:
5.1. Przedmiot zamówienia dostarczany bêdzie sukcesywnie, od poniedzia³ku do pi±tku z uwzglêdnieniem dni ustawowo wolnych od pracy, zgodnie z potrzebami Zamawiaj±cego zg³aszanymi Wykonawcy, w szczególno¶ci w formie elektronicznej w terminie od dnia podpisania umowy do dnia 29.12.2023 r.
5.2. Wykonawca bêdzie gwarantowa³ dostawê (transport) przedmiotu zamówienia, ¶rodkiem transportu odpowiednio przystosowanym do przewozu art. spo¿ywczych, zgodnie z obowi±zuj±cymi normami oraz posiadaj±cym wymagane zezwolenie oraz zapewniaj±cym nale¿yte zabezpieczenie jako¶ciowe produktu przed czynnikami pogodowymi i innymi uszkodzeniami.
5.3. Zamawiaj±cy wymaga, aby osoby, które bêd±̨ uczestniczy³y w wykonywaniu zamówienia posiada³y aktualne orzeczenie lekarskie, niezbêdne przy wykonywaniu czynno¶ci polegaj±cych na kontakcie z ¿ywno¶ci±̨.
5.4. Wykonawca zobowi±¿e siê do realizacji dostawy w wyznaczonym terminie do siedziby Zamawiaj±cego ponosz±c ryzyko i koszt transportu oraz roz³adunku.
5.5. Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo zwrotu towaru niezgodnego z zamówieniem.
5.6. Miejsce realizacji us³ugi: Szko³a Podstawowa Nr 2 w G³ownie, ul. Gen. Andersa 37, 95-015 G³owno.
5.7. Wykonawca zobowi±zany jest do:
5.7.1. u¿ywania wy³±cznie produktów spe³niaj±cych normy jako¶ciowe produktów spo¿ywczych,
5.7.2. przechowywania artyku³ów spo¿ywczych zgodnie z ustaw± z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeñstwie ¿ywno¶ci i ¿ywienia (t.j. Dz. U. 2022 r., poz. 2132 ze zm.),
5.7.3. dbania o to, by wszystkie artyku³y dostarczane Zamawiaj±cemu by³y ¶wie¿e.
Zamawiaj±cy nie stawia wymogu, o którym mowa w art. 95 ust. 1 Ustawy, to jest zatrudnienia
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15111100-0 - Wo³owina
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15111000-9 - Miêso wo³owe
15131200-7 - Miêso suszone, solone, wêdzone lub marynowane
15131100-6 - Produkty miêsno-wêdliniarskie
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 20325,20 PLN
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA
Czê¶æ 1
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 1)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê uniewa¿nieniem
5.2.) Podstawa prawna uniewa¿nienia postêpowania: art. 255 pkt 1 ustawy
5.2.1.) Przyczyna uniewa¿nienia postêpowania:
Postêpowanie zosta³o uniewa¿nione, w zwi±zku z tym, i¿ na przedmiotowa czê¶ci zamówienia nie wp³ynê³y oferty.
Czê¶æ 2
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 2)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê uniewa¿nieniem
5.2.) Podstawa prawna uniewa¿nienia postêpowania: art. 255 pkt 1 ustawy
5.2.1.) Przyczyna uniewa¿nienia postêpowania:
Postêpowanie zosta³o uniewa¿nione, w zwi±zku z tym, i¿ na przedmiotowa czê¶ci zamówienia nie wp³ynê³y oferty.
Czê¶æ 3
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 3)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 9948,50 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 9948,50 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 9948,50 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla czê¶ci 3)
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: ¦redni przedsiêbiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: TRANS-MER SP. J., A. i S. Kaczmarek
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7321762823
7.3.3) Ulica: ul. Bukowa 51A
7.3.4) Miejscowo¶æ: Smardzew, Glinnik
7.3.5) Kod pocztowy: 95-002
7.3.6.) Województwo: ³ódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla czê¶ci 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-10
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 9948,50 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2023-01-10 do 2023-12-29Czê¶æ 4
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 4)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê uniewa¿nieniem
5.2.) Podstawa prawna uniewa¿nienia postêpowania: art. 255 pkt 3 ustawy
5.2.1.) Przyczyna uniewa¿nienia postêpowania:
Postêpowanie zosta³o uniewa¿nione, w zwi±zku z tym, i¿ oferta z najni¿sz± cen± przewy¿sza kwotê, jak± Zamawiaj±cy zamierza przeznaczyæ na sfinansowanie zamówienia.
Czê¶æ 5
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 5)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê uniewa¿nieniem
5.2.) Podstawa prawna uniewa¿nienia postêpowania: art. 255 pkt 3 ustawy
5.2.1.) Przyczyna uniewa¿nienia postêpowania:
Postêpowanie zosta³o uniewa¿nione, w zwi±zku z tym, i¿ oferta z najni¿sz± cen± przewy¿sza kwotê, jak± Zamawiaj±cy zamierza przeznaczyæ na sfinansowanie zamówienia.
Czê¶æ 6
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 6)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê uniewa¿nieniem
5.2.) Podstawa prawna uniewa¿nienia postêpowania: art. 255 pkt 1 ustawy
5.2.1.) Przyczyna uniewa¿nienia postêpowania:
Postêpowanie zosta³o uniewa¿nione, w zwi±zku z tym, i¿ na przedmiotowa czê¶ci zamówienia nie wp³ynê³y oferty.
Czê¶æ 7
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 7)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê uniewa¿nieniem
5.2.) Podstawa prawna uniewa¿nienia postêpowania: art. 255 pkt 1 ustawy
5.2.1.) Przyczyna uniewa¿nienia postêpowania:
Postêpowanie zosta³o uniewa¿nione, w zwi±zku z tym, i¿ na przedmiotowa czê¶ci zamówienia nie wp³ynê³y oferty.
Czê¶æ 8
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 8)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê uniewa¿nieniem
5.2.) Podstawa prawna uniewa¿nienia postêpowania: art. 255 pkt 1 ustawy
5.2.1.) Przyczyna uniewa¿nienia postêpowania:
Postêpowanie zosta³o uniewa¿nione, w zwi±zku z tym, i¿ na przedmiotowa czê¶ci zamówienia nie wp³ynê³y oferty.
INNE PRZETARGI Z G£OWNA
- Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych na potrzeby Domu Pomocy Spo³ecznej im. Jana Paw³a II w G³ownie w 2025 roku
- Prowadzenie bankowej obs³ugi bud¿etu miasta G³owna w latach 2025-2026
wiêcej: przetargi w G³ownie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artyku³ów spo¿ywczych
- Zakup i dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych na potrzeby sto³ówki szkolnej w roku 2025
- Dostawa artyku³ów spo¿ywczych na potrzeby Gminnego ¯³obka nr 1 "Zaczarowany Ogród" w Ru¶cu w 2025 r.
- Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych do Przedszkola Publicznego w Osiu
- Sukcesywne dostawy pieczywa do Zespo³u ¯³obków Miejskich w Szczecinie w pierwszej po³owie 2025 roku.
- Sukcesywne dostawy mro¿onek i ryb do Zespo³u ¯³obków Miejskich w Szczecinie w pierwszej po³owie 2025 roku.
wiêcej: Ro¶liny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.