eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi SłupskDostawę artykułów spożywczych wydawanych Dawcom Krwi w ramach zrównoważenia wysiłku energetycznego do Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa im. Jana Pawła II w Słupsku sprawa nr 1/2025



Ogłoszenie z dnia 2025-01-27


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawę artykułów spożywczych wydawanych Dawcom Krwi w ramach zrównoważenia wysiłku energetycznego do Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa im. Jana Pawła II w Słupsku sprawa nr 1/2025

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa im. Jana Pawła II w Słupsku

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000291782

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Szarych Szeregów 21

1.5.2.) Miejscowość: Słupsk

1.5.3.) Kod pocztowy: 76-200

1.5.4.) Województwo: pomorskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL636 - Słupski

1.5.7.) Numer telefonu: 598422021

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@krwiodawstwo.slupsk.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.krwiodawstwo.slupsk.pl

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawę artykułów spożywczych wydawanych Dawcom Krwi w ramach zrównoważenia wysiłku energetycznego do Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa im. Jana Pawła II w Słupsku sprawa nr 1/2025

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-f8cc62c5-7ed0-482b-a93f-13414eb9256c

2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00065895

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2025-01-27

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00672679/02/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.12 Dostawa art. spożywczych wydawanych dawcom krwi w ramach zrównoważenia wysiłku energetycznego do RCKiK w Słupsku

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

https://rckik-slupsk.ezamawiajacy.pl

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://rckik-slupsk.ezamawiajacy.pl

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: Oferta powinna być sporządzona w
języku polskim, z zachowaniem postaci elektronicznej za pośrednictwem Platformy dostępnej pod adresem https://rckikslupsk.
ezamawiajacy.pl . Sposób złożenia oferty, w tym zaszyfrowania oferty opisany został na stronie https://rckikslupsk.
ezamawiajacy.pl w zakładce „Regulacje i procedury procesu zakupowego”. Ofertę należy złożyć w oryginale

3.7.) Adres strony internetowej, pod którym są dostępne narzędzia, urządzenia lub formaty plików, które nie są ogólnie dostępne: https://rckik-slupsk.ezamawiajacy.pl

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 RODO, RCKiK informuje, iż:
Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa im. Jana Pawła II w
Słupsku, ul Szarych Szeregów 21, 76-200 Słupsk.
Kontakt z inspektorem ochrony danych (IOD) jest możliwy za pomocą - poczty mail: iod@krwiodawstwo.slupsk.pl lub pod nr tel. 59
842-20-21. Jest on osobą upoważnioną do kontaktu w razie pytań lub wątpliwości dotyczących Pani/Pana danych osobowych.
Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w związku z art. 2 Pzp w celu związanym z
postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego;
odbiorcami Pani/Pana danych osobowych mogą być:
podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 18 oraz art. 84 pzp oraz w oparciu o przepisy
ustawy o dostępie do informacji publicznej
podmioty świadczące usługi teleinformatyczne, pocztowe, niszczenia dokumentacji, a także podmioty upoważnione do uzyskania
informacji na podstawie przepisów prawa.
Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a
jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
Ma Pani/Pan prawo do: prawo dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii, prawo do sprostowania (poprawiania) swoich
danych osobowych, prawo do ograniczenia przetwarzania danych osobowych, prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy
RODO.
Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób umożliwiający zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym również w formie
profilowania.
obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym
określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje
niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: 1/2025

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.1.5.) Łączna wartość poszczególnych części zamówienia: 158171,30 PLN

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 2

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Dostawa orzechów ziemnych prażonych niesolonych

4.2.5.) Wartość części: 75845,00 PLN

4.2.6.) Główny kod CPV: 03111200-4 - Orzeszki ziemne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 10 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Oferty zostaną ocenione za pomocą systemu punktowego, zgodnie z poniższymi zasadami:
Kryterium ceny:
Pc = (Cn : Co) x 60
gdzie:
Pc – ilość punktów za cenę (max. 60)
Cn – cena najniższa wśród ofert
Co – cena danego Wykonawcy;

Kryterium Termin dostawy 25,00 pkt
1- 3 dni (tryb cito) – 25,00
4-6 dni -20,00
7 -9 dni – 15,00
10-12 dni – 10,00
13- 15 dni - 5,00
16 dni i powyżej -0,00
Kryterium Jakość i walory smakowe orzeszków- 15 pkt
Punkty w niniejszym kryterium za jakość i walory smakowe orzeszków zostaną przyznane na podstawie oceny ich właściwości organoleptycznych, dokonanej przez członków komisji przetargowej. Oceniane będą próbki orzeszków, poprzez zbadanie
następujących cech:
CC1: wygląd zewnętrzny w opakowaniu,
CC2: konsystencja w tym twardość, chrupkość
CC3: smak, zapach
Każdą z cech orzeszków każdy z 3 członków komisji przetargowej będzie oceniał w skali od 0 do
5 pkt.
Poszczególnym cechom Zamawiający przyznał następujące współczynniki ważności:
CC1 – WW1 = 0,1
CC2 – WW2 = 0,2
CC3 – WW3 = 0,7
Punkty zostaną obliczone jako suma iloczynów wartości oceny poszczególnych cech
orzeszków i ich współczynników ważności, tzn.:
Ocena orzeszków = OCC1xWW1 + OCC2xWW2 + OCC3xWW3
(OCC1,2,3 – oznacza ocenę punktową orzeszków w skali od 0 do 5 pkt).
Ocena punktowa oferty, zostanie obliczona jako suma punktów przyznanych poszczególnym cechom (maksymalnie 15 punktów przyznanych łącznie przez 3 członków komisji przetargowej). Następnie zostanie obliczona suma przyznanych punktów

UWAGA: W przypadku nie podania terminu dostawy Zamawiający uzna, że Wykonawca zaproponował termin dostawy16 dni i przyzna 0,00 pkt

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60,00

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin dostawy

4.3.6.) Waga: 25,00

Kryterium 3

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Jakość i walory smakowe orzeszków

4.3.6.) Waga: 15,00

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Ciastka/Batony zbożowe

4.2.5.) Wartość części: 82326,30 PLN

4.2.6.) Główny kod CPV: 15812100-4 - Wyroby ciastkarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 10 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Oferty zostaną ocenione za pomocą systemu punktowego, zgodnie z poniższymi zasadami:
Kryterium ceny:
Pc = (Cn : Co) x 60
gdzie:
Pc – ilość punktów za cenę (max. 60)
Cn – cena najniższa wśród ofert
Co – cena danego Wykonawcy;

Kryterium Termin dostawy 25,00 pkt
1- 3 dni (tryb cito) – 25,00
4-6 dni -20,00
7 -9 dni – 15,00
10-12 dni – 10,00
13- 15 dni - 5,00
16 dni i powyżej -0,00

Kryterium Jakość i walory smakowe ciastek 15 pkt
Punkty w niniejszym kryterium za jakość i walory smakowe ciastek zostaną przyznane na podstawie oceny ich właściwości organoleptycznych, dokonanej przez członków komisji przetargowej. Oceniane będą próbki ciastek, poprzez zbadanie następujących cech:
CC1: wygląd zewnętrzny w opakowaniu,
CC2: konsystencja w tym twardość, chrupkość
CC3: smak, zapach
Każdą z cech ciastek każdy z 3 członków komisji przetargowej będzie oceniał w skali od 0 do
5 pkt.
Poszczególnym cechom Zamawiający przyznał następujące współczynniki ważności:
CC1 – WW1 = 0,1
CC2 – WW2 = 0,2
CC3 – WW3 = 0,7
Punkty zostaną obliczone jako suma iloczynów wartości oceny poszczególnych cech
ciastek i ich współczynników ważności, tzn.:
Ocena ciastek = OCC1xWW1 + OCC2xWW2 + OCC3xWW3
(OCC1,2,3 – oznacza ocenę punktową ciastek w skali od 0 do 5 pkt).
Ocena punktowa oferty, zostanie obliczona jako suma punktów przyznanych poszczególnym cechom (maksymalnie 15 punktów przyznanych łącznie przez 3 członków komisji przetargowej). Następnie zostanie obliczona suma przyznanych punktów

UWAGA: W przypadku nie podania terminu dostawy Zamawiający uzna, że Wykonawca zaproponował termin dostawy16 dni i przyzna 0,00 pkt

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60,00

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin dostawy

4.3.6.) Waga: 25,00

Kryterium 3

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Jakośći walory smakowe ciastek/batonów zbożowych

4.3.6.) Waga: 15,00

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Tak

5.4.) Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu.

O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać Wykonawcy, którzy:
spełniają warunki udziału w postępowaniu w ten sposób, że:
nie podlegają wykluczeniu;
spełniają warunki udziału w postępowaniu, które odnoszą się do:
uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej , o ile wynika to z odrębnych przepisów:
Zamawiający nie określa warunku w tym zakresie.
zdolności technicznej lub zawodowej:
Zamawiający nie określa warunku w tym zakresie.
sytuacji ekonomicznej i finansowej:
Zamawiający nie określa warunku w tym zakresie.
zdolności do występowania w obrocie gospodarczym:
Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie.

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak

5.7.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie dotyczące
wykluczenia z postępowania na podstawie art. 108 ust 1 ustawy Pzp.
2. Oświadczenie o niepodleganiu wykluczaniu z postępowania n podstawie art. 7 ust. 1 ustawy o szczególnych rozwiązaniach w
zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę oraz służących ochronie bezpieczeństwa narodowego (Dz. U. z 2022r., poz.
835)
3. Oświadczenie o podjęciu czynności naprawczych

5.8.) Wykaz przedmiotowych środków dowodowych:

a) karty katalogowe / foldery ze zdjęciem (rysunkiem) oferowanych produktów wraz z dokładnym opisem w języku polskim.
b) W celu potwierdzenia, że oferowany przedmioty spełniają wymagane parametry Wykonawcy wraz z ofertą musi przesłać próbki( 3 opakowania orzeszków i 3 opakowania ciastek) na adres RCKiK im. Jana Pawła II w Słupsku ul. Szarych 21,76-200 Słupsk. Przesyłka opisana znakiem sprawy oraz informację, którego pakietu dotyczy.
i pozostałymi wymaganymi załącznikami (np. pełnomocnictwem w przypadku złożenia oferty przez pełnomocnika)

5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: Tak

5.10.) Przedmiotowe środki dowodowe podlegające uzupełnieniu po złożeniu oferty:

a) karty katalogowe / foldery ze zdjęciem (rysunkiem) oferowanych produktów wraz z dokładnym opisem w języku polskim.
b) W celu potwierdzenia, że oferowany przedmioty spełniają wymagane parametry Wykonawcy wraz z ofertą musi przesłać próbki( 3 opakowania orzeszków i 3 opakowania ciastek) na adres RCKiK im. Jana Pawła II w Słupsku ul. Szarych 21,76-200 Słupsk. Przesyłka opisana znakiem sprawy oraz informację, którego pakietu dotyczy.
i pozostałymi wymaganymi załącznikami (np. pełnomocnictwem w przypadku złożenia oferty przez pełnomocnika)

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak

7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:

1. Zamawiający dopuszcza możliwość uzgodnienia zmian Umowy we wszystkich okolicznościach i na zasadach określonych w art. 455 ust. 1 i 2 ustawy prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U.2023, poz. 1605 z późn. zmianami).
2. Zamawiający określa następujące zmiany, które mogą być dokonane jedynie po ich określeniu w SWZ i Umowie (w okolicznościach określonych w art. 455 ust. 1 pkt 1 pzp):
1/ zmiana umowy dokonana na podstawie i w granicach zaoferowanej przez Wykonawcę sprzedaży Artykułów spożywczych o lepszych parametrach niż w ofercie złożonej w postępowaniu, bez zmiany wynagrodzenia na wyższe,
2/ zmiana umowy na skutek zaoferowanego przez Wykonawcę rabatu wynoszącego 10 lub więcej procent wartości wynagrodzenia netto,
3/ zmiany określone w innych postanowieniach Umowy, w okolicznościach z nich wynikających,
4/ zmiana okresu trwania Umowy, jeśli całość Artykułów nie została nabyta w umówionym okresie, albo została nabyta przed końcem tego okresu, z tym, że wydłużenie okresu trwania Umowy nie może przekraczać 12 miesięcy,
5/ zmiany numeru katalogowego Artykułu bez zmiany jego tożsamości, oraz poziomu jakości i ceny.
6/ zmianę wyrobów na inne niż zaoferowane w przypadku zaprzestania produkcji zaoferowanego Artykułu, jeżeli będą to wyroby o charakterze zamiennym, spełniające wymagania zawarte w opisie przedmiotu zamówienia oraz zostanie utrzymana cena z oferty.
3. Zmiana Umowy następuje na podstawie pisemnego aneksu.
4. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany ceny Artykułu w przypadku zmiany ceny materiałów lub kosztów związanych z realizacją zamówienia. Poziom zmiany ceny materiałów lub kosztów związanych z realizacją zamówienia uprawniający Strony umowy do żądania zmiany wynagro-dzenia ustala się na 25% w stosunku do poziomu cen tych samych materiałów lub kosztów z dnia zawarcia umowy. Początkowy termin ustalenia zmiany wynagrodzenia ustala się na dzień zaist-nienia przesłanki w postaci wzrostu wynagrodzenia, ceny materiałów lub kosztów związanych z realizacją zamówienia o 25%.
5. W przypadku zaistnienia przesłanki będącej podstawą zmiany wynagrodzenia określonej w ust. 4, Strona może zwrócić się w formie pisemnej do drugiej ze Stron o zmianę wynagrodzenia nie wcześniej niż po upływie 6 miesięcy licząc od dnia zawarcia Umowy i nie częściej, niż raz na 12 miesięcy.
6. Wysokość zmiany wynagrodzenia będzie ustalona w oparciu o średnioroczny wskaźnik cen towa-rów i usług ogłaszany w komunikacie Prezesa Głównego Urzędu Statystycznego za rok poprzed-ni. Maksymalna łączna wartość zmiany wynagrodzenia, jaką dopuszcza Zamawiający w efekcie zastosowania postanowień o zasadach wprowadzenia zmian wysokości wynagrodzenia stanowi 5% ceny brutto przedmiotu umowy, którego dotyczy zmiana.
7. Wprowadzenie zmian określonych w ust. 4 na wniosek Wykonawcy wymaga wykazania i uza-sadnienia przez Wykonawcę konieczności i dopuszczalności zmiany. Zamawiający może żądać od Wykonawcy dodatkowych informacji, analiz lub badań na okoliczność wykazania, że spełnio-ne zostały warunki zmiany.
8. Pozostałe przypadki oraz warunki zmiany Umowy określa art. 455 ust. 1 pkt 2 – 4 oraz ust. 2 pzp.

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2025-02-04 10:00

8.2.) Miejsce składania ofert: https://rckik-slupsk.ezamawiajacy.pl

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2025-02-04 11:00

8.4.) Termin związania ofertą: do 2025-03-05

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.